نوشته اصلی توسط
Wonderland
سلام.مرسی،وقت تو هم بخیر
اول یه سری توضیحات در مورد استراتژی بازگشت عمومی های کنکور میگم.این روش برای هر کسی به صورتی که لازم داره انجام میشه.با تایم های مخصوص
ممکنه کسی وقتی برای آزمون عمومی ها بازگشت میذاره بهتر جواب میده یکی وقتی برای هر کدوم زمان خاصی مشخص کرده.پس روی این مورد دقت کنید و امتحان کنید
برای مشکل زمان عمومی ها به این نکات دقت کنید
استراتژی دقیق در عین حال منعطفی برای زمان باقی مونده داشته باشید
کدوم تیپ سوالات وقتتون رو بیشتر می گیرن؟آیا تسلط کافی روی اون پارت دارید و زمان می گیرن؟
بخش هایی که می دونید به طور معمول وقتتون رو می گیره مثلا درک مطلب عربی حتما تو تایم مطالعه توجه ویژه ای بهش داشته باشید و با پیوستگی و تمرین مهارتتون رو ارتقاء بدید
برای زیست دقیقن یادم نمیاد که چه زمانی رو می ذاشتم اما فکر می کنم حدود 45-50 به اضافه یه 5 مین اینا قبل از درس آخر(فیزیک) که به ترتیب زیست>شیمی>ریاضی>تایم کوتاه زیست برای سوالات باقی مونده ای که قرار بود بزنم>فیزیک
شما باید استراتژی مخصوص به خودتون رو پیدا کنید.که این کار جز با تمرین کردن صورت های مختلف و پیدا کردن بهترینش به دست نمیاد.کدوم درس رو اول بزنید کدوم رو دوم.چه دروسی پشت سر هم باشن که انرژی و تمرکزتون حفظ بشه.مثلا من اگه ریاضی رو درس آخر می زدم معمولا خطاهای چشمی و محاسباتی زیادی می کردم چون تایمش اگه یه مقدار کمتر میشد دیگه بهم می ریخت.اما فیزیک رو بهتر کنترل می کردم
برای زیست وفیزیک استراتژی نوع سوالات خاصی رو فک نکنم به کار برده باشم.همون تکنیک های ضرب در منها می تونه خوب باشه.