1000 نفر دانلود کردن تا الان و مشکلی نداشتن
فک کنم مشکل از اینترنت خودتون باشه
ولی این لینک رو هم امتحان کنید=
https://8pic.ir/do.php?filename=برنامه-ریزی-جامع.pdf
1000 نفر دانلود کردن تا الان و مشکلی نداشتن
فک کنم مشکل از اینترنت خودتون باشه
ولی این لینک رو هم امتحان کنید=
https://8pic.ir/do.php?filename=برنامه-ریزی-جامع.pdf
80 روز ضرب در 30 تست میشه 2400 تست قرابت معنایی !!!
یه کتاب قرابت مبحثی توی بازار مگه چقدر تست قرابت داره؟ نهایت دیگه 1500 تا پره پرش
برای تسلط روی قرابت چه میزان تست لازمه؟ شاید کمتر از نصف این 1500 تا!!!
میخوام اینو بگم،
اولا تو این مبحث هیچ فرقی نمیکنه اول بری سراغ تستای کنکور یا تالیفی (چون تستای کنکور بهرحال داخل منبعت هم وجود دارن و کار میکنی)
ثانیا اگه کسی حس کرد زیاده واسش این تایم قرابت میتونه بیاد روی بقیه مباحث هم کار کنه و تست بزنه.
حتی میتونه بیاد آزمون جامع عمومی بزنه!
یک ساعت مطالعه در روز اونم تو این 2 ماه آخر اصلا چیز کمی نیست، خودش یه آزمون عمومیه!
سلام آقا مهدی ببخشید سوالی داشتم درباره آزمون های جامع با احتساب اینکه در پایان 10 12 روز یکی برای آزمون های جامع وقت داره به چه صورت بزنه ؟چه آزمون هایی رو بزنه چون طبق تاپیک تست های کنکور دهه های اخیر زده شده کنکور رو نزنیم؟ ببخشید زودتر از موقع مقرر راجع بهش پرسیدم خواستم ابهام ذهنی نداشته باشم و دوستانی هم که سوال داشتن سوالشون برطرف بشه
سلام
کنکور 98 / 99 / 1400 که قطعا باید زده و تحلیل بشه.
اما شما می تونید بجای زدن کنکور 94 تا 97 بیاید و 2 جامع آخر سنجش / قلم / گزینه 2 و .. رو بزنید.
روند و تایم هر باکس آزمون و تحلیلش هم کاملا بستگی داره به خودت، یک نفر 1/5 روز براش کافیه و یک نفر 2 روز یکی دیگه 3 روز میده و ...
اما چیزی که خیلی اهمیت داره 1) "نحوه تحلیل" که هر چه بهتر و با کیفیت تر انجام بشه بازده شما در بازیابی اطلاعات و پیدا کردن اشکالات و رفع شون بیشتر خواهد شد. و 2) تمرین مدیریت زمان (این که بتونی از بودجه مطالعه شده با تخصیص زمانِ مناسب برای هر درس به درصد هدف گذاری خودت برسی که نیاز به تمرین زیاد داره.
این لینک جدید کنکور ها (مبحثی)
حتما دانلود و استفاده کنید=
https://uploadb.me/direct/vpub8ns8cd... 1400.rar.html
سلام خیلی ممنونم که زمان می ذارین واینقدرمحتوای مفیدتولیدمی کنین
دوتاسوال داشتم.من وقتی زیست روازروکتاب می خونم عذاب وجدان می گیرم ازاین لحاظ که نکته های مهمی روکه تودرسنامه کتاب کمک درسیم گفته شده رو یادنگرفتم ازطرفیم به خاطرزمان کم نمی تونم هم کتاب درسی وهم کمک درسی روبخونم به نظرتون می تونم کلادرسنامه روجایگزین کتاب درسی بکنم؟
سوال دومم درموردفیریکه من فیزیکم ضعیفه وبه صورت خودخوان چیزی یادنمی گیرم ونیازبه توضیح دبیردارم به نظرتون می تونم فیلم ببینم باتوجه به زمان باقی مونده؟دبیری پیشنهادمی کنین؟
Up
هر چقدر تلاش کردم رشتمو تغییر بدم نشد چون قبولی رشته ریاضی تو این مدت معقول ترع ولی نشد دیگ...
امروز این برنامرو برا خودم شخصی سازی کردم و راستش برخلاف آنچه ک استارتر گفته بود اگه صفری سمتش نرو من صفر هستم و شروعش میکنم
خداکنه بتونم ب 20هزار منطقه سه برسم ..
سلام.کنکوری 1401امو زیست صفر مطلقم. چطور تو این 60 روز خودمو به درصد 50 برسونم ؟(روزی 4 ساعت می تونم وقت بگذارم براش)
خیلی ممنون به خاطر همه ی راهنمایی هاتون
سلام عزیز، من دانشجوام قصد کنکور مجدد دارم چندروزیه تاپیک های شما رو پیگری میکنم و قصد دارم مدل highway شما رو پیاده سازی کنم منتها چند تا سوال داشتم،اما گویا شما ترجیح میدید تحت عنوان مشاور کاری انجام ندید، بنابراین قصد داشتم خواهش کنم اگر مقدوره جایی رو معرفی بفرمایید بتونم مطرح کنمشون. من هر شب بعد کار به اینجا سر میزنم امیدوارم پیغامم رو ببینید @mahdi_artur
ویرایش توسط Fallible One : 10 اردیبهشت 1401 در ساعت 23:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)