🔴تاثیر معدل یازدهم در کنکور 1404 قطعی یا مثبت مشخص شد (جنجال برای هیچ)📌
نمی خوام قر بزنم ... راستشو بخواین می خوام با خودم حرف بزنم ... شایدم فک کنید من دیوونم.. بیخیال فقط نمخوام به کسی بر بخوره.....
بعد از 4-5 ماه جنجال در مورد اینه که در حال تصمیم گیری در مورد یازدهم هستیم امروز خبر اومده دهم حذف شد یا لل عجب ... جنجال و سر صدا برای یازدهم معطل کردن کنکوری های امسال (1404) که دهم تاثیری نداره تصمیم براین شد که دهم حذف شه... پس اون چهار ماه حرف یازدهم چی بود.... واقعا نمیدونم چی باید گفت به خودم نه مسعولین که در این مورد تصمیم گرفتن... خب حالا شرایط بعد از این 4 ماه جنجالی برای کنکوریا چیه...
اگه 12 می باشید: 10 درس دوازدهم +حداقل5 درس ترمیم یازدهم :15 امتحان
اگه پشت کنکوری ترمیم اول باشید : 11 درس یازدهم ایجاد سابقه + حداقل 4 درس ترمیم دوازدهم : 15 امتحان
اگه پشت کنکوری ترمیم دوم با قانون جدید : 10 درس دوازدهم ترمیم + 11 درس ایجاد سابقه : 21 امتحان
غیر از حجم زیاد در مدت کم وترکیب با زمان کنکور...
هزینه ترمیم برای 15 تا 21 درس: 1050 تا 1470 + هزینه ایجاد تراز 70 تومن + ثبت نام دوتا کنکور 600 : مجموعش یک ملیون هفتصد تومن تا دو ملیون و دویست تومن
میخام با خودم حرف بزنم
اهای خودم اگر خونواده ای دستش خالی باشه و اصلا بچشو حتی یه کلاس کنکور نفرسته و حتی یه کتاب کنکورم هزینه نکنه اخه نامرد از کجا دوتومنو ترمیمو جور کنه....
اخه نامرد اگه خونواده ای دوتا بچه کنکوری داشته باشه چی....
دلم میسوزه بخدا میسوزه ولی صدام به جایی نمیسره گفتم با خودم حرف بزنم شاید اروم شم
امروز تو چندتا سایت و گروه مجازی دیدم بعضی بچه های کنکوری بخاطر این تصمیم و شبیه این به کشورعزیز تر از جونمون فوش میدن حتی بعضیا هم به شهدا توهین کردن.... میدونم اونا ناراحتن ولی اخه شما چرا....
دلم میسوزه ....
میشد اینجوری نباشه
میشه باعث نارحتی هم نباشیم
آقا به هر دلیلی هم که ممکنه مهم باشه میشه روی مخ هم راه نریم و محترمانه تر و منطقی تر رفتار کنیم بازم با خودمم نه مسعولا......
بخدا میشه خودم یا خودمون با خودمون این کارا رو نکنیم...
حرف آخر
بخدا منطقی نیست این همه اذیت کردن اگه واقعا مردممونو مملکتمونو دینمونو این همه شهیدو دوس داریم....