خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 3121314 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 210
    1. Top | #181
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان هر روز که این کتاب رو میخونم بیشتر پشیمون میشم و تصمیم گرفتم کتاب های فاگوزیست رو دیگه نگیرم (و نظراتم رو هم پاک کردم که کسی دچار اشتباه من نشه) چون :

1) به شدت حجیمه ( اصلا ی جوری شده دیگه باید پنج ساعت فقط زیست بخونم کمرم داره میشکنه تازه اگه برسم تست هم بزنم 10 صفحه از کتاب درسی رو براش 30 صفحه نکته گفته! )

2 ) پره از مطالب خارج از کتابه که ادم رو به شدت کلافه میکنه ( به ی سری از دوستان میگفتم که مطالب خارج از کتاب کم داره چون فکر میکردم این مطالب تو کتاب پیش دانشگاهی هست الان میبینم اصلا وجود نداره تازه یه بخش هایی از این مطالب خارج از کتاب رو خودش پررنگ کرده که حفظشون کنیم ! )

3 ) اکثر نکات به درد بخورش رو هم توی خود ایستگاه های نشر الگو کامل توضیح داده اصلا نیاز به این کتاب نیست

وظیفه دونستم اینا رو بنویسم که اگه دو روز دیگه روی حرف من حساب کردین و رفتین گرفتین فحش به من ندین

در اخر هم میگن روی حرف هیچ کس حساب نکنید خودتون pdf های این کتاب رو ببنید بعد انتخاب با خودتون صرفا به خاطر نظر من توی پست های قبلی و این پست و سایر دوستان نخواین این کتاب رو بخرین یا نخرین )
      باز هم عذر خواهی میکنم از دوستان این نظر من بود نظر هرکس برای خودش محترمه لطفا نقل نکنید
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

2. Top | #182
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آره درسته هرکسی نظری داره به شخصه سومشو داشتم عالی بود از هر نظر فقط باید کتاب تست بخری کنارش من الگو داشتم

3. Top | #183
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فکر میکنم اون مطابقت کتابش با کنکور 94 که در سایتش قرار داده بود خیلی ها رو سمت خودش کشیده .

4. Top | #184
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      فاگوزیست یکی از بهترین کتابایی هست که من تاحالا باهاش برخورد کردم ؛ انصافا جواب همه ی سوالاتی که ممکنه براتون پیش بیاد رو داده ؛ من خیلی برام اتفاق افتاده که یه سوالی برام پیش بیاد بخاطر حل کردنش به اینترنت یا حتی کتاب های مرجع مثل فیزیولوژی گایتون سر بزنم ؛ ولی از وقتی فاگو رو میخونم انصافا جواب خیلی از سوالامو گرفتم ؛ از حجیم بودنش نترسین ، با روزی 2 ساعت خوندن میشه 1 ماهه تمومش کرد ؛ ولی وقتی تموم میشه شما یه عالمه مطلب یاد گرفتین ؛ من خوندم و میگم ؛ انصافا کتاب کاملیه

5. Top | #185
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      فاگوزیست یکی از بهترین کتابایی هست که من تاحالا باهاش برخورد کردم ؛ انصافا جواب همه ی سوالاتی که ممکنه براتون پیش بیاد رو داده ؛ من خیلی برام اتفاق افتاده که یه سوالی برام پیش بیاد بخاطر حل کردنش به اینترنت یا حتی کتاب های مرجع مثل فیزیولوژی گایتون سر بزنم ؛ ولی از وقتی فاگو رو میخونم انصافا جواب خیلی از سوالامو گرفتم ؛ از حجیم بودنش نترسین ، با روزی 2 ساعت خوندن میشه 1 ماهه تمومش کرد ؛ ولی وقتی تموم میشه شما یه عالمه مطلب یاد گرفتین ؛ من خوندم و میگم ؛ انصافا کتاب کاملیه
      ​به نظر منم کتاب خوب و کاملیه
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

6. Top | #186
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میدونید مشکل بچه ها با حجمشه که اونم با یه برنامه ریزی خوب حل میشه وگرنه کتاب که چیزی کم نداره و همه ی ابهامات رو برطرف میکنه

7. Top | #187
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظرتون برای من که امسال دوم میرم خوبه ؟
      چون به دریا میتوانی راه یافت

سوی یک قطره چرا باید شتافت

8. Top | #188
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh.78 نمایش پست ها
      بنظرتون برای من که امسال دوم میرم خوبه ؟
      اصلا سمت اش نرو
      با خیلی سبز و الگو کار کن برا دوم فقط و فقط
      مشاور

9. Top | #189
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میشه مثال بزنید کدوم ابهام با خوندن کتاب درسی و خیلی سبز باقی میمونه

10. Top | #190
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میشه مثال بزنید کدوم ابهام با خوندن کتاب درسی و خیلی سبز باقی میمونه

11. Top | #191
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کــــــــــــــــــــــــ ـتاب درســــــــــــــــــــــ ـی
      ...

12. Top | #192
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من واسه زیست اینارو دارم...خیلی سبز1و2 الگو 1و2 فاگو1و2 !!!! اصلا قرار نیست فاگورو بخونم...فقط گذاشتم یه گوشه...خیلی سبز درسنامه هاش و تست های خط به خطش رو بدون زمان کار میکنم...بعد میرم سراغ تست های الگو...جاهایی که واسم ابهام پیش بیاد و رفع نشه با درسنامه ی خیلی سبز و توضیحات الگو میرم سراغ فاگو...تاکید میکنم...ابهامی که رفع نشه...نه اینکه هرچی شد زرتی برم سراغ فاگو...واقعا هم اکثر مواقع ابهامم رفع میشه...به عنوان یه کتاب برای رفع ابهام عالیه...نه یه کتاب واسه ی خوندن و تموم کردن!!!!!
      من اینجوری راحتم و این نظر منه...ممکنه بعضیا مخالف باشن

13. Top | #193
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      اصلا سمت اش نرو
      با خیلی سبز و الگو کار کن برا دوم فقط و فقط
      چرا؟
      چون به دریا میتوانی راه یافت

سوی یک قطره چرا باید شتافت

14. Top | #194
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا؟

چون حجیمه بسیار زیاد
      حاشیه خیلی رفته
      تست نداره

قبول نداری
      اینو بگو
      http://forum.konkur.in/thread30879-9.html#post593073
      چنتا پست ماقبل اخر
      مشاور

15. Top | #195
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها
      آقایون داداشا یه چیزی بگم من راجع به فاگوزیست ...

من خودم از مرداد شروع کردم واسه کنکور ۹۵ و خوب خیلی تحقیق کردم که چه منابعی بگیرم , مخصوصا چون چندین سال از کنکور دور بودم باید دقت بیشتری میکردم ...

واسه زیست چون من رشتم ریاضی بوده نیاز داشتم از بیخ و بن زیست رو یاد بگیرم چون تاحالا کتاب زیست رو از نزدیک حتی لمس هم نکرده بودم , واسه همین فاگوزیست سال سوم رو خریدم و شروع کردم به خوندن ... حدود ۱ ماه خوندمش اما واقعا الان به حرف آرتیم و بقیه دوستان رسیدم که فاگوزیست واقعا حجیم هستش و زیادی انگولک کرده زیست رو و از نظرم خیلی از مطالبش بدرد بخور نیست و به درد یه کنکوری نمیخوره و بیشتر واسه محصل ها خوبه و اگه کسی بخواد زیست رو از رو فاگو بخونه به احتمال زیاد وقت کم میاره و نمیرسه جمع بندی کنه ... چون من در ۱ ماه فقط ۳ فصل اول زیست سوم رو رسیدم بخونم ... اینم بگم که من به جز جمعه ها هر روز صبح روزی ۲ ساعت زیست میخونم و از نظر هوش هم اوضاعم خوبه چون لیسانسم رو علم و صنعت گرفتم و ارشدم رو علوم تحقیقات ... هر ۴ منبع گفته شده در این تاپیک رو هم دارم ( فاگوزیست - عمارلو - خیلی سبز - الگو )

الان چند روزه از رو جزوه عمارلو میخونم و خیلی بهتر باهاش ارتباط برقرار کردم ... به نظرم عمارلو + خیلی سبز یا عمارلو + الگو خوب چواب میده ...

پ.ن : عکس هر ۴ تا منبع رو هم میزارم که متهم نشم به اینکه به سایر منابع نگاهی ننداختم

فایل پیوست 40177
      بفرما
      مشاور

صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 3121314 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)