خب خداروشکر هیچ کدوم نیستیم پس زرشک!
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
پشت کنکوری ام
۱.من خیلی ول میکردم، یعنی مثلاً شاید جمع ساعت مطالعه هفتگی ام بیشتر از اکثر رتبه برتر ها بود ولی ول میکردم. ۲ روز میخوندم اما روز سوم دیگه برام مهم نبود چی به چیه.
۲.درگیر حواشی بودم، اینکه الان جنگه، الان اسرائیل حمله کرده، الان کنکور عقب افتاد، (پارسال دقیقا فردای آخرین امتحان نهایی (رشته من تجربی بود) جنگ شروع شد که دو هفته هم کنکور به تعویق افتاد) و... در حالی که حواشی رو فقط باید مدیریت شده بررسی کرد یعنی بجای عضویت توی ۳۰۰ تا کانال زرد، باید توی ۳ تا کانال معتبر خوب و کنکوری بود که فقط خبرهای رسمی رو اعلام میکنن
۳.درگیر مقایسه بودم؛ مصاحبه رتبه برتر ها رو که گوش میدادم با خودم میگفتم الان دیگه دیره اون از یازدهم شروع کرده، مدرسه اش از اول تیزهوشان بوده، سهمیه داشته و... . در حالی که تنها چیزی که باید از مصاحبه رتبه برتر ها بدست بیاریم اینه که روش های مختلف مطالعه یا روتین خاصشون رو گوش بدیم و اون ها رو منطبق بر شرایط خودمون انجام بدیم
۴. بلد نبودم پایبند باشم: یه روز از منبع خیلی سبز میخوندم فرداش از آیکیو. توی دوران نهایی ها مخصوصا تشدید شد که همش از این جزوه خلاصه به اون جزوه خلاصه میپریدم و مدام پراکنده سوالات رو از منابع مختلف میخوندم که سود زیادی نداشت به نظرم. آدم برای نهایی باید یه منبع داشته باشه که درسنامه و سوالات رو تا قبل از فرجه از اون بخونه و برای دوران فرجه هم ایراداتی رو که در طول سال بهدست آورده رو دوباره مرور کنه و تا میتونه نمونه سوال نهایی تألیفی معتبر بزنه (مثلاً یه سری موسسات نمونه سوالات سخت در حد کنکور طرح میکردن در غالب تشریحی که واقعا به درد فرجه نمیخورن چون توی فرجه باید مغزت رو با شرایط نهایی تطبیق بدی و از مهارت هایی که قبلاً بدست آوردی رو دوباره مرور کنی)
۵.اگه یه دبیر یا درسنامه اذیت میکنه رهاش کن. الکی پایند اون دبیر یا درسنامه معیوب نباش. نمیگم همه دبیر ها رو بررسی کن یا همه منابع رو بخون اما وقتی آدم دو ماهه با یه کتاب کار میکنه و اصلا نمیفهمه چی به چیه یا درصد هاش همه کم میشن، به نظرم مشکل از دبیر یا کتاب کمک درسی هم میتونه باشه
۶.مشاور، شمشیر دو لبه: من دوره ای که مشاور گرفتم (مشاورم دانشگاه تهران درس میخواند و دو سال ازم بزرگتر بود) اونقدری که بهم استرس وارد شد کلا از مشاور و درس فراری شدم ولی یکی دو نفر از همکلاسی هام از اول با مشاور خوب رفتن جلو (نه لزوماً رتبه تک رقمی) و از همون اول منظم خواندن و قبول شدن
فعلا همینا توی ذهنم بود، امیدوارم شما بتونید استفاده کنید و این راه رو کمی راحت تر طی کنید
به امید رسیدن به داروسازی میخونم
بنده پشت کنکوری نیستم ولی از شکست خوردگان کنکور هستم
عوامل که تا صب میتونم برات بگم ولی مهم ترینا:
توهم علاقه نداشتن به رشته ام
گوشی شبکه های مجازی و چک کردن بیش از حد پیج های دانشجوهای دندانپزشکی و پزشکی و …
کلاس کنکور های بیش از حد (برای هر درس ریاضی زیست شیمی فیزیک کلاس کنکور حضوری میرفتم)
بهونه کردن ترازا و ساعت مطالعه که کمن و من موفق نمیشم اگر فلان ساعت نخونم یا توی ازمون ترازم فلان نشه
فیلم وسریال خارجی (زبانم توی سال کنکور از لول a1رسید به c1 😁
منابع زیاد و زیاد و زیاد
صحبت کردن و خیال پردازی زیاد راجب قبولی و کنکور به جای تلاش کردن واقعی
شروع کردن های مجدد و ول کردن در هفته ها و ماه های اول(فک کنم تو سال کنکورم فصل یک زیست دهم و صد بار خوندم چون هی میرفتم از اول شروع میکردم )
افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند
ویرایش توسط nooram : 21 اردیبهشت 1405 در ساعت 01:03
ببینید من تجربه خودمو بهتون میگم به همراه تجربه دوستم
دوستم سال کنکورش کلاس های اساتید رو ثبت نام کرد اونجا انلاین کلاس میدید افلاینش رو هم تو پلنش بعدا میدید تکالیف معلماش رو حل میکرد تستایی که میگفتن رو حل میکرد جزوشون رو هم داشت همون سال هم قبول شد
اما من دوسال از تلگرام فیلم های دبیرا رو دانلود کردم حجمی که فیلتر شکن مصرف میکرد معادل حجم خریدن خود کلاسا بود تقریباً+ هزینه دانلود فیلما. تازه فیلما بعضیاشون ناقص یا تکراری بودن مثلا جلسه ۳۵ و ۳۶ معین کرمی وجود نداشت و من مستقیما میرفتم جلسه ۳۷ و اصلا نمیفهمیدم داره در مورد چی صحبت میکنه بیشتر گروع های تلگرامی هم تکالیف رو نمیذاشتن
یا مثلا فیزیک یحیوی رو دانلود کردم و ریختم تو لپ تاپ اولا که فیلما اسم نداشتن و قر و قاطی بودن دوما هر چی گشتم جلسه اولش که مربوط به فصل یک هست رو پیدا نکردم فصل ۲ یازدهم رو هم نداشت
خلاصه که من خیری از تلگرام ندیدم امیدوارم مثل دوستم با ثبت نام در کلاس ها موفق بشم
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)