گزارش ۳ روز اخیر
شنبه ۱۱ ساعت
جمعه ۹:۳۰
پنجشنبه ۸
قلم چیو گند زدم ولی ی تلنگر بزرگی خوردم ازون جمعه ک تلنگر خوردم ۲۰ روز وقت داشتم تو ۲۰ روز هم میشه ی کارایی کرد
گزارش ۳ روز اخیر
شنبه ۱۱ ساعت
جمعه ۹:۳۰
پنجشنبه ۸
قلم چیو گند زدم ولی ی تلنگر بزرگی خوردم ازون جمعه ک تلنگر خوردم ۲۰ روز وقت داشتم تو ۲۰ روز هم میشه ی کارایی کرد
مثلا میخاستم ۱۱ بخونم. از دیروز هم کمتر شد./
۹ ساعت
شب بخیر
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
11ساعت
کنکور دیو زدم خیلی حس خوبی داشت درصدام رشد کرد
سال قبل ۱۳ یا ۱۲ روز مونده بود ب کنکور مشاورم گفت دیگه وقت بالا بردن درصدا نیست تا الان هرکار کردین کردین دیگه فقط برید وقت بزارید درصدتونو حفظ کنید نتیجتون بدتر نشه
ولی چرت میگفت من هم درصد ریاضی هم فیزیکمو تو همون تایم باقی مونده کشوندم بالا ، البته اینم حاصل همون مرورای یکی دو هفته اخرم بود
الان ۱۷ روز مونده تا کنکور خوب کار کنین حداقل ۲ تا درسو میشه برد بالا
بچه ها راستی کنکور میزنین دیگه؟؟؟
بله خیلی خوب هم میزنیم دیروز کنکور دی ماهو زدم میانگین درصدم شد 52 سوالاشم تقریبا دست نخورده بود چون همین چندماه پیش برگزار شده
ولی امان از قلم چی این هفته بدترین آزمون جامعمو زدم میانگینش شد ۳۴ کلا سرخورده شدم خیلی بیخودی غلطام زیاد بود
سنجش جامعو هم ۵ خرداد داده بودم خیلی خوب بود رتبه کشوریم زیر ۳ هزار شد اما این یکی شد ۹۱۰۰ دیگه از جمعه ی تلنگری بهم خورده هم کیفیت هم کمیت مطالعم بهتر شده
سلام
گزارش دیروز
کنکور دی رو زدم و تحلیلش. دوتا درس ریاضی و فیزیک خیلی خوب رشد کرده بودن بعدشم شیمی و زیست بودن فقط سوال ابهام دار کم نداشت
بعدم تورق شیمی و زییست
حدود 10 و نیم ساعت
برنامه ای که برای دیروز نوشته بودم خیلی بیشتر بود ولی اصلا هیچجوره نمیشد تمومش کرد
۹:۳۰ متاسفانه دیروز کمتر خوندم
امروز صبحم گاج زدم ریاضی و زیستش ک دفترچه هاشون جداستو نسبت به پارسال رشد کردم ولی شیمی گاج خیلی چرته حتی ی دونه سوال حفظی ندیدم ک چندموردی نباشه ، بعدم وقتمو برا فیزیک هم تلف کرد نتیجه این شد ک هر ۲ درس دفترچه دومو گند زدم ولی دفترچه ۱ و ۳ خوب بود تقریبا
دیگه تو این تایم باقی مونده وقت حل کردن ازمونای عجیب غریبو فضایی نیست شیمی گاجو یادم باشه دیگه نزنم
تا وقتی انیجایین، حتما یه سر به تاپیک سه روزیکبار م بزنین. دیدنش خالی از لطف نیست:
http://forum.konkur.in/thread66938-3.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)