مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.
ویرایش توسط Parniya : 04 خرداد 1394 در ساعت 18:43 دلیل: ویرایش عنوان\\تو صفحه اخرین ارسالات ناقص بود عنوان
واااااااای دوباره یه منبع جدید
آخه چرا همه نویسنده ها باهم جمع نمیشن یه منبع درست و حسابی بدن بیرون؟ از بین اینهمه منبع خوب که نمیشه همه رو خوند.
واقعا چرااااااااااااااااا؟
چون هیچ کس علامه نیست . متاسفانه ما تولید کننده ی علم نیستیم و صرفا مصرف کننده هستیم . این که نویسنده ها جمع بشن و یه منبع درست و حسابی بدن بیرون نشدنی هستش چون هرکسی کار خودش رو قبول داره و بیشتر واقات با هم راه نی میان از طرفی بالاخره همه دوست دارن که همه چی برای خودشون باشه . شک نکنید کتابهای گروه ما قطعا جزء جنجالی ترین کتابها خواهد شد چرا که سعی کردیم متفاوت ترین سبک رو در پیش بگیریم .
موفق باشید
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
سلام آقای جوادی دو سه تا جزوه از خودتون توی سایت زده بودین مثل حرکت و تبادل گازها که خیلی عالی و ترکیبی بودن.میخواستم بدونم این کتابا مثل همون جزوه هاس ساختارشو شکلاش یا عوض شده ؟؟؟این خیلی مهمه چون من به ساختار ترکیبی و مفهومی جزوات خیلی علاقه مند شدم و اگه خدایی نکرده پشت کنکور موندم از منابع زیست شما استفاده کنم.میشه ی توضیح مختصر بدین؟؟؟
سلام انشاء ا... که پشت کنکور نمونید و هیچ وقت از کتاب بنده استفاده نکنید . اما به هر حال.....
این کتابها در واقع همون جزوه ها هستن با همون شکلها و با همون سبک و شیوه ی نگارش . منتهی یه سری چیزا بهش اضافه شده که قابل توجه هستش :
1 - با توجه به توجه ویژه ی طراحان به جملات بسیار ساده ی کتاب ، سعی کردیم جملاتی که می تونه مورد هدف قرار بگیره رو توضیح بدیم و عین جمله ش رو بیاریم . یعنی روی جملات کتاب درسی خیلی تاکید کردیم و مانور درست و حسابی دادیم .
2- تمامی قیدهای کتاب رو (چه قیدهای مفهومی و چه قیدهای ترکیبی و استنباطی) رو پر رنگ (بولد) کردیم و این موضوع باعث ماندگاری بیشتر مطالب میشه (به عقیده ی بنده حافظه ی تصویری خیلی کمک می کنه)
3-کتاب تقریبا در هر فصل بین 20 تا 30 درصد نکته ی بیشتر داره یعنی جزوات + 20 الی 30 نکته ی بیشتر
4- شکل ها همون شکلهای داخل جزوات هستن و هیچ شکلی کم نشده تازه یه سری شکل هم اضافه شده .
6- یکی از ویزگی های منحصر به فرد این کتاب که توی هیچ کتابی نمی تونید پیدا کنید اینه که فونتهای استفاده شده بسیار دلنشین هستن و تقریبا همون فونتهای استفاده شده در جزوات هستن . ای موضوع باعث میشه خواننده ی کتاب صمیمت و نزدیکی بسیار زیادی با کتاب احساس کنه و از خسته شدن داوطلب جلوگیری می کنه . ما توی این کتابه از 4 نوع فونت استفاده کردیم .
7- توی این کتابها نکات ریز رو بیان کردیم . خیلی از طراحان کنکور به نکته های ریز رجوع می کنن و از این سبک نکات تست طرح می کنن . توی کتابهای بنده به این موضوع بسیار توجه شده .
8- همون طور که قبلا هم شعار ما بوده (و خیلی ها لطف کردن و از شعار های ما استفاده می کنن ) به صورت کاملا مفهومی ، ترکیبی و مقایسه ای کار کردیم .
9- نکات ترکیبی که آوردیم رو سعی کردیم خسته کننده نباشه برای همین خوب توضیح دادیم و در صورت وجود شکل های مرتبط شکهای مربوطه رو آوردیم تا به ماندگاری بیشتر در ذهن دانش آموز کمک کنه .
توضیحات کامل تر و جامع تر روزهای آینده به امید خدا....
سلام آقای جوادی
کتاب ها جزوه محور هستن یا تست هم خواهند داشت ؟؟
ما رو از خوندن کتاب بی نیاز میکنه ؟؟
تمام نکات کتاب رو در بر میگیره ؟؟
امکان خرید از سایتِ خودتون رو میزارید ؟؟
نمونه هاش رو در سایت خودتون میزارید ؟؟
امکان ارسال پستی هست ؟؟
گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد
دکتر شفیعی کدکنی
یه چیزی رو بدون پرده میخوام بگم.
من قصد داشتم کتاب زیست انتشارات نشر الگو رو خریداری کنم چون هم تستهای عالی و به سبک کنکور و هم درسنامه خوبی داره.
ولی با تعریفات شما یه کم دودل شدم.
میشه در این باره یه مقایسه انجام بدین؟
از تست های مشابه کنکور توکتابتون استفاده کردین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)