X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط persianleopard نمایش پست ها
      کسی اگه پول داشته باشه که چرا باید عمر و جوونیش رو خرج کنکور کنه؟؟ به نظرم چون کنکور و دانشگاه مصرف کننده تایم و عمر آدمه اشتباه محضه که بخوای هزینه هاش رو زیاد کنی تازه پول هم خرجش کنی

ببین داداش من من مخالف انگیزه الکی دادنم طرف رتبه یک کنکور شده اومده نشسته با یه چشم پر بغض میگه خیلی تو زندگیم سختی کشیدم بعد میری تو پیجش نصف کشورای دنیا رو گشته نود درصد قبولی های کنکور رو که کلاس نرفتن نگاه کنی میبینی مال سال قبل از ۹۶ هستن یعنی زمانی که توی کنکور میپرسیدن هیدر چند تا بازو داره بله اون موقع با کتاب درسی خوندن میشد قبول شد الان چی داداش ؟ تو کتاب ریاضی میگه دو دوتا؟ تو هم میگی چهار تا. بعد تو کنکور انتگرال میپرسن
      من نمیگم بدون کلاس نمیشه میشه ولی به شرطی که پایه قوی داشته باشی نه مثل بنده حقیر چپ و راستمو هم تشخیص ندم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      ببین داداش من من مخالف انگیزه الکی دادنم طرف رتبه یک کنکور شده اومده نشسته با یه چشم پر بغض میگه خیلی تو زندگیم سختی کشیدم بعد میری تو پیجش نصف کشورای دنیا رو گشته نود درصد قبولی های کنکور رو که کلاس نرفتن نگاه کنی میبینی مال سال قبل از ۹۶ هستن یعنی زمانی که توی کنکور میپرسیدن هیدر چند تا بازو داره بله اون موقع با کتاب درسی خوندن میشد قبول شد الان چی داداش ؟ تو کتاب ریاضی میگه دو دوتا؟ تو هم میگی چهار تا. بعد تو کنکور انتگرال میپرسن
      من نمیگم بدون کلاس نمیشه میشه ولی به شرطی که پایه قوی داشته باشی نه مثل بنده حقیر چپ و راستمو هم تشخیص ندم
      پسر خوب اصلا من حرفم این نیست که کیفیت و کمیت آزمونا چه فرقی کرده بحث سر میزان هزینه ای که میکنی و میزان نتیجه ای که می بینی متاسفانه ما داریم به سمتی میریم که بین تلاش و نتیجه داره یه واگرایی به سمت بینهایت ایجاد میشه مخصوصا افرادی که تایم و پولشون رو صرف تحصیل میکنن دیگه برعکسه دیگه همه جای دنیا افراد تحصیل کرده و دانشگاهی موفق ترن تو کشور ما برعکسه میزان سواد و آگاهی با میزان پیشرفت و موفقیت رابطه عکس داره

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کمال گرایی رو بریز دور
      تو سال کنمورت باید پول خرج کنی
      من مطمعنم امسال موفق میشم چون خودم این دو کارو کردم
      خدایی وضع مالی خرابه ، به خانواده هاتون فشار نیارید. کتابارا از دیوار بخرید ، آزمونم سعی کنید بورسیه کنید خودتونو یا طرح حکمت ثبت‌نام کنید. باقی چیزا تو روبیکا و تلگرام و گوگل رایگانه

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تا جای ممکن سعی کنید با کمترین هزینه وارد دانشگاه بشید کشور داره به سمتی میره که خیلی باید بهینه عمل کنید توی دخل و خرج هزینه های زندگی برای تحصیل مصرف تایم و عمر هزینه گزافیه و فکر میکنم بسشه

درسته

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کمال گرایی رو بریز دور
      تو سال کنمورت باید پول خرج کنی
      من مطمعنم امسال موفق میشم چون خودم این دو کارو کردم
      البته تا جایی که میدونم شما برای 406 می خونید. موفق باشید ولی از الان یه ذره زوده اظهارنظر کردن. البته بستگی به هدفتون هم داره که چقدر بزرگه.

کسی اگه پول داشته باشه که چرا باید عمر و جوونیش رو خرج کنکور کنه؟؟ به نظرم چون کنکور و دانشگاه مصرف کننده تایم و عمر آدمه اشتباه محضه که بخوای هزینه هاش رو زیاد کنی تازه پول هم خرجش کنی
      چون ادما انگیزه های دیگه ای غیر از پول هم برای انجام کارهاشون دارن؟ شما فکر میکنی همه فقط برای ثروتمند شدن باید رفتار کنند؟ طرف علاقه شدیدی به رشته اش داره. به شدت تمایل به یادگیری داره. انجام کارش به زندگیش معنا می بخشه. مگه همه قراره بیخیال درس و دانشگاه بشن و مثلا بشن بیل گیتس و مارک زاکربرگ؟ شما و نفر قبلی از دو طرف بام افتادید پایین. یکی تمایل زیاد به هزینه کردن داره اون یکی فکر میکنه اصلا نباید هزینه کرد و بدون هزینه میشه دانشگاه و رشته ایده ال رو به دست بدست آورد.

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پسر خوب اصلا من حرفم این نیست که کیفیت و کمیت آزمونا چه فرقی کرده بحث سر میزان هزینه ای که میکنی و میزان نتیجه ای که می بینی متاسفانه ما داریم به سمتی میریم که بین تلاش و نتیجه داره یه واگرایی به سمت بینهایت ایجاد میشه مخصوصا افرادی که تایم و پولشون رو صرف تحصیل میکنن دیگه برعکسه دیگه همه جای دنیا افراد تحصیل کرده و دانشگاهی موفق ترن تو کشور ما برعکسه میزان سواد و آگاهی با میزان پیشرفت و موفقیت رابطه عکس داره

همین اهمیت دادن و پول خرج کردن یسریا باعث شد این بشه وضع کنکور تجربی!جمله پول خرج کنی پول بیشتری بعدا گیرت میاد از پزشکی!!!!
      نتیجه <<اکثریت جامعه پزشکی دنبال پوله و همیشه پول ارجحیت داده شده به بقیه چیزا
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من هیچ وقت نمیتونم درک کنم چرا یه نفر باید برای درس خوندن در یک رشته ای که آیندش ناواضحه ، مثلا در دانشگاه آزاد ترمی ۳۰ میلیون بده !! یااصلا درک نمیکنم که یه نفر مثلا ترمی ۱۵۰ میلیون برای پزشکی خودگردان میده !! درس بخونی و پول هم بدی !!

برای سال کنکور هم نهایت بنظرم کتاب تست و یک آزمون ترجیحا قلمچی کفایت میکنه بقیه چیزا همه توی کانالا یا درس نامه ها هست .
      ویرایش توسط are_you_ok : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 14:23

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_24 نمایش پست ها
      خدایی وضع مالی خرابه ، به خانواده هاتون فشار نیارید. کتابارا از دیوار بخرید ، آزمونم سعی کنید بورسیه کنید خودتونو یا طرح حکمت ثبت‌نام کنید. باقی چیزا تو روبیکا و تلگرام و گوگل رایگانه

ببینید مثلا کلاس اقای فراهانی و فیزیک خسرو منش روی هم قسطی
      دوتا دو میلیون و سیصد شده
      برای من که بچه شهرستان هم هستم این رقم خیلی بالا نیست تازه من که همه درسامو تعطیلم خیلی از بچه ها فقط یه درسو مشکل دارن

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      البته تا جایی که میدونم شما برای 406 می خونید. موفق باشید ولی از الان یه ذره زوده اظهارنظر کردن. البته بستگی به هدفتون هم داره که چقدر بزرگه.

چون ادما انگیزه های دیگه ای غیر از پول هم برای انجام کارهاشون دارن؟ شما فکر میکنی همه فقط برای ثروتمند شدن باید رفتار کنند؟ طرف علاقه شدیدی به رشته اش داره. به شدت تمایل به یادگیری داره. انجام کارش به زندگیش معنا می بخشه. مگه همه قراره بیخیال درس و دانشگاه بشن و مثلا بشن بیل گیتس و مارک زاکربرگ؟ شما و نفر قبلی از دو طرف بام افتادید پایین. یکی تمایل زیاد به هزینه کردن داره اون یکی فکر میکنه اصلا نباید هزینه کرد و بدون هزینه میشه دانشگاه و رشته ایده ال رو به دست بدست آورد.

بله درسته ولی تجربه دوستم رو تو همین تاپیک نوشتم&amp;#128513;
      همچنین اینکه من خودم از کمال گرایی و گروه های تلگرامی هیچ خیری ندیدم &amp;#128513;&amp;#127801;

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله درسته ولی تجربه دوستم رو تو همین تاپیک نوشتم&amp;#128513;
      همچنین اینکه من خودم از کمال گرایی و گروه های تلگرامی هیچ خیری ندیدم &amp;#128513;&amp;#127801;
      تجربه تلگرام من هم مشابه شماست. سعی کردم ویدیوها رو از این کانال ها ببینم ولی هر کدوم مجبورت می کنن عضو چند تا کانال دیگه بشی. واقعا هزینه اینترنت و وقتی که میذاری ارزشش رو نداره. البته نمی دونم کانال های داخلی هم همینطور هستند یا خیر. اینطوری ویدیو دیدن اخلاقی هم نیست ولی کلا کسی به جنبه اخلاقیش فکر نمی کنه.

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dendrite نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
      سوالم از رتبه برترا اینه که چه عواملی رو باعث رتبه خوب خودتون میدونید؟ (ساعت مطالعه بالا - کلاس - منبع خاص یا .....)
      و سوالم از پشت کنکوریا اینه که چه عواملی رو باعث شکستتون تو کنکورای قبلیتون میدونید؟

گول زدن خودم/ مثلا میگفتم وای امروز خوب درس خوندم فقط برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشم یا وای زمان نرسید ازمون تحلیل کنم چون سختم بود تحلیلش یا مثلا میگفتم نمیخواد ازمون بزنم میدونم که خوبم فقط چون از ازمون زدن متنفر بودم کلا عدم صداقت با خودم همه چیو خراب کرد
      من تهی پیمانه بودم سر کشیدم خویش را

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)