خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Unhappy از تراز 5500 تا 7000 قلمچی ؟! بی ارادگی و امروز و فردا کردن....

سلام و وقت بخیر خدمت همه شما عزیزان
      لطفا هر کسی راجع به تجربیاتش در رابطه با کسب تراز بالای 6500-7000 بگه ممنونتون میشم
      و اینکه واقعا چیکار کنم انقد برنامه و کارهامو ب تعویق نندازم؟؟؟؟درسی ک باید دو ماه پش میخوندم رو تا الان با اینکه یه عاااااااااااااالمه وقت آزاد داشتم نخوندم , لطفا بگید چیکار کنم؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      متاسفانه امروز و فردا کردن مشکل هممون هست اگه فهمیدین باید چیکار کنین بمنم بگین یادمه یکی ازین سمینارای تد بود راجب همین ولی هیچوقت نرفتم نگاش کنم-_-
      ولی جدای ازین خواستم بگم ناامید نشید شخصی رو یه روز میشناختم که از آبان با ترازای ۵۰۰۰ و خورده ای شروع کرده بود و تا قبل کنکور به بالای ۷۵۰۰ رسوند...با پشتکار و برنامه ریزی درست همه چیز شدنیه
      با ارزوی موفقیت واسه همتون

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      به تاپیک zeroنامه مراجعه کن

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yousefimobina نمایش پست ها
      لطفا هر کسی راجع به تجربیاتش در رابطه با کسب تراز بالای 6500-7000 بگه ممنونتون میشم
      و اینکه واقعا چیکار کنم انقد برنامه و کارهامو ب تعویق نندازم؟؟؟؟درسی ک باید دو ماه پش میخوندم رو تا الان با اینکه یه عاااااااااااااالمه وقت آزاد داشتم نخوندم , لطفا بگید چیکار کنم؟؟؟
      سلام.وقتتون خوش
      ببینید شما الان دارید امروز و فردا می کنید و درس نمی خونید بعد انتظار دارید ترازتونم سریع بالای 7 هزار بشه!!!!سعی کنید برنامه ی بلند مدت(برنامه ی آزمونا رو به هم نزنید چون که این طور سردرگم میشید.الان برای آزمونای بعدی مباحث پیش نیازی که جا موندید بخونید و شروع کنید دیگه.تراز کم کم بالا می ره نه یک دفعه ای.من خودم فقط یک بار (آزمون آخر ) 7 هزار شدم.
      مگه این درس خوندن چه کابوسیه که همه ازش فرار می کنن؟!
      8 ماهه مونده ده سال که نیست!!!!!!!!!!!!!!با چی وقتتون رو پر می کنید که اینقدر خوبه و به موفقیت ترجیحش می دید؟ما الان داریم از بی کاری داغانیم
      اگه از همین امروز خوندید که هیچ ولی اگه می خواید صبر کنید شنبه بیاد درس بخونید یا اول فلان ماه یا از عید اصلا نخونید.از زندگی لذت ببرید درس چیه اصلا به قول آقای آرتور اصلا شاید این چیزایی که الان دارید به جای درس استفاده می کنید سال دیگه وجود نداشته باششن!:troll (9):

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wonderland نمایش پست ها

سلام.وقتتون خوش
      ببینید شما الان دارید امروز و فردا می کنید و درس نمی خونید بعد انتظار دارید ترازتونم سریع بالای 7 هزار بشه!!!!سعی کنید برنامه ی بلند مدت(برنامه ی آزمونا رو به هم نزنید چون که این طور سردرگم میشید.الان برای آزمونای بعدی مباحث پیش نیازی که جا موندید بخونید و شروع کنید دیگه.تراز کم کم بالا می ره نه یک دفعه ای.من خودم فقط یک بار (آزمون آخر ) 7 هزار شدم.
      مگه این درس خوندن چه کابوسیه که همه ازش فرار می کنن؟!
      8 ماهه مونده ده سال که نیست!!!!!!!!!!!!!!با چی وقتتون رو پر می کنید که اینقدر خوبه و به موفقیت ترجیحش می دید؟ما الان داریم از بی کاری داغانیم
      اگه از همین امروز خوندید که هیچ ولی اگه می خواید صبر کنید شنبه بیاد درس بخونید یا اول فلان ماه یا از عید اصلا نخونید.از زندگی لذت ببرید درس چیه اصلا به قول آقای آرتور اصلا شاید این چیزایی که الان دارید به جای درس استفاده می کنید سال دیگه وجود نداشته باششن!:troll (9):

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsakiasi نمایش پست ها
      متاسفانه امروز و فردا کردن مشکل هممون هست اگه فهمیدین باید چیکار کنین بمنم بگین یادمه یکی ازین سمینارای تد بود راجب همین ولی هیچوقت نرفتم نگاش کنم-_-
      ولی جدای ازین خواستم بگم ناامید نشید شخصی رو یه روز میشناختم که از آبان با ترازای ۵۰۰۰ و خورده ای شروع کرده بود و تا قبل کنکور به بالای ۷۵۰۰ رسوند...با پشتکار و برنامه ریزی درست همه چیز شدنیه
      با ارزوی موفقیت واسه همتون
      نقل قول نوشته اصلی توسط yousefimobina نمایش پست ها

به گفته های واندرلند گوش کنین .

من سوالی دارم از شما . آیا هدف تعیین میکنین؟ ایا حجم مشخص میکنین که باید تموم شه تا اخر هفته ؟
      اصولا اگه حجم تعریف کنین برا خودتون که تا اخر هفته با این مقدار تست مشخص تموم شه . اصلا امروز فردا نمیکنین . بخصوص وقتی که حجمتون رو یکم سنگین بردارین .
      به عنوان یه پشت کنکوری میگم که تراز لگاریتمی نیس یهو بندازتت بالا . تراز خیلی با شیب ملایم اگه زیاد تلاش کنی میاد بالا . و محاله یکی که 5500 بوده ازمون اول ازمون حتی چهارم برسه به تراز 7000
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      111.jpg

تنها نکته اینه که تسلیم نشی، به خودت باور داشته باشی و با منابع درست و برنامه اصولی و مخصوص خودت پیش بری

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alirezaaaaa نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 111.jpg
مشاهده: 417
حجم: 171.6 کیلو بایت

تنها نکته اینه که تسلیم نشی، به خودت باور داشته باشی و با منابع درست و برنامه اصولی و مخصوص خودت پیش بری

واقعا ٢ هزار تا پيشرفت توي ٣ ماه عاليهههههههه
      پستي نداريد ك راجب منابع و برنامه و روش هاي مطالعاتيتون حرف زده باشيد؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 111.jpg
مشاهده: 417
حجم: 171.6 کیلو بایت

میشه راجع به روش های درسیت یکمی بگی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sayeh1998 نمایش پست ها
      واقعا ٢ هزار تا پيشرفت توي ٣ ماه عاليهههههههه
      پستي نداريد ك راجب منابع و برنامه و روش هاي مطالعاتيتون حرف زده باشيد؟
      3 ماه نیست بیشتر دقت کن
      Responsible for the MEMEs of the association

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir7576 نمایش پست ها
      میشه راجع به روش های درسیت یکمی بگی
      تداوم و پایداری، شما یه روز 13 ساعت بخونی دو روز 3 ساعت بدرد نمیخوره، ولی هر روز 5 ساعت بخونی ارزشمنده
      تسلیم نشدن، آزمونای زیادی خراب کردم ولی تسلیم نشدم، هر آزمون رو تحلیل میکردم، میدونستم بدون شکست موفق نمیشم، از شکست باید درس گرفت
      با آزمون و خطا طی چند آزمون فهمیدم چطور برنامه مخصوص خودمو داشته باشم
      آخر شب تست درسای عمومی مثل قرابت آرایه متن عربی ترجمه عربی کلوز تست و ریدینگ کار میکردم
      زیست و شیمی هر روز باید بخونی و زیست روزانه حداقل 3 ساعت و شیمی هم 1.5 الی 2 ساعت کافیه
      زیست 75 درصد متن کتاب باقی تست، ریاضی فیزیک فقط درسنامه و تست گاج کار کردم
      شیمی مطالعه متن کتاب و حفظیات، تست iq، البته دوم بهمن بازرگان کار کردم، سوم خیلی سبز، سال آخر iq بیشتر.
      Responsible for the MEMEs of the association

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      متاسفانه مشکلی که خیلی شایع و خطرناک هست همین کاهلی در مطالعه دروسه . اولین قدم اینه که مباحث و دروسی رو که بهتر بلدید یا علاقه بیشتری دارید رو در برنامه ریزی خودتون قرار بدید و بعد از مدتی که تونستید به برنامه تون عمل کنید ؛ باعث میشه که یه محرک قوی برای مطالعه دروس سخت تر باشه . اینطوری کم کم روند مطالعه براتون آسون تر و دلنشین تر میشه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      تداوم و پایداری، شما یه روز 13 ساعت بخونی دو روز 3 ساعت بدرد نمیخوره، ولی هر روز 5 ساعت بخونی ارزشمنده
      تسلیم نشدن، آزمونای زیادی خراب کردم ولی تسلیم نشدم، هر آزمون رو تحلیل میکردم، میدونستم بدون شکست موفق نمیشم، از شکست باید درس گرفت
      با آزمون و خطا طی چند آزمون فهمیدم چطور برنامه مخصوص خودمو داشته باشم
      آخر شب تست درسای عمومی مثل قرابت آرایه متن عربی ترجمه عربی کلوز تست و ریدینگ کار میکردم
      زیست و شیمی هر روز باید بخونی و زیست روزانه حداقل 3 ساعت و شیمی هم 1.5 الی 2 ساعت کافیه
      زیست 75 درصد متن کتاب باقی تست، ریاضی فیزیک فقط درسنامه و تست گاج کار کردم
      شیمی مطالعه متن کتاب و حفظیات، تست iq، البته دوم بهمن بازرگان کار کردم، سوم خیلی سبز، سال آخر iq بیشتر.
      سلام داداش ببخشید من یه مشکلی دارم اینکه تازه شروع کردم صفرم نمیدونم تو 8 ماه میشه زیر 500 شد لطفا یه جوا منطقی بده ازلحاض ساعت مطالعه و فلان یکم انگیزم به خاطر که ضعیفم کم شده ناراحتم دوازدهم هستم اگه راه حلی داری ممنون میشم کمکم کنی

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      دوهفته هرروزش 13 ساعت درس بخون اگه نشدی 7000 بیا بزن تو گوش من

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi7070 نمایش پست ها
      سلام داداش ببخشید من یه مشکلی دارم اینکه تازه شروع کردم صفرم نمیدونم تو 8 ماه میشه زیر 500 شد لطفا یه جوا منطقی بده ازلحاض ساعت مطالعه و فلان یکم انگیزم به خاطر که ضعیفم کم شده ناراحتم دوازدهم هستم اگه راه حلی داری ممنون میشم کمکم کنی
      طرف میشناسم باباش بهش گفته اگه پزشکی نیاری میبرمت نجاری ازت حمالی میکشم بعدش نشسته از صفر از بهمن خونده شده 800 کشوری پزشکی تبریز قبول شده یا همین کینک اف کنکور هم از بعد عید خونده رتبه نسبتا قابل قبولی اورده

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مشکلتو توی خودت پیدا کن نه دیگران . ممکنه کاری که میکنی روی بقیه بد و احمقانه ترین باشه ولی روی تو خیلی خوب باشه این خیلی روی اعصابه تا یه رتبه خوب میبینین ازش منابع میپرسین . اقا ممکنه یکی هر ۸ تا درس کلاس کنکور میره موفقه ممکنه یکی با کمک درسی راه بیوفته ممکنه یکی با کلاسای مدرسه راه بیوفته یا توی بحث کتاب یکی با گاج یکی با خیلی سبز یکی با مهروماه . اینو که میگم حاصل کلی مصاحبه و تراز بالا دیدنه ، کسی رو با چشم خودم دیدم که الان صبحا کلاس انلاین مدرسه هست اونم سمپاد با کیفیت به مراتب بالا تر از جاهای دیگه ظهرا کلا کلاس انلاین کنکوره و صبحا ساعت ۴ پامیشه تا شروع کلاس مدرسش تست میزنه و ترازش ۷۰۰۰ هزار هست . کسی هم هست که کلا با یدونه منبع جامع و تستایی که تو نت هست میخونه ترازش ۷۰۰۰ هست خودت باید با ازمون خطا به روش خودت برسی . البته خیلیا میگن برا ازمون خطا دیره ولی قول میدم اون وقتی که برای پرسوجو کردن و پیدا کردن روش ایده ال میگردی خیلی بیستر از ازمون خطا وقت میگیره و تهشم به هیچی نمیرسه این واقعا دستاوردم تا الان کنکوره با کمک دوستان ، اینم بهت قول میدم که هیچ وقت یه رتبه برتر یا تراز بالا بهت راه نشون میده نمیری سراغش بلکه میری یکی دو نفر دیگه هم میپرسی که کلا دیوانت میکنه. حالا باز بیایین دنبال حاشیه باشین خواهشا هم این مطلبو به صورت کلی ببینین نه سطر به سطر که بیایین بگین حرفت اشتباهه منظور کلیم اول مطلب واضحه. بدترین موقعی که یه دلشوره عجیب میاد سراغتون و میبینین هرچی میدووین نمیرسین و حتی شاید خیلیا هم اون مسیرو بگن اشتباهه ولی همون پیچی هست که شمارو با دیگران تمایز میده پیچی که من بشخصه خیلی سرش باخت دادم اونم فقط با حرف اینو اون ولی بعدش فهمیدم که حداقل اون روش اشتباه از نظر دیگران میتونست باز بهتر باشه تا اینکه کاری انجام نشه این طبیعیه که روی کسی که دیرتر شروع کرده توی هر مسیری فشار زیاد وارد شه جون باید قبلی هارو جبران کنه . بدترین چیزی که توی افراد موفق هست اگه دقت کنین همیشه روی خوب زندگیشونو نشون میدن حتی توی گپا دیدم طرف عمومی هاشو فوق العاده زده اختصاصی هاشو افتضاح بعد اومده کارنامه عمومی گذاشته بعدش یه عده ریختن سرش دارن منابعشو میپرسن.
      ویرایش توسط Amirsh23 : 09 آبان 1399 در ساعت 17:46

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)