چقدر بهتون غبطه میخورم
چقدر با عرضه اید
بوی خوش عمل و زحمت و تلاش به مشام میرسه
دقیقا همون مدل تاپیک هایی که از بین شروع از الان دوسشون دارم
تاپیکایی که بار عمل و تلاش شون بیشتر از بار حرف و کلامه..
دمتون گرم ادامه بدید
موفق باشید
من هم میخوام اینجا بذارم من بعد اما میدونم چون نیو اکاتت هست طول میکشه تا کامنتم ثبت شه
هعی تابستون میومدم میذاشتم تو گزارش کارها اما شرایطی شد دیگ نیومدم..و اکانت قبلیمم فراموش کردم.حالا بیخیال امیدوارم کامنتهام زود ثبت شه
#اتمام_چالش_روز_نوزدهم
سلام. ماشاءالله ب این اکیپ پر انرژژییییییی
همه با هم
هرروز
بیشتر از دیروز تلاش می کنیم
موفیقت نزدیکههه..
جدیدا خیلی خوش اومدن همگی موفق باشین
فقط یه چیزی ؛
اگر خدا به دلت یه هدفی یه عشقی رو انداخته
حتما میدونسته که پتانسیلشو داری
حتما میدونسته که میتونی
پس به جای ناامیدی بچسب به اون هدفت
چون تو میتونی
چون سهم تو از زندگیه
پس ذهنتو جمع و جور کن
اطرافتو مرتب کن
یه برگه بگیر
برنامه ریزی کن
ازت خواهش میکنم خودتو توانایی هاتو قدرتتو دست کم نگیر..
شروع کن
بقیش با خدا
علیک هلووووووووووووووو خدمت همه رفقای پرانرژی خودم.خسته نباشین و شب قشنگتونم بخیر.
خیر مقدم عرض میکنم خدمت دوستان جدید(خلاصه که ینی قدم رو تخم چشم ما گذاشتین خوش اومدین و این حرفا دیگه)خب بریم برای گزارش کار امروز:
دینی۲٫۵
زیست۴٫۱۵
ادبیات۳
ریاضی۳٫۴۵
زمین۲
روتین و مرور۱
ساعت۱۶٫۵
تست۳۱۰
خب اینم ازین.حسابی این روزا مراقب خودتون باشین.این روزا باید جسم و مغز و روحتون همه در خدمت هدفتون باشه پس هیچ جوره این ۳موردو فراموش نکنین و حواستون بهشون باشه.همونطور که خیلی چیزا از نظر جسمی براتون مشکل ایجاد میکنه حرف منفی هم مثل اسید میفته به جون هدفاتون.رفیق کلی مراقب خودت باش دنیا از تو فقط یه دونه داره.جهان به تو و هدفای خارق العادت بیشتر از هرچیزی احتیاج داره.
شبتون به قشنگی درصد ۱۰۰کارنامه کنکورتون
علیک هلووووووووووووووو خدمت همه رفقای پرانرژی خودم.خسته نباشین و شب قشنگتونم بخیر.
خیر مقدم عرض میکنم خدمت دوستان جدید(خلاصه که ینی قدم رو تخم چشم ما گذاشتین خوش اومدین و ازاین حرفا دیگه)خب بریم برای گزارش کار امروز:
دینی۲٫۵
زیست۴٫۱۵
ادبیات۳
ریاضی۳٫۴۵
زمین۲
روتین و مرور۱
ساعت۱۶٫۵
تست۳۱۰
خب اینم ازین.حسابی این روزا مراقب خودتون باشین.این روزا باید جسم و مغز و روحتون همه در خدمت هدفتون باشه پس هیچ جوره این ۳موردو فراموش نکنین و حواستون بهشون باشه.همونطور که خیلی چیزا از نظر جسمی براتون مشکل ایجاد میکنه حرف منفی هم مثل اسید میفته به جون هدفاتون.رفیق کلی مراقب خودت باش دنیا از تو فقط یه دونه داره.جهان به تو و هدفای خارق العادت بیشتر از هرچیزی احتیاج داره.
شبتون به قشنگی درصد ۱۰۰کارنامه کنکورتون
این صبح قشنگ میتونه تو خوابگاه دانشگاه تهران شروع بشه اگه دووم بیاریم و تا آخرش بجنگیم باهم.
صبحتون بخیر رفقا
سلام
من رشتم انسانیه.
منم از امشب گزارش کار میدم.
دو سه روزه شروع کردم.
نمیدونم امیدی هست که رتبه بیارم یا نه ولی راهی جز تلاش ندارم.
کسی اینجا انسانی هست؟؟؟؟
سلام رفقا منم خیلی عالی و پر انرژی شروع کردم این اولین روزمه ۱۵ ساعت بیشتر خوندم باورم نمیشه بیایین باهم بترکونیم هر چقدر هم که کم کاری داشتیم الان جبران کنیم اصلا نا امید نشیم این یعنی به نتیجه بین راه اهمیت ندیهیم و تلاش کنیم اونم هر روز مشکل ما با زمانی هست که میتونیم اما مطالعه نمیکنیم من تصمیم گرفتم از فضای مجازی دور بشم و اینجا بمونم تا انگیزمو حفظ کنم نترسید خدا با ماست بیایین با هم تمام سختی ها را بشکونیم
سلام،منم اینجا گزارش بدم از این به بعد.
جدیدا واسه هرمسله کوچک و بزرگی چند ساعت دادم،اینه که الان دو روز بعد آزمون هنوز به مباحث آزمون نرسیدم.
اما میخوام جمع کنم این وضعو و بیشتر مایه میزارم،تاشب...
دیروز ۱۰۰تست
و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا
هلللللللووووووووووووو علیکم خدمت همه رفقای عزیز.صبح زیبای اسفندیتون بخیر باشه.خب گزارش دیروز:
دینی۲٫۵
زیست۴٫۱۵
ادبیات۳
ریاضی۳٫۴۵
زمین۲
روتین و مرور۱
ساعت۱۶٫۵
تست۳۳۵
هیچ کس و هیچ چیز ،دوباره میگم.هیییییییییییچچچچچ کس و هیییییییییچ چییییییییزییییییی نمیتونه مانع آدمی بشه که راهی جز رسیدن به هدفش نداره.پس...
بریم بترکونیم امروزو
رفقای جدید هم خیلی خوش اومدین دمتون خییییللللللیییییی گرم.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)