X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 22 از 30 نخستنخست ... 12212223 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 316 به 330 از 446
    1. Top | #316
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط felfel rize نمایش پست ها
      ایولااااا
      خوشحالم آدمای هم فرکانس تو مسیرم قرار میگیرن
      با تک تک حرفات موافقم، مخصوصا اینکه منم اهدافی که برای آیندم دارم خیلیییی خیلی بزرگتر از یه آزمون ۴ ساعته‌ان
      میترکونیم رفیق
      خیلی ممنونم ازت رفیق.
      راستی خواستم بهت یه تبریک جانانه بگم بابت ری اکشنای منفی ای که توی تاپیکت گرفتی.اینا داره نشون میده که راهت درسته.راهت و هدفت بزرگه و خب توی ذهن و دنیای خیلیا جا نمیگیره.یادت نره هدفی ارزش جنگیدن داره که خیلیا حتی جرئت فکر کردن بهش رو هم نداشته باشن
      آرزوی بهترینها رو برات دارم

2. Top | #317
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ترنادو نمایش پست ها
      دررررووووووووددددد دوستم.سلامت باشی.
      بنظرم یه کاری کن.ببین تو کانالای تلگرام فیلمای پارسال دبیرا که دم امتحان نهایی ضبط کردن و پیدا کن.بعدش برنامه امتحانی تو یه نگاه بنداز فیلمارو تقسیم بندی کن.بعد کارت این باشه که فیلم اون مباحثو ببینی و سوالای تشریحی که اون دبیره حل کرده رو برای خودت حل کنی و در کنارش اگه نمونه سوال نهایی هم پیدا کردی کار کن.چون امتحانای میان ترم دوازدهم رو غالبا سعی میکنن تو فرم امتحان نهایی بگیرن.برای این میگم فیلم ببین برای دروسی مثل ریاضی،فیزیک،شیمی.که اگه مبحثی رو هنوز وقت نکردی تموم کنی هم قشنگ و کامل یاد بگیری و هم اینکه بتونی سریع تر پرونده تشریحی خوندنتو ببندی.این کار بهترین فایدش اینه که تو بخوبی برای نهایی هم آماده میشی و بچه هایی که میان ترمشونو جدی نگرفتن کل خردادشون رو از دست میدن اما تو ،خرداد میتونی نصف روز امتحانتو دوره کنی و نصف روز برای کنکورت وقت بزاری.درسارو بین روزها پخش کن یعنی اگه فردا دینی داری و پس فردا فیزیک و روز بعدش عربی.سعی کن از همین فردا لغات عربی رو بزاری تو برنامت یا مثلاً بخشی از فیزیکو بخونی‌.همون روز قبلش نزار چون استرست باعث میشه نتونی خوب بخونی و مجبور میشی الکی پلکی بخونی و اینجوری اوضاع بدتر میشه هم وقتت از دست میره،هم امتحانتو گند میزنی و هم بعدا که بخوای برای اون مبحث تست بزنی چیزی یادت نمونده و باز باید چند ساعت بشینی سر درسنامه ولی اگه خوب یاد بگیری با یک مرور کوچیک میتونی سریع وارد تست بشی.
      برات هدفای جذابتو آرزو میکنم.موفق باشی
      سلام دکترر جانن خیلی ممنون دمت گرمم خیلی کمک کننده بودد
      یه سوال دیگه دارم من راستش یه آزمون خاص از دبیری که آنلاین واسش جمعبندی دارم و میدم متاسفانه اصلاااا نمیدونم چرا زیستم اوضاش اصلا اونطوری که میخوام نیس!!!
      به نظرت واسه زیستم چی کنم تا واقعاا جواب بگیرم؟؟

3. Top | #318
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      میدونینن زندگی زندگی خیلی سخته درست تو موقعی که کم آوردی درست تو موقعی که خوردی زمین هیشکی جز خودتت نمیاد دستتو بگیره نمیادد همه ولت میکنن بعضیا میگن حدش اینطوری و هزار حرفه دیگه اصلا شاید مامان بابات هم ازت قطع امید کنن!!
      اما تو خودت خوب میدونی..خوب میدونی اگه پاشی قراره چی شه میدونی میدونی کی هستی!...ازت میخوام همین موقعی که اینو داری میخونی خواهشا پاشی! از مجازی دور شووووووووووو!! بچسب بچب به درس با حرص با امید بخون بخون واسه روزی که واسه توعه روزی که قراره خودت و به خودت ثابت کنی! روزی که منتظر توعه فقط پا پس نکش!...

4. Top | #319
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط whywouldnt نمایش پست ها
      میدونینن زندگی زندگی خیلی سخته درست تو موقعی که کم آوردی درست تو موقعی که خوردی زمین هیشکی جز خودتت نمیاد دستتو بگیره نمیادد همه ولت میکنن بعضیا میگن حدش اینطوری و هزار حرفه دیگه اصلا شاید مامان بابات هم ازت قطع امید کنن!!
      اما تو خودت خوب میدونی..خوب میدونی اگه پاشی قراره چی شه میدونی میدونی کی هستی!...ازت میخوام همین موقعی که اینو داری میخونی خواهشا پاشی! از مجازی دور شووووووووووو!! بچسب بچب به درس با حرص با امید بخون بخون واسه روزی که واسه توعه روزی که قراره خودت و به خودت ثابت کنی! روزی که منتظر توعه فقط پا پس نکش!...
      کنکور یه بخشی ازمسیرزندگی کما اینکه توبتونی توش رشد کنی وبه یه دسپلین شخصی برسی
      ولی هرمسیری به تبع سختی های خودشوداره میخوری زمین چشوچالت کورمیشه ولی باید دوباره پاشی ادامه بدی کرباشی گاهی بایدبریزی توخودت گاهی باید بزنی به بیخیالی یه روزایی هست گیجی پرازتردیدنمیدونی داری چیکارمیکنی فقط تن و بدن میکشونی تاافسارزندگی ازدستت درنره نفس عمیق میکشی ممکنه یه دلهره یه حس پوچ ازدرون توروبمکه
      فکرت خسته خسته تربشه گفتنش به بقیه کمکی نمیکنه ممکنه برات غصه بخورن
      شایدیه جایی خودتم دردتونفهمی گیجی انگاری که تو مه قدم میزنی ولی بایدبزنی
      پرازتشویش حس رهاشدگی خستگی
      خستگی..
      همونجایی که ته مسیرت معلوم نیس
      همونجایی که خسته ترازهمیشه
      گیج مبهم
      منتظریکی بیاد وبهت انگیزه بده تابترکونی ولی واقع بینانه هیچ وقت همچین آدمی نمیاد
      بایدپاشی قدماتوراسخ تربذاری ازون مه فاصله بگیری پوچی کم کنی
      فرمول اینه نباز
      یه تکنیکی که باید ازالان تاروز کنکورروش مانور بدی
      بیان احساسات
      من درونی
      نیازش چیه کجاخسته است
      توچه بازه ای محکمتربایدبتازونه
      نمیدونم چطورتوصیفش کنم انگاری دوتابخش بشی اونقدی دردخودتواعم ازدرس غیردرس بفهمی چاره ساز باشی وباهاش کناربیای(مثل مربی بازیکن شاید)
      ویرایش توسط Sanjana.Slri : 31 فروردین 1401 در ساعت 23:26

5. Top | #320
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلااااااااااااااااامممممم مممم خدمت دوستان بسیار دوست داشتنی خودم.امیدوارم حالتون عالی باشه و خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:
      ۱۵٫۴۵و۲۹۰تست
      شبتون به قشنگی هدفای نابتون

6. Top | #321
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تردید بخشی از راه هست اما قلبت بهت چی میگه ؟ قلب من بهم میگه میشه

7. Top | #322
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط whywouldnt نمایش پست ها
      سلام دکترر جانن خیلی ممنون دمت گرمم خیلی کمک کننده بودد
      یه سوال دیگه دارم من راستش یه آزمون خاص از دبیری که آنلاین واسش جمعبندی دارم و میدم متاسفانه اصلاااا نمیدونم چرا زیستم اوضاش اصلا اونطوری که میخوام نیس!!!
      به نظرت واسه زیستم چی کنم تا واقعاا جواب بگیرم؟؟
      سللللاااااااااااااممممممم مم دوباره خدمت رفیق عزیزم.
      خوشحالم که مفید بود.بازم شرمنده من سوادم در همین حد بود اما امیدوارم که بهت کمکی کرده باشه.
      برای زیست هم بیا ببین مشکلت کجای کاره.توی فهم موضوع یا حفظ موضوع یا سردرگمی در تست.
      بنظرم وقتی مثلا میخوای یک فصل زیست رو بخونی اول اصلا و و ابدا به فکر حفظ کردن نباش اول بفهمش نمی‌گم داستان وار بخون نه یعنی اگه دبیرت آموزش هم میده خوب و با تمرکز سر کلاس حتما حتما جزوه بنویس .خیلی از دبیرا میگن سر کلاس فقط گوش کن و هیچی ننویس ولی من تجربه کردم اگه ننویسم تمرکزم رو سر کلاس از دست میدم هماهنگ با دبیر شکل ها رو بکش خلاصه برداری هارو بکن.تست بزن و جملات مهمی رو که میگه پشت سرش تکرار کن اگه هم کلاس نمیری و دبیرت کلاسش صرفا تست زنیه از روی درسنامه کتاب کمک درسی(اما حواست باشه غرق نشی توش.تو قراره بفهمی نه اینکه خط به خط درسنامه رو حفظ کنی)بخون و برای خودت توضیح بده.بعد بشین حفظ کن.اون موقع خودت تعجب میکنی فصلی رو که قبلا باید برای حفظ کردنش چندساعت زمان میگذاشتی ماکزیمم تو یک ساعت حفظ میکنی میره پی کارش.تک تک جملات کتاب درسی مهمن و باید حفظ بشن عین خود جمله کتاب.نه کمتر نه بیشتر.شکلای کتابو به معنای واقعی کلمه قورت بده حتی نکاتی که به نظرت خیلی چرته ولی داری توی شکل میبینی رو یاد بگیر جوری که اگه چشماتو ببندی بتونی قشنگ اون شکل رو تو ذهنت تجسم کنی.اگه اینکارا رو انجام دادی و بازم نتیجه نگرفتی مشکلت تست زدنه.چون تستای زیست یهو وسط سوال آدم رو سردرگم میکنن و یا اولش که میخوای تست رو بزنی چند لحظه مخت هنگه که راهکارش فقط و فقط تمرکز و دقت و اعتماد بنفسه فقط همینو بهت بگم که توی زیست و ریاضی از سوال بترسی کارت ساختست‌.با دقت وارد تست شو و گزینه به گزینش رو حلاجی کن.درسته اولش زمان می‌بره و ممکنه نتونی توی زمان مقرر تست. و بزنی اما زیست یک خوبی که داره جزو درسای زود بازده هستش و خیلی خیلی زود سرعت و دقتت توش معرکه میشه و نکته برداری از تستایی که میزنی رو هم فراموش نکن.
      امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته.

8. Top | #323
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاااااااااااااااااااااام مممممم خدمت دوستان بسیار دوست داشتنی خودم.امیدوارم حالتون عالی باشه و خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:
      ۱۴٫۴۵و۲۹۵تست

9. Top | #324
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاااااااااااااااااام خدمت دوستان دوست داشتنی خودم.امیدوارم حالتون عالی باشه و خیلی خیلی خسته نباشین
      گزارش امروز
      ۱۶٫۱۵و۳۱۰تست
      شبتون به قشنگی رویایی که دلیل و بهانه زندگیته

10. Top | #325
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ترنادو نمایش پست ها
      سللللاااااااااااااممممممم مم دوباره خدمت رفیق عزیزم.
      خوشحالم که مفید بود.بازم شرمنده من سوادم در همین حد بود اما امیدوارم که بهت کمکی کرده باشه.
      برای زیست هم بیا ببین مشکلت کجای کاره.توی فهم موضوع یا حفظ موضوع یا سردرگمی در تست.
      بنظرم وقتی مثلا میخوای یک فصل زیست رو بخونی اول اصلا و و ابدا به فکر حفظ کردن نباش اول بفهمش نمی‌گم داستان وار بخون نه یعنی اگه دبیرت آموزش هم میده خوب و با تمرکز سر کلاس حتما حتما جزوه بنویس .خیلی از دبیرا میگن سر کلاس فقط گوش کن و هیچی ننویس ولی من تجربه کردم اگه ننویسم تمرکزم رو سر کلاس از دست میدم هماهنگ با دبیر شکل ها رو بکش خلاصه برداری هارو بکن.تست بزن و جملات مهمی رو که میگه پشت سرش تکرار کن اگه هم کلاس نمیری و دبیرت کلاسش صرفا تست زنیه از روی درسنامه کتاب کمک درسی(اما حواست باشه غرق نشی توش.تو قراره بفهمی نه اینکه خط به خط درسنامه رو حفظ کنی)بخون و برای خودت توضیح بده.بعد بشین حفظ کن.اون موقع خودت تعجب میکنی فصلی رو که قبلا باید برای حفظ کردنش چندساعت زمان میگذاشتی ماکزیمم تو یک ساعت حفظ میکنی میره پی کارش.تک تک جملات کتاب درسی مهمن و باید حفظ بشن عین خود جمله کتاب.نه کمتر نه بیشتر.شکلای کتابو به معنای واقعی کلمه قورت بده حتی نکاتی که به نظرت خیلی چرته ولی داری توی شکل میبینی رو یاد بگیر جوری که اگه چشماتو ببندی بتونی قشنگ اون شکل رو تو ذهنت تجسم کنی.اگه اینکارا رو انجام دادی و بازم نتیجه نگرفتی مشکلت تست زدنه.چون تستای زیست یهو وسط سوال آدم رو سردرگم میکنن و یا اولش که میخوای تست رو بزنی چند لحظه مخت هنگه که راهکارش فقط و فقط تمرکز و دقت و اعتماد بنفسه فقط همینو بهت بگم که توی زیست و ریاضی از سوال بترسی کارت ساختست‌.با دقت وارد تست شو و گزینه به گزینش رو حلاجی کن.درسته اولش زمان می‌بره و ممکنه نتونی توی زمان مقرر تست. و بزنی اما زیست یک خوبی که داره جزو درسای زود بازده هستش و خیلی خیلی زود سرعت و دقتت توش معرکه میشه و نکته برداری از تستایی که میزنی رو هم فراموش نکن.
      امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته.
      سلااممممممممم دکترر جانننننننننن خیلیی ممنونمممم عالی و بسیار کمک کننده بوددد

11. Top | #326
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلامم
      خیلی وقته نبودمم اینجا
      اما کارایی کردم برا خودم که خیلی عالی بوددد
      ساعت مطالعه رو بردم بالا و در حال نتیجه گرفتنم
      این روزا 16 یا 15 ساعت میخونمم و خیلیی خیلی زود بیدار میشم عوضش شب 11 میخوابم بگم که 4 صب سر درس هستم و خیلی کیف میده پس لذت ببریدد چون با لذت برن از کاری که انجام میدی میتونی اونی باشی که میخوای

12. Top | #327
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام باید اعتماد کنین به خودتون باور کنین میشه کنکور یه سری کارا میخواهد که انجام بدین قبول شین اصلا ربطی به زمان نداره بغضیا همین کارا رو تو یه سال و بعضیا تو چن ماه انجام میدهن پس ادامه بدین ثانیا مگه شما هدفتون پزشکی نیس ؟ پس چه ربطی به زمان داره شما باید قبل از هر کار بهش فکر کنین مثلا من امروز نمیخواهم درس بخونم فکر میکنم امسال نمیشه اما ایا واقعا اینو میخواهم ایا واقعا امروز نخوندن ارامش میده یا استرس و ناراحتی ؟ بچه ها همراه سختی کشیدنتون لذت ببرین از اینکه دارین به هدفتون نزدیک میشین

13. Top | #328
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مالفیسنت نمایش پست ها
      سلام ترنادو
      خداقوت رفیق
      دوتا سوال داشتم اگه وقت داشتی پاسخ بدی ممنون میشم
      1اینهمه عزم و اراده از کجا میاد؟چجوری ایجادش کنم در خودم؟ حداقل به اندازه دو ماه ک همه خودمو بزارم
      2من خیلی فکر میکنم به خودم میام میبینم تایمم خیلی رفته...چجوری با استرس و فکرهایی ک هجوم میارن به مغز مقابله میکنی؟
      این دوتا خیلی عزابم میدن
      کما اینکه متاسفتنه تا الان دست و پا شکسته خوندم اما نمیتونم از اون هدف دست بکشم
      سلام خدمت شما دوست گرامی و عزیز خودم
      خب سوال اول ببین رفیق اصلا بیا ببینیم اراده از کجا میاد؟از دلیل.ارع .دلیل.بیا ببین دلیلت چیه که میخوای به این هدف برسی.میدونی هدفی هدفه که وقتی اومد تو ذهنت بلافاصله بعد از اینکه برنامشو ریختی دیگه بهش فکر نکنی و بزاریش یه گوشه ذهنت و بعد ازون با تک تک سلولای بدنت فقط و فقط براش جون بکنی.با همه وجودت براش بمیری.ازیکی از مشهورترین کارگردانا و موسیقیدان های جهانه.یک روز میان ازش میپرسن که آخه لامصب تو یا سر فیلمی یا داری موسیقیشو میسازی پس تو کی می‌خوابی اخه؟مییدونی جوابش چی بود؟گفت:خواب؟من نمیخوابم می‌دونی چرا؟چون من این فرصتو دارم که یک رویا رو یک تصویر ذهنی رو به واقعیت تبدیل کنم.من نمیخوابم خواب مال بازنده هاست.
      ایلان ماسک وقتی دوتا شرکتش داشت ورشکست میشد رفیق روزی ۲۲ساعت مفید کار میکرد میفهمی؟۲۲سااااااعت.
      خب رفیق من معلومه که این آدم باید اسکار بگیره معلومه که این آدم باید برای خودش تو مریخ امپراطوری بسازه نه کسایی که تا من یه روز اومدم گفتم برای موفقیت تو کنکور نباید بخوابی نزدیک بود منو بزنن.که اگه نخوابیم روند مطالعاتی و چمیدونم چی چی مطالعه آها کیفیت مطالعه کم میشه.د آخه تا الان که عین خرس(بلانسبت جمع)می‌خوابیدیم چیکار کردیم؟چقدر خوندیم ؟الان اگه همین فردا کنکور باشه اصلا رومون میشه اون رتبه رو بزاریم جلو خانواده که هیچ جلوی چشای خودمون میتونیم بگیریمش؟اگه قراربود کسی از خواب و تفریح به جایی برسه من پارسال باید بورسیه میشدم آمریکا واسه هاروارد.خلاصه بهت بگم رفیق هدفتو دلیلشو بنویس رو یک کاغذ بعد عین یک جنگجوی خشن حمله کن سمتش‌.همین.
      و اما سوال دوم رفیق می‌دونی. چرا این افکار میان تو سرت؟چون مغز ما یک سیستم بقا داره و وظیفش حفاظت از تو. و خودش در هر شرایطیه.حتی به قیمت اینکه تو خودت و یک بیعرضه بدونی.پس هر موقع قراره تلاش کنی،ازش کار بکشی،کار جدیدی انجام بدی،کاری رو انجام بدی که از نظر همه غیر ممکنه اون سیستم شروع به فعالیت می‌کنه و وظیفش اینه که به هر نحوی تورو مجبور کنه راه آسون تر رو انتخاب کنی.مثلا بجای اینکه بگی می‌خوام درس بخونم و به هدفم برسم میاد راه آسون تر و میزاره جلوت میگه بگو من نمیتونم همین به همین راحتی.من نمیتونم.وقتی میبینه تو اینو نمیگی از سلاح مخصوصش استفاده می‌کنه که اون چیه؟فکر .این فکر مضخرف دقیقا مثل یک قطاره که اگه آدم همراهش بشی هم تو رو می‌تونه ببره تو اوج آسمون هم می‌تونه ببره ته دره بهترین کار اینه که باهاش همراه نشی اصلا بزار اون خودشو بکشه سروصدا راه بندازه هر چی.تو اصلا بهش محل نده حتی باهاش مخالفت هم نکن فقط به کارت برس و خودتو مشغول اون کن.و مورد بعدی رفیق درمورد زمان.خب آخه من واقعا ربطشو درک نمیکنم مثلا شما بیا فصل دو زیست دهم یعنی گوارش رو در نظر بگیر.یکی مهر خوندش یکی اسفند یکی اردیبهشت یکی خرداد یکی هم دوروز مونده به کنکور اما اگه همه این افراد درست اونو خونده باشن و فهمیده باشنش میتونن به سوالات اون جواب بدن پس چه فرقی این وسط میمونه جز اعتماد به نفس و باور؟تو اگه می‌دونی که میتونی بخونی اگه این جرئت و شهامت رو داری که بری جلوی آینه راست راست تو چشای خودت زل بزنی و بگی من می‌خوام رتبم فلان بشه می‌خوام برم فلان دانشگاه فلان رشته اونم از طریق کنکور ۱۴۰۱ و هیچ کس هم توی این جهان نمیتونه جلوم و بگیره و بعد همه وجودت و بزاری تا اینو به خدای خودت ثابت کنی اون موقع اون هدف مال تویه.غلط می‌کنه هر کی بخواد اونو از تو بگیره .داغ اون هدف و به دلش میزاری.و هیچ چیز هم نمیتونه مانع رسیدن تو بشه.به حرفای بقیه اهمیت نده این بشر دوپا فقط بجای گرز موبایل گرفته دستش وگرنه همون بشریه که به ادیسون گفتن احمق.به انیشتین گفتن دیوانه و به گالیله گفتن کافر.پس حرفاشون برات هیچ ارزشی نداشته باشه چون با دنیای تو هماهنگ نیستن تو تا زمانی که خودت و باور داشته باشی جهان و کائنات هم مجبورن باورت کنن .
      برات آرزوی بهترینها رو دارم .

14. Top | #329
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاااااااام خدمت دوستان دوستداشتنی خودم.
      گزارش امروز:۱۶٫۴۵و۳۰۵تست

15. Top | #330
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی دوست داشتم روزانه بگم ولی یه مدت اعصابم ترکم کرده
      ۷روز/۸۰ساعت/۳۱۲۰تست
      همه خسته نباشن انشالله که بترکونن📎🎇

صفحه 22 از 30 نخستنخست ... 12212223 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)