خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 40
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تنها راهی که به ذهنم میرسه پزشکی بورسیه ارتش...
      هم خواسته خانوادتون هم خودتون

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed976 نمایش پست ها
      سلام
      لطفا بخونید خوندنش 1دقیقه زمان میبره!به شدت درمانده ام و نیاز به راهنماییتون دارم...
      دوستان من یک مشکلی دارم!

سال گذشته بنا به دلایلی کنکورموخراب کردم!مجبور شدم 1سال بمونم پشت کنکور.
      اما مشکلم اینه که علیرغم اینکه رشتم تجربیه ولی به پزشکی هیچ علاقه ای ندارمدرواقع تو این رشته هیچ هدفی ندارم!همینجور الکی دارم درس میخونمو میرم جلو

علاقه من به رشته های موجود در نظام و همچنین مطالعه در دین اسلام(نه روحانیت!) هستش+اینکه خیلی شغل معلمیو دوست دارم!

از طرفی میدونم تواناییم درحد شغل های خیلی خیلی بالاتر ازاینم هست وبخاطر همین یه جورایی از همون اول تو کل خانواده پدری ومادریم ازم انتظار پزشک شدن میرفت!

همچنین چون تک فرزندم پدر مادرم مخالفن با رشته های موجود در نظام

اگه هم برم دنبال علاقه های دیگه ام یعنی معلمیو محقق شدن در اسلام,ی جورایی مورد سرزنش وتمسخر اطرافیان(نه پدرمادرم)قرار میگیرم...

الآنم واقعا نمیدونم چرا پشت کنکور موندم چون با رتبه ی پارسالم بجز پزشکیو دندونو دارو,یه چیزایی میشد قبول بشمحالا واقعا پشیمونم از پشت کنکورموندم و اصلا حوصله خوندن درساییو که بهش علاقه ندارم رو ندارم!

مسائل مادی شغل آیندم برام اهمیت نداره فقط میخوام یه چیزی باشه که بهش علاقه داشته باشم و تاآخر عمری که خدا بهم میده باهاش حال کنم و درآمدشم طوری باشه که بتونم بقول معروف شکم خانواده آیندمو سیر کنمو نیازاشونو رفع کنم.اخلاقمم طوری نیست که دنبال تجمل گرایی باشم و خداشاهده!حتی همون پزشکیشم واسه خدمت به خلق الله میرم نه خرپول شدن!

ولی اگه برم دنبال علاقم, عذاب وجدان میگیرم چون پدرمادرم همیشه دوست داشتن پزشک بشم...

همین عذاب وجدانه همه چیو خراب کرده وگرنه الآن من در اولویت اولم تو دانشگاه افسری بودم!

نمیخوام به چیزی که علاقه ندارم برم و کارمو درست انجام ندمو حق دیگران به گردنم بیفته...
      میخوام تو زمینه ای که علاقه دارم بهترین باشمو بدون هیچ کم کاریی کار کنم...طوری که هم خدا ازم و از کارم راضی باشه هم خلق خدا!

حالا من چکارکنم بنظرتون؟
      ای کاش این مطلبو موقع انتخاب رشته میذاشتم!

شما که هدفتون کمک به مردم
      فکر نمیکنید با پزشکی بیشتر میتونید کمک کنید؟؟؟
      تنها یک دعا کافیست ...

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m a h s a نمایش پست ها
      تنها راهی که به ذهنم میرسه پزشکی بورسیه ارتش...
      هم خواسته خانوادتون هم خودتون
      پزشکی بورسیه ارتش زیاد تو کارای نظامی دخالتی نداره و فقط ترفیع درجه الکی داره که من نظامو بخاطر درجش دوست ندارم.بخاطر نظام بودنش دوست دارم!ولی پیشنهاد خوبی بود تاحالا رو این مورد زیاد فکر نکرده بودم...

هرچند که هرچی فکر اومده به سرم همش بعد انتخاب رشته بوده

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zari7 نمایش پست ها
      شما که هدفتون کمک به مردم
      فکر نمیکنید با پزشکی بیشتر میتونید کمک کنید؟؟؟
      ببینید منم قراره بااون شغل یه عمر کار کنم.وقتی علاقه ی خاصی به پزشکی ندارم ممکنه خسته بشم و ازم دربرابر یک بنده خدا کوتاهی سر بزنه و میترسم ازاون روزی که بخاطر این کوتاهیم در محضر خدا بهش جواب پس بدم!
      پس بهتره انرژیمو صرف کاری بکنم که بهش علاقه دارم و دراون کار به بهترین نحو میتونم به مردم خدمت کنم واگه قرار باشه پزشکی قبول بشم,حداقل جامو به یکی بدم که با عشق تو این شغل کار میکنه و به مردمش خدمت میکنه!مطمئنن فایدش بیشتر ازاونه که من بدون هیچ انگیزه ای بشینم روی صندلی پزشکی دانشگاه و جای یک نفریو که واقعا بهش علاقه داره و تاثیر گذاریش رو جامعه بیشتررو بگیرم!

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببینید منم قراره بااون شغل یه عمر کار کنم.وقتی علاقه ی خاصی به پزشکی ندارم ممکنه خسته بشم و ازم دربرابر یک بنده خدا کوتاهی سر بزنه و میترسم ازاون روزی که بخاطر این کوتاهیم در محضر خدا بهش جواب پس بدم!
      پس بهتره انرژیمو صرف کاری بکنم که بهش علاقه دارم و دراون کار به بهترین نحو میتونم به مردم خدمت کنم واگه قرار باشه پزشکی قبول بشم,حداقل جامو به یکی بدم که با عشق تو این شغل کار میکنه و به مردمش خدمت میکنه!مطمئنن فایدش بیشتر ازاونه که من بدون هیچ انگیزه ای بشینم روی صندلی پزشکی دانشگاه و جای یک نفریو که واقعا بهش علاقه داره و تاثیر گذاریش رو جامعه بیشتررو بگیرم!
      پس بشینید منطقی با خانوادتون صحبت کنید
      تنها یک دعا کافیست ...

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      خوشبحالت تک فرزندی...

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      با پدرو مادرت حرف بزن و قانعشون کن...مطمنن اگه بری سمت چیزی که بهش علاقه داری توش بهترین میشی...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بببین اگه میتونی ادامه بدی که خب هیچی ادامه بده بعد از کنکور 95 با توجه به رتبه ات یکی از دانشگاه های ارتش یا بقیه الله رو انتخاب کن و ادامه تحصیل بده ، چون با شرایط شما بهترین گزینه همین دوتاست ، هیچم ترفیع درجه الکی در کار نیست شما زحمت میکشی و درس میخونی و آموزش میبینی و درجه میگیری ، ترفیع درجه الکی یعنی چی ! حالا بسته به روحیت اگه عشق لباس نظامی و اینا داری علوم پزشکی ارتش چون تقریبا شبیه پادگانه ! ولی اگه مذهبی هستی و فقط دوست داری در کنار درس خوندن نظامی هم باشی بقیه الله که انصافا هم جزو دانشگاه های خوبه... (آقا فونت ها معلوم نیست چی شد بزار یه پست دیگه بزارم ! )

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اونایی که بالا گفتم داشته باش ، اگه هم میبینی توانایی درس خوندن دیگه نداری و یا یه مقدار که به اواسط راه برسیم شل میشی ، تکمیل ظرفیت آزمون سراسری رو که الان هست دریاب ، هم ارتش برمیداره هم بقیه الله ، رشته رو بیخیال ، اگه به نظام علاقه داری فقط کافیه وارد بشی ، به خیلی از حرف ها هم توجه نکن ، وارد که شدی میفهمی که خیلی از حرف هایی که قبل از ورود میزدن حتی خودشون هم بیشتر برا زهر چشم گرفتن بوده و بس، ( دیدم که میگم... ) .

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      صحبت کردن منطقی با بزرگترها کلید موفقیتته
      کسانی که اینجا بهت پاسخ میدن شرایط تو رو ندیدن و نمیتونن خوب راهنماییت کنن

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      هرکی خوند خلاصه پست اول رو به منم بگه

استارتر خیلی نوشتی

خلاصه ترش کن که امثال من که چش و چار درست حسابی نداریم بتونیم بخونیم

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      با پدرو مادرت حرف بزن و قانعشون کن...مطمنن اگه بری سمت چیزی که بهش علاقه داری توش بهترین میشی...
      خودمم برهمین باورم
      ولی تمام همو غمم اینه که نمیخوام دلشونو به عنوان تک فرزندشون بشکنم
      اگه یک برادر داشتم خیلی وقت پیشا میرفتم دنبال خواسته هام

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برو دنبال علاقت تا بعدا حسرت نکشی که بخاطر دیگران زندگی میکنیخانوادت وقتی ببینن که تو با یه کار خوشحالی حتما خوشحال میشن

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خودمم برهمین باورم
      ولی تمام همو غمم اینه که نمیخوام دلشونو به عنوان تک فرزندشون بشکنم
      اگه یک برادر داشتم خیلی وقت پیشا میرفتم دنبال خواسته هام
      سلام...
      از نوشته هات فهمیدم که نمیخوای دل پدر و مادرت رو بشکنی...پس بنظر من بهتره این تاپیک رو بهشون نشون بدی
      ...تا ببینن که پسرشون تا چه اندازه ای به رشته مورد علاقش,علاقه داره و چه فکرایی میکنه...اگرم ازت پرسیدن چرا این تاپیک رو بهمون نشون میدی,بگو پیشنهاد یک دوست...که حتماً پیشنهاد من رو در این تاپیک میبینن...(انشاالله با دیدن این تاپیک حتماً نظرشون عوض میشه)...موفق باشی عزیزم
      رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
      ​...

15. Top | #30
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      لطفا بخونید خوندنش 1دقیقه زمان میبره!به شدت درمانده ام و نیاز به راهنماییتون دارم...
      دوستان من یک مشکلی دارم!

سال گذشته بنا به دلایلی کنکورموخراب کردم!مجبور شدم 1سال بمونم پشت کنکور.
      اما مشکلم اینه که علیرغم اینکه رشتم تجربیه ولی به پزشکی هیچ علاقه ای ندارمدرواقع تو این رشته هیچ هدفی ندارم!همینجور الکی دارم درس میخونمو میرم جلو

علاقه من به رشته های موجود در نظام و همچنین مطالعه در دین اسلام(نه روحانیت!) هستش+اینکه خیلی شغل معلمیو دوست دارم!

از طرفی میدونم تواناییم درحد شغل های خیلی خیلی بالاتر ازاینم هست وبخاطر همین یه جورایی از همون اول تو کل خانواده پدری ومادریم ازم انتظار پزشک شدن میرفت!

همچنین چون تک فرزندم پدر مادرم مخالفن با رشته های موجود در نظام

اگه هم برم دنبال علاقه های دیگه ام یعنی معلمیو محقق شدن در اسلام,ی جورایی مورد سرزنش وتمسخر اطرافیان(نه پدرمادرم)قرار میگیرم...

الآنم واقعا نمیدونم چرا پشت کنکور موندم چون با رتبه ی پارسالم بجز پزشکیو دندونو دارو,یه چیزایی میشد قبول بشمحالا واقعا پشیمونم از پشت کنکورموندم و اصلا حوصله خوندن درساییو که بهش علاقه ندارم رو ندارم!

مسائل مادی شغل آیندم برام اهمیت نداره فقط میخوام یه چیزی باشه که بهش علاقه داشته باشم و تاآخر عمری که خدا بهم میده باهاش حال کنم و درآمدشم طوری باشه که بتونم بقول معروف شکم خانواده آیندمو سیر کنمو نیازاشونو رفع کنم.اخلاقمم طوری نیست که دنبال تجمل گرایی باشم و خداشاهده!حتی همون پزشکیشم واسه خدمت به خلق الله میرم نه خرپول شدن!

ولی اگه برم دنبال علاقم, عذاب وجدان میگیرم چون پدرمادرم همیشه دوست داشتن پزشک بشم...

همین عذاب وجدانه همه چیو خراب کرده وگرنه الآن من در اولویت اولم تو دانشگاه افسری بودم!

نمیخوام به چیزی که علاقه ندارم برم و کارمو درست انجام ندمو حق دیگران به گردنم بیفته...
      میخوام تو زمینه ای که علاقه دارم بهترین باشمو بدون هیچ کم کاریی کار کنم...طوری که هم خدا ازم و از کارم راضی باشه هم خلق خدا!

حالا من چکارکنم بنظرتون؟
      ای کاش این مطلبو موقع انتخاب رشته میذاشتم!

حرف پدر و مادرتو گوش کن.
      تو این جامعه، علاقه جواب نمیده.
      اگه توانایی قبولی در پزشکی داری، براش تلاش کن.
      بعدا پشیمون میشی.
      الان هنوز درگیر زندگی و ازدواج و زن و بچه نیستی و این حرفا رو میزنی.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن