خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز خسته نباشید در رابطه با آزمون های ماز که بنده شرکت میکردم از لحاظ جامعه آماری با حدود 20-30 هزار نفر (خصوصا در آزمون های جامعش) دومین جامعه آماری برتر آزمون ها رو داره و از لحاظ تقلب هم تقریبا غیر ممکنه چون سوالا دونه دونه میاد و امکان دانلود pdf نیست و شاید بشه همزمان تقلب کرد که خیلی بعیده از لحاظ کیفیت سوال هم من از سوالای ادبیات و زبان و توی اختصاصی ها هم سوالای دروس زیست و به خصوص شیمیش رو دوست داشتم ولی سوالای فیزیک قلمچی از همه آزمونا بهتر بود توی درس زیست گاها توی آزمون های مبحثیش به نکته های خیلی دور گیر میده که از این لحاظ سوالای آزمون کانون و زیستاز بهترن اما بهتره سوالای زیست قلمچی و ماز و زیستاز رو دقیق بررسی کنی و اگه آزمونی هم شرکت نکردی آموزشی بررسی کنی امیدوارم این تاپیک کمکت کرده باشه موفق باشی

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aria01876 نمایش پست ها
      ممنون
      قصد دارم از مهر قلم‌چی شرکت کنم چون برنامه آزمون تابستونش واقعا غیر منطقیه
      در کنار قلم چی میخوایتم ماز هم شرکت کنم چون شنیده بودم سوالات خیلی خوب و نکته داری داره مخصوصا زیست و شیمیش
      ولی فکر کنم همون دانلود و پرینت کنم و خودم بعد از قلمچی بزنم کافیه
      اره نیاز نیست ثبت نام بکنی ، کانال ها نهایت تا چند روز میزارن دفترچه رو
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      آقا ببخشید اینجا میپرسم ولی برا مهر قیمت ثبت نام آزمون قلم چی چنده ؟

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ؟؟؟

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan.soltani نمایش پست ها
      شهر به شهر فرق داره ولی فکرکنم حدود 3 تومن شده باشه. باید از دفتر کانون شهرتون بپرسید

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan.soltani نمایش پست ها
      طبق خود سایت بین بازه 2 تا 2500 تومن هست
      هر چند که نمایندگی ها گاها ارقام عجیب غریبی طلب میکنن و نمیدونم فلسفش چیه

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      در مورد کیفیت ازمون ها که دوستان کامل توضیح دادن و فک نکنم چیزی باقی مونده باشه...اگه کسی قصد ثبت نام داره من با ارتباطی که با موسسه داشتم یه کد تخفیف 20درصد برای تمام محصولات (علاوه بر تخفیف های سایت)ازشون گرفتم..اگه خودتون قصد ثبت نام دارین یا کسی رو میشناسین که میخواد ثبت نام کنه توی تلگرام به ایدی من پیام بدین تا هماهنگ کنم براتون.. @biomaze20

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aria01876 نمایش پست ها
      ممنون از راهنماییتون
      درمورد آزمون دیگه هم از مهر میخوام قلم‌چی شرکت کنم
      برای همین کیفیت کارنامه و جامعه‌آماریش برام مهم بود
      کدوم تاپیک بغلی؟
      ماز کارنامه های امسالش رو تغییر داده و فیلد های کارنامش چند برابر قلمچی شده و تقریبا چیزی نیست که پوشش نده . یه نکته هم که 99.9 درصد کنکوری ها بهش توجه نمیکنن بهت میگم که توی طول سال خصوصا از عید به بعد بسیار مهمه و باید حتما توجه کنی. من خودم سال پیش اگه آزمون ها حضوری بود قطعا قلمچی مینوشتم ، اما اتفاق خطرناکی که توی قلمچی سال پیش بیش از سالهای قبلش افتاد و امسال شاید حتی بیشتر هم بشه این بود که چندین کانال با ممبر چند ده هزار نفر و بعضی بالای 100 هزار کلید قلمچی رو میذارن و این موجب میشه کارنامه و رتبه قلمچی فیک بشه یعنی خیلی ها میگن جامعه آماری اما نمیدونن وقتی غیر حضوری بشه کلا این جامعه اماری فیکه و ارزشی نداره . ماز امسال احتمالا حدود 35 40 هزار تا جامعه داره یعنی حدود 10 15 هزار کمتر از قلمچی ولی رتبه ای که میده چون سوالاش اصلا پخش نمیشه و زمانش مث قلمچی تا ساعت 13 ( یعنی حدود یکساعت بیشتر) نیست و دقیقا به اندازه سوالاس، معتبره و شباهت خوبی به کنکور داره . قابلیت پرینت گرفتن هم داره مث قلمچی. بدی جامعه آماری و رتبه قلمچی فقط فیک بودنش نیست ، برای اینکه حرفم رو متوجه بشی برو سایت کانون یه نگاه به رتبه های برتر امسال قلمچی بنداز و رتبه کنکورشون رو با رتبه های قلمچی خصوصا آزمون های جامعش مقایسه کن. فقط یه مثال میگم و بقیش رو به عهده خودت میذارم، رتبه 10 منطقه 1 از شیراز تو آزمون اخر قلمچی میشه رتبه 1610( فرض کن یکی که توقعش خیلی از خودش بالاست یک هفته قبل کنکور همچین رتبه ای بیاره) و تقریبا اکثر رتبه ها اینطور بودن . و به شخصه این برای من میتونست به قیمت از دست دادن روحیه و ناامیدی تموم بشه. کیفیت سوالات هم در عمومی ها تقریبا برابر و ماز کمی بهتر ، زیست و فیزیک قلمچی. ریاضی و شیمی ماز. در هر صورت به نظر من اگر آزمون ها حضوری بشن بازهم قلمچی گزینه بهتریه و قصدم از گذاشتن این پیام صرفا یک اگاهی و شاید هشدار راجع به جامعه آماری فریبنده قلمچی بود و اینکه یکی اگر به هر دلیلی شرکت کرد باید به شرایط تقلبی قلمچی اگاه باشه و با دیدن اینکه رتبش بد میشه ناامید نشه و تمرکزش رو روی درصد بذاره. ( هر چند خود ادم هم ثبت نام نکنه و ازمون رو از خودش بگیره درصد رو داره)

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ناموسن الکی پول ماز ندینا . حالا اگه پولشو داشتید که چه بهتر و عالیه . ولی اگه ندارید الکی فشار نیارید به خونواده . از کانالا بردارید ولی خواهشا با دقت و حوصله بزنید و بررسیشو کامل انجام بدین
      im just a Kid . but Awkward one
      تلگرام : xlycan@

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بنطرم شرکت کن جامعه اماری کمه اماااا الان کلی تقلب هست پس جامعه اماری میخوای چیکار؟کارنامش هم خیلی جالب وکامله بنظرم

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من خودم اشتراک طلایی ماز دارم؛
      میگن آزمون هاش خیلی مطابقتشون با کنکور زیاده و کلاس هاش هم تا جایی که شرکت کردم خیلی خوب بود.
      شما پایه چندمی دقیقا؟
      (اولین ارسالم توی انجمن

13. Top | #28
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin. نمایش پست ها
      ناموسن الکی پول ماز ندینا . حالا اگه پولشو داشتید که چه بهتر و عالیه . ولی اگه ندارید الکی فشار نیارید به خونواده . از کانالا بردارید ولی خواهشا با دقت و حوصله بزنید و بررسیشو کامل انجام بدین
      سلام
      سایت یا کانالی هست که بعد از آزمون ماز بشه سوالات و جواب دانلود کرد؟
      میشه بفرستین برام

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام
      سایت یا کانالی هست که بعد از آزمون ماز بشه سوالات و جواب دانلود کرد؟
      میشه بفرستین برام

آزمون ماز
      https://t.me/********/wShNCiaZSk05YzRk

https://t.me/Azmoonmoz

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)