سلام به همگی خداقوت عزیزانم
ترنادو جان اگه اشکالی نداره منم ازین به بعد اینجا گزارش بدم
اگرچه خسته و آهسته اما... سعی میکنم متعهد باشم و بیام گزارش بدم
سلام به همگی خداقوت عزیزانم
ترنادو جان اگه اشکالی نداره منم ازین به بعد اینجا گزارش بدم
اگرچه خسته و آهسته اما... سعی میکنم متعهد باشم و بیام گزارش بدم
سلاااااااااااام خدمت شما دوست عزیز.
نه بابا فدات شم چه اشکالی داره.این تاپیک مال همه ماست.مال هر کسی که قراره بگه چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد من نه آنم که زبونی کشد از چرخ فلک.بیا که خیلی خیلی خوش اومدی به جمع کوچیک ما.
منتظر گزارش کارات هستیم رفیق که باهاش روحیه بگیریم و بهت روحیه بدیم تا کنکور و بترکونیم انشاالله.
برات آرزوی کلی موفقیت دارم.نزدیک اذان مشهده از همینجا دم اذان برای هممون دعا میکنم که به هدفامون برسیم.
یه زمانایی هس دلت همه چی میخواد گردش میخواد تفریح میخواد! و و و هرکاری میکنه تا تو از درسخوندن دست بکشی !!به خاطر همین میگن اگه تو بتونی دشمن درونتو شکست بدی اون بیرونیه هیچ اشتباهی نمیتونه بکنه!!!
خواب دیدم تو روز کنکورم و هیچی بلد نیستم آره صرفا یه خواب بود وقتی تو خواب آدم همچین عصبی میشه ببین تو واقعیت زبونم لال اتفاق بیفته آدم چی میشه؟؟؟؟؟
پس تموم تلاشتو بکن یه طوری دیووونه هدفت باش یه طوری عاشقش باش که هیچی تو دنیا نتونه تو رو متوقف کنه رفیق!
اون درونتو قدرتشو به کارببر اون درونتو به اوج برسون!! خودت باش خودت چون تو تو تویی هستی که قراره به خودت همه چیو بدی همه چیو!!
شاید بگی من تا الان هیچی نخوندم!!خب گذشته دیگ گذشته !پاشو پاشوو از سر موبایل لعنتی که جز هزینه و پولی که میدی و خرجش میکنی واسه نت ..هیچی نداره هیچییی!!
با خدا باش با خدا قدماتو بردار چون اون آرزویی که تو سرت داری رو خدا بهت داده اون آرزویی وقتی بهش فک میکنی تمام وجودت لبریز میشه ناخودآگاه اشک تو چشات جم میشه نگاه میکنی به اسم دانشگاه و میگی میرسم بهت صب کن دارم میام!!!
این بی نهایت باارزشه فقط ازت میخووام یه غول نسازی واسه خودت با اعتماد بنفس برو سراغ هدفت اون واسه توعه اون واسه تو آفریده شده!!
تمام تمامتو به کار ببر شب و روزتو واسش بذار!!بهت قول میدم قراره یه چیزاایی بهت بده یه چیزایی واست هدیه کنه که حتی شاید آرزشو نداشتی قراره از همهچیز زیبا باشه !!
گوش بده بهم ....تو و خدا با هم کافی هستید !!! تکرار کن منو خدا ...خوب ببین خدا منتظرته پاشو پاشو میگه بنده ام پاشو پاشو قراره همه چی درست شه ایمان داشته باش قراره اون روز هم برسه اون حرفایی که همه پشت سرت میززننو هم خداخودش مجازتشون میکنه قلب خوبی داشته باش انسان خوبی باش رقیب خوب دوست خوب...و ببین دنیا چطوری تو آغوشت میگیره رفیق پا شو و عمل کن به امید موفقیت همگی!
به یادگار بماند...
دانشگاه پزشکی کیش عزیزم دارم میام فقط صب کنمن باور دارم اگه هم همه مخالف من باشن بازم ایمان دارم..
ویرایش توسط whywouldnt : 06 اردیبهشت 1401 در ساعت 10:32
گاهی آدم تو جنگ با خودش
باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش
اونوقت
از دل اون ویرونه یه نوری،
یه امیدی،
یه جرقهای میزنه...
میرم که با همه قوای وجودم بجنگم آخرش یا من زنده میام بیرون یا...
گاهی آدم تو جنگ با خودش
باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش
اونوقت
از دل اون ویرونه یه نوری،
یه امیدی،
یه جرقهای میزنه...
میرم که با همه قوای وجودم بجنگم آخرش یا من زنده میام بیرون یا...
قلبتون از چی خوشحال میشه ؟ درس خوندن ؟ قبولی دانشگاه پزشکی ؟ نخوابیدن و درس خوندن ؟ همون را انجام بدین دوستانم
سلاممممممممم
من چند روز هس که صبا خیلی زود بیدار میشدم اما بعد چن روز دیدم ساعت 8 صب به شدت کارایی مغزم میاد پایین!!!
تصمیم گرفتم شب و بیدار بمونم یا اگه صب بیدار شدم کاری کنم خیلی خسته نشم تا 8 ...
در آخر هم یه چیز مهم از نظر خودم توجه شدم که خیلی به این ساعت خواب و بیداری گیرررررررر دادمم!!!
بالخره تصمیم گرفتم بر اساس شرایط همه چیو ردیف کنم.....(اینم مطمعن نیستم))))
موفق باشید تا نوشته های بعدی بدروردد وو و و نظرتونو درباره ساعت خواب و بیداری هم بگید ممنونمبه نظرتون بر اسااس شرایط پیش برم یا؟؟/؟؟
![]()
و یه سوال دیگه نمیدونم شما هم اینطوری هستید یانه؟؟ وقتی ساعت 3 میخواب صب راحتتر بیدار میشم ساعت 7 اینا ولی وقتی ساعت 11 شب بخوابم به زور تو ساعت 4 و نیم 5 بیدار میشمم چرا ب نظرتون؟؟
ویرایش توسط whywouldnt : 07 اردیبهشت 1401 در ساعت 13:26
سلام روز شما بخیر دوستان هنوزم ادامه میدیم مگه نه ؟ با وجود استرس درونی پیروزیمونو میگیریم مطمئنم همه با داریم زحمت میکشیم و بلاخره این زحماتا قراره نتیجشو نشون بدهبقیه دوستا هم نا امید نباشین هر چقدر عالی نبودین از الان عالی باشین قول بدین
سلام
ماشاالله اینقدر حال و هوای این تاپیک خوبه هی آدم وسوسه میشه دوباره بیاد گزارش بده.
۱۰ ساعت
۱۳۰تست
و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا
سلام به همه بچه های با پشتکار کنکوری.
من خواننده خاموش این تاپیک بودم و امروز ثبت نام کردم و خاستم بگم منم از این به بعد ساعت مطالعمو میژارم..چند روزیه که کمی شل شدم ولی از امروز حتما اینجا گزارش میدم..
با آرزوی موفقیت برای هممون
_خواننده خاموش دوساله_
سلام
۱۲ساعت
۸۰تست!!
تعداد تست رو فردا درستش میکنم انشالله.
و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا
برای آدمی که تو آینه اس یکاری کن
برای متفاوت بودنش
برای رویا هاش
برای هدف هاش
برای اشک هاش
برای فکر های قبل خوابش
برای ایده های نابش
برای بستن زخم هاش
برای تنها قدم زدن هاش
برای بستن دهن رقیباش
برای پیروزشدنش
برای زنده موندنش
بزار بهت امیدوار بمونه
برای آدمی که تو اینه اس یکاری کن
قبل از این که دیر بشه
شاید اخرین فرصت باشه ...
الان وقت خوبیه برای تصمیم های بزرگ و رقم زدن اتفاق های بزرگتر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)