به نظر من واسه تجربی تا حدود زیادی خصوصا زیست و فیزیک شباهت داشت وصد البته ریاضی
نظرشما چبه؟تو کدوم درسا شباهت داشت؟؟
ود اخر به نظرتون ارزش داره شرکت تو جامع های سنحش؟
(برای ۹۷ای ها)
به نظر من واسه تجربی تا حدود زیادی خصوصا زیست و فیزیک شباهت داشت وصد البته ریاضی
نظرشما چبه؟تو کدوم درسا شباهت داشت؟؟
ود اخر به نظرتون ارزش داره شرکت تو جامع های سنحش؟
(برای ۹۷ای ها)
به نظر من فيزيك شبيه نبود
ولي زيست و رياضي خيلي به نظرم شبيه سنجش بود نه كه خود سوالا باشه ولي شبيه بود
زیست و ریاضی دقیقا حس ازمون سنجش رو داشتم دقیقققا
عیننا فک کنم همونطور بودشیمیم نسبتا
بنظرم سنجش خیلی احمقانه بود.تو طول سال بخاطر ریاضی سنجش کل اعتماد بنفسم از دست رفت و فکر کردم انقد سخته و نخوندم اما سر کنکور 43 زدم و خیلی سوختم که انقد اسونه کنکور و من نخوندم
دوست عزیز،،،با توجه به اینکه ترازات خیلی عالیه یه چند تا سوال داشتم ازت البته برای یکی از اشنایان چون راهنمایی ازم خواسته گفتم از کسی که از من خیلی قوی تر باشه
بپرسم..
برای زیست درسنامه میخوندی طی سال؟یا فقط کتاب؟
کتاب شبیه ساز قلم چیو استفاده کردی؟
برای جمع بندی علاوع بر کنکورای گذشته و جامع کانون و سنجش ازمون دیگه ای هم از خودت گرفتی؟؟مثلا گزینه دو؟؟
میدونم اسپمه شرمنده
تشکر....
سلام.بله من هم سنجش رفتم هم قلم چی و هم ایه های تمدن یه مدتی...راستش سنجش واقعا یه ایرادای بزرگی داره تو یه درسایی خیلی خیلی فراتر از کنکور میده جوریکه حتی المپیاد هم اونطور نیس و یه درسایی اونقد اسون که حتی کنکورم اونقد اسون نیس همه اینا تو روند مطالعه ادم و حتی از لحاظ روانی بنظرم تاثیر داره از طرف دیگه بخاطر همین چیزا و حتی لو رفتن سوالا مخصوصا این اخر من با درصدای خیلی خوب رتبم افتضاح میشد و خیلی عجیب بود .من اگر یک سال دیگه میخواستم بمونم قطعا هیچ ازمونی نمیرفتم و همش کنکورارو از اول از خودم ازمون میگرفتم و حتی اگر میخواستم برم فقط و فقط میرفتم برای اینکه ببینم حدودا سوالا چه مدلیه ولی هیچوقت هدفمو بر ازمون نمیزاشتم و اصلا به رتبش توجه نمیکردم اینو جدی میگم. بین سنجش و قلم چی واقعا هیچکدوم خوب نیستن ولی شاید میرفتم سنجش ولی باز هم میگم فقط برای اینکه چیزایی که یاد گرفتمو سر ازمون مرور کنم و تو جو ازمون قرار بگیرم نه هیچ چیز دیگه ای.چون اصلا ارزش علمی نداره و چه بسا ادمو از مسیر اصلی دور میکنه..موفق باشید
من از فروردین سنجش بودم و بسیار شبیه کنکور بود مثلا سوال کاربرد مثلثات در محاسبه مساحت مثلث در آخرین آزمونش بود و..... تنها ایرادش 3 هفته یکبار بودنش بود.راجع به آزمونهای در طول سال پارسال اطلاعی ندارم.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
ویرایش توسط last shot : 18 تیر 1396 در ساعت 23:32
از لحاظ چرت بودن جفتشون عین همن...
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
سلام
فقط زیست و شیمی و تا حدودی ریاضی از اختصاصی ها و دینی و زبان از عمومی ها شبیه همن
ولی در کل فقط 4 (یا 5 )آزمون آخرش خوبه بقیش چندان مطلوب نیست
در کل بنظرم قلمچی بری سوالای گزینه 2 و گاج رو از سایت کنکور بگیری حل کنی بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)