نوشته اصلی توسط
yaghma
من هیچ استنباطی از پروفیل شما نکردم و همه هم کم و بیش این رو میدونیم که سردار شدن به این اسونی ها نیست....
عرض بنده این بود , بنده در دوران خدمتم , دوستی داشتم که وقتی با هم برای شروع خدمت سربازی وارد یگان شدیم چون لباس هامون هم لجنی بود این دوست ما هم خیلی عشق نظامی بودن داشت خیلی به سر و وضع خودش میرسید جوری که چندین بار تشویقی گرفت و از همون شروع خدمت ,دنبال این موضوع بود که یه جورایی خودش رو موندگار کنه , که حالا خیلی عوامل من جمله ناراضی بودن خانوادش و....میسر نشد , اخرای خدمت همین دوست بنده خدارو شکر میکرد که شرایط جور نشده تا جذب بشه و میگفت چون ندیده بودم و تصور انچنانی نداشتم میخواستم جذب بشم الان میبینم که با روحیاتم سازگار نیست....
حرفم اینه , به قول خودتون خیلیا تصورات شون از همین نظامی گری , همون پوشش و درجه و ....ایناست ولی وقتی توی شرایط قرار بگیرین می بینن خیلی متفاوت تر از اونی بود که تصورش میشد.
اما در مورد قسمت بعدی حرفاتون :
من خودم , الان بعد مدت ها برگشتم , تا یکی از دو رشته تاپ تجربی قبول بشم خودتون هم یه نگاه کنین اکثر کسایی که ارشد یا کارشناسی دارن اومدن برای یکی از 3 رشته , اون وقت شما از همین شروع کار داریین دنبال هدف دیگه ای میگردین؟
روحیاتمون شبیه به هم هست , من هم علاقه ای به پزشکی ندارم , ولی میتونیم که دندون یا دارو بخونیم , شما هم که به تدریس علاقه داری , در کنار رشته خودت کار تدریس رو هم انجام بدین.
ببخشید برای اولین بار توی انجمن , این همه حرف زدم.
عذر میخوام