قلم چی
گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر
قلمچی و گاج
--به امید قبولی تو سراسری دانشگاه تبریز حقوق--
http://ilna.ir/news/mi_news/Original...all/136660.JPG
سلام دوستان من کلاس سوم تجربی ام!!
به نظرتون برای کنکورم توی چه ازمون هایی شرکت کنم؟
قلمچی یا سنجش؟؟ یا چیزای دیگه؟؟
میخوام سوالاش استاندارد باشه نه لزوما سخت
همه دنظر دادن منم نظر بدم :
من خودم که دوم هستم قلمچی میرم ولی خیلی راضی نیستم ! قبلا از این که ثبت نام کنم خیلی سبز و مبتکران و ... میزدم ووقتی تستای قلمچی رو دیدم مسخره بنظر اومد ! البته شاید سال چهارمش بهتر باشه !
من یه دوست دارم که دوم قلمچی و سوم گزینه دو بود الانم واسه کنکور قلمچیه !
ببین اگه درس خون باشی و راه خودتو بری فرقی ندارهههه
گاج درسه سوالاش خوبه ولی جامعه آماری پایینی داره . به نظر من اگه بخوام به طور کلی بگم ،کانون بهترین گزینه هس.
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
سلام
من که به عنوان یک دانش اموزی که سال 94 کنکور انسانی داره و میخواد از تابستون
یا گزینه دو یا قلم چی بره به نتیجه خاصی نرسیدم...تمام نظراتتان را خواندم...
خواهشا منصفانه و عاقلانه جواب دهید:
مدرسمون خودش ما رو سنجش ثبت نام میکنه و از تابستون خودشون برنامه مطالعاتی میدن
تا واسه هر سنجش اماده شیم!
مدرسه با این ازمونا مخالفه و میگه فقط وقت تلف میشه!
حالا من نمیدونم به سنجش متکی باشم یا کنار سنجش قلم چی یا گزینه دو هم برم!
حالا من چند تا گزینه دارم:
1.گام اول گزینه دو رو برای تابستون انتخاب کنم و از مهر قلم چی برم یا گزینه دو رو ادامه بدم
2.از تابستون قلم چی برم.
3.کلا از تابستون تا سال بعد که کنکوره هیچ کدومو نرم و با مدرسه پیش برم و خودم تست بزنم...
4. تابستون با مدرسه و سنجش باشم و از مهر با قلم چی یا گزینه دو برم
حالا کدومش انتخاب عاقلانه ایه؟
همچنین مشاوره کدوم بهتره؟من مشاور تاثیر خاصی روم داره
و باعث میشه تواناییام چندبرابر بشه؟
بنظرتون قلم چی برم و سوالای گزینه دو رو دانلود کنم یا
گزینه دو برم و سوالای قلم چی رو از رو کتاباش ببینم؟
لطفا سریع کمکم کنید و دلیلتان هم ذکر کنید...
قلم چی فقط اسم در کرده و هیچیش استاندارد نیست. تنها مزیتش اینه می تونی بهتر خودتو بسنجی وگرنه نه سوالاتش نه هیچیش شباهتی به کنکور نداره
اگه میخوای شباهت به کنکور داشته باشه و شبیه ساز به کنکور باشه قطعاً گزینه 2 بهتره.. اما اگه میخوای خودتو قوی کنی و به چالش بکشی و طبق برنامه های قطعی کسی غیر از خودت پیش بری قلم چی بهتره
اما به طور کلی من گزینه 2 رو ترجیح میدم
اینم لینک فروشگاه آزمون های آزمایشی
فروشگاه آزمون سایت کنکور
از طریق ستون سمت راست , آزمونهای مورد نظرتون رو انتخاب کنید
من که امسال رو هم قلمچی و هم گاج ثبت نام کردم.مقایسه خیلی خوبی هم بین این دوتا موسسه داشتم.چون پای ثابت هردوتاشون بودم و سعی میکردم تا برنامه هاشون هماهنگ برم جلو(حداقل تا دی ماه تونستم به هردوتاشون برسم.)
تنها مزیتی که در قلمچی دیدم جامعه آماری بزرگش بود(که اونم واسه دانش آموزان متوسط استرس آور و خرد کننده هستش.چون هرچی میخونی و میزنی بازم ترازت به6000به زور میرسه!)
البته سوالات با اشتباهات علمی هم تا دلتون بخاد داشت(این حرف من نیس.حرف معلم های مدرسمون و دبیرای کنکوری شهرمونه که با دلیل و استدلال بیان شده.)
البته میشه برنامه راهبردی قلمچی رو هم مزیت دونست.چون به صورت موضوعی جلو میره(روی اکثر دروس) و روی مباحث کلیدی مکث میکنه تا دانش آموزان بیشتر کار کنن.
سوالات گاج یک مزیت بسیار خوب برای این موسسه هستش.روی تمامی مباحث درسی به اندازه کافی کار میکنن و سوالات استاندارد و به سبک کنکور طراحی میکنن(البته گاهی آسونتر و گاهی هم فراتر میرن ولی خب عادیه اینا...)
متاسفانه جامعه آماری پایین گاج باعث میشه تراز های بچه ها با یکم تست زنی به شدت بالا بره و این اعتماد به نفس کاذب رو بوجود میاره و طرف دیگه خوب نمیخونه.
همچنین برنامه اش خیلی سریع حرکت میکنه و فرصت مطالعه و مرور کافی رو گاهی از دانش آموز میگیره.
این مطالب صرفا تجربه شخصی من بودن و ممکنه دوستان نظرات دیگه ای داشته باشن.
Live In The Moment
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 43 مهمان)