اره عزیزم،همون مبتکران کافیه کافیه!!!!200 هم میزنی!فقط تو شیمی تست و یادگیری یه وره!!!سرعت تو محاسبات یه وره دیگه س!!!رو سرعتت کار کن حتما!!!!....ممنون داداشم،چشاتون قشنگ میخونه![]()
اره عزیزم،همون مبتکران کافیه کافیه!!!!200 هم میزنی!فقط تو شیمی تست و یادگیری یه وره!!!سرعت تو محاسبات یه وره دیگه س!!!رو سرعتت کار کن حتما!!!!....ممنون داداشم،چشاتون قشنگ میخونه![]()
راستش من كه هر بار مبتكران را مي خوانم هنوز فرصت چنين كاري را پيدا نكرده ام !هر چند مدتي پيش همين فكر شما را داشتم اما با تحقيق منصرف شدم.در ضمن سر جلسه كنكور مساله مهم زمان و سرعت عمل شماست والا همه مي خواهند 100 بزنند اما با وقت كنكور ببينيد چند نفر موفق مي شوند؟تمرين و تكرار بهتر است از نوين گرايي مداوم.
من والا حدود 10 درصد فیزیک و ریاضی میزنم
واسه همین وقت زیادی رو میتونم به زیست و شیمی اختصاص بدم
بچه ها:چند سالی هست که کسی زیست رو نتونسته 100 بزنه تو کنکور
شیمی رو چی؟؟؟؟شیمی رو هم کسی نتونسته صد بزنه؟؟؟؟
در كنكور 91 در كل كشور تنها 5 نفر شيمي را 100 زدند.من نمي دانم شما براي چه رشته اي تلاش ميكنيد اما اين كه تصور كنيد شيمي و زيست را ميتوان راحت 100 زد حتي اگر وقت زياد داشته باشيد اشتباه است به ساير دروس هم اهميت دهيد.ممكن است سر جلسه پيشامدي خداي ناكرده روي دهد و شما نياز به چند درصد از دروس ديگر پيدا كنيد .در ضمن تاكيد روي دو درس شما را بيشتر خسته ميكند(از نظر روحي)
در انتهاي كتاب دور دنيا در 4 ساعت گاج اين ليست چاپ شده به طور بسيار زيبا اما بايد كتاب رو بخري تاببيني!!!.آمار سال 92 در اسفند چاپ ميشود
سلام دوستان من یه کتاب میخوام که تست های خوب و کنکور ها رو داشته باشه در کل توپ و خوب باشه ولی بالاتر از سطح کنکور نباشه. برای دوم چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
جهت اطلاع دوستان عرض میکنم: شیمی 3 مبتکران دوباره تک جلدی شد و تست هاش یحتمل کمتر شده
احتمالا شیمی 2 رو هم تک جادی کنن
این روز ها " ایران " رنج میبرد, از مردمی که فقر در بینشان بیداد میکند , فقر در انسانیت!
م. امیرزاد
من که شیمی پیش1 گاج و مبتکران رو می خونم و شیمی پیش2هم مبتکران و خیلی سبز رو گرفتم.
دیدار تو کلاس داروسازی دانشگاه شیراز
نه دوست عزيز حقيقتشو بخواي كافي بودن يا نبودن يه بارامتر نسبي براي شيمي،ولي من كلا با مبتكران حال مي كنم ولي مبتكران نتونسته متنو بشكافه و البته خيلي سبزم همينطور ولي نشرالكو اينكارو براحتي كرده و يه سروكردن از مبتكرانم بالاتره ولي غلطاش فوق العاده بالاست ولي من تا الان رودست الكو كتابي برا شيمي نديدم و كلا خيلي باهاش حال كردم ولي كلابيشنهاد ميكنم خيلي تو حاشيه منابع نري به جرات ميكم مبتكران و سبز تا ٩٥٪ كبي همن حالا كاري ندارم كي از رو كي زده ولي تمامي اينا تبليغات كاذبن جزوه ي رضا بابايي رو هم كامل ديدم و هم بازركانو يه الف بيشتر ا ز كتاباشون نكفتن ولي خيلي از راه حلايرو كه خودت با تسلط بهش ميرسي رو كفتن كه اصلا لزوميم نداشته.١٠٠ زدن رو بزار كنار ايده ال فكرنكن.مطلقا علامه هم باشي تستاي خيلي وقت كيري هست كه شايد نتوني بزني يا ارزششم نداشته باشن،بايد منطقي باشي.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)