X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 30 نخستنخست ... 312131423 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 446
    1. Top | #181
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.brave نمایش پست ها
      این تاپیک حس تاپیک هر کی از الان شروع کرده بیاد تو رو میده
      ترنادو هم حرفاش مث افشین مقتداس

هعی خدا از ترس و نتونستن دارم خفه میشم
      فقط یک چیز میتونه رسیدن به یک رویا رو ناممکن کنه :
      ترس از شکست..

ترس دشمن رویاته؛
      پس نذار ترست آیندت رو معلوم کنه
      برو رفیق برو تو دل ترست.میبینی که در برابر تو هیچی نیست هیچی.
      همیشه گفتن شجاع اونی نیست که نترسه.شجاع اونیه که از ترس بلرزه اما انجامش بده.پاشو که امشب منتظر یه گزارش کار رویایی از توام

2. Top | #182
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ترنادو نمایش پست ها
      فقط یک چیز میتونه رسیدن به یک رویا رو ناممکن کنه :
      ترس از شکست..

ترس دشمن رویاته؛
      پس نذار ترست آیندت رو معلوم کنه
      برو رفیق برو تو دل ترست.میبینی که در برابر تو هیچی نیست هیچی.
      همیشه گفتن شجاع اونی نیست که نترسه.شجاع اونیه که از ترس بلرزه اما انجامش بده.پاشو که امشب منتظر یه گزارش کار رویایی از توام
      چشم
      خود را به زندگی سپرده ام.
      فقط شروع به تلاش کرده ام.
      همین.

3. Top | #183
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      خدا قوت.
      ۲تا سوال داشتم.
      اگه بخام ادبیاتمو بالای ۵۰ بزنم،چجور بخونمش؟؟؟ از چه منابعی استفاده کنم؟؟؟؟
      یکی دیگه اینکه برای عربی لغات و درک مطلب درسارو بخونم یا فقط قواعد؟؟؟؟هدفم درصد بالای ۷۰ ه.
      ممنون❤️

4. Top | #184
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      امروز ۲۴ اسفند....چن روزه شروع کردم به درس خوندن برای کنکور.
      به خودم قول میدم به هدفم برسم.
      هدف اولم اتمام دروس تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۱.
      و گزارش کار روزانمم همینجا ثبت میکنم(البته شاید بعضی وقتا نتونم بیام سایت)ولی دسترسی داشته باشم هرشب میام.
      عزت زیاد همگی❤️

5. Top | #185
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان. سوال داشتم در رابطه با اینکه آیا ثبت نام بعد از عید باز میشه؟
      تو سالهای قبل تا حالا این اتفاق افتاده که بعد از عید هم ثبت نام انجام بشه؟

6. Top | #186
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shil_ نمایش پست ها
      خوش خبر باشی
      شرمنده شدمآخه نشد،یه مقدار تنبلی،اما در کل بیشتر از اونی بود که قابل رسوندن باشه!!
      .....
      امروزم احتمالا ۱۱ساعت بشه.هععی.
      و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا

7. Top | #187
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آقا سلام .سلاااااااااااااااااااااا اااااااام.چطورین؟چارشنبه سوری هم که تموم شد بسلامتی.امیدوارم حسابی با تستاتون تو زندگی کنکور جان دلبندمون آتیش درست کرده باشین.خب بریم سراغ گزارش کار:
      گزارش کار :
      زیست ۳٫۴۵
      دینی۲٫۴۵
      شیمی ۴
      عربی۳٫۱۵
      زمین۲
      روتین زبان و عربی ۱٫۱۵
      ساعت۱۶٫۴۵
      تست۲۸۷
      رفیق یه چی بگم بت...روياهاي بزرگت ، تو مغزهاي كوچيكشون ، اصلا جا نميشه! نه اينكه نخواسته باشنا ، نه!
      اصلا جا نميشه!
      وقتي يه ميوه گنده رو ميخواي بذاري تو يخچال ، اگه اون يخچاله كوچيك باشه ، خب درش بسته نميشه! هر چيم زور بزني درش بسته نميشه! چرا؟ چون اون بخچاله گنجايش اون ميوه بزرگو نداره!
      حالا خيلي از آدماي اطرافت هستن كه ذهنشون قد يه بخچال كوچيكه!
      اصلا گنجايش اينكه حتي روياهاتو تصور كنن رو نداره؛ چه برسه بخوان الهام بخش مسيرت باشن!دست خودشونم نيستا ، ذهنشون اصلا گنجايش روياهاتو نداره!
      خلاصه كه زياد حرفاشونو جدي نگير
      و نذار حرفاشون بشه مانع راهت!...
      من كه ميگم اصلا روياهاتو باهاشون در ميون نذار...
      راه خودتو برو رفیق.راه خودتو برو...

8. Top | #188
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط تیلور نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      خدا قوت.
      ۲تا سوال داشتم.
      اگه بخام ادبیاتمو بالای ۵۰ بزنم،چجور بخونمش؟؟؟ از چه منابعی استفاده کنم؟؟؟؟
      یکی دیگه اینکه برای عربی لغات و درک مطلب درسارو بخونم یا فقط قواعد؟؟؟؟هدفم درصد بالای ۷۰ ه.
      ممنون������❤️
      سلاااااااااااااااام و درود بر شما دوست گرامی.
      ببینین برای ادبیات بنظرم قرابت و لغت و املا بخونی خیلی راحت درصد بالا میاری .برای لغت و املا نیاز به تست زیاد نیست فقط باید زیاد بخونیشون.البته مقداری هم تست بزن تا دستت بیاد چجوری میشه سریع تر تستشو زد.برای قرابت هم بنظرم نشردریافت می‌تونه ذهنتو عالی طبقه بندی کنه.بعدش هم کتاب هفت خان قرابت که تستای به نسبت خوبی داره.اما خب الان خیلی راحت میشه کل ادبیاتو بست.اونم خیلی عالی.برای ارایه بنظرم همه ارایه هارو یاد بگیر و برای هرکدوم چندتا تست بزن بعد بشین برای ارایه های مهم یعنی ایهام و ایهام تناسب.مجاز.جناس تام.تشبیه استعاره.اضافه استعاری و تشبیهی.هرچی تست اومد دم دستت بزن تا توشون راه بیفتی.برای دستور هم من خودم عطارد رو گرفتم حدودا ششصد و خورده ای تست داشت که خیلی خوب بود و یجورایی دیگه چالشی تو زبان فارسی ندارم و همه رو از بین برد.
      اما برای عربی.عربی بر خلاف ظاهر کتاب درسی.درس بشدت ترکیبی ای هستش.حدود ۴۰درصد عربی ترجمست که متاسفانه باید بگم هیچ ربطی به ترجمه کلمات اون عبارت نداره بلکه بیشتر به قواعد مربوطه.قواعد فعل که در زمان های مختلف و باب های مختلف معنیش متفاوته.معرفه و نکره.معلوم و مجهول.مفرد و جمع.درست ترجمه کردن ترکیبات.پس تا قواعد نباشه ترجمه ای هم در کار نیست.لغت بیشتر برای متن عربی بکار میاد که بنظرم برای متن کتاب چله نشینی با متن عربی کتاب خوبیه و برای عربی هم الکی وقتت رو روی کتاب کار نزار.از توی کانالای تلگرامی بانک تست پیدا کن.بیشتر جواب میده تا کتاب تست که نود درصد تستاش الکیه.توی بانک تست هر تست نکته دار و تا حدی سخته و خیلی بهتر نکات توی ذهنت میمونه.
      موفق باشی

9. Top | #189
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh873 نمایش پست ها
      شرمنده شدمآخه نشد،یه مقدار تنبلی،اما در کل بیشتر از اونی بود که قابل رسوندن باشه!!
      .....
      امروزم احتمالا ۱۱ساعت بشه.هععی.
      عب نداره کم کم میای بالا اصلا ناامید نشوو الان وقتش نیست. فقط ادامه بده

10. Top | #190
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      #اتمام_چالش_روز_بیست وسوم

11. Top | #191
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلاااااااااااااااام و درود بر شما دوست گرامی.
      ببینین برای ادبیات بنظرم قرابت و لغت و املا بخونی خیلی راحت درصد بالا میاری .برای لغت و املا نیاز به تست زیاد نیست فقط باید زیاد بخونیشون.البته مقداری هم تست بزن تا دستت بیاد چجوری میشه سریع تر تستشو زد.برای قرابت هم بنظرم نشردریافت می‌تونه ذهنتو عالی طبقه بندی کنه.بعدش هم کتاب هفت خان قرابت که تستای به نسبت خوبی داره.اما خب الان خیلی راحت میشه کل ادبیاتو بست.اونم خیلی عالی.برای ارایه بنظرم همه ارایه هارو یاد بگیر و برای هرکدوم چندتا تست بزن بعد بشین برای ارایه های مهم یعنی ایهام و ایهام تناسب.مجاز.جناس تام.تشبیه استعاره.اضافه استعاری و تشبیهی.هرچی تست اومد دم دستت بزن تا توشون راه بیفتی.برای دستور هم من خودم عطارد رو گرفتم حدودا ششصد و خورده ای تست داشت که خیلی خوب بود و یجورایی دیگه چالشی تو زبان فارسی ندارم و همه رو از بین برد.
      اما برای عربی.عربی بر خلاف ظاهر کتاب درسی.درس بشدت ترکیبی ای هستش.حدود ۴۰درصد عربی ترجمست که متاسفانه باید بگم هیچ ربطی به ترجمه کلمات اون عبارت نداره بلکه بیشتر به قواعد مربوطه.قواعد فعل که در زمان های مختلف و باب های مختلف معنیش متفاوته.معرفه و نکره.معلوم و مجهول.مفرد و جمع.درست ترجمه کردن ترکیبات.پس تا قواعد نباشه ترجمه ای هم در کار نیست.لغت بیشتر برای متن عربی بکار میاد که بنظرم برای متن کتاب چله نشینی با متن عربی کتاب خوبیه و برای عربی هم الکی وقتت رو روی کتاب کار نزار.از توی کانالای تلگرامی بانک تست پیدا کن.بیشتر جواب میده تا کتاب تست که نود درصد تستاش الکیه.توی بانک تست هر تست نکته دار و تا حدی سخته و خیلی بهتر نکات توی ذهنت میمونه.
      موفق باشی
      ممنون از پاسخگوییتون.
      من فعلا کتابایی که گفتی رو متاسفانه در دسترس ندارم.
      برای عربی گاج طلایی دارم فقط، میخام درس به درس بخونم ،خاستم ببینم ایا لغات و درک مطلب هر درسو بخونم یا فقط قواعدو بخونم.
      برای ادبیاتم فقط گاج مینی برای هر مبحث دارم و لقمه ی زبان فارسی...
      ایا زبان فارسی رو بخونم؟؟؟؟
      چون وقت کمه میپرسم. منم تازه چن روزه شروع کردم.
      و اینکه بنظرتون خوندن زبان انگلیسی تو این بازه تا کنکور،بازدهی داره؟؟ و برای کسی که زبانش متوسط به پایینه میتونه تو این مدت به درصد۳۰ برسه؟؟ یا حذفش کنم کلا.(راستی من رشتم انسانیه،البته دیپلمم تجربیه)
      و راجع به ساعت مطالعتونم بگید که با خابالودگی و خستگیه ذهن چیکار میکنید؟؟؟ شبانه روز چند ساعت میخوابید؟؟؟

12. Top | #192
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط تیلور نمایش پست ها
      ممنون از پاسخگوییتون.
      من فعلا کتابایی که گفتی رو متاسفانه در دسترس ندارم.
      برای عربی گاج طلایی دارم فقط، میخام درس به درس بخونم ،خاستم ببینم ایا لغات و درک مطلب هر درسو بخونم یا فقط قواعدو بخونم.
      برای ادبیاتم فقط گاج مینی برای هر مبحث دارم و لقمه ی زبان فارسی...
      ایا زبان فارسی رو بخونم؟؟؟؟
      چون وقت کمه میپرسم. منم تازه چن روزه شروع کردم.
      و اینکه بنظرتون خوندن زبان انگلیسی تو این بازه تا کنکور،بازدهی داره؟؟ و برای کسی که زبانش متوسط به پایینه میتونه تو این مدت به درصد۳۰ برسه؟؟ یا حذفش کنم کلا.(راستی من رشتم انسانیه،البته دیپلمم تجربیه)
      و راجع به ساعت مطالعتونم بگید که با خابالودگی و خستگیه ذهن چیکار میکنید؟؟؟ شبانه روز چند ساعت میخوابید؟؟؟
      سلام مجدد.
      برای عربی خب گفتم که بشدت ترکیبیه یعنی حدود 40درصد عربی که ترجمست همش در گرو قواعده و شما حتی اگه لغت هم یاد نداشته باشین مهم نیست.فقط باید بدونین در ترجمه باید به چه چیزایی گیر بدین و قواعد ترجمه فعل و...رو بدونین.پس قواعد رو اصلا حذف نکنین که هم ترجمه رو از دست میدین و هم سوالات خود قواعد رو.
      برای زبان فارسی هم باید بگم زبان فارسی حدود 5سوال ادبیات رو تشکیل میده که واقعا اگه خوب قواعدشو بلد باشی حتما میتونی هر پنج تارو درست جواب بدی و مثل قرابت نیست که تا حدی شانسی باشه.
      برای زبان هم که اصلا حذف نکن چون بشدت می‌تونه تو رتبه ای که میاری تأثیرگذار باشه بچه های انسانی زبان و ریاضی ضعیفی دارن اکثرشون درست عین ما تجربیا پس ازین ضعف استفاده کن که بشه نقطه قوتت سر جلسه.لغت توی آزمون زبان حرف اولو میزنه یادت نره.
      و برای خواب هم سعی کن که نیای یهو 6-7 ساعت بخوابی.خوابتو توی بازه های نیم ساعته بین روز پخش کن و دوساعتی رو هم بزار برای شب دقت کن که از نیم ساعت خوابای بین روزت بیشتر نشه چون بعدازاون مغز وارد خواب عمیق میشه و اگه زود پاشی خیلی خسته و کسلی.انگاراصلا نخوابیدی.و هم اینکه ساعت استراحتت فقط بخواب گوشی و فیلم و اینا تعطیل تا مغزت و چشمات استراحت کنن و انرژی بگیرن.

13. Top | #193
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مجدد.
      برای عربی خب گفتم که بشدت ترکیبیه یعنی حدود 40درصد عربی که ترجمست همش در گرو قواعده و شما حتی اگه لغت هم یاد نداشته باشین مهم نیست.فقط باید بدونین در ترجمه باید به چه چیزایی گیر بدین و قواعد ترجمه فعل و...رو بدونین.پس قواعد رو اصلا حذف نکنین که هم ترجمه رو از دست میدین و هم سوالات خود قواعد رو.
      برای زبان فارسی هم باید بگم زبان فارسی حدود 5سوال ادبیات رو تشکیل میده که واقعا اگه خوب قواعدشو بلد باشی حتما میتونی هر پنج تارو درست جواب بدی و مثل قرابت نیست که تا حدی شانسی باشه.
      برای زبان هم که اصلا حذف نکن چون بشدت می‌تونه تو رتبه ای که میاری تأثیرگذار باشه بچه های انسانی زبان و ریاضی ضعیفی دارن اکثرشون درست عین ما تجربیا پس ازین ضعف استفاده کن که بشه نقطه قوتت سر جلسه.لغت توی آزمون زبان حرف اولو میزنه یادت نره.
      و برای خواب هم سعی کن که نیای یهو 6-7 ساعت بخوابی.خوابتو توی بازه های نیم ساعته بین روز پخش کن و دوساعتی رو هم بزار برای شب دقت کن که از نیم ساعت خوابای بین روزت بیشتر نشه چون بعدازاون مغز وارد خواب عمیق میشه و اگه زود پاشی خیلی خسته و کسلی.انگاراصلا نخوابیدی.و هم اینکه ساعت استراحتت فقط بخواب گوشی و فیلم و اینا تعطیل تا مغزت و چشمات استراحت کنن و انرژی بگیرن.

ممنون.
      شما خودت لغت عربیو میخونی یا فقط قواعد و ترجمه؟؟؟

14. Top | #194
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مجدد.

من همش میتزسم زبانو منفی بزنم..برا همین سمتش نرفتم

15. Top | #195
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مجدد.

۲ساعتی که شب میخابید از ساعت چند تا چنده؟؟
      این ساعت خاب و بیداریتون رو درس خوندن تاثیر نداره؟؟
      چون ادم کسل و خسته میشه

صفحه 13 از 30 نخستنخست ... 312131423 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)