X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 37 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 550
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

🟥شمارش معکوس تا اعلام نتایج اولیه کنکور 1404

سلام امیدوارم حالتون روب راه باشه اگرم نیس
      غصه نخورید خیل کثیری اوضا احوال جالبی ندارن :/
      بریزید وسط
      از خودتون بگید از کنکور و هرچی دوس دارید
      تا نتایج بیاد

امیدوارم بزودی با دیدن کارنامه قند تو دلتون آب بشه
      و داخل وجودتون عروسی برپا بشه

اگرم خراب کردید فدا سرتون یکم سخته ولی بعداً میفهمید باید به کتفتون بگیرید و به زندگی ؟! ادامه بدید
      اینو فسیل‌های انجمن بهتر میفمهن..

اضافه سخنی نیست فقط خواستم این فضای خاکستری رو کمی رنگی کنیم

هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فقط امیدوارم مثل پارسال فاجعه نشه و خوب بشن رتبه ها
      و همه به چیزی که میخوایم برسیم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      فکر میکنم تایپ مشابه ای بود ، ولی حله این جا چرت و پرتای مرتب باهاش میگیم + نتایج اونجا نتایج خالص میزاریم گم و گور نشه
      درباره کنکور که ... حس میکنم کنکور ندادم و میخوام برم پیام نور)حسش فقط ،نه واقعیتش(
      #دایورت
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فقط امیدوارم سناریو پارسال تکرار نشه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar 1395 نمایش پست ها
      فقط امیدوارم سناریو پارسال تکرار نشه
      پارسال واقعا وحشتناک بود
      تراز سیوا اومدن ... دن تو رتبه تراز کنکوریا
      ازون بدتر چون محرومیت نبود کلی تغییر رشته ای داشتیم
      که ظرفیت هارو گرفتن چون مثلا با پزشکی حال نکرده بود
      میخواست دندون دارو بزنه یا بالعکس

ولی امسال اوضا بهتره
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آره موافقم آخه پارسال خیلی جالب بود ترازها که افتضاح شد و همون تراز داغون هم باز رتبه داغون تر داد

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      من یه پیش‌بینیِ ریز بزنم. البته ممکنه خیلی اشتباه باشه.
      نمرات نهایی امسال نسبتا پایین بوده و حدس میزنم بعد از اعتراضات حتی میانگین کمتر از ۱۴۰۲ بوده. دلیل برگردوندن بعضی نمرات به نمره‌ی قبل از اعتراض هم به نظرم همین بوده. اگر فرمول تراز عوض نشده باشه، تراز سوابق باید مزدیک به ترازهای ۱۴۰۲ باشه ولی یه ذره کمتر (بخصوص بازه‌ی ۱۹.۲۵ تا ۲۰ مقداری کمتر از ۱۴۰۲).
      تراز کنکور تیر خیلی پیش‌بینیش سخته. اگر هیچ تقلب نمی‌بود و از فرمول سالهای قبل استفاده میشد، احتمالا تراز مثل کنکور ۱۴۰۲ می‌شد. امّا متاسفانه به نظر تقلب وجود داشته و متقلبین در بازه‌ی درصدهای بالا هستن. بنابرین تراز درصدهای بالا از ۴۰۲ کمتر خواهد بود.
      با توجه به درجه سختی آزمون، حتی با وجود متقلبین و فرمول تراز عجیبی که برای کنکور اردیبهشت استفاده کردن که باعث کاهش سقف تراز شد، فکر میکنم کنکور تیر از کنکور اردیبهشت و ۱۴۰۳ تراز بهتری بده. حداقل ترازش با ۱۴۰۳ کاملا قابل رقابت خواهد بود.

اگر فرمول تراز متفاوت باشه، باید صبر کرد تا رتبه‌ها بیاد. اونجا معلوم میشه همترازی میکنن یا نه.

امیدوارم امسال هیچکس متضرر نشه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      من یه پیش‌بینیِ ریز بزنم. البته ممکنه خیلی اشتباه باشه.
      نمرات نهایی امسال نسبتا پایین بوده و حدس میزنم بعد از اعتراضات حتی میانگین کمتر از ۱۴۰۲ بوده. دلیل برگردوندن بعضی نمرات به نمره‌ی قبل از اعتراض هم به نظرم همین بوده. اگر فرمول تراز عوض نشده باشه، تراز سوابق باید مزدیک به ترازهای ۱۴۰۲ باشه ولی یه ذره کمتر (بخصوص بازه‌ی ۱۹.۲۵ تا ۲۰ مقداری کمتر از ۱۴۰۲).
      تراز کنکور تیر خیلی پیش‌بینیش سخته. اگر هیچ تقلب نمی‌بود و از فرمول سالهای قبل استفاده میشد، احتمالا تراز مثل کنکور ۱۴۰۲ می‌شد. امّا متاسفانه به نظر تقلب وجود داشته و متقلبین در بازه‌ی درصدهای بالا هستن. بنابرین تراز درصدهای بالا از ۴۰۲ کمتر خواهد بود.
      با توجه به درجه سختی آزمون، حتی با وجود متقلبین و فرمول تراز عجیبی که برای کنکور اردیبهشت استفاده کردن که باعث کاهش سقف تراز شد، فکر میکنم کنکور تیر از کنکور اردیبهشت و ۱۴۰۳ تراز بهتری بده. حداقل ترازش با ۱۴۰۳ کاملا قابل رقابت خواهد بود.

اگر فرمول تراز متفاوت باشه، باید صبر کرد تا رتبه‌ها بیاد. اونجا معلوم میشه همترازی میکنن یا نه.

امیدوارم امسال هیچکس متضرر نشه.
      سلام
      من نمی خواهم تعهد تحصیل رایگان داشته باشم،میخوام پردیس رشته پزشکی رو انتخاب کنم(تراز کنکور ۱۰۱۳۰ و نهایی: ادبیات و ریاضی ۱۹.۷۵ ،فیزیک و شیمی ۲۰،زیست ۱۹.۲۵ ،دینی۱۹ ،عربی۱۸ ،زبان ۱۷.۲۵)
      ولی از شهریه دانشگاه ها خبر ندارم،خیلی صحبت های ضد و نقیضی راجب این مسئله میشنوم،شما اطلاع دارید شهریه یه ترم استان های مثل تهران و البرز و شمال کشور چقدره؟
      مسیله ای که من رو مردد می‌کنه همین مسئله شهریه است،وقتی سایت دانشگاه ها رو چک کردم تعداد کمی از دانشگاه ها قرار داده بودند اطلاعات مربوط به شهریه رو،باقی یا اطلاعاتی قرار ندادند یا اطلاعات چند سال قبل رو بروز نکردن
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه
      ویرایش توسط Ilaydaa : 20 مرداد 1404 در ساعت 21:11

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaydaa نمایش پست ها
      سلام
      من نمی خواهم تعهد تحصیل رایگان داشته باشم،میخوام پردیس رشته پزشکی رو انتخاب کنم(تراز کنکور ۱۰۱۳۰ و نهایی: ادبیات و ریاضی ۱۹.۷۵ ،فیزیک و شیمی ۲۰،زیست ۱۹.۲۵ ،دینی۱۹ ،عربی۱۸ ،زبان ۱۷.۲۵)
      ولی از شهریه دانشگاه ها خبر ندارم،خیلی صحبت های ضد و نقیضی راجب این مسئله میشنوم،شما اطلاع دارید شهریه یه ترم استان های مثل تهران و البرز و شمال کشور چقدره؟
      مسیله ای که من رو مردد می‌کنه همین مسئله شهریه است،وقتی سایت دانشگاه ها رو چک کردم تعداد کمی از دانشگاه ها قرار داده بودند اطلاعات مربوط به شهریه رو،باقی یا اطلاعاتی قرار ندادند یا اطلاعات چند سال قبل رو بروز نکردن
      ممکنه یک سوم دانشگاه آزاد باشه میانگین ترمی ۳۰ ۴۰ تومن

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      شهریه دانشگاه‌های سراسری هر ترم، تیپ ۳ حدود ۲۵ تا ۲۰ ، تیپ ۲ حدود ۳۰، تیپ ۱ حدود ۳۵ تا ۴۰. بهشتی و ایران بیشتر از ۴۵، تهران حدود ۷۰ میلیون.
      اینها احتمالا امسال یه ذره گرونتر میشه، احتمالا حدود حداقل ۵ تومن.

موقع انتخاب رشته، ۲-۳ تا دانشگاهی که شانس قبولیتون خیلی بالاست، مستقیما تلفنی باهاشون تماس بگیرید و بپرسید.
      متاسفانه تقریبا همه‌ی دانشگاه های کشور ، بصورت غیرقانونی، موقع انتخاب رشته هزینه‌ها رو توی سایتشون نمیذارن. باید خودتون بپرسید ازشون.

ویرایش توسط Mazaheri : 21 مرداد 1404 در ساعت 14:19

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شهریه دانشگاه‌های سراسری هر ترم، تیپ ۳ حدود ۲۵ تا ۲۰ ، تیپ ۲ حدود ۳۰، تیپ ۱ حدود ۳۵ تا ۴۰. بهشتی و ایران بیشتر از ۴۵، تهران حدود ۷۰ میلیون.

موقع انتخاب رشته، ۲-۳ تا دانشگاهی که شانس قبولیتون خیلی بالاست، مستقیما تلقنی باهاشون تماس بگیرید و بپرسید.
      متاسفانه تقریبا همه‌ی دانشگاه های کشور ، بصورت غیرقانونی، موقع انتخاب رشته هزینه‌ها رو توی سایتشون نمیذارن. باید خودتون بپرسید ازشون.
      دوره اینترنی هم باید شهریه پرداخت کنم؟یه صحبت های مبنی بر اینکه اینترنی شهریه پرداخت نمیشه شنیدم(البته فهمیدم یه سری دانشگاه ها مثل گیلان اینترنی رو جز دوران تحصیل محسوب می کنند ولی بعضی ها جز دوران تحصیل حساب نمی کنند)
      و سوال دیگه مثلاً اون ۳۰ تومان که فرمودید،اگر قرار باشه امسال مثلاً ۳۵ تومان بشه،تا اتمام تحصیلیم در همین محدوده میمونه؟یا مثلاً سالی ۵ تومن زیاد میشه و در ترم های آخر سر به فلک میکشه؟
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

12. Top | #12
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوره اینترنی هم باید شهریه پرداخت کنم؟یه صحبت های مبنی بر اینکه اینترنی شهریه پرداخت نمیشه شنیدم(البته فهمیدم یه سری دانشگاه ها مثل گیلان اینترنی رو جز دوران تحصیل محسوب می کنند ولی بعضی ها جز دوران تحصیل حساب نمی کنند)
      و سوال دیگه مثلاً اون ۳۰ تومان که فرمودید،اگر قرار باشه امسال مثلاً ۳۵ تومان بشه،تا اتمام تحصیلیم در همین محدوده میمونه؟یا مثلاً سالی ۵ تومن زیاد میشه و در ترم های آخر سر به فلک میکشه؟
      دانشگاه به دانشگاه فرق داره ولی عمدتا باید شهریه اینترنی هم پرداخت بشه.

شهریه ۲ بخش داره. شهریه ثابت و شهریه‌ی واحد‌ها. از اسمش مشخصه که شهریه ثابت تا آخر تحصیل ثابت می‌مونه ولی شهریه هر واحد هر سال آپدیت میشه و گرون میشه. عمده‌ی هزینه‌ی شهریه‌ی هر ترم، بخاطر شهریه‌ی واحدها هست.
      اگر وضع اقتصادی و تورم در همین مسیر پیش بره، طبیعتا شهریه ترم‌های آخر سر به فلک می‌کشه ولی ازون طرف، حقوق‌ها و درآمدهای ۷ سال دیگه هم زیاد میشه و همین قدر نمی‌مونه.

ویرایش توسط Mazaheri : 21 مرداد 1404 در ساعت 14:21

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

موقع انتخاب رشته، ۲-۳ تا دانشگاهی که شانس قبولیتون خیلی بالاست، مستقیما تلقنی باهاشون تماس بگیرید و بپرسید.
      آقای مظاهری ایرانم شهریه پرداز داره مگه؟ آخه جایی ندیدم

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اینترنی که جزء تحصیل حساب میشه منتها برای تعهدی ها حساب نمیکنن که دوران تعهدشون کمتر بشه اتفاقا برای شهریه اگه بخوان شهریه رو ثابت و متغیر در نظر بگیرن که شهریه اینترنی خیلی ببشتر میشه چون اینترنی جزء واحدهای عملیه
      شهریه روی کاغذ هر سال ۲۰ درصد افزایش پیدا میکنه ولی خیلی نمیشه روش حساب کرد چون یهو می بینی مثل دانشگاه آزاد اومدن سه برابرش کردن

15. Top | #15
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baby_shark نمایش پست ها
      آقای مظاهری ایرانم شهریه پرداز داره مگه؟ آخه جایی ندیدم
      نام: Screenshot_2025-08-12-14-11-27-464_org.mozilla.firefox.png نمایش: 1828 اندازه: 319.7 کیلو بایت
      این مال ۱۴۰۰ هست.
      ایران ظرفیتهاش یه جوریه.
      بعضی سال‌ها حتی روزانه پزشکی گرفته، دارو نگرفته. بعضی سالها هر دوش رو گرفته.
      شهریه‌پرداز هم همینه. بعضی سالها پزشکی گرفته، بعضی سالها دارو گرفته. ۴۰۲ و ۴۰۳ فقط داروی شهریه‌پرداز گرفته.
      در ۲-۳ سال اخیر برای اینکه مجبور به ایجاد ظرفیت تعهدی بودن، اغلب دانشگاه ‌ها از ظرفیت روزانه و بخصوص شهریه‌پردازشون کم کردن.

من کلا در مورد شهریه‌ی رشته‌های پزشکی و دندان و دارو گفته بودم، نه فقط پزشکی. شهریه این ۳ رشته با هم تفاوت چندانی نداره. ولی از رشته‌های وزارت علوم بسیار گرونتر هستن.

ویرایش توسط Mazaheri : 21 مرداد 1404 در ساعت 14:18

صفحه 1 از 37 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)