X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

Hybrid View

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

لطفا هرکی ک میتونه بیاد اینجا.......

سلام ب کنکوری های و باقی عزیزان
      لطفا راهنماییم کنین،ک در مورد هر درس چ کتابایی خوبه،و جواب میده،واسه سالیانه و جمع بندی منظورمه
      و نظرتون راجبه آزمونا بگین ک کدومش بهترع آدم ثبت نام کنه؟؟؟
      و اینکه در مورد درس ریاضی و فیزیک کدوم دبیر بهتر تدریس میکنه؟؟؟اگ میشه با با دلیل توضی بدین ک چرا خوبن و اینکه چرا بد،ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ...وقت شما به خیر و نیکی
      من آزمونیوم ها رو برای هر ۴ تا اختصاصی توصیه میکنم ، سوالات زیست خوب بودند و ریاضی سوالات ایده داری داشت ، فیزیک سوالات روتین داشت و به نظرم حتی سوالات هایپر هم سخت نبودند ولی از همه جای کتاب ها سوال طرح شده بود که خیلی خوب بود ، شیمی هم سوالات شمارش زیاد داشت و آزمون های جامع اش زیاد بود و خیلی خوب میشد روتین کار کرد ،
      زیست ماز و زیستاز خوبن و خب من حس میکردم نکته های مشابه زیاد داره واسه همین زیستاز و گاج رو ترجیح دادم (سوالات گاج رو برای زیست و ریاضی دوست داشتم ، گاها ساده بودند گاها ایده دار و گاها سخت بی ربط مثل کنکور میشد بهش نگاه کرد )
      برای ریاضی : سوالات خیلی سبز خوب بود و گاج
      برای فیزیک : قلمچی و ماز ( ماز سخت تر بود گاها که سبب میشه آدم برای سختی فیزیک هم عادت کنه ولی خب تا به حال که فیزیک روتین بود تو کنکور )
      برای شیمی : گاج ، ماز ، خیلی سبز خوب بودند به نظرم
      در آخر سنجش ۱۳۹۹ و به بعد جامع هاش رو کار کردن خوبه به نظرم
      کتاب فصل ازمون ویرایش جدید هم خوبه واقعا برای هر گفتار یه آزمون ده تایی داره و بعد یه جامع ۲۰ سوالی برای فصولی مثل قلب و تولید مثل دو تا جامع ۲۰ تایی و بعد آزمون های سال به سال و موضوعی و سه تا جامع ( دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم سه تا بود ) ، پاسخ نامه اش هم خوب بود ولی یه سری جاها غلط املایی داشت و تو فصل ۵ از ۱۲ یه جا به جای اکسایش پیرووات اشتباهی نوشته بود کاهش ، و کلا خوب بود ، اهان یه چیز دیگه تو پاسخ نامه مربوط به آزمون های سال به سال و موضوعی و فصلی ، pdf بود ولی بقیه چاپی و انتهای همون کتاب،
      در کل دید خوبی به آدم میداد هم از نظر علمی هم مدیریت آزمون

من کلا طول سال هم ازمون ها و کتاب های آزمون طور کار کردم و به جز جامع خیلی سبز فیزیک و سه سطحی زیست کتاب جامع و طول سال طور کار نکردم واسه همین اونا رو دقیق نمی دونم.
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
      ویرایش توسط Malakitii : 20 مرداد 1403 در ساعت 14:38

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Malakitii نمایش پست ها
      سلام ...وقت شما به خیر و نیکی
      من آزمونیوم ها رو برای هر ۴ تا اختصاصی توصیه میکنم ، سوالات زیست خوب بودند و ریاضی سوالات ایده داری داشت ، فیزیک سوالات روتین داشت و به نظرم حتی سوالات هایپر هم سخت نبودند ولی از همه جای کتاب ها سوال طرح شده بود که خیلی خوب بود ، شیمی هم سوالات شمارش زیاد داشت و آزمون های جامع اش زیاد بود و خیلی خوب میشد روتین کار کرد ،
      زیست ماز و زیستاز خوبن و خب من حس میکردم نکته های مشابه زیاد داره واسه همین زیستاز و گاج رو ترجیح دادم (سوالات گاج رو برای زیست و ریاضی دوست داشتم ، گاها ساده بودند گاها ایده دار و گاها سخت بی ربط مثل کنکور میشد بهش نگاه کرد )
      برای ریاضی : سوالات خیلی سبز خوب بود و گاج
      برای فیزیک : قلمچی و ماز ( ماز سخت تر بود گاها که سبب میشه آدم برای سختی فیزیک هم عادت کنه ولی خب تا به حال که فیزیک روتین بود تو کنکور )
      برای شیمی : گاج ، ماز ، خیلی سبز خوب بودند به نظرم
      در آخر سنجش ۱۳۹۹ و به بعد جامع هاش رو کار کردن خوبه به نظرم
      کتاب فصل ازمون ویرایش جدید هم خوبه واقعا برای هر گفتار یه آزمون ده تایی داره و بعد یه جامع ۲۰ سوالی برای فصولی مثل قلب و تولید مثل دو تا جامع ۲۰ تایی و بعد آزمون های سال به سال و موضوعی و سه تا جامع ( دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم سه تا بود ) ، پاسخ نامه اش هم خوب بود ولی یه سری جاها غلط املایی داشت و تو فصل ۵ از ۱۲ یه جا به جای اکسایش پیرووات اشتباهی نوشته بود کاهش ، و کلا خوب بود ، اهان یه چیز دیگه تو پاسخ نامه مربوط به آزمون های سال به سال و موضوعی و فصلی ، pdf بود ولی بقیه چاپی و انتهای همون کتاب،
      در کل دید خوبی به آدم میداد هم از نظر علمی هم مدیریت آزمون

من کلا طول سال هم ازمون ها و کتاب های آزمون طور کار کردم و به جز جامع خیلی سبز فیزیک و سه سطحی زیست کتاب جامع و طول سال طور کار نکردم واسه همین اونا رو دقیق نمی دونم.
      شما امسال کنکور دادین؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vidaaaa نمایش پست ها
      شما امسال کنکور دادین؟؟؟
      بله

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Malakitii نمایش پست ها
      بله
      میتونم بپرسم رتبه تو؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میتونم بپرسم رتبه تو؟
      نیومده هنوز دوست عزیز
      ویرایش توسط Malakitii : 20 مرداد 1403 در ساعت 20:22

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام ب کنکوری های و باقی عزیزان
      لطفا راهنماییم کنین،ک در مورد هر درس چ کتابایی خوبه،و جواب میده،واسه سالیانه و جمع بندی منظورمه
      و نظرتون راجبه آزمونا بگین ک کدومش بهترع آدم ثبت نام کنه؟؟؟
      و اینکه در مورد درس ریاضی و فیزیک کدوم دبیر بهتر تدریس میکنه؟؟؟اگ میشه با با دلیل توضی بدین ک چرا خوبن و اینکه چرا بد،ممنون
      فیزیک میرحسینی و ریاضی ملاک پور
      چون هردوتاشون مفهومی درس میدن روش عجیب غریب نمیگن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن