سلام بچه ها تدریس کدوم واسه نظام جدید خوبه ؟ بابایی یا مصلایی یا شیروانی؟ مصلای کلاسینو یا بابایی تام لند یا شیروانی حرف اخر؟ کدوم واسه ممسائل بهتره؟ ؟
سلام بچه ها تدریس کدوم واسه نظام جدید خوبه ؟ بابایی یا مصلایی یا شیروانی؟ مصلای کلاسینو یا بابایی تام لند یا شیروانی حرف اخر؟ کدوم واسه ممسائل بهتره؟ ؟
بازرگان /آقاجانی / بابایی ( و مصلایی)
سراغ ربیعیان و شیروانی و اینا هم نرو
"کورسو مقدارِ ایده آلِ امیده"
نشو تسلیم هنوزم میشه سر کرد میون آتیش و خاکستر و باد
من خودم شیروانی رو کامل دیدم مفاهیمش به شدت آشغال ولی مسائل برای من خیلی خوب بود. بابایی هم مسائل هم مفاهیم خیلی خوبه. اینم بگم تو مسائل همشون از مول بر ضریب میرن فکر نکنین کسی روش اختراع کرده همه از رو کتابای مرجع اسکی میرن
بابایی از اون دوتای دیگه باسوادتره.
Physics is like s•e•x: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.
☆Richard P. Feynman☆
من دوستم بابایی می رفت.می گفت اخلاقش یکم تنده. اون موقعا که حضوری بود روی تکالیف خیلی گیر بود.خلاصه ولی می گفت عالیه.خیلی راضی بود.سال قبلش شیمی10 درصد بود.بابایی رفت شد60 درصد.البته به من گفت تقریبا همون درسنامه های مبتکرانو می گه.نظام قدیم که مولف مبتکران پیش بود با بازرگان.
معلما تاملند بابایی و آقاجانی توی شیمی هردو خوبن ولی امکان داره هر کلاسی هم بری تاملند یا کلاسینو به برنامه ازمون ها نرسی با کلاسا معلما مخصوصا تو درس شیمی
راجب حرف اخر هم مسایل شیروانی خوبه اما اگه راحت با معلمل دیگه هم فهمیدی تغییر نده همونا رو برو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)