X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

بیاید بگید خیلی دیره و ناامیدم کنید:( ولی فقط بیاید یه چیز از تجربه هاتون بگید

دوازدهمم، تا الانش رو که تیکه تیکه خوندم هرچی بوده.
      آزمون های قلمچیم رو افتضاح میدم و میانگین ترازم ۵۰۰۰ئه البته ۵۰-۴۰ درصد از شکست آزمونام به خاطر مشکلات سر جلسه ست، مدیریت تایم و اضطراب سر جلسه که الان شروع کردم تست زمان دار زدن و با روانشناس صحبت کردن.
      مشکلم اینه که تازه الان تموم کردم یه دور کامل خوندن رو، منظورم یه دور عالی نیست یه دور با کلی نقص و پر از اشکال تقریبا چون هم پایه و هم دوازدهم رو ز شهریور شروع کردم به خوندن و بیشتر مشکلمم به خاطر نوسانی خوندن و عدم تمرکزه. از اینام که یه روز دوازده ساعت درس میخونم یه روز دوازده ساعت گریه میکنم و دو ساعت می خونم

واقع بینانه بگید با وجود همه این مشکلات (و اینو میدونیم که منطقی نیست همگی تا کنکور تیر حل و فصل بشن) میتونم نگاه مثبتی به کنکور امسال داشته باشم؟ یا اینکه بشینم با خیال راحت اون مهم مهم ها رو بخونم که سال بعد گیر نیفتم باز.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزدلم
      بله که میشه
      همین الان توی سایت خانومی بودن که ۴ ماهه قبول شده بودن تازه با رتبه ۳ رقمی
      بنظرم قبول کن که ابن مشکلات رو داری و در کنارش مستمر بخون
      اضطرابی که داری واقعی نیست و چیزی رو درست نمیکنه و فقط باعث میشه عقب بیفتی
      شروع کن با یه برنامه حالا یا آزمون یا اگه خودت مینویسی یا مشاور داری شروع کن به خوندن و سخت نگیر
      هرروز بخون و برای تثبیت مطالب تست بزن
      من خودم از این مسیر هنوز نتیجه ای نگرفتم ولی اینا اشتباهات سال کنکور من بودن پس انجامشون نده چون اگه از الان ناامید بشی بهت بگم که قراره سال‌های بعد از این دست کم گرفتن زمان و خودت بسیار پشیمون بشی
      پس شروع کن و نترس از کم بودن وقت
      چون هرچقدر به خودت وقت بدی همونقدر طول میکشه اگه از همین الان به فکر پشت و سال آینده باشی قطعا امسال کاری پیش نمیره پس تمرکز کن روی همین امسال میتونی مطمئنمم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام خیلی دیره و اصلا هم نمیشه
      (با توجه به تاریخش که ۱۴۰۲ هست
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shemboreska نمایش پست ها
      عزیزدلم
      بله که میشه
      همین الان توی سایت خانومی بودن که ۴ ماهه قبول شده بودن تازه با رتبه ۳ رقمی
      بنظرم قبول کن که ابن مشکلات رو داری و در کنارش مستمر بخون
      اضطرابی که داری واقعی نیست و چیزی رو درست نمیکنه و فقط باعث میشه عقب بیفتی
      شروع کن با یه برنامه حالا یا آزمون یا اگه خودت مینویسی یا مشاور داری شروع کن به خوندن و سخت نگیر
      هرروز بخون و برای تثبیت مطالب تست بزن
      من خودم از این مسیر هنوز نتیجه ای نگرفتم ولی اینا اشتباهات سال کنکور من بودن پس انجامشون نده چون اگه از الان ناامید بشی بهت بگم که قراره سال‌های بعد از این دست کم گرفتن زمان و خودت بسیار پشیمون بشی
      پس شروع کن و نترس از کم بودن وقت
      چون هرچقدر به خودت وقت بدی همونقدر طول میکشه اگه از همین الان به فکر پشت و سال آینده باشی قطعا امسال کاری پیش نمیره پس تمرکز کن روی همین امسال میتونی مطمئنمم
      پست مال دو سال پیشه و بنده خدا حتی نمیتونه این پست رو احتمالا ببینه ولی پست های شما هم اغلب همون تم همیشگی رویافروشی رو دارن و یکسری حرف های کلیشه‌ای و طوطی‌وار رو تکرار می‌کنید.هرچند نیت شما بد نیست ولی نیت خوب داشتن کافی نیست
      طرف داغون داغون هستش ولی افراد میان میگن شروع کن و نترس و هر ساله سر همین موضوع چندصدهزار نفر علاف پشت کنکور میمونن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ا وا لونمن تازه دیدم😂سر صبحی حواسم نبوده اصلا

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      داداش خودم با همین روحیه داغون دوباره دارم ادامه میدم چرااا چون دقیقا همین مشابه افکار ایشون باعث شد جا بزنم
      فرق هست بین کسی که تلاشی در زمینه هدفش کرده و نشده و کسی که از ترس نشسته کنار و برای خودش احتمالات رو چیده
      درسته خودمم گوشم از این رویا فروشی ها پره و شاید کلیشه ای بنظر برسه ولی یکسال زمان خوبیه!میدونی که خوبه غیر اینه؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستی انجمن برای ۲ سال پیشه کی آپش کرد؟لایک؟
      ویرایش توسط shemboreska : 01 مهر 1404 در ساعت 16:23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن