تنها راهی که به ذهنم میرسه پزشکی بورسیه ارتش...
هم خواسته خانوادتون هم خودتون
تنها یک دعا کافیست ...
ببینید منم قراره بااون شغل یه عمر کار کنم.وقتی علاقه ی خاصی به پزشکی ندارم ممکنه خسته بشم و ازم دربرابر یک بنده خدا کوتاهی سر بزنه و میترسم ازاون روزی که بخاطر این کوتاهیم در محضر خدا بهش جواب پس بدم!
پس بهتره انرژیمو صرف کاری بکنم که بهش علاقه دارم و دراون کار به بهترین نحو میتونم به مردم خدمت کنم واگه قرار باشه پزشکی قبول بشم,حداقل جامو به یکی بدم که با عشق تو این شغل کار میکنه و به مردمش خدمت میکنه!مطمئنن فایدش بیشتر ازاونه که من بدون هیچ انگیزه ای بشینم روی صندلی پزشکی دانشگاه و جای یک نفریو که واقعا بهش علاقه داره و تاثیر گذاریش رو جامعه بیشتررو بگیرم!
با پدرو مادرت حرف بزن و قانعشون کن...مطمنن اگه بری سمت چیزی که بهش علاقه داری توش بهترین میشی...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
بببین اگه میتونی ادامه بدی که خب هیچی ادامه بده بعد از کنکور 95 با توجه به رتبه ات یکی از دانشگاه های ارتش یا بقیه الله رو انتخاب کن و ادامه تحصیل بده ، چون با شرایط شما بهترین گزینه همین دوتاست ، هیچم ترفیع درجه الکی در کار نیست شما زحمت میکشی و درس میخونی و آموزش میبینی و درجه میگیری ، ترفیع درجه الکی یعنی چی ! حالا بسته به روحیت اگه عشق لباس نظامی و اینا داری علوم پزشکی ارتش چون تقریبا شبیه پادگانه ! ولی اگه مذهبی هستی و فقط دوست داری در کنار درس خوندن نظامی هم باشی بقیه الله که انصافا هم جزو دانشگاه های خوبه... (آقا فونت ها معلوم نیست چی شد بزار یه پست دیگه بزارم ! )
اونایی که بالا گفتم داشته باش ، اگه هم میبینی توانایی درس خوندن دیگه نداری و یا یه مقدار که به اواسط راه برسیم شل میشی ، تکمیل ظرفیت آزمون سراسری رو که الان هست دریاب ، هم ارتش برمیداره هم بقیه الله ، رشته رو بیخیال ، اگه به نظام علاقه داری فقط کافیه وارد بشی ، به خیلی از حرف ها هم توجه نکن ، وارد که شدی میفهمی که خیلی از حرف هایی که قبل از ورود میزدن حتی خودشون هم بیشتر برا زهر چشم گرفتن بوده و بس، ( دیدم که میگم... ) .
صحبت کردن منطقی با بزرگترها کلید موفقیتته
کسانی که اینجا بهت پاسخ میدن شرایط تو رو ندیدن و نمیتونن خوب راهنماییت کنن
هرکی خوند خلاصه پست اول رو به منم بگه
استارتر خیلی نوشتی
خلاصه ترش کن که امثال من که چش و چار درست حسابی نداریم بتونیم بخونیم
برو دنبال علاقت تا بعدا حسرت نکشی که بخاطر دیگران زندگی میکنیخانوادت وقتی ببینن که تو با یه کار خوشحالی حتما خوشحال میشن
سلام...
از نوشته هات فهمیدم که نمیخوای دل پدر و مادرت رو بشکنی...پس بنظر من بهتره این تاپیک رو بهشون نشون بدی...تا ببینن که پسرشون تا چه اندازه ای به رشته مورد علاقش,علاقه داره و چه فکرایی میکنه...اگرم ازت پرسیدن چرا این تاپیک رو بهمون نشون میدی,بگو پیشنهاد یک دوست...که حتماً پیشنهاد من رو در این تاپیک میبینن...(انشاالله با دیدن این تاپیک حتماً نظرشون عوض میشه)...موفق باشی عزیزم
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)