پزشک خصوصی سردار سلیمانی شو
داداش به يه چيز خيلي فكر كن اگه دكتر بشي يا دندون يا دارو بعدازميتوني معلم بشي تازه ميتوني از امتياز دكتريت استفاده كني حتي اگه زيست درس نخواي بدي
بهتره با افتخار به خاطر پدر و مادرت به خاطر همه كسايي كه دوست دارن با نهايت وجود تلاش كني منم شرايطم عين توهه پارسال تا نزديكاي دارو رفتم اما راضي نبودم از رتبم امسال ميتركونديم
بزار كاري كني كه انتخاب رشتت گرفتار تو باشه نه تو گرفتار انتخاب رشتت
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
رشته های نظام!؟ البته با توجه به سنتون این افکار طبیعیه حالا برای این که خیلی بیشتر مطمئن شوید و احتیاط هم کرده باشید شما به همون حرف والدین اول عمل کنید بهتره؛ درهای نظام همیشه باز است!
راستش منم دقیقا تو همین وضعیت تو هستم دقییییق فقط با یه تفاوت ک من ب هنر علاقه دارم ب نظرمنم اگر با پدر و مادرت حرف بزنی بهترباشه
بنظر من شما برو دنبال حرفه اي كه علاقه داري و اصلا نبايد هيچ عذاب وجداني داشته باشي و تمرکزت رسیدن به موفقیت تو حرفه ای که علاقه داری باشه اینجوری میتونی تو کارت موفق باشی و به موقعش خانوادت هم بهت افتخار ميكنن ولي فک نکنم ادم بتونه تو حرفه ای که هیچ علاقه ای بهش نداره موفق بشه و بدتر عزیزان خودش رو ناامید میکنه.درضمن محكم باش از ترس حرف بقيه ايندتو خراب نكن حرف مردم هميشه هست
نه من فیزیکو دوست دارم.
من میتونستم پزشک بشم. اما فیزیک رو دوست داشتم برای همین فقط فیزیک انتخاب رشته کردم.
اما از این همه بیعدالتی در جامعه ناراحتم.
حالا چون این دوستمون هنوز به دانشگاه نرفته میگم که فکر چند سال بعد هم بکنه. موقعی که کار از کار گذشته و همه نگاهها مادی میشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)