خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation 🔴تاثیر معدل یازدهم در کنکور 1404 قطعی یا مثبت مشخص شد (جنجال برای هیچ)📌

🔴تاثیر معدل یازدهم در کنکور 1404 قطعی یا مثبت مشخص شد (جنجال برای هیچ)📌

نمی خوام قر بزنم ... راستشو بخواین می خوام با خودم حرف بزنم ... شایدم فک کنید من دیوونم.. بیخیال فقط نمخوام به کسی بر بخوره.....
      بعد از 4-5 ماه جنجال در مورد اینه که در حال تصمیم گیری در مورد یازدهم هستیم امروز خبر اومده دهم حذف شد یا لل عجب ... جنجال و سر صدا برای یازدهم معطل کردن کنکوری های امسال (1404) که دهم تاثیری نداره تصمیم براین شد که دهم حذف شه... پس اون چهار ماه حرف یازدهم چی بود.... واقعا نمیدونم چی باید گفت به خودم نه مسعولین که در این مورد تصمیم گرفتن... خب حالا شرایط بعد از این 4 ماه جنجالی برای کنکوریا چیه...

اگه 12 می باشید: 10 درس دوازدهم +حداقل5 درس ترمیم یازدهم :15 امتحان
      اگه پشت کنکوری ترمیم اول باشید : 11 درس یازدهم ایجاد سابقه + حداقل 4 درس ترمیم دوازدهم : 15 امتحان
      اگه پشت کنکوری ترمیم دوم با قانون جدید : 10 درس دوازدهم ترمیم + 11 درس ایجاد سابقه : 21 امتحان

غیر از حجم زیاد در مدت کم وترکیب با زمان کنکور...

هزینه ترمیم برای 15 تا 21 درس: 1050 تا 1470 + هزینه ایجاد تراز 70 تومن + ثبت نام دوتا کنکور 600 : مجموعش یک ملیون هفتصد تومن تا دو ملیون و دویست تومن

میخام با خودم حرف بزنم
      اهای خودم اگر خونواده ای دستش خالی باشه و اصلا بچشو حتی یه کلاس کنکور نفرسته و حتی یه کتاب کنکورم هزینه نکنه اخه نامرد از کجا دوتومنو ترمیمو جور کنه....
      اخه نامرد اگه خونواده ای دوتا بچه کنکوری داشته باشه چی....

دلم میسوزه بخدا میسوزه ولی صدام به جایی نمیسره گفتم با خودم حرف بزنم شاید اروم شم
      امروز تو چندتا سایت و گروه مجازی دیدم بعضی بچه های کنکوری بخاطر این تصمیم و شبیه این به کشورعزیز تر از جونمون فوش میدن حتی بعضیا هم به شهدا توهین کردن.... میدونم اونا ناراحتن ولی اخه شما چرا....
      دلم میسوزه ....
      میشد اینجوری نباشه
      میشه باعث نارحتی هم نباشیم
      آقا به هر دلیلی هم که ممکنه مهم باشه میشه روی مخ هم راه نریم و محترمانه تر و منطقی تر رفتار کنیم بازم با خودمم نه مسعولا......
      بخدا میشه خودم یا خودمون با خودمون این کارا رو نکنیم...
      حرف آخر
      بخدا منطقی نیست این همه اذیت کردن اگه واقعا مردممونو مملکتمونو دینمونو این همه شهیدو دوس داریم....
      ویرایش توسط m.zar : 07 بهمن 1403 در ساعت 01:25

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.zar نمایش پست ها
      نمی خوام قر بزنم ... راستشو بخواین می خوام با خودم حرف بزنم ... شایدم فک کنید من دیوونم.. بیخیال فقط نمخوام به کسی بر بخوره.....
      بعد از 4-5 ماه جنجال در مورد اینه که در حال تصمیم گیری در مورد یازدهم هستیم امروز خبر اومده دهم حذف شد یا لل عجب ... جنجال و سر صدا برای یازدهم معطل کردن کنکوری های امسال (1404) که دهم تاثیری نداره تصمیم براین شد که دهم حذف شه... پس اون چهار ماه حرف یازدهم چی بود.... واقعا نمیدونم چی باید گفت به خودم نه مسعولین که در این مورد تصمیم گرفتن... خب حالا شرایط بعد از این 4 ماه جنجالی برای کنکوریا چیه...

اگه 12 می باشید: 10 درس دوازدهم +حداقل5 درس ترمیم یازدهم :15 امتحان
      اگه پشت کنکوری ترمیم اول باشید : 11 درس یازدهم ایجاد سابقه + حداقل 4 درس ترمیم دوازدهم : 15 امتحان
      اگه پشت کنکوری ترمیم دوم با قانون جدید : 10 درس دوازدهم ترمیم + 11 درس ایجاد سابقه : 21 امتحان

غیر از حجم زیاد در مدت کم وترکیب با زمان کنکور...

هزینه ترمیم برای 15 تا 21 درس: 1050 تا 1470 + هزینه ایجاد تراز 70 تومن + ثبت نام دوتا کنکور 600 : مجموعش یک ملیون هفتصد تومن تا دو ملیون و دویست تومن

میخام با خودم حرف بزنم
      اهای خودم اگر خونواده ای دستش خالی باشه و اصلا بچشو حتی یه کلاس کنکور نفرسته و حتی یه کتاب کنکورم هزینه نکنه اخه نامرد از کجا دوتومنو ترمیمو جور کنه....
      اخه نامرد اگه خونواده ای دوتا بچه کنکوری داشته باشه چی....

دلم میسوزه بخدا میسوزه ولی صدام به جایی نمیسره گفتم با خودم حرف بزنم شاید اروم شم
      امروز تو چندتا سایت و گروه مجازی دیدم بعضی بچه های کنکوری بخاطر این تصمیم و شبیه این به کشورعزیز تر از جونمون فوش میدن حتی بعضیا هم به شهدا توهین کردن.... میدونم اونا ناراحتن ولی اخه شما چرا....
      دلم میسوزه ....
      میشد اینجوری نباشه
      میشه باعث نارحتی هم نباشیم
      آقا به هر دلیلی هم که ممکنه مهم باشه میشه روی مخ هم راه نریم و محترمانه تر و منطقی تر رفتار کنیم بازم با خودمم نه مسعولا......
      بخدا میشه خودم یا خودمون با خودمون این کارا رو نکنیم...
      حرف آخر
      بخدا منطقی نیست این همه اذیت کردن اگه واقعا مردممونو مملکتمونو دینمونو این همه شهیدو دوس داریم....
      هی زکیز
      همینه که هست ، صد رحمت به انوشیروان و نظام طبقاتی اش
      یه رپ از بهنام ام سی بود درباره کنکور ، میگفت پول نداشته باشی هیچکی دم تکان نمیده برات(کلیت)
      نظام روزگار طوری شده که ضعیف کشی شده اصل ، ضعیف تر ها خورده می شوند تا قوی تر ها بوینی یوغون تر بشوند
      اولین گناهی که بشر مرتکب شد از طمع بود ، و از طمعه که هرچی کثافت و گنده تو جهان ریخته بعد انتظار باران و رحمت و بخشایش داریم .
      آره حاجی ، بعضی اوقات آدم میخواد بزنه به کوه و بیابان ، با سگ و گرگ نشست و برخاست کنه ولی با آدمای گرگ صفت نامرد یه جا نباشه.دنیا بد شده مرد و مردونگی مرده ، علی (ع) رفت ، اماما و پیامبران(ع) رفتن ،تختی مرد فردین مرد الان یه مشت مرده خوار دارن گاز گلخانه ای میدن هوا.
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز سلام
      راستش ما 2 سال شد که با خودمون که هیچی با همه حرف زدیم اصلا فریاد کشیدیم ولی هر روز بدترش رو تصویب کردن منطقی هم هست چون اصلا نه این مصوبه بلکه شاید تمام قوانینی که بعد از تصویب قانون اساسی داره تصویب میشه تنها برای مصالح یه قشر اقلیتی تصویب میشه و مردم قرار هست که نقش سرویس دهنده به این اقلیت رو داشته باشن یه مثال الان چند تا کارخونه ماشین سازی تو ایران هست ؟ چند مدل ماشین تولید میشه ؟ تقریبا صد در صد مدل هاش
      اشغال و بی مصرفن و البته هزاران برابر گرونتر از ماشین های خارجی حالا چرا کسی در این کارخونه ها رو نمیبنده ؟!!!! برو ببین هیئت مدیره کیان و نفعش داره تو جیب کیا میره و اونا چی سوار میشن

کش دادن موضوع مصوبه هم بی علت نیست اینا بی خود نبود با عجله هر چه تمام مصوبه رو بدون هیچ زیرساخت و امکاناتی تصویب و اجرایی کردن حتی یه سایت درست حسابی برای انجام ثبت نام نداشتن و ندارن اما خودشونم خوب میدونستن که این مصوبه هیچ نفعی برای داوطلبین نداره پس فقط خواستن با اجراش عادی سازیش کنن و بعد از چند سال کسی یادش نیاد یه روزی کنکور سرنوشت داوطلبارو مشخص میکرد و یه روزی ما فقط میرفتیم پست سر کوچه یه دفترچه ثبت نام به قیمت ناچیز میخریدیم 2 صفحه فرم پر میکردیم میشدیم داوطلب کنکور بعد فارغ از اینکه چند سالمون هست و گذشتمون چی بوده و چقدر سرمایه داریم فقط با تلاش و پشتکار برای هدفمون یک سال درس میخوندیم و بهش میرسیدیم اما امروز ...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      هی زکیز
      همینه که هست ، صد رحمت به انوشیروان و نظام طبقاتی اش
      یه رپ از بهنام ام سی بود درباره کنکور ، میگفت پول نداشته باشی هیچکی دم تکان نمیده برات(کلیت)
      نظام روزگار طوری شده که ضعیف کشی شده اصل ، ضعیف تر ها خورده می شوند تا قوی تر ها بوینی یوغون تر بشوند
      اولین گناهی که بشر مرتکب شد از طمع بود ، و از طمعه که هرچی کثافت و گنده تو جهان ریخته بعد انتظار باران و رحمت و بخشایش داریم .
      آره حاجی ، بعضی اوقات آدم میخواد بزنه به کوه و بیابان ، با سگ و گرگ نشست و برخاست کنه ولی با آدمای گرگ صفت نامرد یه جا نباشه.دنیا بد شده مرد و مردونگی مرده ، علی (ع) رفت ، اماما و پیامبران(ع) رفتن ،تختی مرد فردین مرد الان یه مشت مرده خوار دارن گاز گلخانه ای میدن هوا.
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      دوست عزیز سلام
      راستش ما 2 سال شد که با خودمون که هیچی با همه حرف زدیم اصلا فریاد کشیدیم ولی هر روز بدترش رو تصویب کردن منطقی هم هست چون اصلا نه این مصوبه بلکه شاید تمام قوانینی که بعد از تصویب قانون اساسی داره تصویب میشه تنها برای مصالح یه قشر اقلیتی تصویب میشه و مردم قرار هست که نقش سرویس دهنده به این اقلیت رو داشته باشن یه مثال الان چند تا کارخونه ماشین سازی تو ایران هست ؟ چند مدل ماشین تولید میشه ؟ تقریبا صد در صد مدل هاش
      اشغال و بی مصرفن و البته هزاران برابر گرونتر از ماشین های خارجی حالا چرا کسی در این کارخونه ها رو نمیبنده ؟!!!! برو ببین هیئت مدیره کیان و نفعش داره تو جیب کیا میره و اونا چی سوار میشن

کش دادن موضوع مصوبه هم بی علت نیست اینا بی خود نبود با عجله هر چه تمام مصوبه رو بدون هیچ زیرساخت و امکاناتی تصویب و اجرایی کردن حتی یه سایت درست حسابی برای انجام ثبت نام نداشتن و ندارن اما خودشونم خوب میدونستن که این مصوبه هیچ نفعی برای داوطلبین نداره پس فقط خواستن با اجراش عادی سازیش کنن و بعد از چند سال کسی یادش نیاد یه روزی کنکور سرنوشت داوطلبارو مشخص میکرد و یه روزی ما فقط میرفتیم پست سر کوچه یه دفترچه ثبت نام به قیمت ناچیز میخریدیم 2 صفحه فرم پر میکردیم میشدیم داوطلب کنکور بعد فارغ از اینکه چند سالمون هست و گذشتمون چی بوده و چقدر سرمایه داریم فقط با تلاش و پشتکار برای هدفمون یک سال درس میخوندیم و بهش میرسیدیم اما امروز ...

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همین الان شبکه خبر
      وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش به قطعی بودن تاثیر معدل رای مثبت داده اند و این جنابان حتی پیشنهاد اینکه تاثیر معدل مثبت باشد را هم نداده اند
      بعد هر چی میگیم اصلاح طلب جماعت از افعال معکوس برره ای استفاده میکنه باور نمیکنین

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وزیر علوم:‌ نظر وزارت علوم تاثیر مثبت معدل پایه دوازدهم در کنکور بود.

سیمایی صراف:
      روز گذشته درباره تاثیر قطعی یا مثبت معدل در کنکور در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی اختلاف نظر وجود داشت.
      نظر کارشناسی و شخصی من و وزارت علوم تاثیر مثبت معدل سال دوازدهم در کنکور است.
      به نظرتون این سطح از وقاحت در خور کدوم سطح از حماقته؟؟ همون سطح از احمقایی که براشون با فوتوشاپ واسه رقیب انتخاباتی ریش و دشداشه میکشن بهشون میگن برو به اون یکی رای بده یه وقت این وری رای نیاره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      همین الان شبکه خبر
      وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش به قطعی بودن تاثیر معدل رای مثبت داده اند و این جنابان حتی پیشنهاد اینکه تاثیر معدل مثبت باشد را هم نداده اند
      بعد هر چی میگیم اصلاح طلب جماعت از افعال معکوس برره ای استفاده میکنه باور نمیکنین
      شبکه خبر ؟!!!! صدا و سیمای میلی ؟!!!! همین یک ربع پیش رییس سازمان سنجش مصاحبه داشت البته نه صدا و سیما اعلام کرد ما تو مهر و آبان برای دبیر شورا نامه زدیم گفتیم تاثیر معدل فقط دوازدهم 35 درصد مثبت باشه دبیر شورا هم قول داد تو رای گیری علاوه بر سه تا پیشنهاد خودشون این پیشنهادم بذاره اما پیچوندتشون .

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      راستش این که بخوان تاثیر دوازدهم مثبت کنن... همون اول هم یکم رویا پردازانه بود چون دو سال اجرا شده...و لی بلاخره اینم یه نظره...
      فقط خواهشی که دارم تو این چند روز تا 16ام
      تلاش کنید به هر طریقی تماس -امضا -از نماینده -ریس جمهور -مجلس -هرچی.......
      یازدهم و اجرایی نکنند یا تعویق بیفته برای امسال تا فرصتی باشه یا کلا مثبت کنن...
      اگه اجرایی شد راه برگشتی نیست..
      تجربه اجرایی شدن دوازدهم اینو میگه...
      جدی بگیرید لطفا....
      بعدش دیگه امیدی نیست حتی برا سالای بعد...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      شبکه خبر ؟!!!! صدا و سیمای میلی ؟!!!! همین یک ربع پیش رییس سازمان سنجش مصاحبه داشت البته نه صدا و سیما اعلام کرد ما تو مهر و آبان برای دبیر شورا نامه زدیم گفتیم تاثیر معدل فقط دوازدهم 35 درصد مثبت باشه دبیر شورا هم قول داد تو رای گیری علاوه بر سه تا پیشنهاد خودشون این پیشنهادم بذاره اما پیچوندتشون .
      نه پس من و تو شبکه فرهیختگان قراره اخبار دروغها رو من بعد از اونجا دنبال کنین به یه اندازه فرهیخته فرضتون میکنن

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه پس من و تو شبکه فرهیختگان قراره اخبار دروغها رو من بعد از اونجا دنبال کنین به یه اندازه فرهیخته فرضتون میکنن
      خانم محترم من با شما دعوا نداشتم تو کانال کنکوری ها فیلم صحبتای رییس جدید سازمان سنجش رو گذاشته بودن منم اطلاع رسانی کردم شما اگر خیلی به حرفای دبیر شورا اطمینان داری بفرمایید مصاحبه دو سال پیششون رو از تلویزیون سرچ کنید ببینید که فرمودن ما برای کوتاه کردن دست مافیای آموزشی و کمتر کردن هزینه خانوار و کاهش استرس دانش اموزان این مصوبه رو اجرایی میکنیم دانش آموزان هم خیالشون راحت باشه ده بار میتونن نمراتشون رو ترمیم کنن الان یه ماشین حساب بردار حساب کن چقدر باید پول ترمیم و ثبت نام امتحان نهایی و استعلام نمرات و کتاب فرمول بیست و آزمون آزمایشی تشریحی و کلاس شب امتحان نهایی بدی تازه آخرشم بری بشینی سر جلسه از ترس قبض روح بشی که اگه نمرت کم بشه فقط یک بار حق ترمیم داری پس یا شما متوجه نیستی یا متوجه نبودن براتون منفعتی داره موفق باشید

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      شرایط اصلا خیلی بده . قبلا یه کنکور بود ادم میدونست برای قبولی در اون باید چه کاری کنه چه درصدی بزنه اگر هدفش پزشکی بود میدونست اخرین قبولی فلان جا در فلان منطقه چند درصد زده کدوم درس هارو و قبول شده
      الان با این مصوبه اینقدر کنکور و قبولی غیر شفاف شده که معلوم نیست کسی که قبول میشه چه نمراتی داره و چه درصد هایی زده . میبینی یکی معدلش از یکی دیگه بیشتره ولی تراز کمتری دادن بهش
      اصلا کلا سوالی که پیش میاد اینه که چرا این مصوبه تصویب شده و چرا داره اجرا میشه؟؟ وقتی همه مخالفش هستن چه دلیلی و منطقی پشتش هست که دیکتاتور منشانه دارن این قانون رو تحمیل میکنن .

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همین الان شبکه خبر
      فقط از یه ساده لوح بر میاد که این افتضاحو به اصلاح طلب یا اصولگرا ربط بده
      محض اطلاع ما عملکرد جفت شونو در رابطه با کنکور دیدم
      و محض اطلاع بیشتر از اب گل الود ماهی نگیر توی اون جلسه هم اصلاح طلبش بود هم اصولگرا

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      f5decda3-2cdf-4106-a350-418edd5bc3c9.jpg

باید به این قانون اعتراض بشه . دانش آموزان باید خودشون پشت هم رو داشته باشن .

اگر دقت کنید دیگه بهمنی و دکتر طولابی و سبطی و .... و یه سری افراد دیگه هم حرفی نمیزنن . قبلا کارزار و ... راه اندازی میکردن الان سکوت کرده ان من حدس میزنم تهدید کرده اند و بهشون گفته اند که دخالت نکنن
      دانش اموزا و داوطلبان باید خودشون دست به کار بشن و اعتراض کنند . نباید بزاریم یه عده افراد غیر متخصص که معلوم نیست کی سر کار گذاشتتشون برامون تصمیم بگیرن

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سخنان رییس سازمان سنجش :

https://uupload.ir/view/1_0sdf.mp4/

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آفرین بشینید اعتراض کنید، کمپین تشکیل بدید، برای تجمع برید تهران جلوی ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی و خلاصه یه مدت هم سرتون با همین اعتراضات گرم کنید تا زمان بگذره و بازم سال بعد پشت کنکور بمونید

مگر تمام عمر چند تا بهاره که زمان با ارزش برای درس خواندن رو بزاریم برای اعتراض به مشتی زبان نفهم دیکتاتور و آخرش هم پشت کنکور بمونیم؟ کسایی بودن در دو سال اخیر با همین قوانین مزخرف هم قبول شدن و فرقشان با من و شما این بوده که غرق سبطی و بهمنی و عظیمی راد و اینا نشدن و که کی چی گفت و فلان، واااای بیایید بریم زنگ بزنیم به نماینده ها، کارزار تشکیل بدیم و فلان

مگر اصلا در یک سیستم توتالیتر صدای اعتراض شما به جایی میرسه؟ دولت و مجلس با قانون مخالف اند ولی زورشون به چهار تا آخوند شپشو مثل خسروپناه نمیرسه، شما هنوز دنبال اعتراضی؟ دیگه چجوری بگن "
      همینه که هست

اینم بگم که کلا ۹۴ روز تا کنکور اردیبهشت مانده
      ویرایش توسط Friedrich : 07 بهمن 1403 در ساعت 13:35

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)