خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پزشک خصوصی سردار سلیمانی شو

2. Top | #32
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed976 نمایش پست ها
      سلام
      لطفا بخونید خوندنش 1دقیقه زمان میبره!به شدت درمانده ام و نیاز به راهنماییتون دارم...
      دوستان من یک مشکلی دارم!

سال گذشته بنا به دلایلی کنکورموخراب کردم!مجبور شدم 1سال بمونم پشت کنکور.
      اما مشکلم اینه که علیرغم اینکه رشتم تجربیه ولی به پزشکی هیچ علاقه ای ندارمدرواقع تو این رشته هیچ هدفی ندارم!همینجور الکی دارم درس میخونمو میرم جلو

علاقه من به رشته های موجود در نظام و همچنین مطالعه در دین اسلام(نه روحانیت!) هستش+اینکه خیلی شغل معلمیو دوست دارم!

از طرفی میدونم تواناییم درحد شغل های خیلی خیلی بالاتر ازاینم هست وبخاطر همین یه جورایی از همون اول تو کل خانواده پدری ومادریم ازم انتظار پزشک شدن میرفت!

همچنین چون تک فرزندم پدر مادرم مخالفن با رشته های موجود در نظام

اگه هم برم دنبال علاقه های دیگه ام یعنی معلمیو محقق شدن در اسلام,ی جورایی مورد سرزنش وتمسخر اطرافیان(نه پدرمادرم)قرار میگیرم...

الآنم واقعا نمیدونم چرا پشت کنکور موندم چون با رتبه ی پارسالم بجز پزشکیو دندونو دارو,یه چیزایی میشد قبول بشمحالا واقعا پشیمونم از پشت کنکورموندم و اصلا حوصله خوندن درساییو که بهش علاقه ندارم رو ندارم!

مسائل مادی شغل آیندم برام اهمیت نداره فقط میخوام یه چیزی باشه که بهش علاقه داشته باشم و تاآخر عمری که خدا بهم میده باهاش حال کنم و درآمدشم طوری باشه که بتونم بقول معروف شکم خانواده آیندمو سیر کنمو نیازاشونو رفع کنم.اخلاقمم طوری نیست که دنبال تجمل گرایی باشم و خداشاهده!حتی همون پزشکیشم واسه خدمت به خلق الله میرم نه خرپول شدن!

ولی اگه برم دنبال علاقم, عذاب وجدان میگیرم چون پدرمادرم همیشه دوست داشتن پزشک بشم...

همین عذاب وجدانه همه چیو خراب کرده وگرنه الآن من در اولویت اولم تو دانشگاه افسری بودم!

نمیخوام به چیزی که علاقه ندارم برم و کارمو درست انجام ندمو حق دیگران به گردنم بیفته...
      میخوام تو زمینه ای که علاقه دارم بهترین باشمو بدون هیچ کم کاریی کار کنم...طوری که هم خدا ازم و از کارم راضی باشه هم خلق خدا!

حالا من چکارکنم بنظرتون؟
      ای کاش این مطلبو موقع انتخاب رشته میذاشتم!

داداش به يه چيز خيلي فكر كن اگه دكتر بشي يا دندون يا دارو بعدازميتوني معلم بشي تازه ميتوني از امتياز دكتريت استفاده كني حتي اگه زيست درس نخواي بدي

بهتره با افتخار به خاطر پدر و مادرت به خاطر همه كسايي كه دوست دارن با نهايت وجود تلاش كني منم شرايطم عين توهه پارسال تا نزديكاي دارو رفتم اما راضي نبودم از رتبم امسال ميتركونديم
      بزار كاري كني كه انتخاب رشتت گرفتار تو باشه نه تو گرفتار انتخاب رشتت
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      حرف پدر و مادرتو گوش کن.
      تو این جامعه، علاقه جواب نمیده.
      اگه توانایی قبولی در پزشکی داری، براش تلاش کن.
      بعدا پشیمون میشی.
      الان هنوز درگیر زندگی و ازدواج و زن و بچه نیستی و این حرفا رو میزنی.
      موافقم
      اقای نادری ببخشید وقتتونو میگیرم اگه هنین الان به شما بگن فیزیک رو کنار بذار و بدون ازمون فیزیوتراپ شو قبول میکنید؟

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رشته های نظام!؟ البته با توجه به سنتون این افکار طبیعیه حالا برای این که خیلی بیشتر مطمئن شوید و احتیاط هم کرده باشید شما به همون حرف والدین اول عمل کنید بهتره؛ درهای نظام همیشه باز است!

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستش منم دقیقا تو همین وضعیت تو هستم دقییییق فقط با یه تفاوت ک من ب هنر علاقه دارم ب نظرمنم اگر با پدر و مادرت حرف بزنی بهترباشه

6. Top | #36
      s94
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظر من شما برو دنبال حرفه اي كه علاقه داري و اصلا نبايد هيچ عذاب وجداني داشته باشي و تمرکزت رسیدن به موفقیت تو حرفه ای که علاقه داری باشه اینجوری میتونی تو کارت موفق باشی و به موقعش خانوادت هم بهت افتخار ميكنن ولي فک نکنم ادم بتونه تو حرفه ای که هیچ علاقه ای بهش نداره موفق بشه و بدتر عزیزان خودش رو ناامید میکنه.درضمن محكم باش از ترس حرف بقيه ايندتو خراب نكن حرف مردم هميشه هست

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M ojtaba M نمایش پست ها
      سلام...
      از نوشته هات فهمیدم که نمیخوای دل پدر و مادرت رو بشکنی...پس بنظر من بهتره این تاپیک رو بهشون نشون بدی
      ...تا ببینن که پسرشون تا چه اندازه ای به رشته مورد علاقش,علاقه داره و چه فکرایی میکنه...اگرم ازت پرسیدن چرا این تاپیک رو بهمون نشون میدی,بگو پیشنهاد یک دوست...که حتماً پیشنهاد من رو در این تاپیک میبینن...(انشاالله با دیدن این تاپیک حتماً نظرشون عوض میشه)...موفق باشی عزیزم
      درسته داداش درست فهمیدی مشکلم همینه متاسفانه

چشم ممنون از رهانماییت ببینیم خدا چی میخواد دیگه...

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      حرف پدر و مادرتو گوش کن.
      تو این جامعه، علاقه جواب نمیده.
      اگه توانایی قبولی در پزشکی داری، براش تلاش کن.
      بعدا پشیمون میشی.
      الان هنوز درگیر زندگی و ازدواج و زن و بچه نیستی و این حرفا رو میزنی.
      فکر نکنم جز این هم راه د یگه ایم باشه...

ببینیم خد ا چی صلاح قرار میده

ممنون از راهنماییتون استاد

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بخون واسه پزشکی .... موقع انتخاب رشته بورسیه ارتش و سپاه رو بزن

............
      میشی پزشک نظام

10. Top | #40
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها
      موافقم
      اقای نادری ببخشید وقتتونو میگیرم اگه هنین الان به شما بگن فیزیک رو کنار بذار و بدون ازمون فیزیوتراپ شو قبول میکنید؟
      نه من فیزیکو دوست دارم.
      من میتونستم پزشک بشم. اما فیزیک رو دوست داشتم برای همین فقط فیزیک انتخاب رشته کردم.
      اما از این همه بی‌عدالتی در جامعه ناراحتم.
      حالا چون این دوستمون هنوز به دانشگاه نرفته میگم که فکر چند سال بعد هم بکنه. موقعی که کار از کار گذشته و همه نگاه‌ها مادی میشه.

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن