X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 138
    1. Top | #91
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بهترین تاپیک درحوضه جمع بندی
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .

2. Top | #92
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام خیلی ممنون بابت این پست . ببخشید من میخوام زمان نقصانی رو صرفا تو دروس عمومی اجرا کنم اما زمان بندی اختصاصیم اینطوریه که مثلا 40 دقیقه رو ریاضی فیزیک میزارم طوری که بتونم حداقل 24 تا از 30 تارو جواب بدم تو همون 40 دقیقه بازم گزینش سوالارو اجرا میکنم که مثلا کدوم رو حل کنم یا نه. 40 دقیقه بنظرم تایم معقولیه واسه حداقل 24 تا تست با توجه به سطحم . کلا واسه ریاضی و فیزیک و زیست 40 دقیقه واسم تایم مناسبیه برای بالای 70 زدن. اما 55 دقیقه قصد دارم تایم بزارم واسه شیمی راستش چون یکم میترسم بابت شیمی البته مطمعنم بازم ازش وقت اضافه میارم که برگردم زیست بیشتری بزنم. خواستم نظرتونو بدونم با این شگرد موافقین؟ معذرت میخوام طولانی شد

3. Top | #93
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط itsamirn نمایش پست ها
      سلام خیلی ممنون بابت این پست . ببخشید من میخوام زمان نقصانی رو صرفا تو دروس عمومی اجرا کنم اما زمان بندی اختصاصیم اینطوریه که مثلا 40 دقیقه رو ریاضی فیزیک میزارم طوری که بتونم حداقل 24 تا از 30 تارو جواب بدم تو همون 40 دقیقه بازم گزینش سوالارو اجرا میکنم که مثلا کدوم رو حل کنم یا نه. 40 دقیقه بنظرم تایم معقولیه واسه حداقل 24 تا تست با توجه به سطحم . کلا واسه ریاضی و فیزیک و زیست 40 دقیقه واسم تایم مناسبیه برای بالای 70 زدن. اما 55 دقیقه قصد دارم تایم بزارم واسه شیمی راستش چون یکم میترسم بابت شیمی البته مطمعنم بازم ازش وقت اضافه میارم که برگردم زیست بیشتری بزنم. خواستم نظرتونو بدونم با این شگرد موافقین؟ معذرت میخوام طولانی شد
      سلام،خواهش می کنم
      داشتن یا نداشتن زمان نقصانی کاملا بحث شخصیه،بعضی ها میگن که نه حتما شما باید زمان نقصانی داشته باشید و...
      من خودم به شخصه هر دو حالت رو امتحان کردم و وقتی زمان نقصانی داشتم معمولا به شیمی اون طور که باید نمی رسیدم از طرفی بعضیا با زمان نقصانی راحت ترن
      پس این موضوعیه که باید خودتون امتحان کنید یا با شناختی که از خودتون دارید تصمیم بگیرید
      در مورد تقسیم بندی ها مثل این که زیست یکم مظلوم واقع شده،یعنی زیست رو دو قسمتی کردید که اگه از شیمی وقت اومد به زیست برگردید
      تایم شیمی تون یکم بالاست اما این بازم چیزیه که خودتون باید در طی بارها آزمون جمع بندی زدن طی این مدت به دستش بیارید
      این قالب کلی هستش که شما در نظر گرفتید الان باید امتحانش کنید،وقتی شرایط هر درسی سخت میشه مدیریت زمانتون هنوز کارایی لازم رو داره؟ اگه زمان یه درسی بخواد بیشترش کنید سر آزمون چه قدر مجاز هستید این کار رو انجام بدید که برنامه تون انعطاف لازم رو داشته باشه؟
      این جور وقتی شما آزمون هایی با سطوح مختلف رو حل کردید اشکالات مدیریت زمانی کم کم مشخص میشه و با یکم تغییرات ریز می تونبد به مدیریت زمانی که از هر نظر به شما بخوره برسید
      ویرایش توسط Wonderland : 04 اردیبهشت 1400 در ساعت 10:19

4. Top | #94
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام واندلند عزیز وقتت بخیر
      من زیست هر سه پایه تست های خیلی سبز رو یدرو زدم .یکمی از تست های بعضی فصلها مونده که الان دارم تکمیلشون میکنم . اما تست های اکثر فصلها کامل زده شده
      سوالم اینه الانکه دارم اون فصلها رو مرور میکنم برای تست چیکار کنم؟برم سراغ آی کیو ؟ یا برگردم تست های علامتدار رو دوره کنم؟آخه با خودم گفتم این خیلی سبز رو چون نگات مهم درسنامه رو هایلایت کردم و تست های مهم رو علامت زدم بهتره بزارمش برا جمع بندی خرداد و اینکه با وجود اینکه خیلی سبز زدم اما احساس میکنم هنوز هیچی بلد نیستم برا همین میخوام آی کیو رو هم بزنم. به هرحال یکم گیج شدم بنظرشما چیکار کنم الان؟ @Wonderland
      ما
      بیرون زمان ایستاده‌ایم
      با دشنۀ تلخی
      در گرده‌هایمان
      ویرایش توسط _Aramesh_ : 04 اردیبهشت 1400 در ساعت 14:33

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام واقعا ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و این همه مطالب مفیدو برامون به اشتراک گذاشتید
      دو تا مشکل دارم من اولیش مربوط به زمان شروع ازمون های سه روز یکباره من الان طبق ازمون قلم چی نهایتن اواسط اردیبهشت تقریبا همه مطالب دوازدهو تموم می کنم ولی خب واقعا خودم فکر میکنم نیم سال دوم دوازده رو به مرحله ی تثبیت کامل نرسوندم و باید روی اون خیلی تمرکز کنم و در این صورت باید ازمون های سه روز یکبارو از خرداد شروع بکنم که احساس میکنم زمان کمی دارم و میترسم همه رو جمع بندی نکنم
      دومیش اینه که به شدت روی مسائل شیمی وقت تلف میکنم و خیلی کند هستم و از طرفی زمان کمی هم دارم و منبعی هم که کار کرده بودم قبلا خیلی روی مسائل مانور نمیداد والان گیج شدم که چیکار باید بکنم
      ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون

6. Top | #96
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Aramesh_ نمایش پست ها
      سلام واندلند عزیز وقتت بخیر
      من زیست هر سه پایه تست های خیلی سبز رو یدرو زدم .یکمی از تست های بعضی فصلها مونده که الان دارم تکمیلشون میکنم . اما تست های اکثر فصلها کامل زده شده
      سوالم اینه الانکه دارم اون فصلها رو مرور میکنم برای تست چیکار کنم؟برم سراغ آی کیو ؟ یا برگردم تست های علامتدار رو دوره کنم؟آخه با خودم گفتم این خیلی سبز رو چون نگات مهم درسنامه رو هایلایت کردم و تست های مهم رو علامت زدم بهتره بزارمش برا جمع بندی خرداد و اینکه با وجود اینکه خیلی سبز زدم اما احساس میکنم هنوز هیچی بلد نیستم برا همین میخوام آی کیو رو هم بزنم. به هرحال یکم گیج شدم بنظرشما چیکار کنم الان؟ @Wonderland
      سلام،ممنونم،وقت تو هم به کام
      الان وقت نمیشه که یه کتاب جامع جدید رو بخوای شروع کنی،یه جورایی هر چی به کنکور نزدیک میشیم بهتره دیگه سراغ منبع جدید نریم
      می تونی با کتاب های آزمونی مثل موج آزمون بازیابی انجام بدی و رفع اشکالش رو با متن کتاب،تصاویر مهم و به صورت دقیقا جایی که مشکل داری انجام بدی،تست های علامت دار بخش هایی که اشکال داری رو هم می تونی مرور کنی،از نکات حاشیه نویسی شده کتابت هم غافل نشو
      و یه نکته این مدت فعالانه زیست بخون و تست بزن و این افکار منفی بلد نبودن رو کنار بذار با بازیابی رفع میشه معمولا
      ویرایش توسط Wonderland : 04 اردیبهشت 1400 در ساعت 21:36

7. Top | #97
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _pouya نمایش پست ها
      سلام واقعا ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و این همه مطالب مفیدو برامون به اشتراک گذاشتید
      دو تا مشکل دارم من اولیش مربوط به زمان شروع ازمون های سه روز یکباره من الان طبق ازمون قلم چی نهایتن اواسط اردیبهشت تقریبا همه مطالب دوازدهو تموم می کنم ولی خب واقعا خودم فکر میکنم نیم سال دوم دوازده رو به مرحله ی تثبیت کامل نرسوندم و باید روی اون خیلی تمرکز کنم و در این صورت باید ازمون های سه روز یکبارو از خرداد شروع بکنم که احساس میکنم زمان کمی دارم و میترسم همه رو جمع بندی نکنم
      دومیش اینه که به شدت روی مسائل شیمی وقت تلف میکنم و خیلی کند هستم و از طرفی زمان کمی هم دارم و منبعی هم که کار کرده بودم قبلا خیلی روی مسائل مانور نمیداد والان گیج شدم که چیکار باید بکنم
      ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون

سلام،وقتتون بخیر،خواهش می کنم
      ببینید شما الان هم تا ۱۵ اردیبهشت وقت دارید،پس مباحثی که الان هم دارید کار می کنید رو سفت و سخت بخونید
      در مورد بعد از ۱۵ اردیبهشت می تونید اگه وقتتون تنگه دوران انتقالی رو حذف کنید یا تعداد روز هاش رو خیلی کم کنید
      و طی اون تقریبا دوهفته ی تا ۳۱ اردیبهشت می تونید دو تا آزمون جمع بندی قرار بدید، حتما اشکالاتی از نیم دوم ۱۲ هم توی این آزمون ها براتون مشخص میشه که می تونید رفع اشکالش کنید
      به عبارتی با بیشتر شدن فرجه آزمون هم زمان برای تثببت نیم دوم ۱۲ دارید هم رفع اشکال آزمون،و کلا طی آزمون های جمع بندی ایم اشکالات مرحله به مرحله رفع میشن
      برای شیمی می تونید تست شبانه ی جدا از تایم شیمی برای محاسبات قرار بدید،از مباحث پایه ای شروع کنید و شبی حدود ۱۵ تا ۲۰ تست محاسباتی خوب(نه آبکی)حل کنید،با پیوستگی می تونه نتیجه ی خوبی داشته باشه
      راه حل اساسی تر زدن آزمون های شیمیه،مثلا موج آزمون،شاید الان برای شروعش دیر باشه اما هنوز هم حل کردن بحث های پایه ای تر مثل استوکیومتری می تونه مفید باشه،

8. Top | #98
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مطالب عالی بودن
      من از ۲۵ ام شروع میکنم سه روز یکبار زدن هارو‌. مشکل اصلی ای که دارم سرعته و این نقطه ضعف اصلیمه. از طرفی همه فصلا رو تموم نکردم مثلا فصلای ساده مثل الگو دنباله و فیزیک اتمی رو گذاشتم بین اون ازمونا بخونم که تعدادشون زیاد نیست. سوالم اینه که حالا اونموقع فوکوسم رو تکمیل نخونده هام باشه یا بالابردن سرعتم توی خونده هام؟ کلا تا الان تست زماندار خیلی نزدم. برای افزایش سرعت فقط باید ازمون زیاد کار کنیم؟ بعد برای من که پایه ام متوسط رو به خوبه هم توصیه میکنید قبل ۹۸ رو تک درس بزنم و به جاش جامع های ازمایشی رو بیشتر کار کنم؟ البته من کتاب زرد کنکور رو دارم که همه کنکورا رو قاطی کرده و تو هر ازمونش از ۹۳ تا ۹۷ میکس اورده.
      یه سوال دیگه هم داشتم من رشتم ریاضیه توصیه میکنید فیزیک کنکورای تجربی رو هم کار کنم؟
      ممنونم بابت پاسخگویی

9. Top | #99
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hacker نمایش پست ها
      سلام مطالب عالی بودن
      من از ۲۵ ام شروع میکنم سه روز یکبار زدن هارو‌. مشکل اصلی ای که دارم سرعته و این نقطه ضعف اصلیمه. از طرفی همه فصلا رو تموم نکردم مثلا فصلای ساده مثل الگو دنباله و فیزیک اتمی رو گذاشتم بین اون ازمونا بخونم که تعدادشون زیاد نیست. سوالم اینه که حالا اونموقع فوکوسم رو تکمیل نخونده هام باشه یا بالابردن سرعتم توی خونده هام؟ کلا تا الان تست زماندار خیلی نزدم. برای افزایش سرعت فقط باید ازمون زیاد کار کنیم؟ بعد برای من که پایه ام متوسط رو به خوبه هم توصیه میکنید قبل ۹۸ رو تک درس بزنم و به جاش جامع های ازمایشی رو بیشتر کار کنم؟ البته من کتاب زرد کنکور رو دارم که همه کنکورا رو قاطی کرده و تو هر ازمونش از ۹۳ تا ۹۷ میکس اورده.
      یه سوال دیگه هم داشتم من رشتم ریاضیه توصیه میکنید فیزیک کنکورای تجربی رو هم کار کنم؟
      ممنونم بابت پاسخگویی
      سلام.ممنون از نظرتون
      فصل های به این سادگی رو مخصوصا فیزیک بهتره نذارید حذف شده بمونن.بخونید اما به اون اواخر موکولش نکنید.چون فصول ساده ای هستن خیلی به تسلط رسیدن توشون مشکل و زمان بر نیست
      برای افزایش سرعت کنار آزمون های سه روز یه بار آزمون تک درس می تونه کمک کننده باشه.
      اون موارد سرعت گیرتر توی تست ها رو تشخیص بدید.این که مثلا توی شیمی روی کدوم تیپ یا فصل از محاسباتی ها بیشتر مکث می کنید؟اگه تست بیشتر کار کنید مشکلش رفع میشه؟چه تعداد و...
      اون سوال افزایش سرعت توی مباحث خونده یا خوندن فصل جدید گزینه یک بهتره ولی فصلای خیلی ساده رو نگذرید
      درمورد جامع ها خب من نمی تونم به جای شما تصمیم بگیرم ولی سوالات کنکور به هر حال توی اولویت هستش.نشه طوری که کنکورها رو نادیده بگیرید.تست تالیفی هدفش بیشتر مدیریت درست تر زمانه و پیدا کردن اشکالات ریزتر از مباحث درسی.بینشون تعادل ایجاد کنید
      سوالات کنکور تجربی رو بزنید.خالی از لطف نیستسوالات خوبی میاد.از جدیدترین سال شروع کنید تا جایی که وقت داشتید ادامه بدید

10. Top | #100
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام اذین جان خوب هستین؟من خیلی نیازبه راهنماییتون داشتم
      عذرمیخوام من راستش۳۰سالمه میخوام مجددکنکوربدم ازبس اطرافیانم بهم گفتن فایده نداره پزشکی،دیگه لذتی نمیبری همش بایدبخونی،الان پزشک عمومی طرح حداکثر۸تا۱۰میگیره مث یه کارمند،الان بلاگراینستابیشتردرمیاره،ت وی این رشته همش ازسال بالایی هاتحقیرمیشی و...
      واقعا امیدوانگیزموازدست دادم چکارکنم؟؟

11. Top | #101
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم۲۲ نمایش پست ها
      سلام اذین جان خوب هستین؟من خیلی نیازبه راهنماییتون داشتم
      عذرمیخوام من راستش۳۰سالمه میخوام مجددکنکوربدم ازبس اطرافیانم بهم گفتن فایده نداره پزشکی،دیگه لذتی نمیبری همش بایدبخونی،الان پزشک عمومی طرح حداکثر۸تا۱۰میگیره مث یه کارمند،الان بلاگراینستابیشتردرمیاره،ت وی این رشته همش ازسال بالایی هاتحقیرمیشی و...
      واقعا امیدوانگیزموازدست دادم چکارکنم؟؟
      سلام ترنم جان.ممنونم.امیدوارم تو هم خوب باشی
      هدفتون از کنکور مجدد دادن اگر علاقه است که بحثش جداست اما اگه در مورد درآمده ،پزشکی یکی از سخت ترین راه ها برای کسب درآمده.چرا؟مسیر طولانی و سختی که داره.رقابت برای تخصص،فوق تخصص و..طرح و..درسای حجم بالا و سخت و...
      راه های خیلی ساده تری برای درآمدزایی هستش اما اگه علاقه داری و صد در صد می خوایش،باید بری سراغش.
      مردم هر کاری که کنی قضاوت می کنن.کاری هم نکنی قضاوت می کنناگه به میل حرف و قضاوت دیگران بخوایم زندگی کنیم،اسمش زندگی نیست دیگه.ببین چی خوشحالت می کنه؟به چی واقعا علاقه داری؟برو سمت همون کار.کاری که ازش لذت ببری.

12. Top | #102
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر ببخشید من جامعهای سنجش امسال رو شرکت نکردم به نظرتون ارزش دارن که تو خونه کاربشن به عنوان آزمون یا از جامعهای موسسات دیگه به علاوه کنکورها استفاده کنم؟ خیلی ممنونم
      ویرایش توسط amirmtn : 16 اردیبهشت 1400 در ساعت 17:18

13. Top | #103
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirmtn نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر ببخشید من جامعهای سنجش امسال رو شرکت نکردم به نظرتون ارزش دارن که تو خونه کاربشن به عنوان آزمون یا از جامعهای موسسات دیگه به علاوه کنکورها استفاده کنم؟ خیلی ممنونم
      سلام ممنونم،وقت شما هم بخیر
      در مورد کیفیت آزمون های امسال اطلاعی ندارم اما اگه مثل پارسال باشه مناسب نیست،اگه خواستید اولی رو حل کنید ببنید کیفیتش نسبت به کنکورهای سه سال اخیر چه طوره
      موسسات دیگه معمولا جامع های باکیفیت تری دارند که می تونید کنار کنکورها استفاده کنید

14. Top | #104
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر اشکالی نداره روزی که از امتحان نهایی بر میگردیم هم کنکور بزنیم ؟ یا اونارو جز فرجه های بین کنکور بگذاریم؟

15. Top | #105
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط itsamirn نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر اشکالی نداره روزی که از امتحان نهایی بر میگردیم هم کنکور بزنیم ؟ یا اونارو جز فرجه های بین کنکور بگذاریم؟
      سلام.ممنونم.وقت شما هم بخیر
      سعی کنید توی فرجه بیندازید آزمون ها رو.نهایتا اگه یکی دومورد تداخل داشت آزمون رو بعد از ظهر حل کنید.

صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)