سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
سوالم از رتبه برترا اینه که چه عواملی رو باعث رتبه خوب خودتون میدونید؟ (ساعت مطالعه بالا - کلاس - منبع خاص یا .....)
و سوالم از پشت کنکوریا اینه که چه عواملی رو باعث شکستتون تو کنکورای قبلیتون میدونید؟
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
سوالم از رتبه برترا اینه که چه عواملی رو باعث رتبه خوب خودتون میدونید؟ (ساعت مطالعه بالا - کلاس - منبع خاص یا .....)
و سوالم از پشت کنکوریا اینه که چه عواملی رو باعث شکستتون تو کنکورای قبلیتون میدونید؟
سلام من خودم پشت کنکورم سال اول چیشد که به اینجا رسیدم مرور نکردن و ترس از ازمون زدن و فرار بودن از واقعیت و رفیق هام رتبه برتر هستن رتبه 81 کنکور 1400 رفیقمه و دلیل موفقیت مرور زیاد و ازمون بود باز و یکی دیگه اش هم خانواده اش بودن که تاثیر گذاشتن خیلی روش رفیق دیگه ایی هم دارم رتبه برتر که نیست ولی داروسازی ساری دولتی امسال قبول شد یک سال پشت بود و دلیل موفقیتش ازمون زیاد بود و نکته نویسی و تازه ساعت مطالعه اش هم 8 ساعت بود ولی مفید (رفیقام از خودم سنشون بیشتر) سوال دیگه ایی هم داری بگو جواب میدم
حفظایت ضعیفم
کلا نهایی خیلی ضعیف بودم
زبان هم از همه بدتر
البته سال پیش فشار های روانی زیادی روم بود
پشت کنکورم مهمترین دلایلم برای اینکه پارسال قبول نشدم
1.جدی نگرفتن امتحان نهایی ها
2.حواس پرتی بشدت زیادم
3.خواب بشدت زیاد
که یکی از دلایل خوابم اضطراب روزانم بود یعنی به جای درس فقط استرسش رو میکشیدم و برای فرار از اون استرسه میخوابیدم
4.محیط مدرسه ام ، هیچکسی به درس فکر نمیکرد واقعا از کلاس ما هیچکسی قبول نشد پارسال
5.معلم خوب نداشتن
6. اهمال کاری اهمال کاری اهمال کاری
7.کمالگرایی کمالگرایی کمالگرایی
و اینکه کلا هیچکسی از خانواده بهم امید قبولی نداره همیشه قلبمو میشکنه و همین عامل باعث شد پارسال اوایل واقعا درس بخونم خوب ولی دی ماهش همه چی رو ول کردم دیگه نخوندم یعنی خودمم دیگه امیدی به خودم نداشتم
ویرایش توسط - خانومy . : 19 اردیبهشت 1405 در ساعت 21:45
وسواس داشتم
باور نداشتم به خودم
حرف بقیه زیاااااااد برام مهم بود (تفکر بقیه نسبت به خودم هم)
و نمیدونستم چی میخوام
حس میکنم بعضی مواقع باید برای شروع زدن یک حرکت برای زندگیت باید به یک درک خاصی برسی و خودت مسیر رو پیدا میکنی
گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)