خــب ؛ گویــا داشــت این تاپیک خــاک میخورد ، دوستان چرا کم لطفی میکنید ، بیاید صندلیو داغ کــنیم ...
به نام خــدا ، صندلی رو داغ میکنیــــم :
سوال شــماره 1 : حــال شــمــا ؟! خوب هستین ؟! رئالتونم فردا شب بازی داره
چــی شــد طرفدار رئال شــدی داداش ؟!
سوال شــماره 2 : از ژنــرال فرانکو هر چی میدونید در یک سطر بــرای دوستان توصیفش کنید ...
سوال شــماره 3 : یادش به خیــر دل بوسکه رئال رو قهرمان لیگ قهرمانان کرد یه 12 سال پیش بود فــک کنم ، اون موقع چه حســی داشتی کوروش خــان ؟!
سوال شــماره 4 : تا حــالا سر بــازی ال کلاسیکو شرط بندی کردی ؟! کلا به شرط بندی اعتقاد داری ؟!
سوال شــماره 5 : بعد تیم ملی جمهوری اسلامی ایــــــران ، طرفدار کدوم تیم ملــی فوتبال هستی ؟!
سوال شــماره 6 : خــوب بحث فوتبال رو همینجا ختم به خیر میکنیم ، داش کوروش تا حــالا شلوار قــرمــز پوشیدی ؟! تی شرت صورتی چی
؟!
سوال شــماره 7 : با ریش صورت رابطتون خــوبــه ؟! تــا حــالا ریش پروفسری گذاشتی ؟!
سوال شــماره 8 : راستی به نظر شما چرا شکلک های مسنجر همشون کچلــن
!؟
سوال شــماره 9 : حاضری عشــقــتو با 1 میلیارد دلــار عوض کنی ؟!!
سوال شــماره 0 : اینو یــادم رفت بپرســـم
چی شد طرفدار اســتــقــلال شــدین ؟!
سوال شــماره 1 : تا حــالا استــادتون رو سر کلاس بردین زیــر رادیکــال ؟!
سوال شــماره 2 : سربــازی چه خــبــر کوروش خــان ؟! آموزشــی چطــور بود ؟! الان کجــا خدمت میکنید ؟!
سوال شــماره 3 : یکی از اساتیدتون از اول دبستان تا الان رو ازش تقــدیــر کنیـــد
سوال شــماره 4 : رابطتون با عــربــی چطور بــود ؟!
سوال شــماره 5 : کــانــدبد ریــاســت جمهــوری نمیشید ؟!! مـــن رای میــدم بــه شــمــا ! راســـتی یادتون رای اولتون رو کــجــا دادید و کــی ؟!
سوال شــماره 6 : اصفهــان رو توصــیف کنید ...
سوال شــماره 7 : بــازی کــامپیوتـــری میکنید ؟! اگه میکنید ، بهترین بــازی که کردید رو ذکر کنید ...
سوال شــماره 8 : یـــه آرزوی دست نیافتـــنی ؟!!
سوال شــماره 9 : از من دلخــور که نیستین
؟! نبودین هم شاید با این سوالام شــدیــن !!
سوال شــماره 0 : خسته نبــاشید ، به امید موفقیت روز افزونتون
اگــه سوالام چــرت بودن ، دوستان به بزرگی خودشون ببخشند ...
و من الله توفیـــق ...