نوشته اصلی توسط Khazan1 رتبه تو الان می دونی چند شده؟خیلی بدتر از انتظارت بید؟ اصلا جالب نشده البته من درصد نگرفتم ولی بازم با توجه به وضعیتم میگم خیلی بد اومده
نوشته اصلی توسط Amir_H80 آخه فعلاً سنجش درگیر ارشده فکر نکنم امشب بیاد شنبه یا یکشنبه میاد . این ارشدا همه چیشون بر ما برتری داره:/ یکی یه خرس بزرگسال بودن کنکورشونو انداختن عقب،مال ما طفل صغیرارو نه
نوشته اصلی توسط amir1376 اصلا جالب نشده البته من درصد نگرفتم ولی بازم با توجه به وضعیتم میگم خیلی بد اومده منبع چیه آخه
نوشته اصلی توسط Khazan1 این ارشدا همه چیشون بر ما برتری داره:/ یکی یه خرس بزرگسال بودن کنکورشونو انداختن عقب،مال ما طفل صغیرارو نه با این سطح سوالا یه ماه بیشترم میخوندیم نمیشد زد
نوشته اصلی توسط .Delaram منبع چیه آخه از اشنایان
اوضاع خطریه ؟
نوشته اصلی توسط amir1376 اصلا جالب نشده البته من درصد نگرفتم ولی بازم با توجه به وضعیتم میگم خیلی بد اومده لعنت بر این شانس نحسمان
نوشته اصلی توسط amir1376 از اشنایان امشب میاد؟
هر لحظه ممکنه بیاد، شاید نیم ساعت دیگه شاید چن روز دیگه
نوشته اصلی توسط .Delaram امشب میاد؟ اره قبل اذان صبح اومده
نوشته اصلی توسط Calvert با این سطح سوالا یه ماه بیشترم میخوندیم نمیشد زد با من بهانه میارم تو تایید کن.همه چیو باید بگم
امیر واس رنج پرستاری خوب داده؟
dont care about
نوشته اصلی توسط Calvert هر لحظه ممکنه بیاد، شاید نیم ساعت دیگه شاید چن روز دیگه نه داداش کار از این حرفا گذشته ب صبح نکشیده اومده
نوشته اصلی توسط Khazan1 با من بهانه میارم تو تایید کن.همه چیو باید بگم اره داشتم میگفتم، اگه کمی فرصت بیشتری داشتیم زیر 100 منطقه رو شاخمون بود
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari امیر واس رنج پرستاری خوب داده؟ حاجی کلا ریدمان اومده
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 31 مهمان)