خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 14 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 210
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم.خیلی ممنونم
      کاملا تفهیم شدم.
      باتشکر از صبر و حوصلتون واسه نوشتن اینهمه متن
      اینکه درسنامه کامل هست هیچ‌شکی درش نیست.از بابت تست هم خیالم تا حدودی راحت شد که گفتین با خوندن کتاب انگار تست زدید.
      من متاسفانه جزوه شما رو تا حالا ندیدم ولی بیشابیش منتظر بخش نمونه کتاب هستم.

2. Top | #32
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1سوال :کتاب سوم کدوم سر فصلا هست؟
      فصول مرتبط با ژنتیک یعنی5تا7داخل سوم هست یا جلد ژنتیک؟

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اقای جوادی خسته نباشین ببخشید این کتاب رو دوم ها هم میتونن استفاده کنن اخه همین فصل ۵ که گذاشته بودین پر ترکیب بود ما هم که اونارو نخوندیم؟!؟!؟!؟!
      ویرایش توسط Yeganehp : 03 خرداد 1393 در ساعت 07:16

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من که متاسفانه دیر متوجه این جزوات عالی شدم و نتونستم تهیه شون کنم. واقعا خیلی دپرسم.

آقای دکتر جوادی، کاش جزوه تون رو در اختیارمون قرار میدادین. چون بنده به دلایل مشکلات شخصی در امکانم

نیس که امسال رو پشت کنکور بمونم تا بتونم برا سال آینده از این منابع فوق العاده تون استفاده کنم.

ای کاش یه تدبیری برا ما میکردین. اون روز هم باهاتون تلفنی حرف زدم. ممنون میشم کمک کنین. با تشکر

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      ممنونم.خیلی ممنونم
      کاملا تفهیم شدم.
      باتشکر از صبر و حوصلتون واسه نوشتن اینهمه متن
      اینکه درسنامه کامل هست هیچ‌شکی درش نیست.از بابت تست هم خیالم تا حدودی راحت شد که گفتین با خوندن کتاب انگار تست زدید.
      من متاسفانه جزوه شما رو تا حالا ندیدم ولی بیشابیش منتظر بخش نمونه کتاب هستم.
      با سلام توی سایت گروه هستش و می تونید با رجوع به بخش طبقه ی بندی موضوعی که در ستون راست سای هست از قسمت نکته های مفهومی ترکیبی مقایسه ای وارد بشید و جزواتی رو دانلود کنید .
      www.zist110.ir
      مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.

زیست شناسی را متفاوت بیاموزید.
      [IMG][/IMG]

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ʍԾɧԹʍʍԹԺ نمایش پست ها
      1سوال :کتاب سوم کدوم سر فصلا هست؟
      فصول مرتبط با ژنتیک یعنی5تا7داخل سوم هست یا جلد ژنتیک؟
      سلام . فصول شامل همه شون به جز ژنتیک مندلی هستش یعنی فصل های 1 تا 7 و 9 تا 11 رو شامل میشه . جلد ژنتیک فقط ژنتیک مندلی و جمعیت داره که جمعیت خودش توی پیش 1 هم آورده شده . موفق باشید
      مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.

[IMG][/IMG]

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      سلام اقای جوادی خسته نباشین ببخشید این کتاب رو دوم ها هم میتونن استفاده کنن اخه همین فصل ۵ که گذاشته بودین پر ترکیب بود ما هم که اونارو نخوندیم؟!؟!؟!؟!
      سلام با توجه به اینکه تست ها ترکیبی هستن لازم هستش که شما این مطالب رو بدونید و از طرفی ما تا جایی که در توانمون بوده توضیح دادیم همه ی مطالب رو بنابراین با یه خرده مطالعه و تست زنی همه ی مطالب غیرآشنا برای شما جا می افته . بله می شه استفاده کرد . موفق باشید .

[IMG][/IMG]

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته کوچولو نمایش پست ها
      من که متاسفانه دیر متوجه این جزوات عالی شدم و نتونستم تهیه شون کنم. واقعا خیلی دپرسم.

آقای دکتر جوادی، کاش جزوه تون رو در اختیارمون قرار میدادین. چون بنده به دلایل مشکلات شخصی در امکانم

نیس که امسال رو پشت کنکور بمونم تا بتونم برا سال آینده از این منابع فوق العاده تون استفاده کنم.

ای کاش یه تدبیری برا ما میکردین. اون روز هم باهاتون تلفنی حرف زدم. ممنون میشم کمک کنین. با تشکر
      خانم فرشته کوچولو ، متاسفانه همانطور که قبلا صحبت شد دست من نیست حتی نمونه کارها دست من نیست تا بخوام برای کتاب نمونه کار قرار بدم و منتظرم نمونه کار رو برام ارسال کنن تا در این انجمن قرار بدم . اگر به اون توصیه هایی که کردم گوش کرده باشید قطعا نتیجه ی مطلوبی خواهید گرفت . موفق باشید .

[IMG][/IMG]

9. Top | #39
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      استاد قصد ندارین تست هاتونو در کتاب دیگه منتشر کنین؟؟؟
      واینکه گفتید فصول 9و10 هم درجزوه سوم هستن پس دیگه چه نیازی به جزوه گیاهی جداگانه هست؟؟
      ویرایش توسط amirsalarsh : 03 خرداد 1393 در ساعت 20:12

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تاریخ دقیق و یا تقریبی انتشار کتاباتون مخصوصا پیش و ژنتیک رو میشه بگین؟

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام خدمت شما....
      متاسفانه بنده درگیر کورس و امتحانات هستم و کوچکترین انحراف از لاین درس ، برابر هستش با 6 ماه عقب افتادن . برای همین نمی تونم ریسک کنم و حداقل تا 15 تیرماه درگیر این موضوع هستم . تا چند روز دیگه کتاب رو پیش فروش می کنیم تا دوستانی که قصد تهیه ی کتاب رو دارن خیالشون راحت شه . نمونه کار هم اضافه شد .

[IMG][/IMG]

12. Top | #42
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fardin javadi نمایش پست ها
      با سلام خدمت شما....
      متاسفانه بنده درگیر کورس و امتحانات هستم و کوچکترین انحراف از لاین درس ، برابر هستش با 6 ماه عقب افتادن . برای همین نمی تونم ریسک کنم و حداقل تا 15 تیرماه درگیر این موضوع هستم . تا چند روز دیگه کتاب رو پیش فروش می کنیم تا دوستانی که قصد تهیه ی کتاب رو دارن خیالشون راحت شه . نمونه کار هم اضافه شد .
      سلام استاد این نمونه ها فقط عکس هستن ولینک ندارن اگه میشه بررسی کنید.
      ممنون

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان این نمونه ای گذاشته میشه فایل نهایی نیستش و در واقع ادیت نهایی روش انجام نشده چون متاسفانه فایل نهایی دست بنده نیست . دوستان خیلی اصرار داشتن و من هم همین رو برای دانلود قرار می دم . امیدوارم که رضایت بخش باشه . در مورد شروع فروش کتاب هم اینطور باید بگم که حداقل از 15 تیرماه خواهد بود چون هم کارهای چاپخونه کمی به مشکل برخورده و به عقب افتاد و هم اینکه بنده درگیر کورس ها و امتحانات هستم و اصلا وقت خالی ندارم . دوستانی هم تماس گرفتن و متاسفانه نتونستم جوابشون رو بدم ازشون عذر خواهی می کنم امیدوارم که درکم کنن . بیشتر از هر چیزی به تمرکز احتیاج داشتم . دوستتون دارم موفق باشید / فردین جوادی

[IMG][/IMG]

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ای بابا...
      من رو کتاب شما واسه تابستون حساب ویژه باز کرده بودم ولی با این حساب مطمئنا و بدون شک اواسط مرداد عرضه میشه متاسفانه. اینجوری که دیگه فایده ای نداره !!!!!!!!!!!!
      حداقل قول نمیدادین تا ماهای که رو این کتاب حساب باز کرده بودیم بریم کتاب دیگه ای تهیه کنیم.
      با این حال همون الگوی خودمون رو عشقه ....

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوست خوبم من به کسی قول ندادم ، گفتم که تیرماه فروش کتاب شروع میشه و تاریخ دقیق رو مشخص نکردم . انتشارت خیلی سبز با اون همه تشکیلات و پرسنل هم داره میگه تیرماه که امکان داره اول تیر باشه امکان داره آخر تیر باشه چون شما که توی کار نیستی و نمی دونی مراحل تالیف و چاپ کتاب چه دنگ و فنگ هایی داره . کتاب نشر الگو هم کتاب خوبی هستش و قطعا می تونه مفید باشه . اما نظر من اینه که گاج رو تهیه کنید چون هم از نظر هزینه بهتره و هم از نظر استاندارد تست ها و اینکه کم ترین غلط ها رو داره (توی الگو خیلی غلط وجود داره) . گاج چاپ های جدیدش رو ویاریش شده داده بیرون و میشه گفت بدون غلط هستش . به هر حال . موفق باشید

[IMG][/IMG]

صفحه 3 از 14 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)