سلام گلای تو خونه کنکوریای نمونه
امیدوارم حالتون خوب باشه درساتون هم حالشون خوب باشه
می خوایم در مورد جمع بندی نیم سال اول صحبت کنم برای دوستانی که با آزمون پیش رفتن و یا چند ماهی هست که درس خوندن رو شروع کردن
اصطلاحات:
تست علامت دار:تست های غ نزده و ص نکته داری که قبلا از روی کتاب جامع زدید
باکس روزانه:تست هایی که جدا از برنامه آزمون هستن و مهارتی اند به طور مثال 10 تست آرایه /5 املا/ 15 قرابت/ 1 درک مطلت عربی/ 10 تست ترجمه و تعریب/یک ریدینگ زبان
درس ادبیات فارسی:
لغت و اعلام:اول تست جامع بزنید مثلا 100 تا بعدش سختا رو هایلایت کنید در آخر به کتاب لغت و اعلامتون برگردید و مرورجاهای اشکال دار و اونایی که قبلا علامت دار کردید.بعدش هم زمان دار یه مقدار تست سنجشی کار کنید که رفع اشکالتون خوب انجام شده یا نه
قرابت و آرایه:ادامه روند باکس روزانه به اضافه مرور علامت دارها از ابتدای سال
دستور زبان :ابتدا هایلایت درسنامه ها رو انجام بدید یا اگه خلاصه دارید بخونید.بعدش سراغ تست های علامت دارتون.
درس عربی:
مرور خلاصه ها یا هایلایت های درسنامه.بعدش تست علامت دار.آزمون های درس به درس می تونه باشه خوب باشه (اخیر قلمچی) و در آخر یکی دو تا آزمون جامع.(مهم ترین نکته مرور تست های علامت دار و خلاصه هاست در این درس و کار کردن درک مطلب و ترجمه به صورت روزانه.آزمون زدن توی این درس بیشتر برای عید و زرد عمومیه ولی اگه الان هم کسی بزنه خیلی هم خوبه.اگر الان آزمون هم نزنید تیپ های شکل و تحلیل صرفی رو جدا کار کنید که یه مهارت های ریزی دارن)
در ترجمه و درک مطلب باید روند باکس روزانه تون رو حفظ کنید و اگه هنوز درک مطلب کار نکردید حتما شروع کنید
اگه پایه عربی تون خیلی تعریفی نداره یا این که قواعد رو بلدید ولی کندید فیلم های استاد ناصح زاده بسیار عالی اند و رایگان هم هستن ایشون با بهترین روش توضیح می ده و وقت دانش آموز رو اصلا هدر نمی ده
درس دینی:
بهتره من نظری ندم ولی روی آیات و حفظشون خیلی کار کنید متن حفظی کتاب ارتباطات و..
درس زبان انگلیسی
اگه تا حالا کار نکردید چون که پایه تون قوی بوده یا برعکس الان بهترین موقعیته که جبران کنید
لغات رو اول تست بزنید >>هایلایت ایراد دار ها >>بعدش مطالعه سریع لغات از روی هایلایت ها و درسنامه >>بعد دوباره تست
برای قواعد اول مرور یا خوندن درسنامه بعد تست بعد خلاصه نویسی تست محور و فرمول محور
درس ریاضی و فیزیک:
اول آزمون تک درس بزنید مثلا آزمون سینماتیک و ببیند کدوم بخش ها جای کار بیشتری داره!بعد بهش تایم بدید.(یعنی اگه مشکل اینا حل نشد با علامت دار ها برای اون تیپ خاص تست جدید بزنید) و بعد تست های علامت دار و خلاصه ها (یا هایلایت درسنامه )رو کامل مرور کنید بعدش آزمون آزمون آزمون جامع
زیست:
سوالات چند سال اخیر موسسات خودم قلمچی رو زدم مثلا یک درس رو می زدم بعدش می رفتم سراغ کتاب درسی و نکات قبلا نوشته شده بعدش اگه وقت می شد تست های علامت دار.رفع اشکال و مرور کتاب درسی مهم ترین گامه
شیمی:
موج آزمون رو درس به درس پیش ببرید آزمون های اولش رو حالت رفع اشکالی بعدش رفع اشکال بعدشم که آزمون های درس به درس به صورت سرعتی سنجشی
تست های علامت دار کتاب جامع تون و کتاب درسی و خلاصه هاتون رو هم مرور کنید
در اخر هم آزمون جامع سرعتی هر چه بیشتر بهتر
نکات:
1)اگر درس هایی هستن که مقداری جامونده دارید این ها رو هم باید کنار مرورتون پیش ببرید.برای اینا تست های کتاب جامع تون رو می زنید مثل قبل
2)توی این دو آزمون دی و بهمن تا جایی که می تونید تلاش کنید و ساعت مطالعه ی بالا ولی منطقی داشته باشید!این تایم خیلی خیلی تایم مفیده.
3)همیشه وقتی نظرات مختلف رو می شنوید سعی کنید به جای این که تمام و کمال اون ها رو تقلید کنید به جاش اون ها رو با برنامه های خودتون مچ کنید و شخصی سازیش کنید
4)اگه خلاصه نویسی نداشتید تا الان الان بهترین وقته که بعد از مرور وتسلط خلاصه های کم حجم و مفید بنویسید
فایل پیوست:نمونه ی خلاصه ها (کلیک کنید)
به روز رسانی:
استفاده از کارنامه بازیابی سوال محور اگه آزمون میدید واقعا واقعا واقعا عالیه.سوالات رو مبحث به مبحث غ و نزده ها رو چاپ کنید و دوباره بزنید.
منبع خیلی خیلی خوبی برای هفته آخر جمع بندی دی و بهمن هستش
خودم از آرایه و زبان و فیزیک و ریاضیش خیلی استفاده کردم