سلاااااااااااااااااااااام مممممم.حال دلتون چطوره؟
خب از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است.
گزارش کار امروز
شیمی۳٫۴۵
دینی۲٫۱۵
زیست۱٫۵
زمین۱٫۴۵
فیزیک۴٫۱۵
زبان۲٫۴۵
ساعت مطالعه۱۶٫۱۵
تست۳۱۰
سلاااااااااااااااااااااام مممممم.حال دلتون چطوره؟
خب از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است.
گزارش کار امروز
شیمی۳٫۴۵
دینی۲٫۱۵
زیست۱٫۵
زمین۱٫۴۵
فیزیک۴٫۱۵
زبان۲٫۴۵
ساعت مطالعه۱۶٫۱۵
تست۳۱۰
فقط برنامه نریز
فقط تقویمت رو علامت نزن
فقط حرف نزن
فقط فکر نکن
فقط خیالبافی نکن
نه
هیچکدوم
هیچ کدوووم از اینا مهم نیست
تنها چیزی که مهمه اینه که....
واقعا پاشی و انجامش بدی
برخیز
بلند شو
و شروع کن
نیرومند باش
قدرتمند باش
جسور باش
بهجای این که اجازهبدی به کارهات،به وظایف،به سلامتیت به پشتکارت که ضعیف بشن...
به جای این که همینطوری این چیزارو ول کنی...
از قدرت ارادت استفاده کن
ضعیف نباش
وارد بازی شو
و تمام بهانههای الکیت رو کنار بزار
و برو دنبالش
سلام دوست عزیز سلامت باشید
اره اما کرنومتر نخریدم باهمون کرنومتر گوشی میدم مامانم برام زمان بگیره چون گوشی اگه دستم باشه
والا ساعت خواب و بیداریم خیلی متغیره ولی من ذاتا کم خوابم و این هدف و آرزوی لعنتی هم که خواب واسه ما نمیزاره تا میایم بخوابیم میاد تو سرم دلبری میکنه منم پا میشم باز.میدونم که الان حال دل هممون اینطوریه.پس باید به این هدفای قشنگمون برسیم که بعد کنکور دیگه گند خوابو دربیاریم.
برای بالا رفتن ساعت مطالعه سعی کنین از ساعت مطالعه کم شروع کنین هرسه روز یک ربع بهش اضافه کنین.من خودم این کارو کردم
این راه ..راه سختیه! درسته اما وقتی به 5 سال بعد نگاه می کنم ..میبینم ارزش همه چیو داره ارزش همه چیو ارزش خستگی شدیدی که داری رو شونه هات حس میکنی!
پا شو و بجنگ مطمعن باش حتی قراره از اون هدفتم قشنگ تر تر شه!
از این ثانیه بعدی که اینا رو دارم مینوسم بکوبب تا توان دارم تلاشمو می کنم ! همه چیو همه چیو قربانی هدفمم می کنم چون میدونم هدفم قراره همه چیو بهم پس بده بی نهایت برابر از اون چیزی ک فک میکنم!
من به خدا ایمان دارم ایمان دارم وقتی من و اون باشیم همه چی حل میشه ! نمیخوام تو گیر و بند فلان عدد تست فلان کتاب باشم! هر ثانیه رو به اندازه 120 درصد از وجودمو پای مطالبی که میخونم میذارم! میدونم وقتی چیزیو تیکه پارش کنم بدست میارمش نه وقتی ک بخوام ! باید تا ته تهش رفت! لازم باشه هر کاری می کنم ..
تفریحاتم ارزش اینو ندارن که سال بعد نشم اون چیزی ک میخوام نه ندارن! تو هم پاشو و شروع کن از فضای مجازی از دوستای سمی از همه چی دست بکش دیگه کم مونده نفس های آخره ! یادت باشه که تو کی هستی! ذهن جدید من جدید
هدف:رتبه دو رقمی منطقه 3 سال 1401 تجربی و ....(بی شمارتا هدف و آرزو و رویا ..))
سلاااااااااااااااااااااام مممممم خدمت همه کنکوریای گل ۱۴۰۱
خب خب بریم ببینیم که امروز چه کردیم و خلاصه چه گلی به سر کنکور جان گرفتیم
ریاضی۳٫۴۵
عربی۲٫۵
زبان۲٫۵
زیست۴
ادبیات۳٫۱۵
ساعت مطالعه:۱۶
تست:۲۸۷
شبتون به قشنگی رویاهاتون
یه چیزی رو بگم و برم
متاسفانه متاسفانه نمیدونم این چه مرضیه که افتاده تو جون همه ما.چرا اینقدر ناامید و دپیم؟هان؟این چه وضعیه اخه؟اونم توی این سن.
بابا ماها یکم سنمون بره بالاتر قراره چی بشیم؟
صبح تا شب توی کل فضای مجازی و واقعی هر کوفت و زهرمار دیگه ای فقط نشستیم داریم میگیم دیره دیره دیره.دیره؟تازه یادت افتاده که دیره؟
خسته نباشین قربان من باب این کشف بزرگ.میخواین نوبل بیاریم خدمتتون؟تورو خدا مارو بازم در جریان کشفیات جذابتون قرار بدین.
خوو آخه خواهرمن برادر من این راهیه که خودت انتخاب کردی.خودت خواستی.والا بخدا نظام پزشکی واسه هیچ کدوممون نامه فدایت شوم نفرستاده.بخدا دانشگاه تهران و شهید بهشتی و امیرکبیر و صنعتی شریف هنوز از دوری هیچ کدوممون دق مرگ نشدن.خودمون خواستیم.خود خود خودمون.واقعا فکر کردی الان که میگی اکی پرونده ۱۴۰۱رو میبندیم میریم پر قدرت برای ۱۴۰۲.سازمان سنجش سکته میکنه؟ستاد بحران تشکیل میده تا یجوری خلا وجود تورو جبران کنه؟بابا میگه تو نبودی یکی دیگه.صغری نبود کبری.اصغر نبود اکبر.به همین راحتی تو نه یکی دیگه.زیادع زیاااااااااااد.
اما بنظرت دنیا میتونه بگه ایلان ماسک نه یکی دیگه؟میتونه بگه زاکربرگ نه یکی دیگه؟میتونه بگه پروفسور سمیعی نه یکی دیگه؟نچ.نمیتونه.میدونی چرا؟چون همون ایلان ماسک وقتی که شرکتش داشته ورشکست میشده به مدت ۶ماه روزی ۲۲ساعت کار میکرده.هررووووز.میفهمی؟
چون همون پروفسور سمیعی اجازه نمیده جلوش حتی از خستگی حرف بزنی.چون همون مارک زاکربرگ گفته بزرگترین ریسک ،ریسک نکرده.
گرفتی مطلبو؟
میخوام بهت بگم هیشکی نمیاد التماست کنه گوشیو بزار کنار.هیشکی نمیاد مجبورت کنه درس بخونی.هیشکی نمیاد بهت انگیزه بده.تو فقط خودتو داری .فقط خودتو.پس پاشو برو جلو آینه گوش خودتو بپیچون یکی محکم بخوابون دم گوشت تکلیف خودتو با خودت روشن کن.به خودت حالی کن راه دیگه ای جز آوردن این رتبه دو رقمی تو کنکور ۱۴۰۱نداری.حالیش کن رفیق.حالیش کن.بهش بفهمون فقط یه دشمن و یه رقیب تو زندگیش داره.اونم کسی نیست جز کنکور.بهش بفهمون بیخیال اون پونصد هزار نفر بشه و اونی رو بچسبه که باید.بهش یاد بده باید اونقدر قوی بشه که روز کنکور فقط مشت نخوره و نبازه.
ایناها نصیحت نبود حرفای دلم بود.بخوام تو یه جمله خلاصه کنم حرفامو باید بگم خانم xاقای y.رویاتو دارن ازت میگیرن.واسه هیچ کسم فرقی نمیکنه که تو امسال بری دانشگاه یا صدسال دیگه.اما فقط اگه میخوای تسلیم شی این یادت باشه در آینده که حداقل زمانی که باید،برای خودت هیچ غلطی نکردی.حالا برو ببین میتونی واسه بقیه کاری انجام بدی یا نه.من که فکر نمیکنم بتونی.چون پزشکی که،مهندسی که،وکیلی که،معلمی که اینقدر نامیده بهتره که آدم تو مشکلات غرق بشه ولی دست کمک سمت همچین آدمی دراز نکنه
من اینو فهمیدم انگیزه با حرفو جملات انگیزشی و فیلمو اینا به دست نمیاد نه که نیاد میاد اما ماندگار نیست انگیزه واقعی رو وقتی میگیری که تلاش کنی هرچی بیشتر تلاش کنی انگیزت بیشتر میشه و باورت به خودت زیاد میشه و همین بهت شدیدا اعتماد به نفس میده ولی حالا بیا شب تا صبح کلیپو ویس انگیزشی ببینو گوش بده شاید بهت این حسو بده که آره من میتونم ولی موقع عمل کردن میبینی اون حس خفنی که نیازش داری رو نداری پس بیاید هرروز تلاشمون رو بیشتر کنیم تا بتونیم کنکورو از سر راه رویاهامون برداریم
حالا جدا از بحث انگیزه و اینا این درسا به این شیرینی و جالبی رو چرا نباید بخونیم؟ خدایی اگه درسی رو یاد بگیری و بفهمی ازش لذت هم میبری مشکل اصلی ماها افکارمونه وگرنه خود درس خوندن کار مشکلی نیست بزرگترین مانع ما افکار منفیه که میگه نمیشه دیره سخته و این چرندیات ولی ما کورو کر و لال میشیمو اهمیتی به این فکرای پوچ نمیدیم![]()
ویرایش توسط Para3too : 17 بهمن 1400 در ساعت 13:03
سلام تاپیک سالم و سازنده ایه.
من قبلا توی تاپیک ساعت مطالعه گزارش میزدم
اما انقدر درگیر درس شدم که دوسه روز یبار گذرم ب انجمن میفته
و دگ احتیاجی نمیبینم که گزارش بدم .
منم بیستو سه چهار روزی میشه استارت زدم اوایل با ساعت چار پنج ساعت گاهی صفر گاهی بیشتر
اما ادامه دادم و الان خدارو شکر از روند خودم راضیم
بزرگترین رقیبم خودمم و گذشته ی کم کاری که بجا گذاشتم
اروم آروم فهمیدم میشه کمتر خوابید میشه ساعت مطالعه
دو رقمی و با کیفیت داشت ،میشه پیشرفت کرد
گذشته رو باید رها کرد اون خودش جفت پا رفته تو سینه اینده
پس حالو دریاب و سماجت بخرج بده اضافی ها رو کنار بزار
شک و تردید ها و پدر مادرشون رو بشناس! دورشون با اکسید آهن خط بکش (.fe2o3)صبر داشته باش و حتی توی بد ترین شرایط روحی
کارو رها نکن بزودی میفهمی با خیل عظیمی از کسایی که از تابستون شروع کردن
یا اونی که از مهر و...زودتر از تو شروع کرده اختلاف چندانی نداری
شدنیه؟ آره واقعا میشه حتی از همین حالا همین لحظه بخواه و بکوش
وسلام
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
تا حالا شنیدی بگن بیچاره فلانی انقدررر درس خوند مُرد؟؟
هیچکی بخاطر درس خوندن نمُرده
انقدر بخون ک
انقدرررر بخونیم ک
بالخره بشه بالخره رسید ...
پشت تموم سختیا
بیدار موندنا
تلاش کردنا
تحقیرا و حرف شنیدنا
یه موفقیت عالیه![]()
احسنت به اونایی ک تا این لحظه پای تعهداشون موندن ..موفقیت و زندگی همین لحظاتن ک خیلی زود میگذرن دریابیدشون ک چشم روهم بزاری تموم شدن
هلوووووووووووو گایز.حالتون چطورست؟
و میریم که داشته باشیم یه گزارش توووووووووووووووپپپپپپپپپ از دانشجوی پزشکی سال بعد دانشگاه قشنگ تهرااااااان
دینی2.5
زیست4
عربی3.15
فیزیک3.5
ادبیات3.5
ساعت16.45
تست295
▪︎من برایِ حالِ خوبم می جنگم..
اوضاع هرچقدر که می خواهد بد باشد.
من شکست را نمی پذیرم!
به جایِ نشستن و افسوس خوردن؛
می ایستم و شرایط را تغییر می دهم.
می جنگم، زخمی می شوم ، زمین می خورم ، اما شکست ، هرگز !
من عمیقا باور دارم که شایسته ی آرامشم
و برایِ داشتنش با تمامِ توانم تلاش می کنم .
من آفریده نشده ام که تسلیم باشم که مغلوب باشم که ضعیف باشم.
من آمده ام که جهان را ، تسلیمِ آرزوهایم کنم
من خواسته ام. پس می شود ▪︎
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)