خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 55
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با تشکر از همه...

فیزیک
      اگه از اول تاپیک مشاوره های من رو پی گرفته باشید میبینید که تو عمومی ها شما رو به انتخاب کردن یه قسمتی از مباحث از کل مباحث سوق ندادم.(حداقل به خاطر اینکه الآن زمانش نیست.) اما تو بعضی از اختصاصی ها از الآن باید تکلیف خودتون رو روشن کنید.
      فیزیک از اون دست دروس هست که باید قبلش 2 2 تا 4تا کرد...باید خودتون رو ارزیابی کنید. آیا توانایی دارید همه مباحث رو بخونید ... حتی اگه پاسخ + هم باشه باز هم باید یه سری جوانب رو رعایت کرد... من سطح مباحث رو قرار میدم. (یه جاهایی باید توضیحاتی بذارم.) خیلی کمک میکنه.

سطح1:
      ترمودینامیک(مختص ریاضی)-مغناطیس و القا(به نظرم فصلیه که تشریحیش سخته اما تستیش روتینه)-گرما و قانون گازها(فیزیک2)-الکتریسیته ساکن

سطح2:
      ویژگیهای ماده(فیزیک2/این بحث برای تجربیها خیلی سخت داده میشه و میتونه تو دسته 3قرار بگیره.ولی اصولا یکی از تستها آسون میدن.)
      نور و عدسی(دغدغه اصلی دانش آموزان اینه که برای فکر میکنند چون چند سال از این بحث دور بودن همه چی رو فراموش کردند که به مرور زمان میفهمند اشتباه فکر میکنند. مهم ترین نکته در این بحث اینه که از حفظ کردن فرمولهای اضافه جدا بپرهیزید.)
      فیزیک پیش به جز2فصل اول(اگرچه این قسمت به خصوص پیش 2 به نظر خیلی از دانش آموزانی که هنوز به بطن این مباحث نرسیدن خیلی آسون و حفظیه اما هشدار میدم که نه تنها حفظی نیست بلکه کاملا مفهومیه. )

سطح3:
      خازن و مقاومت(این بخش به سرعت شما و راهکارهای میانبر بستگی داره.اگه بتونید با تمارین زیاد سرعت رو افزایش بدید این بخش سطحش میشه 1!!!)
      کار و انرژی(البته این قسمت به دینامیک شما هم بستگی داره.اصولا 1 تست میدن.البته اگه بدن....)
      درسی که به شدت روش درست درس خوندن در اون مهمه.
      حجم مباحث (هم برای ریاضی هم تجربی) زیاده.

**این دسته بندی به صورت کلی و براساس سطح درک بحث و سطح تستهای سراسری بیان شده و جنبه مشاوره ای داره.(این رو گفتم پس فردا یکی نیاد بگه آی آقا داری چرت پرت میگی!!! ....)

**سینماتیک و دینامیک پس چی؟؟
      از این 2بحث همه جور سوال دادن به خصوص تجربیها. به خاطر همین یه مشاوره کلی در این مورد میدم.
      سعی کنید تستهای سراسری رو ارزیابی کنید.ببینید طراح از کدوم بخش ها سوال آسون داده...از کدوم بخش ها سوال سخت. تیپ سوالات رو بشناسید. بر اون اساس مطالعه کنید.

**مطالعه متن فیزیک1 فراموش نشه!!

**با توجه به حجم بالای درس فیزیک بهتره از یه منبع استفاده کنید.(اگه به 2منبعی کار کردن اصرار دارید بهتره تو بعضی مباحث مثل خازن که نیاز به تمرین داره از منبع دوم هم استفاده کنید.)
      منابع:
      گاج برای اکثریت خیلی خوبه.
      خیلی سبز برای اقلیت خوبه.(رتبه برترا)
      فار آموزش پیش 2 برای فهم بحث عالیه.
      (به طور کلی کتابای فار خیلی حجیمن....به خصوص فیزیک...البته پیش2خوبه)
      الگو هم خوبه.
      قلمچی هم خوبه (البته آموزش تقریبا تعطیله)
      برای کسایی که توانایی مالی برای کلاس رفتم دارن آقای میر حسینی رو پیشنهاد میکنم. ضمن اینکه آقای عربشاهی رو پیشنهاد نمیکنم به هیچ وجه.(بر اساس تجربیات دوستان)

*نام بردن منابع متعدد به این معناست که شما اگه یکی از این منابع رو استفاده میکنید همون رو ادامه بدید. باور کنید مزیت یا تفاوت بین اونها در حدی نیست که فکر میکنید.تفاوت اونها فقط در تواناییشون در گول زدن کنکوریهاست.(با استفاده از رنگ و لعاب های خاص و کاریکاتورهای بیش از حد که مبدعش شیمی مبتکران و ادامه دهندش زیست خیلی سبز بود.)
      ویرایش توسط No Name : 10 دی 1392 در ساعت 18:19

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی عزیزم با توجه به اینکه سال دومت بوده از کی شروع کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ساعت مطالعه ات رو از کم به زیاد کردی یا نه؟؟؟؟

کلاس کنکوررفتی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انگیزت چقدربود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

وقتایی که میدیدی حال درس خوندن نداشتی چی کارکردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

حالت تو دی ماه چه جور بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترازت تو کانون چند بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سال اول عکس العمل اطرافیانت چیبود ؟؟؟؟؟ سال دوم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من موقع درس خوندن موزیک گوش میدم البته موقع تست زدن بهنظرت چقدمشکل داره ؟؟؟؟

ایا قسمتی رو از کتابا حذف کردی یا نه؟؟؟؟/کدوم قسمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده خیلی سوال پرسیدم

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط senator73 نمایش پست ها
      با تشکر از همه...

فیزیک
      اگه از اول تاپیک مشاوره های من رو پی گرفته باشید میبینید که تو عمومی ها شما رو به انتخاب کردن یه قسمتی از مباحث از کل مباحث سوق ندادم.(حداقل به خاطر اینکه الآن زمانش نیست.) اما تو بعضی از اختصاصی ها از الآن باید تکلیف خودتون رو روشن کنید.
      فیزیک از اون دست دروس هست که باید قبلش 2 2 تا 4تا کرد...باید خودتون رو ارزیابی کنید. آیا توانایی دارید همه مباحث رو بخونید ... حتی اگه پاسخ + هم باشه باز هم باید یه سری جوانب رو رعایت کرد... من سطح مباحث رو قرار میدم. (یه جاهایی باید توضیحاتی بذارم.) خیلی کمک میکنه.

سطح1:
      ترمودینامیک(مختص ریاضی)-مغناطیس و القا(به نظرم فصلیه که تشریحیش سخته اما تستیش روتینه)-گرما و قانون گازها(فیزیک2)-الکتریسیته ساکن

سطح2:
      ویژگیهای ماده(فیزیک2/این بحث برای تجربیها خیلی سخت داده میشه و میتونه تو دسته 3قرار بگیره.ولی اصولا یکی از تستها آسون میدن.)
      نور و عدسی(دغدغه اصلی دانش آموزان اینه که برای فکر میکنند چون چند سال از این بحث دور بودن همه چی رو فراموش کردند که به مرور زمان میفهمند اشتباه فکر میکنند. مهم ترین نکته در این بحث اینه که از حفظ کردن فرمولهای اضافه جدا بپرهیزید.)
      فیزیک پیش به جز2فصل اول(اگرچه این قسمت به خصوص پیش 2 به نظر خیلی از دانش آموزانی که هنوز به بطن این مباحث نرسیدن خیلی آسون و حفظیه اما هشدار میدم که نه تنها حفظی نیست بلکه کاملا مفهومیه. )

سطح3:
      خازن و مقاومت(این بخش به سرعت شما و راهکارهای میانبر بستگی داره.اگه بتونید با تمارین زیاد سرعت رو افزایش بدید این بخش سطحش میشه 1!!!)
      کار و انرژی(البته این قسمت به دینامیک شما هم بستگی داره.اصولا 1 تست میدن.البته اگه بدن....)
      درسی که به شدت روش درست درس خوندن در اون مهمه.
      حجم مباحث (هم برای ریاضی هم تجربی) زیاده.

**این دسته بندی به صورت کلی و براساس سطح درک بحث و سطح تستهای سراسری بیان شده و جنبه مشاوره ای داره.(این رو گفتم پس فردا یکی نیاد بگه آی آقا داری چرت پرت میگی!!! ....)

**سینماتیک و دینامیک پس چی؟؟
      از این 2بحث همه جور سوال دادن به خصوص تجربیها. به خاطر همین یه مشاوره کلی در این مورد میدم.
      سعی کنید تستهای سراسری رو ارزیابی کنید.ببینید طراح از کدوم بخش ها سوال آسون داده...از کدوم بخش ها سوال سخت. تیپ سوالات رو بشناسید. بر اون اساس مطالعه کنید.

**مطالعه متن فیزیک1 فراموش نشه!!

**با توجه به حجم بالای درس فیزیک بهتره از یه منبع استفاده کنید.(اگه به 2منبعی کار کردن اصرار دارید بهتره تو بعضی مباحث مثل خازن که نیاز به تمرین داره از منبع دوم هم استفاده کنید.)
      منابع:
      گاج برای اکثریت خیلی خوبه.
      خیلی سبز برای اقلیت خوبه.(رتبه برترا)
      فار آموزش پیش 2 برای فهم بحث عالیه.
      (به طور کلی کتابای فار خیلی حجیمن....به خصوص فیزیک...البته پیش2خوبه)
      الگو هم خوبه.
      قلمچی هم خوبه (البته آموزش تقریبا تعطیله)
      برای کسایی که توانایی مالی برای کلاس رفتم دارن آقای میر حسینی رو پیشنهاد میکنم. ضمن اینکه آقای عربشاهی رو پیشنهاد نمیکنم به هیچ وجه.(بر اساس تجربیات دوستان)

*نام بردن منابع متعدد به این معناست که شما اگه یکی از این منابع رو استفاده میکنید همون رو ادامه بدید. باور کنید مزیت یا تفاوت بین اونها در حدی نیست که فکر میکنید.تفاوت اونها فقط در تواناییشون در گول زدن کنکوریهاست.(با استفاده از رنگ و لعاب های خاص و کاریکاتورهای بیش از حد که مبدعش شیمی مبتکران و ادامه دهندش زیست خیلی سبز بود.)
      ممنون از راهکارت دوست عزیز به نظر من یک دانش آموز خیلی ضعیف در درس فیزیک به راحتی میتونه حداقل 20 درصد کسب کنه (البته رشته تجربی)حتی اگه در آن آزمون سوالات سخت باشه بنده به همه دانش آموز عزیز پیشنهاد میدم مباحث نور و عدسی ،حرکت شناسی ،
      گرما و قانون گازها را بخونند ضرر نمی کنند

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شاخسین نمایش پست ها
      مرسی عزیزم با توجه به اینکه سال دومت بوده از کی شروع کردی ؟؟؟؟؟
      اوایل مرداد

ساعت مطالعه ات رو از کم به زیاد کردی یا نه؟؟؟؟ متغیر

کلاس کنکوررفتی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله. آقای رضوی دیف و آقای مفتون زبان

انگیزت چقدربود؟؟؟؟؟؟ اصولا سال دومی ها پس میرن!! طبیعتا باید انگیزه بالا باشه تا 10برابر بهتر شی(اگرچه خودم از این رتبه هم راضی نبودم...نمیخوام کلاس بذارماااا)

وقتایی که میدیدی حال درس خوندن نداشتی چی کارکردی ؟؟؟؟؟؟
      حمام(!)/ تماشای فرصت (سرورپور) / موسیقی / تصویر سازی ذهنی

حالت تو دی ماه چه جور بود ؟؟؟؟؟؟ دی ماه (برای بعضی ها اسفند بعضی بهمن) زمان کرختیه حالا واسه یکی 1هفته واسه یکی 1ماه

ترازت تو کانون چند بود ؟؟؟؟؟؟

سال اول عکس العمل اطرافیانت چیبود ؟؟؟؟
      پدر:بیتفاوت! مادر:حرص خورد بقیه :مهم نیستن
      سال دوم چی ؟؟؟؟؟
      پدر:بیتفاوت! مادر:توقع بهتر داشت!! بقیه :مهم نیستن

من موقع درس خوندن موزیک گوش میدم البته موقع تست زدن بهنظرت چقدمشکل داره ؟؟؟؟
      این از اون دست سوالات بود که تو تاپیک هم اشاره کردم.
      جواب سوالی که میدونی رو نپرس

ایا قسمتی رو از کتابا حذف کردی یا نه؟؟؟؟/کدوم قسمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      الآن زمان این حرفا نیست. حذف مطلب فقط بعد از عید
      شرمنده خیلی سوال پرسیدم
      تعداد سوال مهم نیست مهم اینه که یه استفاده ای از گفته هام کرده باشی
      جواب دادم

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شرمنده یک سوال دیگه توی دوماه ازتابستون چقد از درسا رو جمع بندی کردی یا خوندی؟؟؟؟؟به عبارت بهتر تابستونچقد روت تاثیرداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شاخسین نمایش پست ها
      شرمنده یک سوال دیگه توی دوماه ازتابستون چقد از درسا رو جمع بندی کردی یا خوندی؟؟؟؟؟به عبارت بهتر تابستونچقد روت تاثیرداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من تقربیا تابستون خوبی رو پشت سر نذاشتم. (مثا خیلیا)
      توصیه من تو این 15روز تا مهر اینه که اگه خوب تابستون رو شروع کردید 1هفته استراحت بدید. اگه نه سعی کنید پایه به خصوص اختصاصی به خصوص فیزیک رو تا حدی جمع کنید.

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط senator73 نمایش پست ها
      عمومی

ادبیات

درسی که بچه ها ریز میبیننش. اما ...
      سعی کنید اصولی بخونیدش. (در پستهای بعد در مورد برنامه ریزی درسی درست ادبیات صحبت خواهم کرد.)
      *درس به درس هرگز
      اگر کسی بهتون گفت اول یه درس رو بخون بعد برو تستاش رو بزن بدون بی سواده. این کار علاوه براینکه به شما یه اعتماد به نفس کاذب میده نتایج شما رو تو آزمونها خراب میکنه.
      کتاب جامع خیلی سبز / جامع الگو/ سبز گاج از این دست کتاب ها هستند.
      بحث به بحث:
      قرابت: سعی کنید با حس اشعار رو بخونید.
      *اگر فکر میکنی میتونی با سریع خوندن صورت سوال وقت واسه خودت ذخیره کنی سخت در اشتباهی...
      الگو یا دریافت رو تهییه کنید.(2تاش جو الکیه)
      زبان فارسی: از قسمتهایی هست که فقط با کتاب درسی به هیچ وجه نمیتونی جواب بگیری. بهتون 2جلدی دریافت رو توصیه میکنم. (زیاد نیست؟) چرا هست. اما نویسنده کتاب (دکتر سبطی) اونقدر خوب کتاب رو تالیف کرده که شاید در عرض 2 ماه بتونید کتاب رو تموم کنید. سعی کنید در بار اول خوندن کتاب 5% (نه بیشتر) از کتاب رو مارک کنید. زمان دوره فقط مارکدار ها رو بخونید.
      کتاب همایش استاد برای دانش آموزهای تنبل توصیه اکید میشه.
      زبان فارسی الگو نیاز نیست.

معنی لغت: کتاب درسی (فقط واژه نامه + توضیحات) رو بخورید.
      بذارید با یه مثال مفهوم خوردن رو جا بندازم.
      عنایت= بخشش یا عنایت = توجه؟؟ کدوم درسته؟؟ هردو؟؟ (جواب تو آخر کتب3گانه ادبیات)
      هر کی بدون شانسی گفتن جواب درست رو بده یعنی لغات رو خورده!!

املا: کتاب درسی(یه مرور جزیی)+ املا دریافت یا خیلی سبز یا الگو(خیلی مهم نیست کدوم)
      آرایه : به نظر من سعی کنید تستهای آرایه 91 /92 (بعضی رشته ها) رو ببینید. اونقدر که فکر میکنید سخت نیست. اما میتونم توصیه کنم که رو این بخش کمتر سرمایه گذاری وقتی کنید.

عربی
      از درس هایی هست که بچه دید خوبی نسبت بهش ندارن (به خصوص که تو سال پهارم عربی نداریم.) خیلی خودتون درگیر انتخاب منبع نکنید. (به جرات میتونم بگم کتاب فوت وفن و مبتکران_ایاد فیلی_ رو نخرین. وقت تلف کردنه!)
      *خیلی از بچه ها ترجمه عربی رو هلو فرض میکنن... اما هشدار میدم که تیپ سوالات سخت تر شده.
      درک مطلب: اصلا نترسید ازش. بهتون توصیه میکنم از اوایل بهمن(شروع ترم دوم) متن بزنید. چون تا اون موقع از نظر قواعدی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتی. برای تحلیل صرفی و شکل بهتره از همون کتاب جامع خودتون تستهاش رو بزنید.

قواعد: خلاصه نویسی کنید (حتما) سعی کنید یکبار یک بحث رو بخونید نصف تستاش رو بزنید خلاصه کنید. دفعه دوم (چند هفته بعد خلاصه ها رو مرور کنید و نصف دوم تستها رو بزنید.

دینی:
      * نکته مهم: خیلی ها از گاج نقره استفاده میکنن اما
      روش اشتباه:خود کتاب رو میخونن.کل تستاش رو میزنن. کلی هم کیف میکنن..... میگن هی بلدم بلدم!!!!
      روش درست:کتاب درسی رو بخون. بعد نکات گاج رو وارد کتاب کن. آخر هم بلافاصله 10% تستهای درس مربوطه رو بزن.(چرا بلافاصله؟ مشاوره ما میگفت 24 ساعت بعد؟)
      متاسفانه این هم از اشتباهات رایج کنکوری هاست. زمانی که شما 24 ساعت بعد تست بزنی امکانش هست یه سری تستها رو بر اساس فراموشی غلط بزنی. یه سری رو بر اساس غلط فهمی. اما اگه بلافاصله بزنی اشتباهاتت فقط بر اساس غلط فهمیه.

زبان:
      خلاصه نویسی ممنوع.
      به زبان 3 گیر ندید.
      نقل قول از استاد سبطی صاحب نشر دریافت: من برای کنکور خودم اصلا زبان3 رو نخوندم.
      نقل قول از استاد مفتون استاد زبان : سعی کنید به جای اینکه از یه درس 30تا تست بزنید سعی کنید از 3 درس 10 تا تست بزنید.
      من اسمشو میزارم چرخشی زدن!!
      قواعد هم کم بخونید بیشتر کلمه ( تو ریدینگ و کلوز هم کمک میکنه.)
      درک و کلوز : من از کتاب کیا سالار استفاده میکردم. فکرمیکنم کتاب خوب تو این قسمت هم زیاد هست.
      سعی کنید تو هفته 2تا متن و 1 کلوز بزنید. (برعکس عربی زودتر باید شروع کرد.) کم کم مقدار تست هارو زیاد میکنید.

سلام
      والا من اولین باره که یه پست میزنم.شرمنده اگه خیلی اصولی نیست!
      حالا دلیل اینکه چرا بعد از این همه مدت از گذشت این پست دارم یه جواب میدم ، بماند...
      این پست فقط شاید تکمله ای بر فرمایشات دوست عزیزم senator73 هست. و صد البته که فقط نظرات شخصی خودمه!

لزوما درس به درس تست زدن ادبیات خیلی بد نیست! دلیل : خیلی وقت ها چند بیت از یه درس رو که با هم میخونین باعث میشه یه تصویر کلی از ابیات تو ذهنتون بشینه که بعدا در سرعت عملتون در تست های قرابت خیلی کمک میکنه!
      اینکه "زبان فارسی الگو نیاز نیست" فقط برای قبل از عید می تونه درست باشه و به نظرم واسه ی بعد از عید نیازه!
      برای آرایه بد نیست از کتاب همایش زبان و ادبیات فارسی جلد اول برای آموزش استفاده کنید و برای تست برید سراغ الگو یا ....
      برای دینی باید جوری کتاب رو بخونید که وقتی از یه خطش سوال میشه کتاب تو ذهنتون ورق بخوره و از بالا به اون صفحه که شامل آیه ها و سایر خطوط و تیترها است نگاه کنید.
      و طبیعتا وقتی از بالا نگاه می کنید همه ی جزییات رو نمی بینید و نکات اصلی نمایان ترند.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!
      بازم از دوستم معذرت میخوام اگر موضوعی نامربوط به موضوع تاپیک رو در اینجا مطرح کردم.

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aliz نمایش پست ها
      سلام
      والا من اولین باره که یه پست میزنم.شرمنده اگه خیلی اصولی نیست!
      حالا دلیل اینکه چرا بعد از این همه مدت از گذشت این پست دارم یه جواب میدم ، بماند...
      این پست فقط شاید تکمله ای بر فرمایشات دوست عزیزم senator73 هست. و صد البته که فقط نظرات شخصی خودمه!

لزوما درس به درس تست زدن ادبیات خیلی بد نیست! دلیل : خیلی وقت ها چند بیت از یه درس رو که با هم میخونین باعث میشه یه تصویر کلی از ابیات تو ذهنتون بشینه که بعدا در سرعت عملتون در تست های قرابت خیلی کمک میکنه!
      اینکه "زبان فارسی الگو نیاز نیست" فقط برای قبل از عید می تونه درست باشه و به نظرم واسه ی بعد از عید نیازه!
      برای آرایه بد نیست از کتاب همایش زبان و ادبیات فارسی جلد اول برای آموزش استفاده کنید و برای تست برید سراغ الگو یا ....
      برای دینی باید جوری کتاب رو بخونید که وقتی از یه خطش سوال میشه کتاب تو ذهنتون ورق بخوره و از بالا به اون صفحه که شامل آیه ها و سایر خطوط و تیترها است نگاه کنید.
      و طبیعتا وقتی از بالا نگاه می کنید همه ی جزییات رو نمی بینید و نکات اصلی نمایان ترند.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!
      بازم از دوستم معذرت میخوام اگر موضوعی نامربوط به موضوع تاپیک رو در اینجا مطرح کردم.
      سلام علی آقا
      اولا خیلی خوش اومدی به انجمن
      بعدش شما جواب نده کی جواب بده.
      البته در مورد عرایض بنده 2نکته رو باید بگم:
      1-این گفته ها در حد توصیه هست و اجباری وجود نداره
      2-این تجربه ها گفته فردی در سال دوم کنکور هست نه سال اول. طبیغتا در سال دوم که ساعت مطالعه میاد پایین دانش آموز سعی میکنه به جای همه کارها مهمترین کارها رو انجام بده.

بچه ها فرمایش آقای Aliz که مشاور بنده و رتبه 198 کنکور91 بودن به عرایض بنده 100 برابر ترجیح داره.

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zas نمایش پست ها
      دوست من ممنون از زحمات و تبریک میگم بت!
      من قصد دارم که امسال هیچی آزمونی نرم! مشکلی ایجاد نمیشه به نظر شما؟
      سلام
      این حرف من نییست حرف تمام رتبه برتر هاست.
      آزمون شرکت نکردن ضربه بزرگی به شما میزنه.
      اگر مشکل مالی ست قلم چی بورسیه میکنه. اگه شما به این نتیجه اشتباه رسیدید باید عرض کنم شما خودتون رو دارید از بازی تدارکاتی دور میکنید. حالا شاید این بازی تدارکاتی ها همش + واقع نشه اما بهتر حداقل آزمونهای جامع قلمچی(یا هرجا که صلاح میدونید ) بنویسید برای قلمچی از الان تا کنکور حدودا8 آزمون واقعا عالی داره.
      شما همونها رو ثبت نام کن.

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zas نمایش پست ها
      پارسال که همه آزمونهارو میرفتم هیچ تاثیری روم نداشت و حتی خیلی از دوستام! گفتم شاید نرم بهتر باشه!
      این مشکل خیلیهاست. شاید مشکل از درس خوندن شما باشه...... شاید هم به خاطر تعدد آزمون
      ولی اینکه چنتا رو انتخاب کنی و بری خیلی خوبه تا همه رو ربری...یادت نره که سال دوم ساعت مطالعه افت میکنه (به خصوص اگه از جمع دور باشی.)
      آزمونهایی که من عرض کردم بودجه بندیش اینطوریه(بر اساس پارسال میگم)
      اوایل مهر: کل پایه (خونده شده در تابستون)
      دی: پیش1 و یکی از پایه ها
      عید 2تا
      جمع بندی3تا (که میتونی یکیش رو به جای قلم سنجش بری)

بعدا نوشت:
      آزمون های کل پیش 2 رو نگفتم (چرا) چون اون زمان همه دارن آزمون سراسری ها رو مرور میکنن و شاید بهتر باشه شرکت نکنن(نظر شخصیمه)

ویرایش توسط No Name : 21 شهریور 1392 در ساعت 12:09 دلیل: اضافه کردن بعدا نوشت

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      اگر واقعاً می خواید کنکور بدید و هدفتون موفقیته، شرکت کردن در آزمون اگر کمکی به شما نکنه، بدونین بدون آزمون های آزمایشی شانستون برای قبولی به شدت کمتر خواهد بود.
      زمان زیادی ازتون نمی گیره، عوضش شما رو با شرایط کنکور تا حد زیادی هماهنگ می کنه

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد رضا نمایش پست ها

سلام آقای مهندس
      Aliz علی

ببخشید ممکنه خواهش کنم که لطفا *نام بهترین کتابای کمک آموزشی و تستی رو که در هر درس مطالعه کردید برای کنکور سراسری ریاضی فیزیک را نام ببرید؟

ممنونم و تشکر.
      سلام
      اولا از senator73 عذر می خوام چون دارم هی توی تاپیکی(امیدوارم درست گفته باشم!) که ایشون زدن جولان می دم!
      دوما از اینکه یه کم دیر جواب دادم عذر می خوام.
      سوما اینکه شاید ببینین که من تعداد زیادی کتاب رو نام بردم. باید بگم که اینها کتاب هایی بوده که من در طول حدودا یک سال و به مرور خوندم پس وحشت نکنید!

و اما جواب سوال محمدرضای عزیز :
      ادبیات (که شامل دو بخش هست) :
      موضوعــــــی: کتاب های مبحـثی نشر الگو + کتاب زبان فارسی نشر دریافت + همایش زبان و ادبیات فارسی نشر دریافت (جلد اول و جلد دوم) +کتاب های املا و لغت و معنی از مجموعه ی هفت خوان انتشارات خیلی سبز
      درس به درس: مجموعه کتاب های تست درس به درس ادبیات خیلی سبز

عربی : عربی به زبان ساده ایاد فیلی(واسه شروع خوبه ولی به هیچ وجه در سطح سوالای کنکور نیست) + کتاب تست عربی خیلی سبز( یه وقت با فوت و فن اشتباهش نکنید!)

دین و زندگی : تمرکز اصلی ام رو کتاب درسی بود و آیه ها و مفاهیمی رو که در کتاب نبود از کتاب دین و زندگی خیلی سبز یا آیات و روایات نشر الگو در کتاب وارد می کردم.تست های هر دو کتاب رو هم میزدم.

زبان انگلیسی : به دلیل داشتن کمی پیش زمینه خیلی بهش توجه نمی کردم و دو تا کتاب هم که داشتم کامل نخوندمشون (کتاب جامع زبان خیلی سبز + و نترسیم از متن...)

ریاضی(حسابان و دیفرانسیل) : کتاب اصلی ام بانک تست ریاضی اندیشه ی فایق بود. بقیه ی کتاب ها : کتاب تست ده استاد(بهتر) + کتاب آزمون دیفرانسیل نشر فار(دو جلد)

هندسه ی تحلیلی : کتاب اصلی ام بانک کتاب آموزش هندسه ی تحلیلی نشر الگو بود که هم لازم و هم کافی است. و برای تمرین بیشتر : بانک تست هندسه ی تحلیلی نوشته ی مشفق و سایر نویسندگان

ریاضیات گسسته : کتاب اصلی ام خوشخوان بود. و برای تمرین بیشتر : بانک تست ریاضیات گسسته نوشته ی مشفق و سایر نویسندگان

هندسه ی پایه : بهترین کتابی که دیدم کتاب هندسه ی پایه ی نشر دریافت بود. البته یه کم تست هاش کمه که بهتره یا کتاب تست گاج یا کتاب تست نشر الگو رو بزنید.

فیزیک(پیش دانشگاهی) : به نظرم کتاب های درس و تست فار(سه جلد) یه سر و گردن از بقیه بالاترن البته تست هاش یه کم ضعیفه که بهتره از کتاب تست خیلی سبز یا کتاب آزمون انتشارات فار استفاده کنید.البته برای پیش 2 ، خیلی سبز اصلا کتاب خوبی نیست و کتاب نشر الگو برای پیش 2 هم از نظر تست و هم از نظر آموزش عالیه.

فیزیک(پایه) : کتاب تست خیلی سبز واسه ی سال سوم عالیه! و در مجموع یه کتاب تست عالی برای سال اول و دوم و سوم کتاب تست فیزیک پایه ی نشر الگو(جامع) هست.

شیمی(محل اختلاف!) : به نظرم بهمن بازرگانی واقعا بهتره (دلیلش رو این جا گفتم!) . البته من خیلی سبز رو هم زدم که دارم اینو می گم.

حالا اگر جایی نیاز به توضیح بود بگید.
      ویرایش توسط Aliz : 22 شهریور 1392 در ساعت 23:00

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها
      برای مایی که ریاضی 2 خوبی داریم ولی حسابان وضعیت بدی داریم چه کتابی پیشنهاد میدید؟
      نظرتون درباره کتاب آخر هندسه پایه مهر و ماه چیه؟
      ممنون اگه جواب بدید
      در تاپیک Aliz پاسخ داده شد...
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dead نمایش پست ها
      بخشید من جزوه ی فیزیک خوب ندارم

کتابی توی بازار هست که درست و حسابی فیزیک 4 سالو توضیح داده باشه؟
      من خودم از جوزه آقای میرحسینی استفاده کردم و واقعا راضی بودم(دیر به دستم رسید)
      اگه میتونی کلاس ایشون بری یا جزوه ش رو تهییه کنی که حله اگه نه جزوه دیگه سراغ ندارم
      برای فیزیک هم سطحتون در چه حدیه؟
      گاج خوبه
      ولی خیلی سبز یا قلمچی بنفش سطح بالاست
      (البته از نظر تست گفتم نه آموزش )
      آموزش هم فار هست که متاسفاهنه فقط پیشه و خیلی هم حجیمه!!

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

من متاسفانه تهران نیستم وگرنه کلاس ایشون رو میرفتم

امممم فکر کنم یدونه کتاب خیلی سبز داره اسمش هفت چیزه فکر کنم اون به درد نمیخوره؟

و در موردم خودمم بگم که بعضی مباحثو خیلی خوب میفهمم و حتی گاهی بدون فرمول و با اثبات ذهنی جواب درست رو میارم ولی به طور متوسط زیاد فیزیکم خوب نیست

مطمئنی که هفت چیز رو میرحسینی نوشته !؟
      من یه تیکه از pdf اش رو دیدم تقریبا خلاصه کتاب اصلی خیلی سبز هست.
      اصولا اینجور کتب به درد زمان بعد عید و کسی میخوره که هیچی حالیش نباشه...
      میرحسینی یه کتاب داره که واسه اندیشه فائق هست. و تو مدارس هم تدریس نمیکنه (اهواز هم تدریس میکنه) تا جایی که میدونم. فقط آموزشگاه درس میده
      ویرایش توسط No Name : 17 مهر 1392 در ساعت 19:49 دلیل: برداشتن لینک

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نه من منظورم این بود که یه کتاب شبه جزوه هم خیلی سبز داره

آهان.......به نظرم ارزش نداره بخری(فعلا)

راستی اموزش نشر الگو چی؟

من بالاتر گفتم الگو استاندارده الآن هم رو حرفم هستم ولی به هرحال هرکی با یه کتابی حال میکنه یا نمیکنه....
      من با این کتاب خیلی حال نمیکردم
      (البته من پایه ش رو داشتم و تست و یه مقدار آموزش بود) جلد فنر
      یه مقدار تستاش استایل تکراری داشت...
      ولی به هرحال بانظر من دلیل نمشیه کتاب رو بد بدونیم
      جواب دادم

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)