X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 21 از 30 نخستنخست ... 11202122 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 301 به 315 از 446
    1. Top | #301
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلااااااااااااااااااااااا ااام خدمت دوستان دوست داشتنی خودم امیدوارم حالتون عالی باشه و خیلی خیلی خسته نباشید.
      گزارش امروز:۱۴٫۴۵و۱۸۵تست
      بنظرم مضخرف ترین و مضحک ترین کاری که این روزا میتونی در حق خودت و آیندت انجام بدی کل کل کردن با آدمای منفی و به اصطلاح منطقیه.
      رفیق اونا نمی‌فهمن حرفاتو.تو هرچقدرم خودتو به خاک و خون بکشی نمیتونی مثل اونا فکر کنی.اونا خیلی کارشون سخته.فکرشو بکن.بتونی بیخیال این همه معجزه،و چیزای عجیب و جذابی که مدام در دنیا اتفاق می‌افته بشی و خودتو باوراتو محدود و زندانی کنی به یکسری جمله کلیشه ای مضخرف.از نظر اونا هم کار تو خیلی سخته.سخته که آدم به چیزی ایمان قلبی داشته باشه که از نظر همه غیرممکنه.پس رفیق من ،دوست من بسسسسسسسسس ککککککنننننننن.کافیه.کم تو زندگیت بقیه رو قانع کردی؟چیشد؟به کجا رسیدی؟ولشون کن بابا.دنیای تو برای خودت دنیای اونا برای خودشون.خدا به هرکی همونی رو که باهاش قرار میزاری میده اگه تو هم به قولایی که به خودت و خودش دادی پای بند باشی.پس وقتی جواب مثبت خدا رو داری به نظر بندش چه احتیاجی داری اخه؟
      شبتون به قشنگی هدفای نابتون
      ویرایش توسط ترنادو : 26 فروردین 1401 در ساعت 04:36

2. Top | #302
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خدمت دوستان بسیار دوست داشتنی خودم.خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:
      آزمون و تحلیل آزمون
      زیست
      شیمی
      عربی
      ساعت۱۵٫۴۵
      تست۳۴۰

3. Top | #303
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین رفیق بیا یکم واقعی به اوضاع نگاه کنیم.
      هوم؟کاملا عاقلانه و دلخواه دوستای طرفدار منطقمون.
      میشه گفت بهترین رتبه هایی که میشه توی رشته تجربی.اورد رتبه های یک تا سیصده معمولا.چرا؟چون این رتبه ها رتبه هایی هستن که هم اگه تهرانی باشه طرف می‌تونه این اطمینان و داشته باشه که می‌تونه تو یک دانشگاه تراز اول توی شهر خودش مثل دانشگاه ایران درس بخونه و خب نیاز نداره بره یه شهر دیگه.کسی هم اگه تهرانی نباشه هم خیالش من باب دانشگاه شهر خودش راحته که پذیرفته میشه و هم اگه خواست از شهر خودش بره یه شهر بزرگتر و با امکانات بهتر،این شانسو داره که بتونه توی زندگیش یک جهش معرکه بوجود بیاره.اما خب اگه بخوایم واقع گرایانه به این موضوع نگاه کنیم.رفیق،ازبین این سیصدنفر حدود ۴_۵نفرن که دیر شروع کردن و رسیدن.
      ببینین بچه ها بی‌زحمت الکی جو ندین.هم رفقای بشدت مثبت اندیشمون اینو قبول دارن که بیشتر این رتبه ها افرادین که خیلی وقت پیش شروع کردن و هم رفقای منطقیمون میدونن که ما هممون هرسال چنین افرادی رو توی کنکور میبینیم.ادم وقتی قراره حرفیو بزنه باید همه جوانب و در نظر بگیره.نه اونایی که معتقدن اکثر اون رتبه ها دیر شروع کردن و پایه ضعیفی داشتن درست میگن نه اونایی که سفت و سخت میگن نه اصلا چنین افرادی وجود خارجی ندارن چون این تفکرات دیگه به طرز مضحکی تخیلی و یا بدبینانه هستن.و این همه تعصب روی یک باور غلط جدا از بحث کنکور توی زندگی شخصی هم شمارو دچار مشکل می‌کنه چون ما در دنیایی داریم زندگی میکنیم که انسان های تا حدی منعطف شانس بقای بیشتری دارن.خب خلاصه حرفم این بود که از بین این سیصد نفر ۴_۵نفری هم هستن که دیر شروع کردن.آما.این آمای خیلی مهمه.دیر شروع کردن ولی درست و دیوانه وار شروع کردن.رفیق من بخدا وقتی میگم موفقیت بیدارخوابی میخواد،تلاش شبانه روزی میخواد من مخاطبم همه نیستن.تو ریلکس باش.گریه نداره که.شما راحت پتو رو بکش رو سرت راحت به دیدن پادشاه هشتم در خوابت مشغول باش.من حرفم با اونیه که همت کرده جزو اون ۴_۵نفر باشه.این یک چیز کاملا طبیعیه همه قرار نیست برن دانشگاه تاپ،همه قرار نیست برن بهترین رشته ها درس بخونن،همه قرار نیست در اینده ثروتمند بشن.این کاملا قانون طبیعته.و یک امر عادی هم هست.اما جدا ازین حواشی.فکر میکنم بد نباشه خصوصیات اون ۴_۵نفری که قراره دیر بیان و زود برن و باهم دیگه یک مروری بکنیم.بنظرم اونا آدمای عجیبین نه اونا آدمای خیلی خیلی عجیبین.اونا ادمایین که عاشقن.عاشق هدفاشون.برای اونا خواب،غذا،دنیا،ادما و همه اینا دیگه بی معنی شده.نمیدونم چجوری براتون توضیح بدم ولی رفقا بیاین روراست باشیم مشکل خوابت دردسرساز میشه طبیعیه که تفریح زیاد مشکل درست میکنه،طبیعیه تمرکز نداشتنت اوضاع رو خراب اندر خراب میکنه،طبیعیه که با این روحیه ای که داری که تا یه نفر میاد بهت میگه نمیشه کلا بیخیال همه چی میشی به هیچ جا نمیرسی.رفیق نمیشه توقع داشته باشی که روزی ۴ساعت درس بخونی،اب پرتقالتم کنارت باشه،همه خانواده هم سکوت کنن که تو قراره درس بخونی و بری کنکور هم رتبه معرکه بیاری این باور مضحکو از کلت بنداز بیرون.همون اول هم گفتم تعداد افرادی که اون معجزه رو میتونن رقم بزنن حتی از تعداد انگشتای یک دست هم کمتره.چون کار سخته چیزیم که این روزا نایابه آدم سرسخت.دیگه بنظرم هرکی که می‌پرسه از الان میشه یا نه؟بشینه به حرفام فکر کنه و خودش کلاشو قاضی کنه ببینه براش امکانش هست یا نه.
      اینم اضافه کنم که حرفای من وحی منزل نیست و طبیعتاً هر کس دیدگاه خودشو داره من فقط اتفاقاتی که هرساله تو کنکور میفته رو گفتم بدون هیچ گونه دید تخیلی یا به قول دوستان ایده آل گرایانه.
      برای همتون آرزوی موفقیت میکنم

4. Top | #304
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      موفقققققق باشی، آرزوی پیشرفت برای همه دوستانی که کنکور دارن، وقتی تلاش کردین نگران نباشین توکل به خدا

5. Top | #305
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلااااااااااام خدمت دوستان دوست داشتنی خودم
      گزارش امروز:
      ۱۶٫۱۵و۲۷۵تست
      رفیق یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه یکی میگه دیره یکی میگه الان وقتشه.چرا داری خودتو عذاب میدی؟از من بشنو،رفیق همشون دارن دروغ میگن.اره همشون از دم.
      برای اینکه بفهمی میشه یا نه.برو یه جای خلوت.یه نگاه به قلبت بنداز،ببین اون چی میگه.چون آخرشم فقط و فقط اون راستشو بهت میگه مهم نیست چه هدفی داری هرررررررر هدفی رفیق دارم میگم هرررررر هدفی که داری فارغ از بزرگ یا کوچک بودنش اگه دنبال اینی که بفهمی می‌رسی بهش یا نه یه نگاه به قلبت بنداز،اون اگه گفت آره حرف بقیه مفتشم گرونه.چون اونا هیچ کاری جز حرف زدن از دستشون برنمیاد.هیچ کاری.اخرشم تو هستی و ۲۷۰تا سوال و یه مداد سیاه.بقیه این وسط جایی ندارن.بهشون اهمیت نده.بزار با حال بدیشون حال کنن.

6. Top | #306
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام من اومدم باز ..فشارم افتاد آخه وقتی حساب کردم دیدم تا روز جمعه 8 امتحان دارم اعم از امتحان میانترم مدرسه ووووو امتحان های کلاس جمع بندیم و قلمچی
      میدونم زمانایی میشه ک خیلی سخته خیلی طاقت فرساست زمانایی که دو گزینه بیشتر نیس یا ادامه یا هیچی!!
      من خیلی در راه درس سختی کشیدم خیلی ..یادمه هفتم بودم ساعت 4 پا شدم خوندم هی خوندم هی آزمون دادم بازم خوندم بازم اما هرگز پا پس نکشیدم همیشه به خودم گفتم اون قدرت درونتو که خدا بهت داده رو استفاده کن و بهترین باش...روز و شب هایی بوده که با حرص خوندم..بگم که رفیق تلاشی که میکنی قراره روزی تو رو برنده بازی کنه...فرقینداره چند ثانیه چن ساعت تا آزمون به اصطلاح بزرگی که واسه خودت غول کردی مونده..سرتو بنداز پایین و بخون بدون اینکه توجه کنی به حرفای اینو اون ..آخه به خدا همیشه جواب میده!! الانم بگم شاید مثلا من در این لحظه حالم بد باشه اما قهوه و چاییمو میریزم و میخونم..... اگه الان 17 سال سن دارما 16 سالشو با استرس گذروندم الان نمیشه که جا بزنم نمیشه نه نمیشه! چون اگه نمیخواستم نباید تو این راه قدم میذاشتم نباید!
      دانشگاه پزشکی کیش عزیزم دارم میام دارم میام فقط یادت باشه همه چیو قراره با هم بسازیم تا روزی بتونم انکلوژیست بشم دوستت دارم دانشگاه پزشکی کیشم
      ویرایش توسط whywouldnt : 29 فروردین 1401 در ساعت 15:45

7. Top | #307
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ترنادو نمایش پست ها
      ببین رفیق بیا یکم واقعی به اوضاع نگاه کنیم.
      هوم؟کاملا عاقلانه و دلخواه دوستای طرفدار منطقمون.
      میشه گفت بهترین رتبه هایی که میشه توی رشته تجربی.اورد رتبه های یک تا سیصده معمولا.چرا؟چون این رتبه ها رتبه هایی هستن که هم اگه تهرانی باشه طرف می‌تونه این اطمینان و داشته باشه که می‌تونه تو یک دانشگاه تراز اول توی شهر خودش مثل دانشگاه ایران درس بخونه و خب نیاز نداره بره یه شهر دیگه.کسی هم اگه تهرانی نباشه هم خیالش من باب دانشگاه شهر خودش راحته که پذیرفته میشه و هم اگه خواست از شهر خودش بره یه شهر بزرگتر و با امکانات بهتر،این شانسو داره که بتونه توی زندگیش یک جهش معرکه بوجود بیاره.اما خب اگه بخوایم واقع گرایانه به این موضوع نگاه کنیم.رفیق،ازبین این سیصدنفر حدود ۴_۵نفرن که دیر شروع کردن و رسیدن.
      ببینین بچه ها بی‌زحمت الکی جو ندین.هم رفقای بشدت مثبت اندیشمون اینو قبول دارن که بیشتر این رتبه ها افرادین که خیلی وقت پیش شروع کردن و هم رفقای منطقیمون میدونن که ما هممون هرسال چنین افرادی رو توی کنکور میبینیم.ادم وقتی قراره حرفیو بزنه باید همه جوانب و در نظر بگیره.نه اونایی که معتقدن اکثر اون رتبه ها دیر شروع کردن و پایه ضعیفی داشتن درست میگن نه اونایی که سفت و سخت میگن نه اصلا چنین افرادی وجود خارجی ندارن چون این تفکرات دیگه به طرز مضحکی تخیلی و یا بدبینانه هستن.و این همه تعصب روی یک باور غلط جدا از بحث کنکور توی زندگی شخصی هم شمارو دچار مشکل می‌کنه چون ما در دنیایی داریم زندگی میکنیم که انسان های تا حدی منعطف شانس بقای بیشتری دارن.خب خلاصه حرفم این بود که از بین این سیصد نفر ۴_۵نفری هم هستن که دیر شروع کردن.آما.این آمای خیلی مهمه.دیر شروع کردن ولی درست و دیوانه وار شروع کردن.رفیق من بخدا وقتی میگم موفقیت بیدارخوابی میخواد،تلاش شبانه روزی میخواد من مخاطبم همه نیستن.تو ریلکس باش.گریه نداره که.شما راحت پتو رو بکش رو سرت راحت به دیدن پادشاه هشتم در خوابت مشغول باش.من حرفم با اونیه که همت کرده جزو اون ۴_۵نفر باشه.این یک چیز کاملا طبیعیه همه قرار نیست برن دانشگاه تاپ،همه قرار نیست برن بهترین رشته ها درس بخونن،همه قرار نیست در اینده ثروتمند بشن.این کاملا قانون طبیعته.و یک امر عادی هم هست.اما جدا ازین حواشی.فکر میکنم بد نباشه خصوصیات اون ۴_۵نفری که قراره دیر بیان و زود برن و باهم دیگه یک مروری بکنیم.بنظرم اونا آدمای عجیبین نه اونا آدمای خیلی خیلی عجیبین.اونا ادمایین که عاشقن.عاشق هدفاشون.برای اونا خواب،غذا،دنیا،ادما و همه اینا دیگه بی معنی شده.نمیدونم چجوری براتون توضیح بدم ولی رفقا بیاین روراست باشیم مشکل خوابت دردسرساز میشه طبیعیه که تفریح زیاد مشکل درست میکنه،طبیعیه تمرکز نداشتنت اوضاع رو خراب اندر خراب میکنه،طبیعیه که با این روحیه ای که داری که تا یه نفر میاد بهت میگه نمیشه کلا بیخیال همه چی میشی به هیچ جا نمیرسی.رفیق نمیشه توقع داشته باشی که روزی ۴ساعت درس بخونی،اب پرتقالتم کنارت باشه،همه خانواده هم سکوت کنن که تو قراره درس بخونی و بری کنکور هم رتبه معرکه بیاری این باور مضحکو از کلت بنداز بیرون.همون اول هم گفتم تعداد افرادی که اون معجزه رو میتونن رقم بزنن حتی از تعداد انگشتای یک دست هم کمتره.چون کار سخته چیزیم که این روزا نایابه آدم سرسخت.دیگه بنظرم هرکی که می‌پرسه از الان میشه یا نه؟بشینه به حرفام فکر کنه و خودش کلاشو قاضی کنه ببینه براش امکانش هست یا نه.
      اینم اضافه کنم که حرفای من وحی منزل نیست و طبیعتاً هر کس دیدگاه خودشو داره من فقط اتفاقاتی که هرساله تو کنکور میفته رو گفتم بدون هیچ گونه دید تخیلی یا به قول دوستان ایده آل گرایانه.
      برای همتون آرزوی موفقیت میکنم

سلام ترنادو امیدوارم حالت عالی باشه
      من گزارش هاتو هرچند بار یبار میام میخونم
      واقعا بهم انگیزه میده
      میخواستم بگم همونطور ک خودت هم عمیقا باور داری
      مطمعنم بهترینها در انتظارته
      راجب پست و حرفای دلی و انگیزشی هم ک میزاری
      خیلی کار قشنگیه و حتما به خودت برمیگرده این حس خوب
      همینطوری پیش برو تا روز آخر
      خانم دکتر
      چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...

8. Top | #308
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط happy_month نمایش پست ها
      سلام ترنادو امیدوارم حالت عالی باشه
      من گزارش هاتو هرچند بار یبار میام میخونم
      واقعا بهم انگیزه میده
      میخواستم بگم همونطور ک خودت هم عمیقا باور داری
      مطمعنم بهترینها در انتظارته
      راجب پست و حرفای دلی و انگیزشی هم ک میزاری
      خیلی کار قشنگیه و حتما به خودت برمیگرده این حس خوب
      همینطوری پیش برو تا روز آخر
      خانم دکتر
      سلام رفیق.مرسی بابت انرژی مثبتی که بهم دادی.قشنگ یه پایان خوشگل واسه امروزم ساختی.دمت گرم
      برات هدفتو که صددرصد بهترینه آرزو میکنم

9. Top | #309
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاااااااااااام خدمت دوستان بشدت دوست داشتنی خودم.امیدوارم حالتون عالی باشه و خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:۱۵٫۵و۲۸۰تست
      شبتون به قشنگی هدفای معرکتون

10. Top | #310
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      روزی که با خودم اومدم گفتم بشینم جون بکنم واسه آیندم‌.اومدم یه برگه گذاشتم جلوی خودم هر هدفی که داشتم نوشتم روش.یه نگاه بهش انداختم و بعدشم شروع کردم تااااااا امروز.امروز نمیدونم چم شده بود انگار یکی یه سطل شک و تردید خالی کرده بود تو مغزم.همش انگار یه چیزی تو سرم می‌گفت اگه نشه چی؟ها؟
      جوابی نداشتم که بهش بدم هیچی.فقط سرمو انداخته بودم پایین به هر بدبختی بود خودمو سرگرم درس خوندن میکردم.گذشت تا وقت افطار.خلاصه افطار کردم و اومدم تو اتاقم سرمو گرفتم بین دستام و همش نمیدونم چرا ولی خودمو سرزنش میکردم.دنیا واسم شده بود عینهو زغال.تا اینکه می‌دونی رفیق ناخودآگاه رفتم سراغ اون برگه.چیزی که دیدم انگار یهو پرتم کرد تو یه دنیای دیگه.دیدم ۹۰درصد که چه عرض کنم۹۹درصد هدفایی که نوشتم خیلی خیلی بزرگتر از کنکورن و نه تنها تا حالا کسی نتونسته انجامشون بده بلکه اگه هرکس فقط یکی ازونا رو بخونه مطمئنا منو می‌بره نزدیک ترین تیمارستان بستری می‌کنه.چون بشدت دور از ذهن و از نظر همه غیرممکنه.دیدم من قراره ایییییین بشم‌.کارایی که قراره من در آینده بکنم اینان بعد نشستم اینجا دارم واسه یه آزمون ۲۷۰سواله میزنم تو سرم؟ینی خاک بر سرم کنن.همون لحظه دوباره خودم و جمع و جور کردم.دوباره یه کف گرگی جانانه جلو آینه به خودم زدم گفتم برو انجامش بده برام.زووووووووووود.
      خلاصه که رفیق خواستم بهت بگم تو قراره اگه خودت بخوای البته.در آینده آدم خیلی خیلی بزرگی بشی.فکر کنم یکم ضایع باشه که در آینده بیای به گذشتت فکر کنی بعد ببینی برای چه چیز مضخرفی همه وجودت و ترس گرفته بوده.رفیق من تو در حال حاضر فقط یه دشمن داری اونم کنکوره نه هیچ کس دیگه تو قراره با خودتو کنکور بجنگی.بیا ببین برای اینکه پوزشو به خاک بمالونی چه درصدایی نیاز داری بعد بشین بجنگ برای اون درصدا.درصدا رو یه جا بنویس بچسبون جلو چشمت تا بدونی ازین زندگی چی میخوای.رفیق تو قرار نیست با تراز فلان هزار قلم چی یا رتبه فلان آزمون مبارزه کنی قرار نیست با دانش آموزای فلان مدرسه رقابت کنی.تو دشمنت کنکوره‌.مواظب باش اشتباه حمله نکنی.اول دشمنتو بشناس بعد با کله برو تو دلش و نابودش کن.

11. Top | #311
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      روزی که با خودم اومدم گفتم بشینم جون بکنم واسه آیندم‌.اومدم یه برگه گذاشتم جلوی خودم هر هدفی که داشتم نوشتم روش.یه نگاه بهش انداختم و بعدشم شروع کردم تااااااا امروز.امروز نمیدونم چم شده بود انگار یکی یه سطل شک و تردید خالی کرده بود تو مغزم.همش انگار یه چیزی تو سرم می‌گفت اگه نشه چی؟ها؟
      جوابی نداشتم که بهش بدم هیچی.فقط سرمو انداخته بودم پایین به هر بدبختی بود خودمو سرگرم درس خوندن میکردم.گذشت تا وقت افطار.خلاصه افطار کردم و اومدم تو اتاقم سرمو گرفتم بین دستام و همش نمیدونم چرا ولی خودمو سرزنش میکردم.دنیا واسم شده بود عینهو زغال.تا اینکه می‌دونی رفیق ناخودآگاه رفتم سراغ اون برگه.چیزی که دیدم انگار یهو پرتم کرد تو یه دنیای دیگه.دیدم ۹۰درصد که چه عرض کنم۹۹درصد هدفایی که نوشتم خیلی خیلی بزرگتر از کنکورن و نه تنها تا حالا کسی نتونسته انجامشون بده بلکه اگه هرکس فقط یکی ازونا رو بخونه مطمئنا منو می‌بره نزدیک ترین تیمارستان بستری می‌کنه.چون بشدت دور از ذهن و از نظر همه غیرممکنه.دیدم من قراره ایییییین بشم‌.کارایی که قراره من در آینده بکنم اینان بعد نشستم اینجا دارم واسه یه آزمون ۲۷۰سواله میزنم تو سرم؟ینی خاک بر سرم کنن.همون لحظه دوباره خودم و جمع و جور کردم.دوباره یه کف گرگی جانانه جلو آینه به خودم زدم گفتم برو انجامش بده برام.زووووووووووود.
      خلاصه که رفیق خواستم بهت بگم تو قراره اگه خودت بخوای البته.در آینده آدم خیلی خیلی بزرگی بشی.فکر کنم یکم ضایع باشه که در آینده بیای به گذشتت فکر کنی بعد ببینی برای چه چیز مضخرفی همه وجودت و ترس گرفته بوده.رفیق من تو در حال حاضر فقط یه دشمن داری اونم کنکوره نه هیچ کس دیگه تو قراره با خودتو کنکور بجنگی.بیا ببین برای اینکه پوزشو به خاک بمالونی چه درصدایی نیاز داری بعد بشین بجنگ برای اون درصدا.درصدا رو یه جا بنویس بچسبون جلو چشمت تا بدونی ازین زندگی چی میخوای.رفیق تو قرار نیست با تراز فلان هزار قلم چی یا رتبه فلان آزمون مبارزه کنی قرار نیست با دانش آموزای فلان مدرسه رقابت کنی.تو دشمنت کنکوره‌.مواظب باش اشتباه حمله نکنی.اول دشمنتو بشناس بعد با کله برو تو دلش و نابودش کن.
      دمتت گرمم رفیقق
      همیشه موفق باشیی همیشههههههههههههههههه

12. Top | #312
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ایولااااا
      خوشحالم آدمای هم فرکانس تو مسیرم قرار میگیرن
      با تک تک حرفات موافقم، مخصوصا اینکه منم اهدافی که برای آیندم دارم خیلیییی خیلی بزرگتر از یه آزمون ۴ ساعته‌ان
      میترکونیم رفیق

13. Top | #313
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلامم مججددد رفیق جانن بازممم خیلییی خیلیی خسته نباشی
      یه سوال دارم به نظرت چی کار کنم که از میانترم های مدرسه به بهترین نحوه ممکن استفاده کنم و برا کنکورم هم میسر باشد؟

14. Top | #314
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط whywouldnt نمایش پست ها
      سلامم مججددد رفیق جانن بازممم خیلییی خیلیی خسته نباشی
      یه سوال دارم به نظرت چی کار کنم که از میانترم های مدرسه به بهترین نحوه ممکن استفاده کنم و برا کنکورم هم میسر باشد؟
      دررررووووووووددددد دوستم.سلامت باشی.
      بنظرم یه کاری کن.ببین تو کانالای تلگرام فیلمای پارسال دبیرا که دم امتحان نهایی ضبط کردن و پیدا کن.بعدش برنامه امتحانی تو یه نگاه بنداز فیلمارو تقسیم بندی کن.بعد کارت این باشه که فیلم اون مباحثو ببینی و سوالای تشریحی که اون دبیره حل کرده رو برای خودت حل کنی و در کنارش اگه نمونه سوال نهایی هم پیدا کردی کار کن.چون امتحانای میان ترم دوازدهم رو غالبا سعی میکنن تو فرم امتحان نهایی بگیرن.برای این میگم فیلم ببین برای دروسی مثل ریاضی،فیزیک،شیمی.که اگه مبحثی رو هنوز وقت نکردی تموم کنی هم قشنگ و کامل یاد بگیری و هم اینکه بتونی سریع تر پرونده تشریحی خوندنتو ببندی.این کار بهترین فایدش اینه که تو بخوبی برای نهایی هم آماده میشی و بچه هایی که میان ترمشونو جدی نگرفتن کل خردادشون رو از دست میدن اما تو ،خرداد میتونی نصف روز امتحانتو دوره کنی و نصف روز برای کنکورت وقت بزاری.درسارو بین روزها پخش کن یعنی اگه فردا دینی داری و پس فردا فیزیک و روز بعدش عربی.سعی کن از همین فردا لغات عربی رو بزاری تو برنامت یا مثلاً بخشی از فیزیکو بخونی‌.همون روز قبلش نزار چون استرست باعث میشه نتونی خوب بخونی و مجبور میشی الکی پلکی بخونی و اینجوری اوضاع بدتر میشه هم وقتت از دست میره،هم امتحانتو گند میزنی و هم بعدا که بخوای برای اون مبحث تست بزنی چیزی یادت نمونده و باز باید چند ساعت بشینی سر درسنامه ولی اگه خوب یاد بگیری با یک مرور کوچیک میتونی سریع وارد تست بشی.
      برات هدفای جذابتو آرزو میکنم.موفق باشی

15. Top | #315
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاااااااااااااااااااااام مممممم خدمت دوستان بسیار دوست داشتنی خودم امیدوارم حالتون عالی باشه و خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:۱۵و۲۵۷تست

خواستم بگم رفیق.میدونی داری چیکار میکنی؟تو داری از یکی که حتی نمیدونه یک ثانیه دیگه زنده هست یا نه.میپرسی که دوماه دیگه قراره چی به سرت بیاد.واقعا مضحکه.بشدت مضحک و مضخرفه.رفیق من آدما اگه تا این حد قدرت در پیشگویی داشتن بنظرت وقتشونو صرف دانشگاه و کنکور و اینجور چیزا میکردن؟خوو طرف می‌رفت یه فالگیر مشهور میشد تو کل جهان اسم در میکرد
      چرا اینقدر زود بچه میشین اخه‌.بابا اون آدمی که داره میاد به تو میگه میشه یا نمیشه خودش حتی نمیدونه خدا قراره بزاره اون یک صدم ثانیه دیگه زنده بمونه یا نه بعد تو اومدی کل زندگیتو گذاشتی کف دستت گرفتی جلوش که بگه میتونی یا نمیتونی؟
      خوو معلومه که اون براساس تجربه هاش یه چیزی بهت میگه.ولی رفیق اگه قرار بر تجربه بود باید بهت بگم که بیش از نود درصد اکتشافات بشری اول یک خطر بودن بعد انسان فایده وسودشون و فهمیده.مثلا همین آتیش اول یکی دستشو برده تو آتیش جزغاله شده بعد یکی اومده گفته شاید فایده داشت و فهمید که میشه باهاش چیکارا کرد.اینارو گفتم که بهت بگم رفیق اگه قرار بود دنیا براساس تجربه جلو بره فاتحه پیشرفت بشر از همون عصرحجر خونده شده بود،من و تو هم الان بجای موبایل نفری یه دونه گرز دستمون بود.بعدشم رفیق یه لحظه به جمله هایی که به کار میبری دقت کن.همه میگن نمیشه همه میگن نمیتونی همه میگن از الان پزشکی تهران محاله،همه میگن از الان دندون بهشتی آوردن فقط تو خواب امکان پذیره.رفیق دقت کن داری میگی چیزی که همه میگن.مگه تو قراره همه باشی؟هان؟پس بزار بهت بگم که رفیق فقط و فقط یک درصد آدمای روی کره زمین میلیاردن فقط یک درصدشون توی کار و حرفشون بهترینن.نه همه.رفیق من همه هااااااا آدمای معمولین.میخوای معمولی باشی؟اره؟اینو میخوای؟خونه معمولی ،ماشین معمولی،ارتباط با آدمای معمولی تر.اینارو میخوای تو؟اگه اره که خب حرفی ندارم بالاخره اینم انتخاب تویه ولی اگه نه،اگه نمی‌خوای معمولی باشی پس مثل همه فکر نکن.باورتو به باور بقیه گره نزن.چرا همیشه تو باید پیروی کنی؟بابا یه بارم تو یک ایده رو بساز و تبدیل به واقعیتش کن.بزار بقیه از تو پیروی کنن.رفیق من دارم همین الان بهت میگم هررررررررررر هدفی که داری.رفیق دارم میگم هررررر رتبه ای،هررررر دانشگاهی،هرررررررر موقعیت شغلی ای که تو فکرته و اگه باورش کردی و میخوای به دنیا بگی منم بازی،برات دوتا خبر دارم یه خبر خوب یه خبر بد.
      خبر بد اینکه همه میگن نمیشه.
      و خبر خوب اینکه تو به باور هیچ کدومشون احتیاج نداری فقط به باور یک نفر نیاز داری اونم کسی نیست جز خودت.
      رفیق اینا باورای منه اگه از نظرت مضخرف و الکیه باید بگم خب اینا باورای منه و من بهشون اعتقاد دارم و طبیعتاً در دنیای من اتفاق میفتن اما خب ممکنه حرفای من به دنیا و باورای تو نخورن هیچ اشکالی نداره و هیچ کس هم حق نداره باوراشو به بقیه تحمیل کنه.
      براتون بهترینارو می‌خوام.یا علی.

صفحه 21 از 30 نخستنخست ... 11202122 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)