نوشته اصلی توسط
ژان والژان
سلام دوستان گرامی انجمن کنکور .
من قصد دارم بعد از سالها برای کنکور 1402 تجربی بخونم و به قولی کج دار و مریز یه دو سه هفته ای میشه شروع کردم به خوندن . پایه درسیم هم متوسطه نه خیلی ضعیفم نه خیلی قویم .
والا من الان 33 سال دارم . حالا شاید بگید میخای توی این سن و سال کنکو تجربی شرکت کنی خب که چی بشه ؟؟ ولی این تصمیمیه که بنا به دلایل و شرایطی گرفتم و به سود و زیانش و عواقبش و اینده اش از جهات مختلف فکر کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که بعد از سالها بیام دوباره برای کنکور 1402 شرکت کنم. به قول معروف جو گیر نشدم .
ولی خب اکثریتتون میدونید مسیر کنکور یه مسیر پرفراز و نشیبیه و حالا مشکلم اینه چون هنوز تا کنکور 1402 زمان نسبتا زیادی باقی مونده و از طرفی من هم سنم خب خیلی بیشتر از اکثریت بچه های کنکوریه چون اغلب کنکوریا رنج سنیشون بین 18 سال تا 21 22 ساله و از طرفی هر چند وقت یه بار هم یه خبری در مورد کنکور 1402 بیرون میدن مسئولین محترم ، باز یکی دیگه میاد تکذیبش میکنه ، اون یکی دیگه میاد تاییدش میکنه خلاصه که یه مقدار بعضی مواقع احساس میکنم اگر چند نفری که همسن و سال خودم باشن یعنی بالای 30 سال و جدی قصد داشته باشن درس بخونن و کنکور 1402 شرکت کنن ، بیایم یه گروه درسی کوچیک تشکیل بدیم ، این خیلی خوب به نظرم توی ثابت قدم موندن توی مسیر کنکور بهمون کمک میکنه .
حالا از دوستان بزرگوار بالای 30 سال که قصد دارن واقعا جدی و فکر شده برای کنکور 1402 درس بخونن ، لطفا در همین تاپیک اعلام کنن یا از طریق پیام خصوصی بهم پیام بدن ، تا یه گروه درسی از بچه های داوطلب کنکور 1402 بالای 30 سال تشکیل بدیم . در هر صورت اگر این گروه درسی بالای سی سالمون تشکیل شد که چه بهتر اگرهم نشد من به قولی عزمم جزمه که مسیر رو ادامه بدم .
راستی دو تا نکته :
اول این که با اجازه ی دوستان این تاپیک رو تا چند مدتی اپدیت میکنم تا ببینم میتونم یه چند نفر ( بالای 30 سال ) پیدا کنیم و یه گروه درسی برای کنکور 1402 تشکیل بدیم .
دوم این که طبق مطالبی که بالاتر عرض کردم ، لطفا اگر شما دوست عزیزم مخاطب این تاپیک نیستید لطفا پستی در این تاپیک نفرستید و مسائل حاشیه ای هم ایجاد نشه . دَم همتون گرم . به امید موفقیت همه داوطلبای کوشا کنکور .