آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
سامانه سنجش براساس اطلاعات واقعی شما و سهمیه و منطقه و رتبهتون، بعلاوه قبولیهای واقعی سال قبل، براساس چارک آخر قبولی براتون شانس رو محاسبه میکنه.
اطلاعات قبولی هیچ کدوم از موسسات به خوبی اطلاعات خود سنجش نیست.
هر کی میخواد موسسات گولش بزنن، بره موسسات براش انتخاب رشته کنن.
همون طور که خود شما هم گفتید، شانس متوسط میشه احتمال قبولی منطقی و واقعبینانه. شانس کم میشه بخش خوشبینانهی لیست و شانس زیاد و خیلی زیاد هم میشه برای بخش کف قابل قبول از لیست ۱۵۰ تایی.
طبیعتا هر کس میتونه رشتههایی با احتمال کمتر یا بیشتر هم به لیستش اضافه کنه.
به نظرم سامانهی سنجش خیلی معقولتر و به صرفهتر از موسسات دیگه هست. با توجه به هزینهی خیلی پایینش، به شما و بقیه پیشنهادش میکنم.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
ویرایش توسط Mazaheri : 10 شهریور 1404 در ساعت 21:03
موارد متعددی دیدم که شانس کم قبول شدن ( از کاربران همینجا )
در واقع اینجوریه که شانس کم قبول میشن
اما برای شانس خیلی کم ، مرزی محسوب میشن
طرف بچه تهرانه باهاش صحبت کردم و کارنامشو دیدم با رتبه 3977 منطقه یک پزشکی آزاد تمام وقت زاهدان قبول شد پارسال
انتخاب رشته مجازی سنجش با این دید بهت احتمال قبولی میده که همه نفرات جلوی تو ، انتخاب رشته صحیح انجام بدن و رشته مدنظرت رو انتخاب کنن و قبول هم بشن و بعد نوبت تو بشه
در حالی که خیلی ها که جلوی من هستن ، دندان پزشکی یا داروسازی یا فیزیوتراپی یا بیوتکنولوژی میرن . یا انتخاب رشته نمیکنن . یا رشته غیر تاپ میرن
قبولی های کانون و گزینه دو و موارد واقعی که خودمون به چشم دیدیم که گواه این قضیه ست
و اخیرا سالی ندیدم که با رتبه 3000 منطقه پزشکی قبول نشن
یه پیشنهاد دارم چون نمیشه دست وزارت بهداشت خوند :
کار خطرناکیه و تاوان داره ، اونم اینه که مجبوری تو اون شهر محرومای جنوب خدمت کنی حتی اگر شهر خودت بخونی اینو ابجیام توجه کنید ، سال پیش این نقشه نگرفته ولی دلیل نیست که امسال نگیره ، منطقی هم نیست که کلا نگیره
نقشه اینه که تعهدی اون جنوب چند تا شهرشو ، اون کد هایی که مربوط به دانشگاه علوم پزشکی شهرتونه هم بزنید ، این کار خطرناکیه بویژه اگه تو نیمه شمالی کشور باشید یا اگر نمیخواید جاهای خیلی کور و کم امکانات خدمت کنید ، توجه کنید این نقشه بگیره اینه تاوانش
بعد یه دلیل دارم که میگه احتمال گرفتن این نقشه تو بچه های با رتبه متوسط مثلا ۵۰۰۰ بگیره ، اینه که ، شما بگید ، کدوم بیشتر هزینه داره ، اینکه دانشجو رو تو شهر خودش بگیره بفرسته جنوب برای کار کشیدن که هزینه رفت امد و غذا و سرپناه رو خیلی کم میکنه برای دانشجو که هزینه بره ، یا اینکه از جنوب دانشجو تو مثلا زنجان بگیره و دوباره جنوب از ش کار بکشه ؟
بعد دلیل دوم اینه منطقی نیست که مثلا هرمزگان ۲۰۰۰ تا تعهدی فقط از خودش بگیره ، چون تو این حالت عملا طور میشه که فقط غیر مجاز ها پزشکی نزنن و البته تراز کل ۷۰۰۰ هرمزگان که هزینه بره رو به ۹۰۰۰ بومی دانشگاه مقصد مثلا زنجان عملا بیگاری میکنه ازش بعد ۷ سال ترجیح میده اینجوری ، و این به سود نیست
شما چه نظری دارید؟باید رایزنی کنیم ، امسال اوضاع انتخاب رشته تعهدی ها پیچیده و سخت شده حتی شرایط سه برابر سخت تر شده با این اوصاغ
داش @Hamidreza1384
حالت رو درک میکنم این حجم از شوک و گند زدن به پلن ها غیر قابل تحمل ، بویژه که لب مرز باشی و بدتر هم میشه، فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده بتونی تحمل کنی این وضعو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)