الان تا کنکور دی ۸۰ روز مونده تقریبا
این برنامه برنامه خوبی هست و خوبه اگه میخواهید کار کنید و پایه خوبی دارید استفاده کنید همین جا اگه تونستم بانک تست هم میزاریم
الان تا کنکور دی ۸۰ روز مونده تقریبا
این برنامه برنامه خوبی هست و خوبه اگه میخواهید کار کنید و پایه خوبی دارید استفاده کنید همین جا اگه تونستم بانک تست هم میزاریم
جالبه، پارسال دقیقا همین تایم مونده به کنکور من یه تاپیکی زدم تحت عنوان اینکه تو ۸۰ روز میشه کاری برا رسیدن به سه تا رشته تاپ کرد و یه عدۀ کثیری اومدن منو خوردن زیر اون تاپیک![]()
البته الان کارمو تایید نمیکنم و خوشحالم که از تجربه هام درس گرفتم و این موضوع رو فهمیدم که تا یه اتفاقی نیفتاده و به اتمام نرسیده نباید جایی اعلامش کرد و به کسی درموردش چیزی گفت، چون در اون وقت سیل عظیمی از تفکرات و انرژی های منفی روونه میشن سمتت و تاثیر میذارن و علاوه بر اون ایگوی خودت رو هم باید تو اینجور مواقع کنترل کنی و به جای حرف اهل عمل باشی، در هر صورت، بگذریم از خاطرات و تجربیات من، همونطور که دوستان هم گفتن برای کنکور دی همین حدودا تایم هست و اگه هرکسی به هر دلیلی نمیتونه کنکور تیر شرکت کنه میتونه از این برنامه دید و ایده بگیره و بشینه برنامشو بچینه برا کنکور دی![]()
سلام وقتتون بخیر خداقوت
ای دیگ خسته شدم از کنکور دادن ولی پا پس کشیدن یخ
لطف میکنین اگ راهنماییم کنین
زیست من پایه رو خوندم یا 2 درس فک کنم از دوازدهم امسال البته (سالای پیش همشو خوندم بعد فصل فتو سنتز و تنفس سلولی ام تسلط خوبی داشتم و دوس دارم )
همینو بنظرتون ازمون بزنم مثلا 2 و3 روز یه بار کتابو جزوه مرور کنم؟یا هرروز45 تا تست جامع بزنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)