X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نحوه ی خواندن زیست برای درصد بالا در آزمون ماز

سلام دوستان من سال ها پیش کنکور دادم و الان قصد کنکور مجدد تجربی دارم. تدریس زیست اقای عظیمی رو میبینم و کتاب تستمم ای کیو گاجه، ولی امروز آزمون ماز رو نگا کردم خیلی خیلی برام سخت بودن بااینکه نسبتا رو جزوه و کتاب تست مسلط بودم، اگر راهکاری دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سوالات چرت‌و‌پرت و سلیقه‌ای آزمون ماز به نظر من نسبتا زیاده؛ حتی گاهی بالای ۳۰ درصد سوالات. یعنی درصد ۶۵ تا ۷۵ درصد خیلی خوبیه برای کسیکه به کتاب مسلطه.
      خودتون رو توی آزمونهای استانداردتر مثل خیلی‌سبز، زیستاز، سنجش (حتی گاهی قلمچی) و مهمتر از همه با سوالات خودِ کنکور بسنجید.
      اگر درصدتون توی ماز زیر ۵۰ هست، مشکلتون از ماز نیست؛ مشکل از درس خوندن خودتونه و با آزمونهای دیگه هم حل نمیشه.

برای موفقیت صرفا در آزمون ماز:
      ۱- دیدن کلاس اساتید ماز (نکاتی که قراره توی امتحان بیارن رو میگن)
      ۲- زدن کتاب تست پینوکیو (سوالات سلیقه‌ای و جفنگ خیلی بیشتری از آیکیو داره)
      ۳- زدن آزمون ماز پارسال و پیارسال قبل از آزمون اصلیتون در طی سال (نکات سلیقه‌ای ماز ولی تکراری و مشابه)

کلا پیشنهاد میکنم هدف اصلیتون موفقیت کنکور باشه، نه آزمونهای یک موسسه‌ی خاص.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 12:32

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باهاتون موافقم البته چون دیدم که خیلی رو زدن تست های ماز تاکید میشه میخواستم ببینم ایراد کارم کجاست. من خیلی فاصله داشتم از کنکور و راستش میترسم که مسیر اشتباه برم. ممنونم که وقت گذاشتید و جواب دادید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      سوالات چرت‌و‌پرت و سلیقه‌ای آزمون ماز به نظر من نسبتا زیاده؛ حتی گاهی بالای ۳۰ درصد سوالات. یعنی درصد ۶۵ تا ۷۵ درصد خیلی خوبیه برای کسیکه به کتاب مسلطه.
      خودتون رو توی آزمونهای استانداردتر مثل خیلی‌سبز، زیستاز، سنجش (حتی گاهی قلمچی) و مهمتر از همه با سوالات خودِ کنکور بسنجید.
      اگر درصدتون توی ماز زیر ۵۰ هست، مشکلتون از ماز نیست؛ مشکل از درس خوندن خودتونه و با آزمونهای دیگه هم حل نمیشه.

۳- زدن آزمون ماز پارسال و پیارسال قبل از آزمون اصلیتون در طی سال (نکات سلیقه‌ای ماز ولی تکراری و مشابه)

آقای مظاهری نظرتون در مورد کتاب غنی شده و بانک تستش چیه؟

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kamran7 نمایش پست ها
      آقای مظاهری نظرتون در مورد کتاب غنی شده و بانک تستش چیه؟

کتابش رو کامل نخوندم. در حدی که خوندم، بخش متن کتابش که خیلی خوبه، تستهاش هم‌خوبه. ولی فکر میکنم تستهاش کافی نیست. نیاز به منبع تست در کنارش هست.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کتابش رو کامل نخوندم. در حدی که خوندم، بخش متن کتابش که خیلی خوبه، تستهاش هم‌خوبه. ولی فکر میکنم تستهاش کافی نیست. نیاز به منبع تست در کنارش هست.
      یه کتابی بود به نام زیرذره بین که اونم حاشیه نویسی متن کتاب داشت، این بهتره یا اون؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

یه کتابی بود به نام زیرذره بین که اونم حاشیه نویسی متن کتاب داشت، این بهتره یا اون؟

هیچ کدوم ، جدی میگم فقط زدن تست و نکته نویسی و زدن آزمون و نوشتن نکته ها . چون یادگیری توی تستا خیلی بهتر هست تا توی بازخوانی متن و نکات از قبل نوشته شده

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      توی زیست باید متن کتاب رو حفظ باشی.
      فقط یاد گرفتن مفهوم کلی، کافی نیست بنظر من...
      و اینکه زیست درسیه که باید هر روز خونده بشه، این خیلی مهمه.
      یکی دو روز قبل ازمون هم سعی کن بانک تست ازمونهای مختلف رو کار کنی علاوه بر منبع اصلی‌ت.
      خیلی از ایراداتت توی ازمون زدن و تحلیل، خودشون رو نشون میدن
      و بعلاوه سوالات ازمونها خیلی بهتر از سوالات کتاب‌هایی مثل پینوکیو و ایکیو و... است، اما این نباید باعث بشه که کلا این مرحله رو حذف کنی.
      و در اخر باید بگم از تحلیل ازمونی که درصد صفر رو کسب کردی ازش حتی، خیلی بهتر میتونی ایرادات نحوه مطالعه‌ات رو پیدا کنی.
      میدوارم موفق باشی...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

جناب الان این راهکار هایی که دادین صرفا برای موفقیت در آزمون هست درست؟؟؟ ببینید من فکر میکنم اگه آزمون هارو خوب بزنیم پس یعنی کنکور هم قراره خوب بزنیم ؟!, به نظرتون این نظریه من درسته؟؟؟
      یا به آزمون صرفا به چشم رفع اشکال یا شناسایی مشکلاتمون نگاه کنیم
      و دوم به نظرتون برای اینکه درسایی مثل ریاضی و شیمی رو خوب بزنیم توی آزمون چه روش خوندنی خوبه؟
      پیشاپیش بابت پاسخگوییتون کمال تشکر رو دارم
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 15:25

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

غنی شده خیلی بهتره از زیر ذره‌بین.
      زیر ذره‌بین عملا تست نداره، نکاتش خیلی قدیمی و کمه و متن کتابش هم آپدیت نیست.

11. Top | #11
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط are_you_ok نمایش پست ها
      هیچ کدوم ، جدی میگم فقط زدن تست و نکته نویسی و زدن آزمون و نوشتن نکته ها . چون یادگیری توی تستا خیلی بهتر هست تا توی بازخوانی متن و نکات از قبل نوشته شده

اول باید مفاهیم رو با درسنامه یا کلاس یاد بگیرید. بعد باید تا حدودی با متن کتاب آشنا بشید. بعدش میشه از نکات کتابهای تست و آزمونها استفاده کرد. مثلا کسیکه نمیدونه چرخه کربس چیه و توش چخبره، دیدن نکاتش توی تستها براش بار آموزشی نداره و فقط مجبوره نکته حفظ کنه.

12. Top | #12
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      جناب الان این راهکار هایی که دادین صرفا برای موفقیت در آزمون هست درست؟؟؟ ببینید من فکر میکنم اگه آزمون هارو خوب بزنیم پس یعنی کنکور هم قراره خوب بزنیم ؟!, به نظرتون این نظریه من درسته؟؟؟
      یا به آزمون صرفا به چشم رفع اشکال یا شناسایی مشکلاتمون نگاه کنیم
      و دوم به نظرتون برای اینکه درسایی مثل ریاضی و شیمی رو خوب بزنیم توی آزمون چه روش خوندنی خوبه؟
      پیشاپیش بابت پاسخگوییتون کمال تشکر رو دارم

من راهکار جزئی ارائه ندادم. فقط روش برای بالا زدن زیست ماز گفتم. مثل قلمچی که اگر کتاب قلمچی حل کنید، درصدتون توش خیلی غیرطبیعی بالا میاد.

البته راهکار کلی هم مشابه همینه.
      آموزش درست از درسنامه یا کلاس. بعدش تست‌زنی زیاد برای تکمیل آموزش. نهایتا هم آزمون زدن.
      برای ماز، باید همه‌ی این مراحل کلاس و تست و آزمونش برای ماز باشه که توی ماز درصد بالا بگیرید.

تفاوت نظر ما، توی تعریف کلمه‌ی «خوب» هست در جمله «اگر آزمون رو خوب بزنیم».
      اگر منظورتون از خوب، درصد بالای ۷۵ -۸۰ توی کنکور هست. لزوما ارتباطی بین درصد کنکور و آزمون موسسات نیست. مثلا با همون روشی که گفتم و مسلط شدن روی سلیقه‌ی ماز، شما میتونید آزمون مثلا ماز رو دائما ۹۰ به بالا بزنید . ولی توی زیستاز یا سنجش یا کنکور، درصدتون بالای ۷۰ نیاد.
      اگر منظورتون از خوب، درصد بالای ۶۰ هست، همون طور که توی پست اولم گفتم، با آموزش درست و مفهومی و تست‌زنی از هر موسسه و منبعی، توی آزمونها و تستهای موسسات دیگه هم درصدتون بالای ۶۰ و ۷۰ میرسه. در نتیجه قطعا درصد خوب (۶۰-۷۰ در سوالات مشابه کنکور)، درصد کنکورتون هم خوب خواهد شد.
      به اون دوستمون هم گفتم؛ کسبکه درصدش زیر ۴۰-۵۰ درصده، مشکلش از ماز یا قلمچی یا زیستاز و... نیست. مشکلش از روش مطالعه و تست و آزمون کم زدن هست.

کنکور معمولا فوقش ۱۵ - ۱۰ درصدش سلیقه‌ای باشه. بجای سوالات عجیب غریب و سلیقه‌ای ، اول مطمئن بشید که نکات و سوالات روتین و پرتکرار کنکور رو میتونید جواب بدید. بعدش برید سراغ نکات حاشیه‌ای.

به آزمون (به شرطی که نسبتا استاندارد باشه) به عنوان نقشه راه و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت نگاه کنید.

چرا فکر میکنید مطالعه ریاضی و شیمی و ... با هم خیلی فرق داره؟
      برای اونها هم همینه. اول آموزش مفهومی. بعدش تست زیاد. نهایتا آزمون زدن.

برخلاف تبلیغات بعضی موسسه‌ها، کنکور خیلی نقاط مخفی و عجیبی نداره. باید براش بطور اصولی زحمت مستمر کشید. تاکید روی مستمر، زحمت و اصولی.

ویرایش توسط Mazaheri : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 16:07

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من راهکار جزئی ارائه ندادم. فقط روش برای بالا زدن زیست ماز گفتم. مثل قلمچی که اگر کتاب قلمچی حل کنید، درصدتون توش خیلی غیرطبیعی بالا میاد.

البته راهکار کلی هم مشابه همینه.
      آموزش درست از درسنامه یا کلاس. بعدش تست‌زنی زیاد برای تکمیل آموزش. نهایتا هم آزمون زدن.
      برای ماز، باید همه‌ی این مراحل کلاس و تست و آزمونش برای ماز باشه که توی ماز درصد بالا بگیرید.

تفاوت نظر ما، توی تعریف کلمه‌ی «خوب» هست در جمله «اگر آزمون رو خوب بزنیم».
      اگر منظورتون از خوب، درصد بالای ۷۵ -۸۰ توی کنکور هست. لزوما ارتباطی بین درصد کنکور و آزمون موسسات نیست. مثلا با همون روشی که گفتم و مسلط شدن روی سلیقه‌ی ماز، شما میتونید آزمون مثلا ماز رو دائما ۹۰ به بالا بزنید . ولی توی زیستاز یا سنجش یا کنکور، درصدتون بالای ۷۰ نیاد.
      اگر منظورتون از خوب، درصد بالای ۶۰ هست، همون طور که توی پست اولم گفتم، با آموزش درست و مفهومی و تست‌زنی از هر موسسه و منبعی، توی آزمونها و تستهای موسسات دیگه هم درصدتون بالای ۶۰ و ۷۰ میرسه. در نتیجه قطعا درصد خوب (۶۰-۷۰ در سوالات مشابه کنکور)، درصد کنکورتون هم خوب خواهد شد.
      به اون دوستمون هم گفتم؛ کسبکه درصدش زیر ۴۰-۵۰ درصده، مشکلش از ماز یا قلمچی یا زیستاز و... نیست. مشکلش از روش مطالعه و تست و آزمون کم زدن هست.

کنکور معمولا فوقش ۱۵ - ۱۰ درصدش سلیقه‌ای باشه. بجای سوالات عجیب غریب و سلیقه‌ای ، اول مطمئن بشید که نکات و سوالات روتین و پرتکرار کنکور رو میتونید جواب بدید. بعدش برید سراغ نکات حاشیه‌ای.

به آزمون (به شرطی که نسبتا استاندارد باشه) به عنوان نقشه راه و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت نگاه کنید.

چرا فکر میکنید مطالعه ریاضی و شیمی و ... با هم خیلی فرق داره؟
      برای اونها هم همینه. اول آموزش مفهومی. بعدش تست زیاد. نهایتا آزمون زدن.

برخلاف تبلیغات بعضی موسسه‌ها، کنکور خیلی نقاط مخفی و عجیبی نداره. باید براش بطور اصولی زحمت مستمر کشید. تاکید روی مستمر، زحمت و اصولی.

بعد من یه مشکل دیگه ام دارم مثلا توی یه ازمون من نقطه ضعفمو پیدا کردم ولی بودجه بندی آزمون بعدی از یه مبحث دیگه اس خب من باید اون نقطه ضعفمو برطرف کنم ولی نمیشه و باید مباحث بعدی رو بخونم ؟! چیکار باید کنم؟ اینو خیلی درگیرشمم واقعا میگم
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو

14. Top | #14
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      بعد من یه مشکل دیگه ام دارم مثلا توی یه ازمون من نقطه ضعفمو پیدا کردم ولی بودجه بندی آزمون بعدی از یه مبحث دیگه اس خب من باید اون نقطه ضعفمو برطرف کنم ولی نمیشه و باید مباحث بعدی رو بخونم ؟! چیکار باید کنم؟ اینو خیلی درگیرشمم واقعا میگم

هدف اصلی میشه پیشروی برای آزمون بعدی.
      توی هفته‌های بعدی (فرجه‌ی مرحله بعدی آزمون)، چند تا واحد میذارید برای رفع اشکال از آزمون قبلی.
      از بین اشکالات و نقاط ضعفتون، چند تاش که به نظرتون زودتر رفع میشه یا ساده‌تره یا پرسوال‌تره رو انتخاب میکنید و در اون واحدها رفع اشکال می‌کنید.
      اگر نقاط ضعفی باقی موند، توی بازه‌های مرور و رفع اشکال (مثل ۲ هفته آخر تابستون، دی ماه، عید، فروردین و اردیبهشت)، باز مهم‌ترها یا ساده‌ترها رو انتخاب می‌کنید و رفع میکنید.
      اگر باز هم چیزی موند، اگر برای نهایی لازمه باید تشریحیشو اوکی کنید. اگر برای نهایی لازم نیست ، میشه جزیی از حذفیات شما.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سلام آقای مظاهری
      وقتتون بخیر
      بی زحمت اگر ممکنه موسسات پیشنهادیتون رو به ترتیب بگین چه برای آزمونهای تستی و چه تشریحی ( رشته تجربی )
      اونهایی که سوالاتشون بیشترین شباهت رو با کنکور و نهایی دارن منظورمه
      ویرایش توسط ..Masoumeh.. : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 18:22

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 16 مهمان)