X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31

موضوع: هلپ می پلیز

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

هلپ می پلیز

سلام دوستان خوبین؟
      من میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم
      بعد از چند سال دوری از کنکور می‌خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم ولی اصلا نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم دیپلم نظام قدیم هم دارم متاسفانه و نگران نهایی هم هستم
      از طرفی شاغلم
      میشه بهم بگین الان دقیقا چیکار کنم ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پیشاپیش تشکر میکنم از راهنمایی هاتون

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پیشنهاد من به شما اینه که اول حتما دنبال یه مشاور تحصیلی با تجربه باشید چون دیپلم نظام قدیم هم دارید احتمالا همه چی براتون مبهمه. گرفتن مشاور از خیلی عواقب مثل حاشیه ها، روش مطالعه نادرست و... جلوگیری می‌کنه
      به امید رسیدن به داروسازی میخونم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی عزیزم
      مشاور خوب و باتجربه نه از اینا که امسال قبول میشن بدون تجربه و آگاهی مشاوره میدن
      شما سراغ داری؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reyhaneh405 نمایش پست ها
      سلام دوستان خوبین؟
      من میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم
      بعد از چند سال دوری از کنکور می‌خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم ولی اصلا نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم دیپلم نظام قدیم هم دارم متاسفانه و نگران نهایی هم هستم
      از طرفی شاغلم
      میشه بهم بگین الان دقیقا چیکار کنم ممنون
      بزرگ ترین هِلپی که به شما میشه کرد اینه که وقت خودتون رو پای کنکور دوباره هدر ندید و دنبال کنکور مجدد نباشید ....

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria.sh نمایش پست ها
      بزرگ ترین هِلپی که به شما میشه کرد اینه که وقت خودتون رو پای کنکور دوباره هدر ندید و دنبال کنکور مجدد نباشید ....

چرا انوقت؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی عزیزم
      مشاور خوب و باتجربه نه از اینا که امسال قبول میشن بدون تجربه و آگاهی مشاوره میدن
      شما سراغ داری؟
      اینکه بخوام شخص خاصی رو معرفی کنم، نه راستش نمی‌شناسم و خودم هم بدون مشاور میرم جلو
      تیم های مشاوره ای که خیلی زیادن ولی تیم های معتبری که من میشناسم: سیب ترش، کولایز و مدیکال استوز
      (بازم بستگی به خودتون داره که با الویت هایی مثل هزینه، امکانات مشاوره ای که میخواین و... تیم مورد نظر خودتون رو بسنجید)
      به امید رسیدن به داروسازی میخونم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز اولا اگر آرزویی در سر دارید که راهش از تحصیلات دانشگاهی میگذره حتما آرزوتون رو دنبال کنید همونطور که اگر میخواستید کاری راه بندازید ریسک ورشکستگی رو باید در نظر میگرفتید در زمینه تحصیلات هم ریسک قبول نشدن تو کنکور رو دارید در حالیکه کسب و کارهای دیگه برای کسی که سرمایه دار هست شدنیه اما تحصیل فقط مغزتون سرمایتون هست و برای همه از طرف خداوند به رایگان داده شده اما چه اقدامی باید در جهت کاهش این ریسک بکنید الان توضیح میدم
      برای کسی که فارغ التحصیل سال های دور هست و شاغل هم هست دو راه وجود داره
      1. سخت و طاقت فرسا با ریسک زیاد : چون احتیاج به ساعت مطالعه زیاد برای حجم زیاد منابع داره و قاعدتا مثل یه دانش آموزم نیست که حداقلی از دروس تو ذهنش باشه باید از شغلش استعفا بده پس ضرر اول رو قبول کنه و کارش و درآمدش رو از دست بده به امید اینکه بتونه روزانه و مستمر و یک دفعه ای ساعت مطالعه بالایی داشته باشه . اکثرا هم همین افرادن که شکست میخورن و هم کارشون پریده هم کنکورشون . چون حتی اگر بتونن به فوریت سرعتو میزان مطالعشون رو زیاد کنن و وسط راه هم خسته نشن بازم معلوم نیست با توجه به بک گراند درسی و سرعت یادگیریشون بتونن تو 1 سال کنکورو جمع کنن و به سطح قبولی برسن . دنبال نمونه هم نگردید چون اسمش روش هست (نمونه ) یعنی یکی از هر چند صد هزار نفر
      2. منطقی و کم ریسک : کارشون رو از دست ندن و یه برنامه بلند مدت 2 یا 3 ساله کنکور برای خودشون بریزنن و فعالیت روزانشون رو به سه قسمت کار . تحصیل . تفریح تقسیم کنن دقیقا مثل کسی که مدارس شبانه تحصیل میکنه با آرامش پایه به پایه هر پایه رو کنکوری جمع کنن اینطوری درس خوندن نه تنها ریسک نیست بلکه جزیی از زندگیشون میشه . باور کنید همین الان تو فروم تعداد زیادی هستن که بیش از 3 سال هست که هر سال میخوان تو یک سال کنکورو بترکونن و هر سال هم به علت همین طرز فکر نمیتونن این حجم درس رو تو یکسال جمع کنن و دوباره پشت کنکور میمونن حتی من اعضای 10 ساله دیدم که هر سال قراره بترکونن اما سالیان سال معتاد پشت کنکور موندن شدن ولی حاضر نشدن 3 سال مثل دانش آموز نرمال دبیرستانی از دهم تا دوازدهم بخونن بیان بالا
      بازم تصمیم با خودتون هست در ضمن الان مشاور به درد شما نمیخوره چون پیش فرض مشاور اینه که شما مشتری یکسالش هستین و باید تو یک سال از شما پول دربیاره ( نه اینکه همه مشاورا بد باشن ولی اگر یه مشاور بیاد به شما بگه شما باید تو چند سال آماده بشید یقین بدونین شما با کمال میل پولتون رو به اون مشاورآرزو فروشی میدین که بهتون وعده روپوش سفید شدن در کمترین زمان رو میده )پس همون برنامه ای که به یه دانش آموز مشغول به تحصیل آماده رو میده به شمای صفر کیلومتر هم میده و وقتی چند هفته دیدین نمیتونین به برنامش برسین خود به خود اول مشاور رو کنار میذارین بعدش هم نوبت کنکور تون هست
      ویرایش توسط رامون کاخال : 12 آذر 1404 در ساعت 09:33

9. Top | #9
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      منم شرایط شما رو دارم وبا کمک مشاورم تونستم راه بیافتم. مهمترین چیزی که قراره سرنوشتتونو تعیین کنه میزان تسلط شما روی منابع تستی هست.
      چون مشاور من خودش طراحه و رفع اشکال ویدئویی اینا انجام میده مشکلی نداشتم ولی شما هم سعی کنین به جای فیلم های خیلی پرحجم و جلسات خیلی طولانی دوره های آموزشی از فیلم های استادایی دانلود کنین که مختصرتر و مفیدتر تدریس میکنن. من خودم درس زیست شناسی مشکل داشتم ولی الان آی کیو رو دارم تموم میکنم.
      یادتون نره هدف اصلی تسلط روی کتابها هست نه صرفا فیلم های اساتید

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا انوقت؟؟؟؟؟������
      چند صدهزار نفر هر ساله میان و نهایت چند هزار نفر بیشتر قبول نمیشن.کنکور تجربی عین یک بختک و سرطان افتاده به جون کشور.سن و سال هم نداره.از 18 ساله بگیر تا شاغل و کارمند و دانشجو و حتی افراد میان سال...همه یک رویای پوچ و تخیلی رو دنبال میکنن که هیچوقت هم بهش نمیرسن

11. Top | #11
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria.sh نمایش پست ها
      چند صدهزار نفر هر ساله میان و نهایت چند هزار نفر بیشتر قبول نمیشن.کنکور تجربی عین یک بختک و سرطان افتاده به جون کشور.سن و سال هم نداره.از 18 ساله بگیر تا شاغل و کارمند و دانشجو و حتی افراد میان سال...همه یک رویای پوچ و تخیلی رو دنبال میکنن که هیچوقت هم بهش نمیرسن
      بدبختانه این که فرمودین کاملا درسته. خیلیا که تو رشته های دیگه تونستن موفق بشن هم میان کنکور تجربی میدن طرف هیئت علمی چند برابر معلم رسمی حقوقشه میاد کنکور تجربی میده که صرفا خانوم دکتر بشه! اینا رقابت رو هم خیلی سخت میکنن. یه منفت این مصوبه ظالمانه جدید هم کاهش دادن تعداد این افراد بوده

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سمت سیب ترش به هیچ عنوان نرو و از مشاوره هایی که خودشون دانشجو هستن یا کار رو با دانشجو جلو میبرن پرهیز کن حتی اگه دوره مشاوره دیده باشن هم فقط به فکر پر کردن جیب خودشون هستن...مطمئن باش بعد نوشتن این نظرم ی تعداد میان که افشار رو تخریب می‌کنند و خودشون رو تبلیغ می‌کنند افشار برای من مهم نیست مهم اینه که گول این دانشجو مشاوره هایی که هم پزشکی میخونن هم میخوان جیب شون رو پرکنن سمتشون نری وگرنه مشاور با سواد زیاد هست که با دوره دیدن مشاور نشدن بلکه آکادمیک خوندن و اطلاعاتشون هم عالیه
      اگر دنبال مشاور با تجربه و باسواد که تخصصی مشاوره خونده علیرضا افشار رو میتونم بهت معرفی کنم
      حتی اگر با ایشون جلو هم نرید برید سایت یا کانال تلگرامی شون هر سوالی داشتین بپرسین
      حرف بقیه هم براتون مهم نباشه کسایی که ناامیدت میکنن همیشه زیاده فرض کن اگر پزشکی قبول هم بشی ی تعداد آدم پیدا میشه که بهت بگه چرا باید ۷ سال درس بخونی آخرش که چی...ولی به اینجور چیزا توجه نکن تو فقط ی بار به دنیا میای و زندگی می‌کنی اونجور که دلت میخواد زندگی بکن حتی اگه راه رو اشتباه رفتی ...مهم انتخابه توعه چون زندگی توعه
      ویرایش توسط MEHDI0241 : 13 آذر 1404 در ساعت 20:16

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی عزیزم
      شما سراغ داری؟
      ببخشید،شما پرستار هستید؟
      🎯 JUST_FOR_MY_MOM
      راهی که شروع شده، پایانش لبخند مامانمه♥️

14. Top | #14
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MEHDI0241 نمایش پست ها
      سمت سیب ترش به هیچ عنوان نرو و از مشاوره هایی که خودشون دانشجو هستن یا کار رو با دانشجو جلو میبرن پرهیز کن
      اگر دنبال مشاور با تجربه و باسواد که تخصصی مشاوره خونده علیرضا افشار رو میتونم بهت معرفی کنم
      حتی اگر با ایشون جلو هم نرید برید سایت یا کانال تلگرامی شون هر سوالی داشتین بپرسین
      حرف بقیه هم براتون مهم نباشه کسایی که ناامیدت میکنن همیشه زیاده فرض کن اگر پزشکی قبول هم بشی ی تعداد آدم پیدا میشه که بهت بگه چرا باید ۷ سال درس بخونی آخرش که چی...ولی به اینجور چیزا توجه نکن تو فقط ی بار به دنیا میای و زندگی می‌کنی اونجور که دلت میخواد زندگی بکن حتی اگه راه رو اشتباه رفتی ...مهم انتخابه توعه چون زندگی توعه
      محتوای سایت افشار بد نیست ولی خودش و مشاوره‌اش بده.
      کسانیکه باهاش مشاوره داشتن، میدونن.

ضمنا دانشجوهایی که دوره‌های مشاوره تحصیلی هم دیده باشن، از خیلی مشاورهایی که سالهاست کار میکنن و کنکور و کتابهای نظام جدید رو ندیدن، خیلی بهترن و به منابع و قوانین مسلط‌تر هستن.
      البته که اغلب دانشجوها، دوره‌ی مشاوره ندیدن.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 13 آذر 1404 در ساعت 00:53

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      محتوای سایت افشار بد نیست ولی خودش و مشاوره‌اش بده.
      کسانیکه باهاش مشاوره داشتن، میدونن.

ضمنا دانشجوهایی که دوره‌های مشاوره تحصیلی هم دیده باشن، از خیلی مشاورهایی که سالهاست کار میکنن و کنکور و کتابهای نظام جدید رو ندیدن، خیلی بهترن و به منابع و قوانین مسلط‌تر هستن.
      البته که اغلب دانشجوها، دوره‌ی مشاوره ندیدن.
      نمونه اش خود آقا مظاهری
      کاردرست و عالی و پراطلاعات
      سرش شلوغه ولی
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)