دوستان هر روز که این کتاب رو میخونم بیشتر پشیمون میشم و تصمیم گرفتم کتاب های فاگوزیست رو دیگه نگیرم (و نظراتم رو هم پاک کردم که کسی دچار اشتباه من نشه) چون :
1) به شدت حجیمه ( اصلا ی جوری شده دیگه باید پنج ساعت فقط زیست بخونم کمرم داره میشکنه تازه اگه برسم تست هم بزنم 10 صفحه از کتاب درسی رو براش 30 صفحه نکته گفته! )
2 ) پره از مطالب خارج از کتابه که ادم رو به شدت کلافه میکنه ( به ی سری از دوستان میگفتم که مطالب خارج از کتاب کم داره چون فکر میکردم این مطالب تو کتاب پیش دانشگاهی هست الان میبینم اصلا وجود نداره تازه یه بخش هایی از این مطالب خارج از کتاب رو خودش پررنگ کرده که حفظشون کنیم ! )
3 ) اکثر نکات به درد بخورش رو هم توی خود ایستگاه های نشر الگو کامل توضیح داده اصلا نیاز به این کتاب نیست
وظیفه دونستم اینا رو بنویسم که اگه دو روز دیگه روی حرف من حساب کردین و رفتین گرفتین فحش به من ندین
در اخر هم میگن روی حرف هیچ کس حساب نکنید خودتون pdf های این کتاب رو ببنید بعد انتخاب با خودتون صرفا به خاطر نظر من توی پست های قبلی و این پست و سایر دوستان نخواین این کتاب رو بخرین یا نخرین )
باز هم عذر خواهی میکنم از دوستان این نظر من بود نظر هرکس برای خودش محترمه لطفا نقل نکنید