سلام دوستای گلمم خیلی وقته نبودم
میخواستم نظرتونو راجب این که کتابخونه چه تاثیری تو کیفیت و کمیت مطالعه داره یا اصن چطوره کتابخونه مفید میشه آیا ؟ بدونم
ممنون میشم هر کی که رفته و خونده و خوب شده نظرشو بگه![]()
راستیتش میخوام برم کتابخونه اما تردید دارم چون از یه طرف از کرونا میترسم ولی از طرف دیگه نمیخوام ساعت مطالعم افت کنه نمیدونم چرا اون تمرکز لازمه رو ندارم تو خونمون البته بگما خونه ما ساکت ترین خونس و مامان بابا هم بی نهایت رعایت میکنن
ولی اصلا ربطی به این نداره کلا نمیتونم اونجوری که میخوام به همه چی برسم و در نهایت درصدام و البته روحیم افت میکنه به نظرتون کتابخونه میتونه مفید باشه و برگردم به حالت اول و بعد کم کنم رفتنمو؟؟؟
البته شهر ما کوچیکه یه کتابخونه عمومی داره و یه کتابخونه دیگه که کوچیکه و انگاری ظرفیت ندارعاگه برم میرم اون عمومیه
راستش آخرین بار سال چهارم ابتدایی رفته بودیم البته مدرسه برده بود از اون به بعد نرفتمم
انگاری ساعت 8 اینا هم بسته میشه .... خلاصه بی نهایت حرف زدمممممممممممممممممممم نظرتونوو بگیددددددددددددددددد لطفااا با تشکرررررررررررررررررر
خود را به زندگی سپرده ام.
فقط شروع به تلاش کرده ام.
همین.
راجب کتابخونه خوندن هم
سمت ما یه روز واسه دختراش یه روز پسرا پس عملا هر روز نیست
من میرم اوکیه چون پشت خونمون هم هست راهش طولانی نیست
اما خوب چون یه سری مسئولیت ها دارم دیگه نهایت تا ۳ ظهر باید برگردم خونه
خیلی خوبه واسه موتور روشن کردن من اونجا شروع کنم خوندن دیگه بعد از ظهر هم بیام خونه میخونم
فقط چند تا چیز
سرت تو لاک خودت باشه نهایت با یه نفر دوست باش که با هم رفع اشکال کنید بیشتر از اون نه این نباشه هم بهتره
سعی کن کل تایمی که تو کتابخونه ای بکوب بخونی موتورت که روشن بشه تا شب میخونی
پ.ن:ولی اگه فک میکنی بری اونجا درگیر حاشیه میشی یا حواست پرت میشه نری بهتره حالا باز تصمیم با خودته
من خودم به شخصه فقط به خاطر شلوغی خونه میرم الانم که تو عید گفتن تعطیله نمیدونم چ خاکی بریزم تو سرم...
امیدوارم کمکت کرده باشه.چیزی خواستی بگو
همین.
سلامم ممنون ازتت
راستی به مامانم گفتم میگه
کسی که درسخون باشه تو همه جا میخونهدر نتیجه میگه خونه هم ساکته
عیدم تعطیله کلا نمیتونم برم اگه هم بخوام
راه حلی برا افزایش کیفیت مطالعه دونستین و و درباره روش جمعبندی زیستت ممنون میشم بگیددد![]()
بچه هااا
دو ماه بعد نهایییییی هست و اینکه بهداشت و هویت هم ترم اول نصفشو خوندم نصفش موندههههههه درباره اینم اگه بگید چی کارش کنم از الان تقسیم بندی کنم بخونم یا چی کنمم؟
ممنون میشم بگیدددددد![]()
همین.
همین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)