ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
ویرایش توسط M o h a m m a d : 31 اردیبهشت 1393 در ساعت 15:39
گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد
دکتر شفیعی کدکنی
با سلام دوستان اطلاعات در مورد کتابها اضافه شد . برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت گروه آموزشی هم کلاسی ها مراجعه کنید . موفق باشید .www.zist110.ir
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.
توضیحات خوب بود.این کتاب واسه دانش آموزای سال دوم و سوم هم مناسب هست یا فقط واسه کنکوریاست؟یعنی نکته های ترکیبیش که دانش آموزای پایه رو اذیت نمیکنن؟بهتر بود نکته های ترکیبی رو نه در حین درسنامه ها بلکه تویه بخش جداگانه مینوشتید.
حجمش زیاده.اگه لا خوندن این دیگه مجبور نشیماصلا کتاب رو بخونیم یعنی این کتاب بشه منبع کنکور وکتاب درسی بشه کمک آموزشی!!!واقعا ارزش داره ولی اگه این رو بخونیم و بعدش بیایم کتاب رو بخونیم دیگه فرصتی واسه تست زدن باقی نمیمونه.
مطالب حفظی اضافی و خارج از کتاب و به درد نخور که نداره؟البته این روفک کنم گفتید نداره.
ولی کتاب خوبیه.واسه آموزش.مخصوصا که الان کتابهای زیاد خوبی تو بازار موجود نیستن .
ممنون از توضیحاتتون .
رقابت بین ناشرا تو عرصه ی زیست شناسی داره سخت تر میشه.
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
لطفا جواب منو بدین چون خیلی مهمه.
تفاوت کتاب شما با کتاب زیست نشر الگو در چه چیزهایی هست؟
هر دو کتاب توضیحاتش (توضیحات مولف کتاب در سایت) مثل هم هست ولی الگو تستهای خوبی داره(من ندارم ولی شنیدم فقط) ولی کتاب شما تست نداره.
اصلا قصدم توهین نیست. از اونجایی ک میخوام یه چیز خوب بگیرم اینا رو پرسیدم.
با توجه به اینکه گفتین چاپ شده ولی فروش هنوز آغاز نشده پس الانم میتونید نمونه ای از کتاب رو بذارید
میشه زودتر اینکار رو کنید؟اگر امکانش هست1فصل رو کامل بذارید واینکه 1فصلی باشه که قبلا جزوه اش هم گذاشتید؟تا بهتر حساب دستمون بیاد؟
دوست عزیز من جزوه ی 3 تا فصلشو دارم یعنی بصورت رایگان قرار داده بود و منم گرفتم.بهت اطمینان میدم اگه فقط این کتاب هارو + کتاب درسی بخونی هیچ اضطرابی واسه زیست نداری.درضمن من یکی از دوستام الگو رو چند روز بهم قرض داد باور کن درمقابل این جزوه هیچه.البته میتونی واسه تست ازش استفاده کنی ولی برای درسنامه دیگه به هیچی نیاز نداری.
آحه منم مشکلم همینه.اگه قراره با این کتاب رو هم بخونیم دیگه باید بیخیال تست شیم.400صفحه +200صفحه کتاب درسی +300صفحه تست واسه هر سال میدونی چقد میشه؟حالا زنتیکم بذارکنارش.
من نمیگم بده.خیلیم کامله به شرطی که از پایه شروع به خوندن کنی نه یه سال مونده به کنکور.مثلا همین خیلی سبزسال دومش 500صفحه است که تقریبا فقط 200-250صفحش درسنامه هست.بقیه تسته.اما به شرطی که از کتاب فقط واسه مرور استفاده کنی خیلی خیلی خوبه.حالا تستم یه کاریش میکنیم.
منم نمونه شو دیدم.خیلی خوبه.هم شکلاش و هم فونتش.ولی حجمش رو هم باید در نظر گرفت.
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
خب به نظرم اصلا دیگ نیاز نیست کتابو بخونی.ولی اگه ی دور سریع داشته باشی روش دیگه کافیه.درمورد تست هم نیاز نیست بری ی کتاب تست همه ی سوالاتشو جواب بدی.میتونی از هر فصلی نزدیک 100 تا بزنی نه هزارتا.من خودم کنکوریم و واقعا زیست مشکل دارم چون معلم خوبی نداشتیم.بالاترین منبع من گاج نقره ای و کتابچه ی کانون مفهومیه.با همینا درصدم به زور به 40 میرسه.پس این مشکل از منبع داریم دیگه.
ای کاش خود آقای جوادی بیاد و جواب ما روبده.
من که خیلی تو خرید یه منبع کامل واسه زیست موندم.
ازیه طرف الگو تستاش خوبه، از یه طرف این درسنامش.
سلام آقا محمد گل....
ببین دوست خوبم نمی دونم شاید من بد منظورم رو رسوندم یا شاید بد برداشت کردن بچه ها ، ما توی کتابمون که همون جزوه س (تشابه بالای 90 درصدی) به اضافه ی 20 تا 30 درصد نکته و مطالب بیشتر . این موضوع برای همه ی فصول صدق نمی کنه یعنی یعنی بیه سری از فصلا انصافا خیلی کاملا و نکته ی آنچنانی نمیشه بهش اضافه کرد . اما در عین فصل هایی هستن که حتی تا 40 درصد ما بهش مطلب اضافه کردیم یعنی جای مانور داشته . منظور ما این بوده . اما به هر حال باز اون فصلایی که تقریبا کامل بودن نکات جدید تری هم بهشون اضافه شده اشکالات علمی همه ی فصول هم رفع شده (حالا امکان داره توی یه سری جاها بین علما اختلاف وجود داشته باشه!! مثلا توی خیلی سبز گفته که سد خونی مغزی هم تو مغزه هم توی نخاع در صورتی که اصلا اینطور نیست و من از بیش از 10 استاد دانشگاه نظر خواهی کردم و همه با نظر بنده موافق بودن و این که فقط توی مغز هستش . اصلا اسمش روشه) . علاوه بر این ها اون جملات و کلمات کلیدی که می تونست مورد هدف طراح بگیره رو آوردیم . حتی بولدشون کردیم که اهمیت شون رو نشون بدیم اما به هر حال برای توضیح مطلب از بیان خاص جزوات خودمون استفاده کردیم یعنی کمی گفتاری و نیمه رسمی تا مطلب رو خوب جا بندازیم . به هر حال سعی می کنم تا چند روز آیند یه فصل کامل رو بزارم به احتمال زیاد فصل حواس باشه یا ایمنی بدن مشخص نیست . اما باز بین اونها تفوات زیادی نیست 0بین جزوه و کتاب) چون این فصولی که گذاشته شده انصاف تا حد زیادی کامل بودن و به این فصول چندتایی نکته اضافه شده به اضافه ی این که جملاتی که باید بهشون توجه می شد توی جزوه ولی نشده بود !! رو توی کتاب آوردیم . کلمات کلیدی و مهم رو هم بولدش کردیم .
موفق باشی
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
سلام آقا محمد گل....
ببین دوست خوبم نمی دونم شاید من بد منظورم رو رسوندم یا شاید بد برداشت کردن بچه ها ، ما توی کتابمون که همون جزوه س (تشابه بالای 90 درصدی) به اضافه ی 20 تا 30 درصد نکته و مطالب بیشتر . این موضوع برای همه ی فصول صدق نمی کنه یعنی یعنی بیه سری از فصلا انصافا خیلی کاملا و نکته ی آنچنانی نمیشه بهش اضافه کرد . اما در عین فصل هایی هستن که حتی تا 40 درصد ما بهش مطلب اضافه کردیم یعنی جای مانور داشته . منظور ما این بوده . اما به هر حال باز اون فصلایی که تقریبا کامل بودن نکات جدید تری هم بهشون اضافه شده اشکالات علمی همه ی فصول هم رفع شده (حالا امکان داره توی یه سری جاها بین علما اختلاف وجود داشته باشه!! مثلا توی خیلی سبز گفته که سد خونی مغزی هم تو مغزه هم توی نخاع در صورتی که اصلا اینطور نیست و من از بیش از 10 استاد دانشگاه نظر خواهی کردم و همه با نظر بنده موافق بودن و این که فقط توی مغز هستش . اصلا اسمش روشه) . علاوه بر این ها اون جملات و کلمات کلیدی که می تونست مورد هدف طراح بگیره رو آوردیم . حتی بولدشون کردیم که اهمیت شون رو نشون بدیم اما به هر حال برای توضیح مطلب از بیان خاص جزوات خودمون استفاده کردیم یعنی کمی گفتاری و نیمه رسمی تا مطلب رو خوب جا بندازیم . به هر حال سعی می کنم تا چند روز آیند یه فصل کامل رو بزارم به احتمال زیاد فصل حواس باشه یا ایمنی بدن مشخص نیست . اما باز بین اونها تفوات زیادی نیست 0بین جزوه و کتاب) چون این فصولی که گذاشته شده انصاف تا حد زیادی کامل بودن و به این فصول چندتایی نکته اضافه شده به اضافه ی این که جملاتی که باید بهشون توجه می شد توی جزوه ولی نشده بود !! رو توی کتاب آوردیم . کلمات کلیدی و مهم رو هم بولدش کردیم .
موفق باشی
علی آقا ، اینکه حجمش زیاده قبول دارم اما باید به نکات زیر توجه کرد :
1 - کنکور دیگه مثل قبل نیست که یه سری نکته های مشخص رو توی گزینه ها بدن . بلکه نکات بکار گرفته شده طوری شدن که دانش آموز باید خوب درس رو فهمیده باشه تا اگه احیانا از یه زاویه ی دیگه به نکته نگاه کردن بتونه جواب بده . یه مثال ساده می زنم : مثلا ما خیلی راحت می تونستیم بگیم که گیرنده ها دارای توانایی سازگاری خود با محرک ها هستند . اگه قرار باشه از این دست نکات رو بدون دلیل بیاریم دانش آموز سریع یادش میره اصلا درس براش خیلی خشک میشه دیگه لذتی نداره براش . اما ما اومدیم برای همین موضوع چندین مثال ملموس آوردیم . مثلا گفتیم که گیرنده های لمس مون سازگاری پیدا کردن برای مثال در طول روز خیلی از وقتا ما وجود لباس توی تمون رو احسا نمی کنیم هر چند با پوست بدنمون در تماس هستش یا این موضوع که گیرنده های الکتریکی توی مارماهی ها که به صورت پیوسته در حال دریافت و مواجه با میدانهای الکتریکی هستش هم نوعی سازگاری دیده میشه چون جانور اصلا تحریک نمیشه در حالت عادی !! یا یه مثال دیگه توی شاخک های یک کیسه تن خاص هستش که به جریان مداوم آب واکنشی نشون می دن . بعد کلی مثال و توضیح اومدیم اینارو لینک دادیم با یه مطلب دیگه تحت عنوان عادی شدن !! توی پیش دانشگاهی . حالا خود شما قضاوت کنید اگه قرار بود همه ی این مطالب رو به صورت کاراکتری می آوردیم چقد سخت بود فهمیدنشون . این موضوع رو هم در نظر بگیرید که ما تحت هیچ شرایطیکتاب رو برای گروه خاصی ننوشتیم یعنی خواننده های این کتاب رو همه ی اقشار کنکوری در نظر گرفتیم چه ضعیف چه قوی و چه تیزهوش . خدا رو شکر این کتابها اونقدری قوی نوشته شدن که همه ی اقشار رو حیرت زده می کنه و باعث خستگی نمی شه .
2- دوست خوبم شما هر کاری بکنی باید و حتما با کتاب درسی انس بگیری . حتما یه سر به سایتم بزنید و در مورد نحوه ی مطالعه ی زیست شناسی بخونید (توی معرفی کتاب)
3- توی این کتاب اونقدر به نکات ریز توجه شده که 2 جنبه ی مهم داره :
اولین و مهم ترین جنبه ش اینه که باعث میشه شما مهارت این رو پیدا کنی که از دل مطالب نکته بکشی یعنی خودت رو پای خودت وایستی . این موضوع سر جلسه خیلی مهمه چون خیلی از دانش آموزان مطالب خوب خوندن و خوب نکات رو ترکیب کردن اما متاسفانه بلد نیستن چطور از دل یه مطلب نکته بکشن بیرون . از اونجایی که ما توی کتابمون خوب توضیح دادیم و دلیل این حجم هم همین هستش ، دانش آموز کاملا حرفه ای بار می یاد نه این که صرفا بشینه نکته حفظ کنه .
دومین جنبه ش اینه که شما با خوندن این کتاب انگاری کلی تست زدی . وقتی این کتاب به صورت جزوه ارائه می شد و خیلی از دبیران و دانش آموزان این جزوات رو تهیه کرده بودن همه شون اذعان دارن که خوندن این کتاب مثل این می مونه که برای هر فصل 150 الی 200 تا تست زده باشی !!
این نکته رو هم یادآور بشم که وقتی همین یکی دو ماه پیش انتشارات گاج گتاب چاپ کرد اگه به نکته هایی که توی تستهاش بکار گرفته شده دقت کنید عین همون نکته ها توی جزوه های ما بهشون اشاره شده و حتی کتاب الکو با این حال نکات بسیار زیادی داریم که وی هیچ کتابی بهش اشاره نشده و ایده های نویی هستش که می تونه ذهن طراح رو درگیر کنه . و دلیل استقبال فراوان از جزوات بنده همین بوده . با اینکه جزوات خیلی گرون بود اما با این حال بیشتر از 1000 عدد !!! فروش رفت بماند اینکه توی خیلی از شهرها دوستان خدا نشناس 200 تا 200 تا جزوه با قیمت های گزاف به فروش رسونده بودن و این یعنی متفاوت بودن کار .
در مورد الگو هم خدمتتون عرض کنم این کتاب کاملا آموزشی هستش و تست نداره پس کار درستی نیستش که با کتاب الگو مقایسه بشه . اما اگر در مورد درسنامه های کتاب می خواید بدونید باید بگم که شک نکنید چه کتاب بنده و چه هر کتاب صرفا آموزشی دیگه قطعا نکات بیشتر و تکمیل تری رو ارائه داده چون شما حجم درسنامه ها رو در نظر بگیرید . نکته ی بعدی اینکه به نظر بنده اگر کسی این کتاب رو (فاگوزیست) رو تهیه کنه نیازی به کلاس و دی وی دی نیست و بجای اینکه 1 میلیون تومن برای کلاس خرج کنه با چند تومن ناچیز میشه دو برابر اون نکته هایی که توی کلاس ها گفته میشه رو یاد بگیره .
الان خیلی سبز هم قصد ویرایش کتاب سومش رو داره اما شک نکنید با این حال یا تست های این کتاب و یا درسنامه های این کتاب مشکل دار خواهند بود حداقل یکی از این ها مشکل خواهند داشت . و دانش آموز مجبوره که یک کتاب دیگه تهیه کنه .
اگه سوالی هست در خدمتم ببخشید سرتون رو درد آوردم گفتم خوب توضیحات رو بدم که جواب سوالای بقیه ی بچه ها رو داده باشم .
موفق باشید
این که توضیحات یکیه خیلی برای خودمم جاله)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)