سلام دوستان کسانی که گزینه دو هستید یا رفتید میانگین تو هر آزمونی چند نفر شرکت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جامعه آماریش خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان کسانی که گزینه دو هستید یا رفتید میانگین تو هر آزمونی چند نفر شرکت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جامعه آماریش خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم گاج شرکت می کنم و هم گزینه دو. تجربی پیش.
آخرین آزمون گزینه دو 26 شهریور بود که 13061 شرکت کننده.
آخرین آزمون گاج 9 مهر بود که تا الان 9932 برگه تصحیح شده.
کلا تو این دو آزمون رقابت بین 150 نفر اول هست.
سلام دوستان به نظر من گزینه دو در کنار اقای پور دستمالچی به عنوان مشاور خیلی عالیه ....
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
اگه جامعه اماری میخوای قلم چی به علت تبلیغات زیادش
اما اگه استاندارد بودن سوالا برات مهمه برو سنجش + گاج
گزینه 2 سعی کرده ی حد وسط بین اینا برای خودش تعیین کنه
گزینه دو جامعه اماری زیادی نداره ولی بدم نیست سوالات متوسطی داره در کل گزینه دو بد کار نکرده...سنجش خوبه..قلم چی بعضی دروسش مثل فیزیک رو فاکتور بگیری و اینکه سوالاتش لو میره رو اونم خوبه در کل.
من پارسال گزینه دو رفتم جامعه آماریش در کل پایینه سطح سوالاتشم که اصلا جالب نیست سوالات سراسری خیلی استاندارد تر و بهتر از این آزمون های آزمایشی به خصوص گزینه دو و کانون هستند من با دوستم هم که داشتم صحبت میکردم در مورد آزمون های آزمایشی اون هم همین نظر رو داشت گاج رو شنیدم سطح سوالاتش استاندارده ولب به نظرم اگه میخوای آزمون بری جامع های سنجش رو شرکت کن هم از لحاظ اقتصادی به صرفست هم سوالات استانداردتری داره ولی توجه داشته باشید که هیچکدوم دقیقا مثل سراسری نیستن
گزینه دو جامعه آماری زیادی نداره به خصوص تو تابستون که کلا نسبت به طول سال تحصیلی تعداد افراد کمتری آزمون شرکت میکنن.اما برای شروع توی تابستون میتونه خوب باشه و برنامش هم نسبت به بقیه برای تابستون قابل قبول تره.
بچه ها یکی به من بگه برم قلمچی یاگزینه2 ؟
سنجش آخه میگن جامعه ی آماریش خوب نیس کمترازاین یکیاس؟میشه برم گزینه دو ولی درکنارش کلاس کنکور هم برم؟
راستی اگه رفتم قلم بایدکتاباشوبخرم؟میگن کیفیت کتاباش خوب نیست آخه
لطفا یکی جواب بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)