سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میشه توضیح بدین به صورت واضح که چطوری من مباحثو در طول دو هفته تقسیم کنم و برسم به آزمونا
تاپیکای مختلف رو خوندم ولی دستم نیومد
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میشه توضیح بدین به صورت واضح که چطوری من مباحثو در طول دو هفته تقسیم کنم و برسم به آزمونا
تاپیکای مختلف رو خوندم ولی دستم نیومد
خب خیلی بستگی به خودت داره و باید خودتو خوب بشناسی چونکه بعضیا میگفتن مثلا یک واحد درسنامه میخوندن تست هاشو بعد میزدن یا غیره ولی این روشی که میگمت ماله شخصیه که رتبه اش 600 شده بود
اون میگفت هفته اول تمام درسنامه هارو با تست اموزشی تموم میکرده یعنی هدف هفته اولش اموزش بوده و هفته دوم فقط تسلط و ازمونی کار کردن ...
راجب سوالت که چجوری بچینی
ببین بودجه ازمون رو جلوت میذاری من دارم مثال میزنم مثلا ازمون هست فصل یک شیمی دهم و یازدهم و نصف فصل یک شیمی دوازدهم خب میای میبینی که اون کتاب کمک درسیت چندتا تست داره و چندتاشو تو میخوای بزنی بعد میای مشخصمیکنی که چند تایم شیمی داری؟ مثلا میگم تایم های یک ساعت و نیم و روزی دو تایم شیمی بعدش میای براورد میکنی مثلا پیش خودت حدس میزنی(کاملا حدسی عه و بخصوص اوایل کلی ازش عقب یا جلو میوفتی و طی زمان دستت میاد) مثلا با خودت میگی خب طی شناختی که از خودم دارم فکر میکنم دو تایم برای مطالعه درسنامه دهم دو تایم مطالعه درسنامه یازدهم و سه تایم مطالعه درسنامه دوازدهم بذارم خوبه هفته 14 تایم مطالعاتی داشتیم 7 تایمش اینجوری میره بعد با خودت میگی شاید بپیچونم یا هرچی پس یه تایم هم میذاری برای جبران بعد میگی خب دو تایم برای هر پایه رو تست زدن و خلاصه همه مواردی ک نیاز داری رو مد نظرت میگیری بعد برای چیدنش
به خاطر اینکه حدس میزنم دوازدهم باشیو مدرسه داری پس میای شیمی دهم و یازدهم رو که هرجور راحتی میچینی ولی برای شیمی دوازدهم به تایمای شیمی مدرست هم دقت میکنی که اگه با مدرسه پیش میری ترجیحا بعد از دادن معلمت بذاری
بعد میری درس بعدی
و درس بعدی
از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)