برنامه قلمچی عالیه ولی سوالات گزینه دو بهتره
گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر
من سال پيش گزينه بودم بعضي سوالاش تو عمومي ها و زيست بسيار بسيار بسيار مسخره بود
تو فيزك و رياضي فوق العاده مشكل بود
شيمش هي بدك نبود
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من سال پيش گزينه بودم بعضي سوالاش تو عمومي ها و زيست بسيار بسيار بسيار مسخره بود
تو فيزك و رياضي فوق العاده مشكل بود
شيمش هي بدك نبود
سوالای گزینه 2 فیزیک و ریاضیش که خیلی سخت بود. زیستش در حد کنکور نبود. شیمی بد نبود... عمومی هاشم نسبتاً بد نبود فقط عربیش توی ترجمه مشکل داشت که عین جمله کتاب رو میداد
قلم چی نرفتم. ولی ترجیح میدم به خاطر برنامه قلم چی و اینکه امسالم سال آخره اعتماد کنم به قلم چی به خاطر جامعه اماری بالاترش و اینکه مشاورمون که رتبه 150 کنکور هست گفت بهمون گزینه 2 خوب نیست و قلم چی بهتره. ما هم اعتماد می کنیم و میریم قلم چی و سال آخری ریسک نمی کنیم! هر چند همشون تقریباً یکی اند و فرق خاصی ندارن و مهم خود آدمه اما تصمیم گرفتم امسال که سال اخره برم قلم چی
قلمچی.................
سوالای بسیار زیبا و کاملا جدید دارنبه قول مدیر کل،سر جلسه کنکور شوک زده نمیشید،آزمونهای جامعش رو زیاد شرکت نمیکنن،نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟
اما من که شرکت کردم بهم خوش گذشت،واقعا عالی بود.عمومی سخت تر از اون ندیده بودم....اما پارسال برای جامعش زیاد اختصاصی رو سخت نگرفتن.اما از سطح کنکور کمتر نبود که هیچ بهتر از اون بود.واحد پشتیبانی شهر ما واقعا عالی کار میکرد.مدیرش از زندگیش حتی،میزد تا بچه های کنکوری کارشون رو جلو ببرن.واقعا به این میگن مدیریت و پشتیبانی.یه چیزی میگم،یه چیزی میشنوین.حیف که تویه شهر ما نیستین،وگرنه دعوتتون میکردم یه سر برید به کانون قلمچی.واقعا عالیه،احساس مسوولیت در حد المپیک،روابط هم اصلا خشک نیست کاملا صمیمانه برخورد میکردن.اما واحدهای دیگه رو نمیدونم چطورین...!همینجا از خانوم ناصحی مدیریت محترم قلمچی در شهرستان مینودشت،کمال تشکر رو دارم.
واسه سال اول ، دوم ، سوم و تابستان سوم گزینه 2 و برای سال چهارم ازمون های سازمان سنجش
واسه دروس عمومی بهترین ازمون قلمچی هستش
برای دروس اختصاصی گاج و مبتکران
برای جفتش گزینه 2 و سنجش
من تازه میخوام برای کنکور شروع کنم
تصمیم گرفتم کانون برم
ازمون 11 مهر رو باید حتما رفت؟
کانون برنامه روزانه(کوتاه مدت) هم میده؟
سلام
دوست عزیز اجباری نیست برید یا نه .
ولی چون میگید دارید شروع میکنید بهتره از ازمون بعدی ثبت نام کنید .
برنامه کوتاه مدت نمیده .... برنامه کوتاه مدتو خودتون باید تعیین کنید که فرضا روزی 5 ساعت و فلان مباحثو میتونید بخونید .... برنامه کوتاه مدت رو هرکسی نمیتونه برای شما بنویسه
سوم کانون خوبه یا گزینه دو؟؟؟؟اخه کزینه دو سالای پایش کلن از سبک کنکور زد بیرون و شد سنجش پیشرفت تحصیلی...
کانونم شنیدم سوالاش خوب شده ...راسته؟
بچه ها نظرتون راجه به هماهنگ کردن برنامه قلمچی و سنجش چیه؟یعنی ادم با یه برنامه
هم سنجش بده و هم قلمچی و سوالای گزینه دو رو بخره و بعدن جواب بده؟
چون بودجه بندی ازموناش تقریبا شبیه همند،
خودت باش.....
کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
اینجاکه مجسمه سازی نیست.....
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 47 مهمان)