سلام دوباره اینجا خلوت شد چقدر دلگیر میشه که این تاپیک جز اخرا باشه ولی به هرحال دیروز 12 ساعت
سلام دوباره اینجا خلوت شد چقدر دلگیر میشه که این تاپیک جز اخرا باشه ولی به هرحال دیروز 12 ساعت
نه به انتظار کسی
نه انتظار از کسی
درود دوستان
جمعه متاسفانه وسط روز داشتم تایم میگرفتم ی هو خود ب خود کرنومترم ریست شد نفهمیدم چقد شد احتمالا ۹ ۱۰ ساعتی بود
دیروزم سر اینکه چندروزه خوابمو درست کردم یکم خواب ظهرم زیاد شد کلا ۸ ساعت شد
امروز اگه خوابم درست شده باشه هستم برا ۱۱ ساعت به بالا
سلام به هرکسی که این چند خطو میخونه
اول ازهمه امیدوارم حال دلش خوب باشه
تواین پنجاه روزباقیمونده
اگه کسی احساس سردرگمی داره وکمک میخواد یاصرفاکسی ک ب حرفاش گوش کنه
اگه خسته ای وحس میکنی دیگه نمیتونی ادامه بدی
کاملا درکت میکنم
ولی اینم میدونم بنا ب تجربه تااخرین دقیقه نباید باخت ادامه داد
هر حرکت مفیدی که تواین روزای باقیمونده انجام بدین انگاری دوامتیازداره..
این لینکواینجاقرار میدم(پایینتر)
برای دردل سوال درسی وهرکمک دیگه ای ک ازدستم بربیاد...
https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1098305-WmlBjny
یا اگه دسترسی ب تلگرام ندارین من اینجام ک توی پیغام خصوصیو..باهاتون حرف بزنم
لی لا نام هِمارا🦋✨
سلام کی گفته من نیستم فقط سرم شلوغ بودفک کنم فقط من وتو این تاپیک می مانیم تو همه شرایط خلاصه دیروز 320 تست و 12.5 ساعت
نه به انتظار کسی
نه انتظار از کسی
۱۱ ساعت
۱۵۰ تست
فعلا تصمیم گرفتم دوباره گزارش بزارم. دیگه به امید خدا ببینیم چی میشه...
پ.ن : ۳ ساعت گشتم تا تاپیکو پیدا کردم./ دارک./
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
داشتم کارامو میکردم یه نگا به ساعتم کردم ببینم چقد مونده یهو دیدم 13 ساعت شده./ به مغزم فشار اوردم دیدم بله بعد ظهر تا شب تایمای استراحت ، ساعت رو اوکی نکردم./
اینروزا احوالاتم عجیب شده. سعیمو میکنم دیگه همچین حواس پرتی ای تکرار نشه./
سلام دیروز 13 ساعت و 220 تست
نه به انتظار کسی
نه انتظار از کسی
ویرایش توسط AMANDA : 29 اردیبهشت 1402 در ساعت 16:48
جسی پینکمنو اینورا دیدین بگین ادی کارش داره0_0
گزارش امروزم 9 ساعت
جهت درس خوندن نت قطع کرده بودم واسه کارت ورود به جلسه وصل کردم
11ساعت
110تست
شب بخیر
۶ ساعت
۵۰ تست
نیاز به شل کردن داشتم خیلی خسته بودم./
یو یو یو وان فور اِیت. تری تو ده تری سیکس تو ده ناین ........ بقیشم رو که میدونید.
اومدم که برخلاف خیلیا که وقتی شکست میخورن و میرن و خودشون رو گم و قایم میکنند، (کاملا میشه درکشون کرد که چرا اینکارو میکنند)
اومدم بگم که من رسما الان یک پشت کنکوری فسیل 1403 میباشم.
بهونه نمیارم. کاملا اشتباهاتم رو میپذیرم.کم کاری کردم. و شکست خوردم.
حالا یه چند تا تجربه کوچیک تو راستای این رَه تاریک که 90 درصد موفق ها چراغ خاموش میرن، و 90 درصد شکست خورده ها هم چراغ خاموش برمیگردند(حتی از راه اصلی هم برنمیگردند)
کسب کردم. و خواستم به اشتراک بزارم. یا به قول امروزی ها شِیر کنم.
1- سوال اینکه از کی شروع کنم میشه؟ آیا ازالان شروع کنم میشه؟ این سوال رو وقتی کسی که پشت کنکوره میشنوه، سرشو میکوبه دیوار. ولی کسی که همون سال اولشه خیلی براش طبیعی هست که بپرسه و انتظار هم داره همه تاییدش کنن که آره میشه.
حالا جواب من چیه؟ خیر نمیشه. یعنی چی خیر نمیشه؟ جسی اسکل مسکلی؟ از کی نمیشه؟ من جوابم به این جور آدما اینه که 99 درصدشون وقتی این سوال به ذهنشون میاد، دنبال جواب نیستند. دنبال اثبات خودشون به بقیند. در حقیقت این جور آدما بعدا برای خودشون هم زندگی نمیکنند. برای بقیه زندگی میکنند که اونارو خوشحال نگه دارند.(میتونم راجع این بنویسم ولی فعلا حال ندارم) ..... حالا شاید اون یک درصد که اینطوری نیست چی؟ ( همه الان این فکرو میکنند که جزو یک 99 درصد نیستند. مثل من) ...... در جواب باید بگم که کسی که چند سال از درس دور بوده حداقل یک سال تمام زمان نیاز داره که در محدوده 1000 نفر کنکور قرار بگیره.
حالا اونی که یه چیزایی حالیشه و پشت کنکوریه چی؟ اون دیگه اگه عقلش سرجاش اومده باشه و واقعا فکرش درس خوندن هست و یکمی از درس هارو خونده، میفهمه کنکور این اواخر چقدر سخت و رقابت شدید شده. و حداقل 9 ماه زمان نیازه.
کسی که جز یک درصد و از نوابیغ و نوامیس شریف این مملکت هستند و دیسیپلین و هوش خوبی دارند و کلمه خواستن رو تا بُن صرف کردند، اونا شاید تو شش یا پنج ماه حتی (با بیس معمولی) میتونند موفق شند.
لازم به ذکر میباشد در همه حالات استمرار در صدر جدول قرار گرفته می باشد است (خواستم تاکید کنم)
2- رابطه و عشق و عاشقی و رمان و فیلم و امروز نخونم و فردا طوفانی میخونم و جبران میکنم و پورن و آی بخونم تا دهن شوهر عمم رو سرویس کنم و غیره ممنوع(حالا بعضی روشعن فکرا میان میکن اینارو که حذف کنیم میمیریم. آی تو بمیری هیییییی) نترس من همه شو انجام دادم و نمردم. میبینی؟ دارم برات مینویسم.
3- خانواده محترم من بهم تیکه میندازند اذیتم میکنند و هزار تا چشم بد و فلان و بهمان. برای این مورد فقط میتونم بگم یک سال دووم بیار و درست حسابی بخون تا وقتی رفتی دانشگاه همه چی از یادت بره. ببین نگفتم دیگه بهت حرفی نمیزنند و تو هم انتقام بگیر وکینه ای باشو فلان. میگم یادت میره. مجبوری یادت بره. خانوادتن. دوستاتن. عزیزتن. آدم هارو اگه بتونی درک کنی، اتوماتیک کم رنگ تر میشند تو زندگیت. (بعدا براتون مینویسم)
من خوشبختانه خانوادم حمایتم میکنند. و من هم تا حد امکان آدم فرمانبردار خودمو نشون میدم . و راضیشون نگه میدارم. و بهتون پیشنهاد میدم جلو خانوادتون فرمانبردار باشید. میدونم جوونید و سرکشو این داستانا و شاید مثل من فاز بتمن بگیرید. ولی خب زندگی واقعی مخصوصا ایران جای این چیزا نیست. با سیاست گوش ببرید. اینم بعدا حال داشتم مینویسم.
4- منابع بیخود و الکی و فلان جزوه رو پرینت بگیرم و فلان کلاس ثبت نام کنم وووووووووووو دیگه خودتون خیلی زخم خورده اید با کلی کتاب در دست و بال .... لطفااا دوستان یک منبع که تو نت هست رو بردار بخون و پیش برو و دیدی خوبه و باهاش ارتباط میگیری و خوبه، بعد برو بگیر............(سوسول بازی درنیار و یه سوال نتونستی حل کنی زود نندازش دور. به خودت فشار بیاور............ ++++++++ حتما کتاب و منابعی که استفاده نمیکنین رو اینقدر خسیس بازی درنیارید. نگید من پولشو دادم و راضیم بپوسه تو انباری و ندم به کسی....+ بخشنده باش و بده بقیه بخونن اگه باسنت ضعیفه.) من یکمی در این مورد خشن صحبت میتوانم خواهم میکنم (تاکید)
5- جون جدت اول بازی بشین معلم و کتاب و غیره رو با تحقیق(نه با پرسیدن از کنکوری ها) انتخاب کن و کلا باهاش پیش برو . وسط سال دبیر و کتاب عوض نکن. (از آدم های موفق در این راه بپرس نه کنکوری ها)
6- مشاور (این مورد رو چون خودم نداشتم نمیتونم چیزی بگم) ولی این قضیه رو اگه خواستید برید از ادم های موفق بپرسید بهتون میگن مشاور خوب پیدا کردن سخته.
7-ورزش رو ول نکن. با تو ام خانم و اقای محترم. ورزش کن ... نمیگم برو پرس سینه هالتر سه ست 15 تا بزن .... میگم ورزش کن. آفرین عشق من.
8- با ادی با نام مستعار جدید WednesdayAddams در نیوفت که گاوت زاییدس. و دست مریزاد به آماندا و فایتر و ادی جونم و بچه های 1402 میگم که خیلیی خفنن.
9- عزیزمممممممممم؟ میشه بیای یه گروه بزنیم و سوال هامونو از هم بپرسیم و گروهی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟ (میتونم راجع به این صد صفحه بنویسم ولی همینجوری میزارم بمونه)
10- کمتر درگیر فیلم بشیدددددددددددددددددددددد ...... فقط تست و جاهایی که لنگی فیلم ببین. اونم بیشتر از 2 درس نشه .... من برگردم عقب فقط برای فیزیک و ریاضی فیلم میدیدم(اونم چون بلد نیستم)
11- به هیچ وجهههههههههههههه خودتونو درگیر حاشیه کنکور نکنید. به هیچ وجههههههههه مخصوصا از سبطی و مبطی و غیره دوری کنیددددددد شما کارتونو بکنید. یادتون نره که اینجا ایرانه. اعتراض معتراض طبق معمول نوُ. منی که سه بار 1000 کیلومتر از شهرم به تهران سفر کردم که حضوری اعتراض کنم به مصوبه. آخرشم اجرا شد. و منم کلی وقت هدر دادم.
12- حال ندارم بنویسم بعدا تکمیلش میکنم + شاید یه تاپیک هم زدم.
====================================
در آخر بچه ها من از اسفند شروع کردم و تا امتحان نهایی فیزیک، از صفر این هارو رسوندم.
1- زیست رو تموم کردم و تو آزمون های جامع حدود درصد هام 35 درصد بود.
2- شیمی رو تموم کردم و تو آزمون های جامع حدود درصد هام 50 تا 60 درصد بود.
3- ریاضی رو تموم کردم (حذفیات داشتم) و تو آزمون های جامع حدود درصد هام 20 درصد بود.
4- فیزیک رو تموم کردم (جریان و ساکن حذف کردم) و تو آزمون های جامع حدود درصد هام 25 درصد بود.
5- زمین رو تموم کردم و تو آزمون های جامع حدود درصد هام 60 درصد بود.
================================================== ==
فیزیک و ریاضی چون دیر بازده هستند باید نا امید نشی + درسنامه کم + تست زیاد.
طبیعتا من به خاطر اینکه تراکتوری خوندم و تست زیاد نتونستم بزنم اینطوری شد ولی اگه تست زیاد بزنید و مرور هاتونو انجام بدید، خییییلی بهتر خواهد بود.
دلیل اینکه به این زودی ناامید شدم، ناامیدی نیست و نبود. من فیزیک نهایی رو سر جلسه صفر شدم و بعدش هم منو به خاطر دلایلی راه نداند سر جلسه. (تقلب نیست نگران نباش) و اتوماتیک از کورس حذف شدم.
همه اینها تجربه شخصی بوده و هیچگونه ملاک و معیاری رو توش قرار ندادم و شاید کلا همه حرف هام مایونز شعر باشه. شما کاری بکنید که خودتون میدونید درسته. ولی نیم نگاهی به آدم های موفق بندازید. نه آدم هایی مثل من.
THE MAN WHO DIED STANDING
دیگه نمیام انجمن
ویرایش توسط robertobaggio : 04 خرداد 1402 در ساعت 22:47
در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 452 مهمان)