نوشته اصلی توسط
senator73
با تشکر از همه...
فیزیک
اگه از اول تاپیک مشاوره های من رو پی گرفته باشید میبینید که تو عمومی ها شما رو به انتخاب کردن یه قسمتی از مباحث از کل مباحث سوق ندادم.(حداقل به خاطر اینکه الآن زمانش نیست.) اما تو بعضی از اختصاصی ها از الآن باید تکلیف خودتون رو روشن کنید.
فیزیک از اون دست دروس هست که باید قبلش 2 2 تا 4تا کرد...باید خودتون رو ارزیابی کنید. آیا توانایی دارید همه مباحث رو بخونید ... حتی اگه پاسخ + هم باشه باز هم باید یه سری جوانب رو رعایت کرد... من سطح مباحث رو قرار میدم. (یه جاهایی باید توضیحاتی بذارم.) خیلی کمک میکنه.
سطح1:
ترمودینامیک(مختص ریاضی)-مغناطیس و القا(به نظرم فصلیه که تشریحیش سخته اما تستیش روتینه)-گرما و قانون گازها(فیزیک2)-الکتریسیته ساکن
سطح2:
ویژگیهای ماده(فیزیک2/این بحث برای تجربیها خیلی سخت داده میشه و میتونه تو دسته 3قرار بگیره.ولی اصولا یکی از تستها آسون میدن.)
نور و عدسی(دغدغه اصلی دانش آموزان اینه که برای فکر میکنند چون چند سال از این بحث دور بودن همه چی رو فراموش کردند که به مرور زمان میفهمند اشتباه فکر میکنند. مهم ترین نکته در این بحث اینه که از حفظ کردن فرمولهای اضافه جدا بپرهیزید.)
فیزیک پیش به جز2فصل اول(اگرچه این قسمت به خصوص پیش 2 به نظر خیلی از دانش آموزانی که هنوز به بطن این مباحث نرسیدن خیلی آسون و حفظیه اما هشدار میدم که نه تنها حفظی نیست بلکه کاملا مفهومیه. )
سطح3:
خازن و مقاومت(این بخش به سرعت شما و راهکارهای میانبر بستگی داره.اگه بتونید با تمارین زیاد سرعت رو افزایش بدید این بخش سطحش میشه 1!!!)
کار و انرژی(البته این قسمت به دینامیک شما هم بستگی داره.اصولا 1 تست میدن.البته اگه بدن....)
درسی که به شدت روش درست درس خوندن در اون مهمه.
حجم مباحث (هم برای ریاضی هم تجربی) زیاده.
**این دسته بندی به صورت کلی و براساس سطح درک بحث و سطح تستهای سراسری بیان شده و جنبه مشاوره ای داره.(این رو گفتم پس فردا یکی نیاد بگه آی آقا داری چرت پرت میگی!!! ....)
**سینماتیک و دینامیک پس چی؟؟
از این 2بحث همه جور سوال دادن به خصوص تجربیها. به خاطر همین یه مشاوره کلی در این مورد میدم.
سعی کنید تستهای سراسری رو ارزیابی کنید.ببینید طراح از کدوم بخش ها سوال آسون داده...از کدوم بخش ها سوال سخت. تیپ سوالات رو بشناسید. بر اون اساس مطالعه کنید.
**مطالعه متن فیزیک1 فراموش نشه!!
**با توجه به حجم بالای درس فیزیک بهتره از یه منبع استفاده کنید.(اگه به 2منبعی کار کردن اصرار دارید بهتره تو بعضی مباحث مثل خازن که نیاز به تمرین داره از منبع دوم هم استفاده کنید.)
منابع:
گاج برای اکثریت خیلی خوبه.
خیلی سبز برای اقلیت خوبه.(رتبه برترا)
فار آموزش پیش 2 برای فهم بحث عالیه.
(به طور کلی کتابای فار خیلی حجیمن....به خصوص فیزیک...البته پیش2خوبه)
الگو هم خوبه.
قلمچی هم خوبه (البته آموزش تقریبا تعطیله)
برای کسایی که توانایی مالی برای کلاس رفتم دارن آقای میر حسینی رو پیشنهاد میکنم. ضمن اینکه آقای عربشاهی رو پیشنهاد نمیکنم به هیچ وجه.(بر اساس تجربیات دوستان)
*نام بردن منابع متعدد به این معناست که شما اگه یکی از این منابع رو استفاده میکنید همون رو ادامه بدید. باور کنید مزیت یا تفاوت بین اونها در حدی نیست که فکر میکنید.تفاوت اونها فقط در تواناییشون در گول زدن کنکوریهاست.(با استفاده از رنگ و لعاب های خاص و کاریکاتورهای بیش از حد که مبدعش شیمی مبتکران و ادامه دهندش زیست خیلی سبز بود.)
ممنون از راهکارت دوست عزیز به نظر من یک دانش آموز خیلی ضعیف در درس فیزیک به راحتی میتونه حداقل 20 درصد کسب کنه (البته رشته تجربی)حتی اگه در آن آزمون سوالات سخت باشه بنده به همه دانش آموز عزیز پیشنهاد میدم مباحث نور و عدسی ،حرکت شناسی ،گرما و قانون گازها را بخونند ضرر نمی کنند