ببینید ما که کمبود عقل نداریم با معلمامون این کار ها رو میکنیم لابد یه اشکالی تو کارشون هست وگرنه این همه معلم ما چرا با اونا مشکل نداریم
ببینید ما که کمبود عقل نداریم با معلمامون این کار ها رو میکنیم لابد یه اشکالی تو کارشون هست وگرنه این همه معلم ما چرا با اونا مشکل نداریم
یادش بخیر :-D کاری کردیم ک معلم زبان فارسی سوممون کلاس رو وسط زن تعطیل کرد
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
اینه که سوتی های معلم ها رو می گیریمممممممم
بعلهههههههه
و همچنان به این کار ادامه می دیم :yahoo (4):
کل کارای دبیرستانم باعث افتخارم میشده
کدومشو بگم؟
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
یکی از افتخارات سال دومم اینه که رفتم سره جلسه امتحان شیمی و از 14 تا سوال فقط یکیشو بلد بودم تازه اونم نه کامل و با تقلب شدم 10 =))))) بدترین نمرمم بود تو کله زندگیم.... =)) ولی خیلی امتحان fun ای بود خندیدیم
فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
از افتخارات دبیرستانم اینه که موهامو جلو همه با قیچی زدن و رسما ر.ی.د.ن توش:yahoo (21):
6 ماه طول کشید تازه بشه عین موی آدم سالم و بالغ
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
البته نمیدونم افتخار بود یا خاطره:yahoo (21):
یکی از افتخارات سال سومم اینه که رفتم ساله چهارم
نخند مرد باس افتخار کنه به افتخارش
اصن کسی که به افتخارش افتخار نکنه مفتخر نیست
Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
یکی از افتخارات دوران دبیرستانم اینه که با رفقا کاری کردیم سرگروه سابق یکی از گروه های آموزشی استان(علت استعفاش از ریاست این بود که بیاد مدرسه ما ) رو از مدرسه بیرون کنن
از افتخارات دبيرستانم اينه كه همش كلم تو كتاب بود...
هيچي از اين دوران نفهميدم:yahoo (2):
قُلهـ اے کهـ چَنـב بآر فَتحـــ شَوَב ؛
بےشَکـ روزے تَفریحگآهـ عُموُمـــ×ـــے میشَوَב!
موُآظِبـ دِلِتـ بآشـ !..
از افتخارات دوران دبیرستانم اینه که نشد یه کلاسو کامل تموم کنم از بس همش اخراج میشدم.افتخار دومم اینه که هر کلاسی اخراج شدم معلم های درس های دیگه که اونا هم قبلا اخراجم کرده بودن میومدن پا در میونی برا من ) اندازه مو های سرم من و بابام تعهد دادیم ..یادش بخیر
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)