نوشته اصلی توسط
Malakitii
سلام ...وقت شما به خیر و نیکی
من آزمونیوم ها رو برای هر ۴ تا اختصاصی توصیه میکنم ، سوالات زیست خوب بودند و ریاضی سوالات ایده داری داشت ، فیزیک سوالات روتین داشت و به نظرم حتی سوالات هایپر هم سخت نبودند ولی از همه جای کتاب ها سوال طرح شده بود که خیلی خوب بود ، شیمی هم سوالات شمارش زیاد داشت و آزمون های جامع اش زیاد بود و خیلی خوب میشد روتین کار کرد ،
زیست ماز و زیستاز خوبن و خب من حس میکردم نکته های مشابه زیاد داره واسه همین زیستاز و گاج رو ترجیح دادم (سوالات گاج رو برای زیست و ریاضی دوست داشتم ، گاها ساده بودند گاها ایده دار و گاها سخت بی ربط مثل کنکور میشد بهش نگاه کرد )
برای ریاضی : سوالات خیلی سبز خوب بود و گاج
برای فیزیک : قلمچی و ماز ( ماز سخت تر بود گاها که سبب میشه آدم برای سختی فیزیک هم عادت کنه ولی خب تا به حال که فیزیک روتین بود تو کنکور )
برای شیمی : گاج ، ماز ، خیلی سبز خوب بودند به نظرم
در آخر سنجش ۱۳۹۹ و به بعد جامع هاش رو کار کردن خوبه به نظرم
کتاب فصل ازمون ویرایش جدید هم خوبه واقعا برای هر گفتار یه آزمون ده تایی داره و بعد یه جامع ۲۰ سوالی برای فصولی مثل قلب و تولید مثل دو تا جامع ۲۰ تایی و بعد آزمون های سال به سال و موضوعی و سه تا جامع ( دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم سه تا بود ) ، پاسخ نامه اش هم خوب بود ولی یه سری جاها غلط املایی داشت و تو فصل ۵ از ۱۲ یه جا به جای اکسایش پیرووات اشتباهی نوشته بود کاهش ، و کلا خوب بود ، اهان یه چیز دیگه تو پاسخ نامه مربوط به آزمون های سال به سال و موضوعی و فصلی ، pdf بود ولی بقیه چاپی و انتهای همون کتاب،
در کل دید خوبی به آدم میداد هم از نظر علمی هم مدیریت آزمون
من کلا طول سال هم ازمون ها و کتاب های آزمون طور کار کردم و به جز جامع خیلی سبز فیزیک و سه سطحی زیست کتاب جامع و طول سال طور کار نکردم واسه همین اونا رو دقیق نمی دونم.