X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 41
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      عضویت در انجمن کنکور.
      جالب بود

2. Top | #17
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خب خداروشکر هیچ کدوم نیستیم پس زرشک!
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shemboreska نمایش پست ها
      بجز بخش قبولی با تاثیر مدرسه و همکلاسی‌ها موافقم

مخالف و موافقت ما سودی نداره کلا
      حقیقتِ
      هعی.

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط - خانومy . نمایش پست ها
      مخالف و موافقت ما سودی نداره کلا
      حقیقتِ
      هعی.

نه منظورم اینه بچه های ما هیچکدوم قبول نشدن!با اون بخش مخالف بودم با بقیه اش موافق
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      عضویت در انجمن کنکور.

Let me tell you something
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shemboreska نمایش پست ها
      نه منظورم اینه بچه های ما هیچکدوم قبول نشدن!با اون بخش مخالف بودم با بقیه اش موافق

اها پس ظاهر و باطن یکی بوده

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پشت کنکوری ام
      ۱.من خیلی ول میکردم، یعنی مثلاً شاید جمع ساعت مطالعه هفتگی ام بیشتر از اکثر رتبه برتر ها بود ولی ول می‌کردم. ۲ روز می‌خوندم اما روز سوم دیگه برام مهم نبود چی به چیه.
      ۲.درگیر حواشی بودم، اینکه الان جنگه، الان اسرائیل حمله کرده، الان کنکور عقب افتاد، (پارسال دقیقا فردای آخرین امتحان نهایی (رشته من تجربی بود) جنگ شروع شد که دو هفته هم کنکور به تعویق افتاد) و... در حالی که حواشی رو فقط باید مدیریت شده بررسی کرد یعنی بجای عضویت توی ۳۰۰ تا کانال زرد، باید توی ۳ تا کانال معتبر خوب و کنکوری بود که فقط خبرهای رسمی رو اعلام میکنن
      ۳.درگیر مقایسه بودم؛ مصاحبه رتبه برتر ها رو که گوش میدادم با خودم میگفتم الان دیگه دیره اون از یازدهم شروع کرده، مدرسه اش از اول تیزهوشان بوده، سهمیه داشته و... . در حالی که تنها چیزی که باید از مصاحبه رتبه برتر ها بدست بیاریم اینه که روش های مختلف مطالعه یا روتین خاصشون رو گوش بدیم و اون ها رو منطبق بر شرایط خودمون انجام بدیم
      ۴. بلد نبودم پایبند باشم: یه روز از منبع خیلی سبز می‌خوندم فرداش از آی‌کیو. توی دوران نهایی ها مخصوصا تشدید شد که همش از این جزوه خلاصه به اون جزوه خلاصه میپریدم و مدام پراکنده سوالات رو از منابع مختلف می‌خوندم که سود زیادی نداشت به نظرم. آدم برای نهایی باید یه منبع داشته باشه که درسنامه و سوالات رو تا قبل از فرجه از اون بخونه و برای دوران فرجه هم ایراداتی رو که در طول سال به‌دست آورده رو دوباره مرور کنه و تا می‌تونه نمونه سوال نهایی تألیفی معتبر بزنه (مثلاً یه سری موسسات نمونه سوالات سخت در حد کنکور طرح میکردن در غالب تشریحی که واقعا به درد فرجه نمیخورن چون توی فرجه باید مغزت رو با شرایط نهایی تطبیق بدی و از مهارت هایی که قبلاً بدست آوردی رو دوباره مرور کنی)
      ۵.اگه یه دبیر یا درسنامه اذیت می‌کنه رهاش کن. الکی پایند اون دبیر یا درسنامه معیوب نباش. نمیگم همه دبیر ها رو بررسی کن یا همه منابع رو بخون اما وقتی آدم دو ماهه با یه کتاب کار می‌کنه و اصلا نمی‌فهمه چی به چیه یا درصد هاش همه کم میشن، به نظرم مشکل از دبیر یا کتاب کمک درسی هم می‌تونه باشه
      ۶.مشاور، شمشیر دو لبه: من دوره ای که مشاور گرفتم (مشاورم دانشگاه تهران درس می‌خواند و دو سال ازم بزرگتر بود) اونقدری که بهم استرس وارد شد کلا از مشاور و درس فراری شدم ولی یکی دو نفر از همکلاسی هام از اول با مشاور خوب رفتن جلو (نه لزوماً رتبه تک رقمی) و از همون اول منظم خواندن و قبول شدن
      فعلا همینا توی ذهنم بود، امیدوارم شما بتونید استفاده کنید و این راه رو کمی راحت تر طی کنید
      به امید رسیدن به داروسازی میخونم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dendrite نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
      سوالم از رتبه برترا اینه که چه عواملی رو باعث رتبه خوب خودتون میدونید؟ (ساعت مطالعه بالا - کلاس - منبع خاص یا .....)
      و سوالم از پشت کنکوریا اینه که چه عواملی رو باعث شکستتون تو کنکورای قبلیتون میدونید؟

کمال گرایی رو بریز دور
      تو سال کنمورت باید پول خرج کنی
      من مطمعنم امسال موفق میشم چون خودم این دو کارو کردم

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      کمال گرایی رو بریز دور

با اینکه هنوزم می‌شه همین کلاسارو رایگان تو تلگرام و روبیکا دید؛ اما بازم پول لازمه
      کتاب و کلاسای حضوری و ...
      نباشه عقب میفتی
      اما لزوما هم باعث نمی‌شه قطعا قبول بشی یا نشی

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dendrite نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
      سوالم از رتبه برترا اینه که چه عواملی رو باعث رتبه خوب خودتون میدونید؟ (ساعت مطالعه بالا - کلاس - منبع خاص یا .....)
      و سوالم از پشت کنکوریا اینه که چه عواملی رو باعث شکستتون تو کنکورای قبلیتون میدونید؟

بنده پشت کنکوری نیستم ولی از شکست خوردگان کنکور هستم
      عوامل که تا صب میتونم برات بگم ولی مهم ترینا:
      توهم علاقه نداشتن به رشته ام
      گوشی شبکه های مجازی و چک کردن بیش از حد پیج های دانشجوهای دندانپزشکی و پزشکی و …
      کلاس کنکور های بیش از حد (برای هر درس ریاضی زیست شیمی فیزیک کلاس کنکور حضوری میرفتم)
      بهونه کردن ترازا و ساعت مطالعه که کمن و من موفق نمیشم اگر فلان ساعت نخونم یا توی ازمون ترازم فلان نشه
      فیلم وسریال خارجی (زبانم توی سال کنکور از لول a1رسید به c1 😁
      منابع زیاد و زیاد و زیاد
      صحبت کردن و خیال پردازی زیاد راجب قبولی و کنکور به جای تلاش کردن واقعی
      شروع کردن های مجدد و ول کردن در هفته ها و ماه های اول(فک کنم تو سال کنکورم فصل یک زیست دهم و صد بار خوندم چون هی میرفتم از اول شروع میکردم )
      افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
      دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند
      ویرایش توسط nooram : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 01:03

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کنکوری درک نشده نمایش پست ها
      پشت کنکوری ام
      ۱.من خیلی ول میکردم، یعنی مثلاً شاید جمع ساعت مطالعه هفتگی ام بیشتر از اکثر رتبه برتر ها بود ولی ول می‌کردم. ۲ روز می‌خوندم اما روز سوم دیگه برام مهم نبود چی به چیه.
      ۲.درگیر حواشی بودم، اینکه الان جنگه، الان اسرائیل حمله کرده، الان کنکور عقب افتاد، (پارسال دقیقا فردای آخرین امتحان نهایی (رشته من تجربی بود) جنگ شروع شد که دو هفته هم کنکور به تعویق افتاد) و... در حالی که حواشی رو فقط باید مدیریت شده بررسی کرد یعنی بجای عضویت توی ۳۰۰ تا کانال زرد، باید توی ۳ تا کانال معتبر خوب و کنکوری بود که فقط خبرهای رسمی رو اعلام میکنن
      ۳.درگیر مقایسه بودم؛ مصاحبه رتبه برتر ها رو که گوش میدادم با خودم میگفتم الان دیگه دیره اون از یازدهم شروع کرده، مدرسه اش از اول تیزهوشان بوده، سهمیه داشته و... . در حالی که تنها چیزی که باید از مصاحبه رتبه برتر ها بدست بیاریم اینه که روش های مختلف مطالعه یا روتین خاصشون رو گوش بدیم و اون ها رو منطبق بر شرایط خودمون انجام بدیم
      ۴. بلد نبودم پایبند باشم: یه روز از منبع خیلی سبز می‌خوندم فرداش از آی‌کیو. توی دوران نهایی ها مخصوصا تشدید شد که همش از این جزوه خلاصه به اون جزوه خلاصه میپریدم و مدام پراکنده سوالات رو از منابع مختلف می‌خوندم که سود زیادی نداشت به نظرم. آدم برای نهایی باید یه منبع داشته باشه که درسنامه و سوالات رو تا قبل از فرجه از اون بخونه و برای دوران فرجه هم ایراداتی رو که در طول سال به‌دست آورده رو دوباره مرور کنه و تا می‌تونه نمونه سوال نهایی تألیفی معتبر بزنه (مثلاً یه سری موسسات نمونه سوالات سخت در حد کنکور طرح میکردن در غالب تشریحی که واقعا به درد فرجه نمیخورن چون توی فرجه باید مغزت رو با شرایط نهایی تطبیق بدی و از مهارت هایی که قبلاً بدست آوردی رو دوباره مرور کنی)
      ۵.اگه یه دبیر یا درسنامه اذیت می‌کنه رهاش کن. الکی پایند اون دبیر یا درسنامه معیوب نباش. نمیگم همه دبیر ها رو بررسی کن یا همه منابع رو بخون اما وقتی آدم دو ماهه با یه کتاب کار می‌کنه و اصلا نمی‌فهمه چی به چیه یا درصد هاش همه کم میشن، به نظرم مشکل از دبیر یا کتاب کمک درسی هم می‌تونه باشه
      ۶.مشاور، شمشیر دو لبه: من دوره ای که مشاور گرفتم (مشاورم دانشگاه تهران درس می‌خواند و دو سال ازم بزرگتر بود) اونقدری که بهم استرس وارد شد کلا از مشاور و درس فراری شدم ولی یکی دو نفر از همکلاسی هام از اول با مشاور خوب رفتن جلو (نه لزوماً رتبه تک رقمی) و از همون اول منظم خواندن و قبول شدن
      فعلا همینا توی ذهنم بود، امیدوارم شما بتونید استفاده کنید و این راه رو کمی راحت تر طی کنید

چقدر کامل و عالی توضبح دادید .

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با اینکه هنوزم می‌شه همین کلاسارو رایگان تو تلگرام و روبیکا دید؛ اما بازم پول لازمه
      کتاب و کلاسای حضوری و ...
      نباشه عقب میفتی
      اما لزوما هم باعث نمی‌شه قطعا قبول بشی یا نشی

ببینید من تجربه خودمو بهتون میگم به همراه تجربه دوستم

دوستم سال کنکورش کلاس های اساتید رو ثبت نام کرد اونجا انلاین کلاس میدید افلاینش رو هم تو پلنش بعدا میدید تکالیف معلماش رو حل میکرد تستایی که میگفتن رو حل میکرد جزوشون رو هم داشت همون سال هم قبول شد
      اما من دوسال از تلگرام فیلم های دبیرا رو دانلود کردم حجمی که فیلتر شکن مصرف میکرد معادل حجم خریدن خود کلاسا بود تقریباً+ هزینه دانلود فیلما. تازه فیلما بعضیاشون ناقص یا تکراری بودن مثلا جلسه ۳۵ و ۳۶ معین کرمی وجود نداشت و من مستقیما میرفتم جلسه ۳۷ و اصلا نمیفهمیدم داره در مورد چی صحبت میکنه بیشتر گروع های تلگرامی هم تکالیف رو نمیذاشتن
      یا مثلا فیزیک یحیوی رو دانلود کردم و ریختم تو لپ تاپ اولا که فیلما اسم نداشتن و قر و قاطی بودن دوما هر چی گشتم جلسه اولش که مربوط به فصل یک هست رو پیدا نکردم فصل ۲ یازدهم رو هم نداشت
      خلاصه که من خیری از تلگرام ندیدم امیدوارم مثل دوستم با ثبت نام در کلاس ها موفق بشم

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      کمال گرایی رو بریز دور
      کسی اگه پول داشته باشه که چرا باید عمر و جوونیش رو خرج کنکور کنه؟؟ به نظرم چون کنکور و دانشگاه مصرف کننده تایم و عمر آدمه اشتباه محضه که بخوای هزینه هاش رو زیاد کنی تازه پول هم خرجش کنی

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط persianleopard نمایش پست ها
      کسی اگه پول داشته باشه که چرا باید عمر و جوونیش رو خرج کنکور کنه؟؟ به نظرم چون کنکور و دانشگاه مصرف کننده تایم و عمر آدمه اشتباه محضه که بخوای هزینه هاش رو زیاد کنی تازه پول هم خرجش کنی

برای داشتن پول های بیشتر باید پول خرج کنی
      البته بنظرم با هزینه خیلی کمم میشه رسید

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای داشتن پول های بیشتر باید پول خرج کنی
      البته بنظرم با هزینه خیلی کمم میشه رسید
      تا جای ممکن سعی کنید با کمترین هزینه وارد دانشگاه بشید کشور داره به سمتی میره که خیلی باید بهینه عمل کنید توی دخل و خرج هزینه های زندگی برای تحصیل مصرف تایم و عمر هزینه گزافیه و فکر میکنم بسشه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)