بنظرم از الان کم کم پروفایل "رتبه کنکور شخصی است" رو بذارید
که تا زمان اعلام نتایجتون، واسه فامیل و دوستان جا بیفته.
بنظرم از الان کم کم پروفایل "رتبه کنکور شخصی است" رو بذارید
که تا زمان اعلام نتایجتون، واسه فامیل و دوستان جا بیفته.
dont care about
من تو رتبه ام خیلی شک دارم چون 12 تا سوال زیست رو که بین دو تا شک داشتم واقعا یادم نیست کدوم زدم اخر دفعه
ولی کلا در بهترین حالتم رتبه ام طوری نمیشه که نزدیک تهران بتونم برم
نه من فقط یکی از دوستام برام یه چیزی فرستاد که فامیلشون گفته چهارشنبه رتبه ات رو بهت می گم چون کارمند سازمان سنجشه ولی انقدر دوس اذیت کنه که نمی دونم داره اذیت می کنه یا واقعا چنین چیزی بوده ...
ولی من خودم دو هفته پیش تو سنجش پرسیدم گفتن هر وقت اطلاع رسانی عمومی بشه یعنی هیچ جوابی ندادن
من با اینکه بچه های از اشتباهاتشون بگن که بقیه استفاده کنن موافقم یا اینکه مثلا بگن سطح این بود و این کتاب خوب بود یا بد بود ولی اینکه رتبه ها رو بگیم به نظرم یه چیز شخصیه حالا اینجا کسی ادم رو نمیشناسه
بعدم می دونی وقتی ادم شکست می خوره همه می گن تنبل بودی خنگ بودی فلان بودی وقتیم پیروز میشه میگن فلان
آدما درک نمی کنن نه مشکلات و آسیبی که بهت رسیده بخصوص اگه خودشون باعث اسیبه باشن
ولی در کل آدم فقط خودش می دونه چقدر کم کاری کرده چقدر اشتباه کرده ...
من اگه بخوام بیشترین اشتباهاتم رو بگم :
اول اینکه تو خوندن زیست به روشی که بهم گفتن اینجوری بخون گوش نکردم چون خیلی زمان می گرفت و فک می کردم نباید اینجوری زمان هدر بدم
دوم اینکه زیادی روی ریاضی سرمایه گذاری کردم و شیمی رو از دست دادم بابتش
سوم اینکه از یه زمان ناامید شدم و گفتم دیگه به امسال نمی رسم و یه ده روزی هیچی نخوندم در صورتی که خیلی می تونست بهم کمک کنه
چهارم اینکه چون امسال نه کنکور ازمایشی شرکت کردم نه تو خونه شبیه کنکور چهار ساعت نشستم سر جلسه از کمر درد داشتم می مردم و شاید خیلی مسخره باشه ولی چند دقیقه زمانم هدر رفت و تمرکزم م گرفت
پنجم اینکه ساعت نبردم و چون ساعت 8 و 40 شروع شد حوزه ما مدیریت زمان نداشتم و خیلی وقتم سر ادبیات حروم شد و به زبان نرسیدم درصورتی که من زبانم از عربی بهتر بود و درصد بالاتری هم می گرفتم باید به هردرسی اندازه خودش زمان می دادم
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 31 مهمان)