نوشته اصلی توسط amir1376 اره قبل اذان صبح اومده انجمنو ترک و فرار کنیم یا بمونیم و از استرس سکته بزنیم؟ این دیگ سوال آخرمه
نوشته اصلی توسط amir1376 نه داداش کار از این حرفا گذشته ب صبح نکشیده اومده داداش خیلی مطمئن حرف میزنی داری کم کم مارو میترسونی
نوشته اصلی توسط Amir_H80 داداش خیلی مطمئن حرف میزنی داری کم کم مارو میترسونی واقعا تو داری کمکم میترسی؟
نوشته اصلی توسط .Delaram انجمنو ترک و فرار کنیم یا بمونیم و از استرس سکته بزنیم؟ این دیگ سوال آخرمه هرجور صلاحه از حقیقت گریزی نیس
نوشته اصلی توسط Calvert اره داشتم میگفتم، اگه کمی فرصت بیشتری داشتیم زیر 100 منطقه رو شاخمون بود میگم.تف به اینا نذاشتن یکم بیشتر تلاش و کوشش کنیم:/
نوشته اصلی توسط Amir_H80 داداش خیلی مطمئن حرف میزنی داری کم کم مارو میترسونی من الان یه بسته ایزی لایف تموم کردم
dont care about
من بدجور خوف کردم به خاطر اینکه میگن بد اومده لطفا شوخی باشه
نوشته اصلی توسط Amir_H80 داداش خیلی مطمئن حرف میزنی داری کم کم مارو میترسونی کم کم آخه کم کم؟
نوشته اصلی توسط Khazan1 میگم.تف به اینا نذاشتن یکم بیشتر تلاش و کوشش کنیم:/ مهم اینه قدر زحماتمونو بدونن خانواده
نوشته اصلی توسط amir1376 حاجی کلا ریدمان اومده اقا بریم تخمین 98 بزنیم.
نوشته اصلی توسط Amir_H80 داداش خیلی مطمئن حرف میزنی داری کم کم مارو میترسونی چی بگم داداش بیدار واستا و ببین خودت
نوشته اصلی توسط amir1376 هرجور صلاحه از حقیقت گریزی نیس پناه ببرید به خدا از دست سنجش رانده شده
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari من الان یه بسته ایزی لایف تموم کردم یه بسته جواب نمیده اصلا
نوشته اصلی توسط Khazan1 اقا بریم تخمین 98 بزنیم. اونقدرم خراب نه ولی بدتر از 99
نوشته اصلی توسط amir1376 یه بسته جواب نمیده اصلا اقا چند هزار ببریم رو تخمین 99؟
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 30 مهمان)