X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برای اینکه از فضای خونه دور باشم میتونم برم خوابگاه؟

سلام وقت همگی بخیر.
      من چند سال پشت کنکورم و اصلا درست و حسابی براش تلاش نکردم که حلا یا خودم مقصر بودم یا دیگران.
      دیگه شرایط و اعصاب موندن تو خونه رو برای خوندن کنکور مجدد ندارم.من هدف دارم خییییلیم دوستش دارم و هیچ جوره هم نمیتونم ولش کنم و برم سراغ یه رشته تو دانشگاه آزاد.
      شنیدم امسال فوریت پزشکی با سوابقه.من میتونم انتخاب رشته کنم اگه فوریت قبول شدم هردو ترم رو مرخصی بگیرم و برای کنکور بخونم و از امکانات دانشگاه مثل خوابگاه و کتابخونه استفاده کنم؟
      نمیدونم این انتخاب درستیه یانه و میترسم که با این انتخاب امسال رو هم از دست بدم.
      کلا اگه تجربه ای در این زمینه دارین ممنون میشم کمکم کنید.
      اجرتون با امام حسین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مرخصی بگیرید دیگه خوابگاه و غذا نمیدن بهتون
      ولی ما تو خوابگاه همچین کیسی داشتیم فوریت بود و تو کتابخونه برا کنکور میخوند اتفاقا ساعت مطالعه خوبی هم داشت حداقل در ظاهر

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه بخوای مرخصی بگیری چه دلیلی داره که بهت خوابگاه و غذا و امکاناتشو بدن؟
      میتونی بری پانسیون
      من خودم توی خوابگاه سعی کردم حدود سه ماه بخونم ولی ذاتا سخته توی همچین محیطی درس خوندن. تازه شانس بیاری هم اتاقیات مشتی خاله زنک حسود تنبل نباشن که عقده ی گشاد بازی خودشونو سرت خالی کنن.
      یا برو همون پانسیون یا جدی تصمیم بگیر که علت خراب کردن متوالی کنکورت چی بوده(توی ۹۹درصد مواقع مقصر خود شخصه: ))))) ) میتونی آزمون بنویسی تا هر دو هفته یبار بتونی بری بیرون
      خانوادت هرچقدم غر غر کنن سگش شرف داره گیر چندتا عفریته بیفتی
      ویرایش توسط watashi wa star : 21 مرداد 1403 در ساعت 01:09

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh_1234 نمایش پست ها
      سلام وقت همگی بخیر.
      من چند سال پشت کنکورم و اصلا درست و حسابی براش تلاش نکردم که حلا یا خودم مقصر بودم یا دیگران.
      دیگه شرایط و اعصاب موندن تو خونه رو برای خوندن کنکور مجدد ندارم.من هدف دارم خییییلیم دوستش دارم و هیچ جوره هم نمیتونم ولش کنم و برم سراغ یه رشته تو دانشگاه آزاد.
      شنیدم امسال فوریت پزشکی با سوابقه.من میتونم انتخاب رشته کنم اگه فوریت قبول شدم هردو ترم رو مرخصی بگیرم و برای کنکور بخونم و از امکانات دانشگاه مثل خوابگاه و کتابخونه استفاده کنم؟
      نمیدونم این انتخاب درستیه یانه و میترسم که با این انتخاب امسال رو هم از دست بدم.
      کلا اگه تجربه ای در این زمینه دارین ممنون میشم کمکم کنید.
      اجرتون با امام حسین
      یک نصیحت خواهرانه بشین دو هفته بخون ببین آیا واقعا میتونی دو هفته مستمر بخونی اونوقت بمون پشت کنکور داشتن هدف به تنهایی کافی نیست باید تلاش کنيد خیلی ها هستن که رویا پزشکی دارن اما دریغ از اینکه طرف یک هفته بخونه اگر دیدی اهل خوندن نیستی هر رشته ای قبول شدی برو وقتت دیگه پشت کنکور تلف نکن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن