خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خوردن قهوه برای کنکوری ها رو پیشنهاد میدید؟

آقا سلام
      برای کنکور کسی قهوه خورده؟ قبل آزمون؟
      اون افرادی هم که الان دارن درس میخونن و میخوان کنکور بدن چی؟ چقدر قهوه میخورید و آیا تاثیری تو درس خوندنتون و بیدار موندن داره؟ خرید قهوه هم بگید که از کجا انجام میدین؟
      مرسی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم یک معتاد قهوه ام راستش خیلی خابالو ام وبه شدت نیاز دارم بهش البته من کلا یازدهم هم حتما باید یک نسکافه میخوردم ولی امسال بیشتر کافئین خوردم تاکمتر بخوابم قهوه علی کافی تا قبل اردیبهشت روزی یکی برای کنکورم یادم شد بخورم وخواب الود بودم اگه میخوردم شاید سرزیست اینقدر سوتی نمیدادم الانم چون دیگه عادت کردم برای امتحانا که شب زنده داری میخوام کنم یک انرژی زا و یک ۲علی کافی یا دوتا علی کافی . ولی دیگه توفرجه فقط ۱ دونه قهوه. کلا اگه عادت نداری نخوری بهتره معتادمیشی ولی اگه بدون قهوه نمیتونی علی کافی واقعادر عین بسیار تلخ بودن بیدارکننده است.ومن الان جوریم که بدون قهوه واقعا نمیتونم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme86 نمایش پست ها
      من خودم یک معتاد قهوه ام راستش خیلی خابالو ام وبه شدت نیاز دارم بهش البته من کلا یازدهم هم حتما باید یک نسکافه میخوردم ولی امسال بیشتر کافئین خوردم تاکمتر بخوابم قهوه علی کافی تا قبل اردیبهشت روزی یکی برای کنکورم یادم شد بخورم وخواب الود بودم اگه میخوردم شاید سرزیست اینقدر سوتی نمیدادم الانم چون دیگه عادت کردم برای امتحانا که شب زنده داری میخوام کنم یک انرژی زا و یک ۲علی کافی یا دوتا علی کافی . ولی دیگه توفرجه فقط ۱ دونه قهوه. کلا اگه عادت نداری نخوری بهتره معتادمیشی ولی اگه بدون قهوه نمیتونی علی کافی واقعادر عین بسیار تلخ بودن بیدارکننده است.ومن الان جوریم که بدون قهوه واقعا نمیتونم
      اوه اوه علی کافه؟؟ اینو هموناییم که چندساله قهوه میخورن توصیه نمیکنن..مصرف زیادش ضرر داره

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      من میخواستم امتحان کنم منصرفم کردن..دیگه بدخوابی و صدتا عوارض دیگه داره..کلا یه دونه در روز اونم صبحا مشکلی نداره ولی خب اگه باهاش بخوای شبا بیدار بمونی و اینا ضرر داره..ترکیب انرژی زا و قهوه هم که مثل بمبه

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلااام
      نکنید این کارو
      یوقت برا کنکور قهوه نخورید
      بخصوص امریکانو و لانگ بلک و ....
      قهوه دیورتیکه
      یعنی ادرار آور

بخورین باید یه پاتون دستشویی باشه

قهوه گیرنده خواب در مغزتون رو غیرفعال میکنه
      اینطور که مغز خواب الودگی رو عقب میندازه ( این عقب افتادن برا هر شخص متفاوته ) ممکنه اثر قهوه بعد دو ساعت بره یا بعد 6 ساعت

اگه خواستین قهوه بخورین برا اینکه بهترین اثر رو داشته باشه یک یا نیم ساعت قبل خستگی و خواب الودگی بخورین
      و بعد 8 شب به بعد قهوه ممنوع ( مگر اینکه بخواین شب رو بیدار بمونین یعنی 1 به بعد بیدار بمونین )

ولی بهتره مصرف کافیین رو به حداقل برسونین
      و یا دوز های کمتر شروع کنین ( اول کاری نرین سراغ دابل اسپرسو )

خوابتون اومد بخوابین
      یا اگه مجبور بودین بیدار بمونین یه ساعت بخوابین بعد بیدار شین
      قهوه فقط بیدار نگه میداره نه هوشیار 100 درصدی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahar785 نمایش پست ها
      آقا سلام
      اون افرادی هم که الان دارن درس میخونن و میخوان کنکور بدن چی؟ چقدر قهوه میخورید و آیا تاثیری تو درس خوندنتون و بیدار موندن داره؟ خرید قهوه هم بگید که از کجا انجام میدین؟
      مرسی
      من صبحا میخورم 1 یا یکو نیم ساعت بعد از بیدار شدن (سریع بعد از خواب نباید بخوری چون اثرش کمتره). بدون قهوه واقعا ساعت 11 12 (ظهر) من خوابم میگیره درس خسته میکنه واقعا.
      من که پودر قهوه اسپرسو 100 درصد ربوستا میخورم (عربیکا فکر کنم بیشتر برای عطر و طعمه، ربوستا کافئینه، زیاد وارد نیستم) بعد اونایی که عربیکاشون بیشتره گرون تر هم هستن. برای من مهم نیست مزه‌اش، چون اصلا بخاطر لذت بردن ازش نمیخورم. فقط میخورم خوابم نگیره. کنکور تموم شه نمیخورم دیگه. آدم سر ظهر یکم چرت بزنه خیلی بهتره تا قهوه.
      قهوه از این سایت میخرم (دیجیکالا هم همین فروشنده وجود داره ولی از دیجیکالا نخر 10 روز بعد میارن، از سایت خودشون بخر 3 روزه میارن):، لینکش:
      https://sharancoffee.com/product/%d9...AF%D8%B1%D9%85
      درجه آسیابش رو بزار روی اسپرسو، وزنش رو هم میتونی انتخاب کنی.
      راستی روز کنکور که عمرا بخورم. چون همینجوریش هم قهوه تپش قلب رو میبره بالا، دستت میلرزه، بعد انگار یجور استرس کاذب میگیری. استرس کنکور رو هم بزاری روش که دیگه هیچی. من اصلنننننن اون حسو دوست ندارم. حتی تو روز عادی چه برسه روز کنکور...
      ویرایش توسط bzmind : 12 خرداد 1403 در ساعت 07:33

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      اوه اوه علی کافه؟؟ اینو هموناییم که چندساله قهوه میخورن توصیه نمیکنن..مصرف زیادش ضرر داره
      راستش من جوریم که باعلی کافی هم بخوام بخوابم خوابم میبره. ولی کلا اونقدرا که میگن باقهوه های دیگه فرقی نداره حتی خوشمزه تره. واینکه من فط یکم تپش قلب میگریم باهاش موقعه خواب البته ماال وقتی که ۲ تامیخوردم. انرژی زا هم واقعا بمبه ولی برای من عوارضی نداشته فقط قندش زیاده ولی نمیدوستم علی کافی ضرر داره

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آقا سلام
      مرسی

سلام. قبل ازمون که اصلا !
      ولی اگه مشکل خواب زیاد داری اول باید ریشه یابی کنی. اینجوری که حل نمیشه
      اگه مدام خواب الودی حتما یه ازمایش خون بده که کم خونی یا کم کاری تیرویید نداشته باشی
      ولی اگه اینا اوکی بودن حتما یه نگاهی به سبک زندگیت بنداز
      شبا تا دیروقت با گوشی کار نکن
      شبا یه لیوان شیر ولرم بخور با یه قاشق عسل که خواب خوبی داشته باشی
      صبحانه هم کامل بخور
      من خودم یه مدت به قهوه معتاد شده بودم و عوارض زیادی هم رو بدنم گذاشت
      کوچک ترینش مشکلات گوارشیه. برای کسایی که معده درد دارن خوب نیست
      یه مشکلی که داره اینه که ادرار آوره... به همین خاطر قبل ازمون نباید بخوری
      در طول روز هم باعث سردرد و عوارض دیگه میشه
      رنگ دندون ها رو هم عوض میکنه
      البته که خواصی هم داره اما عوارضش بیشتر از خواصشه
      من پیشنهاد نمیکنم
      خوردن یدونه سیب تو روتین صبحانه هم جوابه
      راستی شربت زنجبیل هم انرژی زاست و خواب رو میپرونه
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
      ویرایش توسط Nadiaa : 11 خرداد 1403 در ساعت 21:33

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      راستش من جوریم که باعلی کافی هم بخوام بخوابم خوابم میبره. ولی کلا اونقدرا که میگن باقهوه های دیگه فرقی نداره حتی خوشمزه تره. واینکه من فط یکم تپش قلب میگریم باهاش موقعه خواب البته ماال وقتی که ۲ تامیخوردم. انرژی زا هم واقعا بمبه ولی برای من عوارضی نداشته فقط قندش زیاده ولی نمیدوستم علی کافی ضرر داره
      برای هرکس اثرش متفاوته
      من اینو از یکی شنیدم 10 ساله کلا عادت هر روزشه..علی کافه اونم برای شروع میگفت سنگینه و معمولا کسیم که میخوره چندساله قهوه میخوره..و خب کافئینشم از بقیه بالاتره

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      برای هرکس اثرش متفاوته
      من اینو از یکی شنیدم 10 ساله کلا عادت هر روزشه..علی کافه اونم برای شروع میگفت سنگینه و معمولا کسیم که میخوره چندساله قهوه میخوره..و خب کافئینشم از بقیه بالاتره
      اها اره.. بای شروع خوب نیس اگه عادت کنی مجبورمیشی به علی کافه رو بیاری

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان من از سایت کافه جو قهوه ساوانتا سبز میخرم خوبه؟ آدرس سایتش اینه
      https://caffejoo.ir/

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا سلام
      مرسی
      فکر کنم فقط من قبل کبکنور قهوه خوردم راستش کلا حس میکنم دیگه تاثیری نداره فقط اون اعتیاد مغزیس باعث میشه بخورم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اها اره.. بای شروع خوب نیس اگه عادت کنی مجبورمیشی به علی کافه رو بیاری
      ممن چون شاغل هستم حدودا ۱۰ ساعت با رفت و برگشت سرکارم ...
      واقعا تایم برا درس نمیمونه...یکمم مشکل قلبی دارم که ابدا برام مهم نیست.
      عزیزم، من باید از خوابم بزنم
      بنظرت قهوه و انرژی زا و...کدوم مارکا بهترن؟!
      من از کنکور خیلی وقت گذشته ،امسالم صفر کیلومتر رفتم و تراکم ۶۳۰۰ و خورده ای شد...تا پزشکی استرس دارم که برای سال بعد چه گ ه ی بخورم...
      الان پرستارم
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      با سلام
      توصیه نمیشه . به خصوص در سال کنکور

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من می خوردم تا اسفند روز یک فنجان به صورت قهوه ترک اونم ۸۰ روبوستا و ۲۰ عربیکا ( هر چه عربیکا بیشتر باشه خوشمزه تر است ولی کافئین کمتر و ه چه روبوستا بیشتر باشه کافئین بیشتره و تلخ هست ) ... بعد عید روزی دو فنجان می خوردم اکثرا به صورت قهوه ترک و گاها با موکاپات ... روز کنکور هم یه فنجان خوردم قبل ازمون ...
      اما بقیه روزا یکی ساعت ۱۲ صبح می خوردم تا ۱ تا ۴ ظهر که خوابم بپره و اون یکی رو ساعت ۶ بعد از ظهر ... ترجیحا بعد بیدار شدن نخورید بگذارید چند ساعت بگذره ...
      من شکر هم اصلا استفاده نمی کردم.

تاثیر بدی هم نداشت فقط بعد که خواستی ترک کنی کم کم اینکاره کن و یهو نذار کنار ...

انرژی و تمرکز خوبی داره و اونطور هم اعتیاد آور نیست ، فقط قهوه ناب بخرید .
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن