X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 25 از 84 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 361 به 375 از 1248
    1. Top | #361
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برنامه قلمچی عالیه ولی سوالات گزینه دو بهتره

2. Top | #362
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط marmar75 نمایش پست ها
      من سال پيش گزينه بودم بعضي سوالاش تو عمومي ها و زيست بسيار بسيار بسيار مسخره بود
      تو فيزك و رياضي فوق العاده مشكل بود
      شيمش هي بدك نبود

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط marmar75 نمایش پست ها
      من سال پيش گزينه بودم بعضي سوالاش تو عمومي ها و زيست بسيار بسيار بسيار مسخره بود
      تو فيزك و رياضي فوق العاده مشكل بود
      شيمش هي بدك نبود

3. Top | #363
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سوالای گزینه 2 فیزیک و ریاضیش که خیلی سخت بود. زیستش در حد کنکور نبود. شیمی بد نبود... عمومی هاشم نسبتاً بد نبود فقط عربیش توی ترجمه مشکل داشت که عین جمله کتاب رو میداد

قلم چی نرفتم. ولی ترجیح میدم به خاطر برنامه قلم چی و اینکه امسالم سال آخره اعتماد کنم به قلم چی به خاطر جامعه اماری بالاترش و اینکه مشاورمون که رتبه 150 کنکور هست گفت بهمون گزینه 2 خوب نیست و قلم چی بهتره. ما هم اعتماد می کنیم و میریم قلم چی و سال آخری ریسک نمی کنیم!‌ هر چند همشون تقریباً یکی اند و فرق خاصی ندارن و مهم خود آدمه اما تصمیم گرفتم امسال که سال اخره برم قلم چی

4. Top | #364
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط قلمچی.

5. Top | #365
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میشه قلمچی رو بعد از آزمون ۱۱ مهر ثبت نام کرد؟ قیمتش کمتر میشه؟

6. Top | #366
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ازمون های گاج به نظر شما چه طوره ؟

7. Top | #367
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قلمچی.................
      سوالای بسیار زیبا و کاملا جدید دارنبه قول مدیر کل،سر جلسه کنکور شوک زده نمیشید،آزمونهای جامعش رو زیاد شرکت نمیکنن،نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟
      اما من که شرکت کردم بهم خوش گذشت،واقعا عالی بود.عمومی سخت تر از اون ندیده بودم....اما پارسال برای جامعش زیاد اختصاصی رو سخت نگرفتن.اما از سطح کنکور کمتر نبود که هیچ بهتر از اون بود.واحد پشتیبانی شهر ما واقعا عالی کار میکرد.مدیرش از زندگیش حتی،میزد تا بچه های کنکوری کارشون رو جلو ببرن.واقعا به این میگن مدیریت و پشتیبانی.یه چیزی میگم،یه چیزی میشنوین.حیف که تویه شهر ما نیستین،وگرنه دعوتتون میکردم یه سر برید به کانون قلمچی.واقعا عالیه،احساس مسوولیت در حد المپیک،روابط هم اصلا خشک نیست کاملا صمیمانه برخورد میکردن.اما واحدهای دیگه رو نمیدونم چطورین...!همینجا از خانوم ناصحی مدیریت محترم قلمچی در شهرستان مینودشت،کمال تشکر رو دارم.

8. Top | #368
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واسه سال اول ، دوم ، سوم و تابستان سوم گزینه 2 و برای سال چهارم ازمون های سازمان سنجش
      واسه دروس عمومی بهترین ازمون قلمچی هستش
      برای دروس اختصاصی گاج و مبتکران
      برای جفتش گزینه 2 و سنجش

9. Top | #369
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من 2 سال قلمچی بودم سوالاش ک ب درد نمیخوره فقط هم دنبال تبلیغه..گزینه 2 بهتره

10. Top | #370
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من تازه میخوام برای کنکور شروع کنم
      تصمیم گرفتم کانون برم
      ازمون 11 مهر رو باید حتما رفت؟
      کانون برنامه روزانه(کوتاه مدت) هم میده؟

11. Top | #371
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط p.moradi نمایش پست ها
      من تازه میخوام برای کنکور شروع کنم
      تصمیم گرفتم کانون برم
      ازمون 11 مهر رو باید حتما رفت؟
      کانون برنامه روزانه(کوتاه مدت) هم میده؟
      سلام
      دوست عزیز اجباری نیست برید یا نه .
      ولی چون میگید دارید شروع میکنید بهتره از ازمون بعدی ثبت نام کنید .
      برنامه کوتاه مدت نمیده .... برنامه کوتاه مدتو خودتون باید تعیین کنید که فرضا روزی 5 ساعت و فلان مباحثو میتونید بخونید .... برنامه کوتاه مدت رو هرکسی نمیتونه برای شما بنویسه

12. Top | #372
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی سوالای اختصاصی قلم مناسب نیس؟

13. Top | #373
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوم کانون خوبه یا گزینه دو؟؟؟؟اخه کزینه دو سالای پایش کلن از سبک کنکور زد بیرون و شد سنجش پیشرفت تحصیلی...
      کانونم شنیدم سوالاش خوب شده ...راسته؟

14. Top | #374
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها نظرتون راجه به هماهنگ کردن برنامه قلمچی و سنجش چیه؟یعنی ادم با یه برنامه

هم سنجش بده و هم قلمچی و سوالای گزینه دو رو بخره و بعدن جواب بده؟

چون بودجه بندی ازموناش تقریبا شبیه همند،

15. Top | #375
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط miss.adeleh نمایش پست ها
      من 2 سال قلمچی بودم سوالاش ک ب درد نمیخوره فقط هم دنبال تبلیغه..گزینه 2 بهتره
      کانون الان بهترشده....شایدزمان شمابدتربوده...البته این به ویژگی های هرشخص هم برمیگرده...که چه کیفیتی داره.
      خودت باش.....
      کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
      اینجاکه مجسمه سازی نیست.....

صفحه 25 از 84 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 47 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن